2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

amin canımmm inş. sende mutlu güzel haberlerle gel inş

bugunkı yemeğim bir kasee yeşil salataa ,valla yemek yapmaya üşenıyorum ..kızlar bıde tahın pekmezın cok faydaları varmısss koydum bı kaba acıktıkça batırıyorumekmegı bastırıyor.bebısede faydalımış bide süt yapıomus yanlış bılmıosam..öpüldünüüzzz:124:

Evet canım tahin çok faydalıymış. Ben de tahinli helva yiyorum. Hem mide bulantımı da bastırıyor.

canım bende aynı durumdayım kötü bi durumlimon yemeni tavsiye ederim bana iyi gelio..

Slm kızlar ben aranıza Yeni katıldım 10 haftalık gebeyim daha önce bi dusugum oldu kan pihtilasmasindan dolayı size sorum olcak ben dusuk önleyici fitil kullanıyorum ama cok fazla akıntının var normalmi rengi hafif sarı

estağfirullah canım o ne demek. bilakis çok yararlı oluyorsun bize burada. iyi ki varsın umarım şu zor günlerini de çabucak atlatıp daha rahat bir döneme geçersin. senin de annelik zorluğun buraya kadarmış mesela, buradan sonra suu gibi akıp geçecek olsun
çook teşekkürler hemen indereyim
canım hoş geldin. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
kullandığı fitili bilmiyorum hiç ama ben kullanmıyorum yine de akıntım oluyor hep senin söylediğin gibi. ama yine de doktorunla da görüşmeni öneririm, için rahat olur.

bugün hiç okuyamadım topikte olan biteni üzerimde bir miskinlik var çok keyifsizim nedeninide bilmiyorum canım hiç birşey yapmak istemiyor

günaydın hatun kişilerrr nasılsınız bakalım bugün? keyifler yerindedir inşallah.. Ben sabah sabah korku yaşadım İşe gitmek için kalktım, giyindim, süslendim bir güzel tabi paçama yapışık oğlumla birden bir hapşuruk geldi hapşırdım sağ kasığıma öyle bir sancı girdi ki yere yığıldım resmen ayy diye bağırdım ödüm patladı bebişime birşey oluyor diye. Yavrum oğlum dagelmiş annecim yolduuu diyerek opucuklere bogdu beni biraz uzandım yataga, sozde, oğumun elımden tutarak yardımıyla gectı hafıf bel agrım var bugun bıraz korku ıcındeyım aslında normal bılıyorum ama işte annelik içgüdüsü bu sanırım '' KORKMAK''

Günaydın bayanlar.... Sanırım dün 3 aylık hamileliğimin en kötü gününü yaşadım. Bulantı bulantı bulantı... Çıkartma çıkartma çıkartma...Yediğim tek şey bi kase cacık ve ekmek.. Onuda zor yedim tabi ama, hemn yattım uyudum ki, oda cıkmasın.. Gece de uyuyamadım, sevgili eşim hhorhorhorluyordu
Ya ben öğretmenim, sömestr tatilinde dinleneceğim yatacağım diye o kadar sevindim, tam tersi oldu.. Halbuki okul beni oyalıyormuş... Ev beni mafetti..Banyoya giremiyorum, mutfağa giremiyorum, yatak odasına giremiyorum, her yer kokuyor. Oturduğum yerde nem düzenleyici var. Yarım saatte bir camı acıyorum havalandırıyorum evi. Grip olacağım diye de korkuyorum, sinüzitim var. İyileşmem geç olur da naparım bilemiyorum. Bakacak kimsemiz de yok, şark görevindeyiz. Rabbim bu günleri çabuk atlatmayı nasip etsin...

hosgeldınnn sorunun cevabını bılmıyorum cnmm
ayy aynısı banda cok oluyor ya hapsırınca oksurunce ırde yatakta gerılınce sancı saplanıyor sıoo kasıgıma kıvrandırıyor resmen
gunaydın canım ıns. tez zamnda gecer sıkayetlerinnn

gunaydın kızlar bugun saat 10 da randevum var oğlus uynasın cıkıcaz kardesnı goremey gıdıcez pasamlaaa pek bı heycanlıyım cebımı ıkolata koyucam orda yıyımde prenses hareketlensınn

Canım malesef ben hızlı kilo alanlardanım ve buna çok canım sıkılıyo 58 kiloyla hamile kaldım şu an 61 olmuşum nasıl morelim bozuldu öyle çok aşırı yemekde yemiyorum ama anlamadım vücudum sumu topluyo ne

Günaydın canım bu sabah aynısıda bana oldu sabah kalktım her sabahki gibi mide bulantısı kusma tekrar uzandım birden öksürdüm ve sağ kasığıma öyle bir ağrı saplandıki bende çok koktum hatta özür dilerim bebişim falan demeye başladım dedim ya annelik duygusu böyle bişey galiba ona bişey olacak diye aklı çıkıyo insanın

bende zaten pişmemiş etten bahsetmişim. dikkatli okuduysanız.

Canım merakla güzel haberlerini bekliyor olacağız bebeğim ve ben
Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…