2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım erkenden çıkardı dişini anlamamışsın bile kendi kendine çıkarmış yavrucuk. İnci gibi dişleri olsun inşallah :)

hepinize teşekkürler kızlar diş buğdayını araştırıorum yapıcam inşallah. kızım tam bi canavar oldu zaten akıllı bi bebek deildi puuufffff nefes bile alamadım bugün yemeğimi zor yedim biraz daha geç çıksaydı keşke dişikaç haftadır zaten huzursuzluk kucak uyumama hat safhadaydı 2 gündür feci arttı şaşırdım kaldım dinlenmeye hasretim valla ne zormuş

son 10-15 gündür kzıım br türlü doymuyor diyordumya kızlar,
evde berilin doğduğu ilk hafta mama takviyesi yapmıştık, ondan kalan mama vardı,
bu son günlerde de doymayınca, az az ondan verdim sadece gece yatmadna önce günde 1 kez ama gerçekten çok az içti, her gece 20 cc falan,
zaten çok komik o kadar yaygara kopartıyor ve sadece 20 cc içip doyuyor nasıl iş anlamadım,
yani toplamda 100 cc falan içmiştir, vermedne önce son kullanma tarihine bakmıştım mamanın,
akşam üzerini bir okudum aynen şöyle bir ibare, "açıldıktan sonra 3 hafta içerisinde tüketilmelidir"
ve o kutu açılalaı nerdeyse 4 ay oluyor

çok sinir oldum kendime çocuğuma bayat mamayı yedirdim, ve hiç de aklıma gelmemeişti,
sizce mama bozulmuşmudur ve bir zarar verir mi acaba
dediğim gibi hep anne sütü aldığından onu çok içmedi zaten sadece yatıştırmak için ara ara vermiştim

duruselcim okuyunca ben de çok heyecanlandım, maşallah kuzuna erkenci, ama nasıl güzel bir duygudur o minik incilere dokunmak ve onlaru hissetmek

duruselcim okuyunca ben de çok heyecanlandım, maşallah kuzuna erkenci, ama nasıl güzel bir duygudur o minik incilere dokunmak ve onlaru hissetmek

evet cnm çok güzel i duygu Allah sizlerede yaşatsın ama tamamen canavar oldu benim kuzucuk yaaa sabahtan beri kucağımda gezio 10 dk uyuyo kalkıo çok huzursuz

Kizlar ya siz elma suyu armut filan diyorsunuz ya benim doktorum once sebzeyle baslicaz en son meyve dedi, ki sebebi tatliyi en son vermek ilerideki damak tadi icin. Size doktor boyle bisey soylemedi mi? Bana mantikli gelmisti.

bence de mantıklı bir yaklaşım ben veriyorum hem de zorlaaa. sevmedi meyvelerı kızım sebze çorbası bir kademıe daha yenilebilir birşey onun için..

nasıl sakladın luboyf eğer kutusunda filan tutmayıp kavonaza koyduysan çok sıkıntıb olacağını sanmıyorum. bayatladığını anlardın zaten biraz nemlli gibi ağırlaşıyorlar. havayla temas etmemeleri gerekiyor diye biliyorum ben. kimi de ışık görmemeli....
zararı değilde faydası olmaz heralde.sıkma canını.herşeyi yaşayarak öğreniyoruz malesef.

Evet canim 9. Kisim orda oturuyorum
Evet canim ama aldirmak zorunda kaldim Kimse destek olmayinca cinar cok kucuk ve geceleri en az on kez uyanan bi bebek ikisine bakmam benim icin cok zor olurdu

Saol canim Hepimizinkini

eskiden tam da o blokta oturuyoduk 16 sene :)
gülümsetti beni bu resim tesekkürler :)

senin için hakkında hayırlısı canım
çınarın gözlerine de bayıldım maşallah

Ben sözümde dürüyorum konu ile ilgili daha konuşmayacağım çünkü ulu bir Ata sözü vardır hepimiz biliriz anlayana sivrisinek saz anlamayana davul az.....

cnm bende tam okurken onu dıcektım kı zaten farkına varmıssın ıns bısey olmaz icini ferah tut olmadı dr ara bı sor bakalım ne diyecek

Kizlar ya siz elma suyu armut filan diyorsunuz ya benim doktorum once sebzeyle baslicaz en son meyve dedi, ki sebebi tatliyi en son vermek ilerideki damak tadi icin. Size doktor boyle bisey soylemedi mi? Bana mantikli gelmisti.
Evet canim bizde bi hafta sonra sebzeyle basliyacagiz doktor iyle dedi biEde meyveyi her halukarda akir zaten sebEyi aevdirelim once dedi

Canım maşallah ne kadar güzel bebeğin, allah nazarlardan korusun boncuk gibi gözleri :)[/QUOTE]
Saol canim allah hepimizinkini korusun ayin 28inde 4 aylik olucak insallah

Saol teyzesi

sevo24

ne diyeyim canım hakkınızda hayırlısı...
bende korkuyorum böyle aniden hamile kalıcam diye

Son düzenleme:
bu ne sacma bi kavga yaa cocuk gıbı ınanamıyorum ben hepınızı cok sevıyorum kımseden taraf da degılım hep okuyorum fırsat bulursam yazıyorum dogrusu sok oldum ne kadar hanımefendı bılgılı güzel buldugum bayanlar bıle kavga edıyo kızmayın ama yakısmıyo ya eskı günlerine donsun topık

Ben sözümde dürüyorum konu ile ilgili daha konuşmayacağım çünkü ulu bir Ata sözü vardır hepimiz biliriz anlayana sivrisinek saz anlamayana davul az.....

Kafadan sallamak işte böyle sözünün eri yapar insanı :)) Bişey bulamadım atmıştım, arasta adını görünce hemen o dedi sandım çullanayım dedim desene :) Sonra da geri adım atamadım söz ağzımdan çıkmıştı desene.

Ben sana bir de arkadaş tanımı yapayım kafa yapıları birbirine uyan, birbirinin arkasını kollayan kişilere arkadaş denir yandaş değil, sen arkadaşlarına yandaş gözüyle bakıyorsan, arkadaşların için üzüldüm.

Sözünde duruyormusun bunu yazarken bile sözünde durmadığının farkındamısın acaba sanmam
O davullar senin için çalıyor huuu

canım öncki mesajınııda okudum ama cevap yazamadım...paşam kudurdu oyun oynayacakmıusız
akşam yazayım olur mu o yatınca

canım boşver ek gıda sıralamasını yahu. sadece 1 yaşına kadar yasak olan şeyler var onları verme gerisi Allah ne verdiyse. onu verme bunu verme uğraşmıcam şahsen. kızım yoğurtta yiyor meyve de sebze de tarhana çorbası da. açıkçası bizim yediğimiz yemekten bile tattırıcam artık. ben saldım artık mevlam kayıra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…