- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.881
cıger yemek serbest sadce batuıl ınanca gore pısmemıs cıgerı ellersen bebkte leke olur derler ben esıme pısırtırıyorum sonrada afıyetle yıyorumm oglumdada cok yedım bı sıkıntı yok yanı
hayırlı haberlerle gel canım yarın benımde kontrolum varrr
benı9mde benımde benım oglumdada cok buyuktu karnım genlerle alakalı sanırım
amin canımmm inş. sende mutlu güzel haberlerle gel inş
bugunkı yemeğim bir kasee yeşil salataa ,valla yemek yapmaya üşenıyorum ..kızlar bıde tahın pekmezın cok faydaları varmısss koydum bı kaba acıktıkça batırıyorumekmegı bastırıyor.bebısede faydalımış bide süt yapıomus yanlış bılmıosam..öpüldünüüzzz:124:
Günaydın canlarımmAyy 3 gündür bulantım fazlalaştı.. Geçsin artık bu bulantı yaa offf Buzdolabını bile açamıyorum. Allah'tan eşim anlayışlı, onu isterim bunu isterim demiyor.. Ama ben mutfağa girememeye başlayacağım artık..Oyy bitsin artık...
hoşgeldinn aramıza
inşallah güzel geçer sonuçlar ii olur cinsiyetinide söyler doktor
estağfirullah canım o ne demek. bilakis çok yararlı oluyorsun bize burada. iyi ki varsınSagol canım, ateşimi düşürdük , iyi olucam inşallah. Ama çok sıkıntı çektim ben bu gebelikte mukafatimizi alırız inşallah. Halen boğazımdan yemek geçmiyor günümü , pogca ve bisküvi ile geçiriyorum maalesef
Bu arada teşekkür ederim iyi düşüncelerin icin, ben babamin ısı dolayısıyla çok yer gezdim Türkiye'nin her bölgesi , bende mezun olduktan sonra isim icin çok seyahat ettim yine isimle ilgili doktorlarla çok vakit geçiriyordum. İyi bir gözlemciyim ve cok okurum aynı zamanda . Belki çok bilmiş gibi yazılarımın sebebi bunlar olabilir hatam olursa affola.
çook teşekkürler hemen indereyimCanım programın adı VirtualDub, filtrenin ismi de MSUDenoiser251.vdf
Bunları internetten aratıp ücretsiz indirebilirsin.
Video uzantısını dönüştüren programın adı da Pazera.
Kolay gelsin :)
isetberry çok geçmiş olsun ya
canım hoş geldin. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğiniSlm kızlar ben aranıza Yeni katıldım 10 haftalık gebeyim daha önce bi dusugum oldu kan pihtilasmasindan dolayı size sorum olcak ben dusuk önleyici fitil kullanıyorum ama cok fazla akıntının var normalmi rengi hafif sarı
CANIM nazAl kemik 2, 78 mis bizim. Ama bizimkilerle kıyaslamak ne kadar dogru olur bilmem CANIM . Keske doktor olaydım da her sorunun cevabını bileydim .
hosgeldınnn sorunun cevabını bılmıyorum cnmmSlm kızlar ben aranıza Yeni katıldım 10 haftalık gebeyim daha önce bi dusugum oldu kan pihtilasmasindan dolayı size sorum olcak ben dusuk önleyici fitil kullanıyorum ama cok fazla akıntının var normalmi rengi hafif sarı
ayy aynısı banda cok oluyor ya hapsırınca oksurunce ırde yatakta gerılınce sancı saplanıyor sıoo kasıgıma kıvrandırıyor resmengünaydın hatun kişilerrrnasılsınız bakalım bugün? keyifler yerindedir inşallah.. Ben sabah sabah korku yaşadım İşe gitmek için kalktım, giyindim, süslendim bir güzel tabi paçama yapışık oğlumla birden bir hapşuruk geldi hapşırdım sağ kasığıma öyle bir sancı girdi ki yere yığıldım resmen ayy diye bağırdım ödüm patladı bebişime birşey oluyor diye. Yavrum oğlum dagelmiş annecim yolduuu diyerek opucuklere bogdu beni biraz uzandım yataga, sozde, oğumun elımden tutarak yardımıyla gectı hafıf bel agrım var bugun bıraz korku ıcındeyım aslında normal bılıyorum ama işte annelik içgüdüsü bu sanırım '' KORKMAK''
gunaydın canım ıns. tez zamnda gecer sıkayetlerinnnGünaydın bayanlar....Sanırım dün 3 aylık hamileliğimin en kötü gününü yaşadım. Bulantı bulantı bulantı... Çıkartma çıkartma çıkartma...Yediğim tek şey bi kase cacık ve ekmek.. Onuda zor yedim tabi ama, hemn yattım uyudum ki, oda cıkmasın.. Gece de uyuyamadım, sevgili eşim hhorhorhorluyordu
Ya ben öğretmenim, sömestr tatilinde dinleneceğim yatacağım diye o kadar sevindim, tam tersi oldu.. Halbuki okul beni oyalıyormuş... Ev beni mafetti..Banyoya giremiyorum, mutfağa giremiyorum, yatak odasına giremiyorum, her yer kokuyor. Oturduğum yerde nem düzenleyici var. Yarım saatte bir camı acıyorum havalandırıyorum evi. Grip olacağım diye de korkuyorum, sinüzitim var. İyileşmem geç olur da naparım bilemiyorum.Bakacak kimsemiz de yok, şark görevindeyiz. Rabbim bu günleri çabuk atlatmayı nasip etsin...
gunaydın kızlar bugun saat 10 da randevum var oğlus uynasın cıkıcaz kardesnı goremey gıdıcez pasamlaaa pek bı heycanlıyım cebımı ıkolata koyucam orda yıyımde prenses hareketlensınn
Güzel haberlerle dön inşaallah canım
benim de karınım şiş gibi bu hafta hafif, ama sanki hamile göbeği değilde lavaboya gideemişimde bağırsaklarım şişmiş gibi bir şişlik,
nomralde dümdüzdür göbeğim,
verdiğim 2 kiloyu da hala alamdım...
sizler kaç kilo aldınız, ya da kaçıncı haftada kilo almaya başladınız,
istatistik tutalım arkadaşlar...
günaydın hatun kişilerrrnasılsınız bakalım bugün? keyifler yerindedir inşallah.. Ben sabah sabah korku yaşadım İşe gitmek için kalktım, giyindim, süslendim bir güzel tabi paçama yapışık oğlumla birden bir hapşuruk geldi hapşırdım sağ kasığıma öyle bir sancı girdi ki yere yığıldım resmen ayy diye bağırdım ödüm patladı bebişime birşey oluyor diye. Yavrum oğlum dagelmiş annecim yolduuu diyerek opucuklere bogdu beni biraz uzandım yataga, sozde, oğumun elımden tutarak yardımıyla gectı hafıf bel agrım var bugun bıraz korku ıcındeyım aslında normal bılıyorum ama işte annelik içgüdüsü bu sanırım '' KORKMAK''
kızlarrr ben herşeyi yiyorum vallahatta geçenlerde canım kesinlikle yasak olan birşeyi çekti ;
hani şu ekmek arası olan yanında genelde şalgam turşu suyu falan içiliyor.
canım o kadar çekti ki kalp atışlarım hızlandı ağzım sulandı nefes alıp verişim hızlandı :18:
bende kızıma stres yaşatacağıma gittim bir çeyrek yedim hamileyim benimkini iyi pişirin dedim.
maydanozun düşüğe sebep olabilmesi için de kilolarca yemek lazımmış,
sucuk pişirip yenilebiliyormuş -ki etten vs. düşük olsaydı doğu anadoluda kadınlar doğum yapamazdı heralde- :44::44:
ciğer konusunda bilgim yok
hadi peşpeşe gidiorus canım ,inş cok güzel haberler alıcas minnaklarımızdan
ayy cok heyecanlıyım ya bu gece bi gecseeeöpüyorum minik kelebeğinle seniiiiiii
Allaha emanet olun minişinle
inş. canım inş. hepiniz cok güzel haberler alalım
olsun sağlıklı olsunlarda napalım anneleri 1aycık daha bekler onlar yeterki sımsıkı tutunsunlar hayata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?