- 26 Eylül 2011
- 2.325
- 528
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.881
Maşallah canım erkenden çıkardı dişini anlamamışsın bile kendi kendine çıkarmış yavrucuk. İnci gibi dişleri olsun inşallah :)
Gcmisi ancak bitirip guncele gelebildim.
Tartışmalara üzüldüm acikcasi. Nereden nerelere gelmiş. Bence olay yanlis anlaşmalardan ibaret aslında...
Herkes doğru bildiğini söylüyor burada, ben de, siz de... tabiki soylicez, paylaşıyorsak birbirimizi düşündüğümüz icin.
Aaaa bugün bunu arastirdim öğrendim dur kizlara yazayim da belki faydasi olur diye hevesle yazıyorum ben. Şimdi dusundum de bir alingablik var galiba bugunlerde hepimizde umarim çok bilmiş gibi görünmemiştir o paylasimlarim hicbirinize.
Herşey herkese uygun olmayabiliyor. Hayati birşey değilse onerilen seyi ister yaparsın ister yapmazsin senin bilecegin şey. Üşür bu çocuk giydir zen bunu diyen teyzelerden farkimiz olsun birbirimize karsi ama. Biraz daha mi yumuşak yazmali acaba?
Burada özel hayatımizdan şeyler de paylaşıyoruz ki bence bu sayfalara kadar da bu sayede geldik. Herkesin içinde yasadigi sosyal ortamlar farklı. O yüzden ben bu konuda hiç kimsenin kötü niyetli ya da gosteris meraklisi olduğunu düşünmüyorum. Sadece şanssız bisekilde üst üste gelmiş ve dikkat çekmiş sanirim.
Puset ve euro meselesini de ben sormustum 2500 liraymis diye, simdi suçlu hissettim kendimi. Sanki hedef haline ben getirmiş oldum. Samimiyetle yazmistim ama ivynin basini yakmis oldum özür dilerim.
Neyse çok uzattim ama yeri gelmişken, bilgimi paylasayim derken olur da ukalalik gibi göründüyse veya birinizi istemeden de olsa kirdiysam affola....
Arasta bi sure girmicem demissin üzüldüm. Şakalarini aricaz hepimuzBence tatliya baglayip devam edelim kaldigimiz yerden.
Çok geçmiş olsun canim... Üst üste gelmiş herşey. Esinle de allah kavustursun...
Sizsiz eksik kalicaz
Tam da olayların üstüne gelmiş vallahi :))
Neyse iyi olmaniza çok sevindim :)))
Hayirdir canim ne oldu?
Ah canim benim ya, doktorun normal bulmuş. Seni çok iyi anliyorum Barış da zayif bebeklerimizden. Ne olur sadece Ecemizin saglikli oluşuna odaklan ve kendini yipratma...
Bendim, bizdikhepimize zaman zaman oluyor bunlar. Kendiliğinden geçti benimkisi..
Her fırsatta uyumaya calis. Uykusuz kalinca ben kesin deliriyorum onu fark ettim. :)
Saçmalamaaaaaa
Elinden geleni yapıyorsun hic kolay değil yaptiklarin...
Hoşgeldin :)
Aaaaaaa ilk disimiz geldiiiiii
Hayirli olsun bakalim :))))
Buğday pişirilip veriliyomus diye biliyorum ben ama sizde var midir adetler filan? Bisey yapicak misiniz?
2013 ten 40 günün var, aktaramiyorsun yeni yila. 1 ocak 2014ten itibaren aldigin her rapor bu yeni yilin 40 gününden dusulecek.
Ben de 2. dönem işe dönüyorum. Ama hic istemiyorum. Maddi zorluklardan dolayı seviniyorum aslinda maaş gelecek diye ama uykuya elveda dicem sanirim
Oyy maşallah CNm darısı bizimkilere ağrısıZ şekilde inş :)
Olay taraf meselesi değil tutarsızlık aşağıda zaten beğendiğin alıntıların herşeyi açıklıyo
Sen kimisinde benim zihniyetimi sorguluyorsun dur bakalım
O ikoncan dediğiniz idoşa bayılıyodunuz noldu şimdi hepiniz talip olduğunda şakaydıda bizim geyiklerimiz niye bukadar dokundu ...
Yandaş medya falan noluyoruz ya . Benim ne düşündüğüm be paylaştığım ortada bunuda kimseden akıl alarak yapmıyorum 30 yaşımda çok şükür kendi fikirlerimi dile getiricek düZeydeyim ama sen hangi vasıfla bize bu yakıştırmayı yapıyosun dürtseydin falan çirkinleşmeyelim lütfen
Yukardada belirttiğim gibi sen zaten kendi elinle sergilemişsin beğenilerini :) Durumun ne olduğunu hala anlamamış olmanda içler acısı
hepinize teşekkürler kızlar diş buğdayını araştırıorum yapıcam inşallah. kızım tam bi canavar oldu zaten akıllı bi bebek deildi puuufffff nefes bile alamadım bugün yemeğimi zor yedim biraz daha geç çıksaydı keşke dişi