2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Parme arkadaşımızın dellillerle alıntı yapmasına çok sevindim kafasından uydurup bişey yazmadı ama rabarbaa madem bişey attın ortaya ispat et bekliyorum ???

edit: İspat edemiyorsan da herkesin önünde attığın çirkin iftiraya özür bekliyorum. Geçmişe gitmek çok kolay googla içinde geçen bir kelimeyi aratıyorusn ve çıkıyor bak sana yardımcı da oluyorum ??

Son düzenleme:
Benimki susmuyo ki eeeee eeeee yapiyo:) aglamiyor yani sadece mizirdaniyor. SusRsa denerim:)

Hmmm tüh işin zormuş o zaman kuzum ya

Yandaş medya uyanmış demekten kendimi alamadım :)))))))

Biraz daha mı sakin olsak? Burda bu kadar şey paylaşmışken yakışmıyor bence bu yazılar bize.

uzun zaman sonra ilk kez resim paylaşıyoruz:)

Yaaaa bebeğin çok tatlıııı
Ve orası ataköy mü, 9. kısıma benzettim ama?

bide şöyleki ben anne sütünden soğur diye korkuyorum 2 kere 90cc fazla değil mi dedim
bişey olmaz, istemez yemezse sorun değil ama yiyiyorsa ver dedi

yok ben emin oldum artık, ortada iki Çağrı Bey var :))

aybikecim bu katı gıda paylaşımın için teşekkülrer seninle pararlel gidiyoruzya, benim minnoşda 19 ağustos doğumlu,
ek bi şeyer vermek isitiyorum ben de çünkü yemek konusunda çok iştahlı bir bebek, arada 20 cc falan versem diyorum, berilin kilosu 6.400 şu an kız çpcuğuna gçre normal bir kiloda
kilosu nedeniyle değilde iştahı nedneiyle azar azar bi şeyler vermek istiyorum artık, katı gıdaya tam olarak 5.5 ayda geçmeyi planlıyorum yavaş yavaş tabi
bu konuda buradaki doktorumuza güvenmediğimden kendim karar vericem neye ne zaman başlayacağıma
senin araştırmalarına da güvendiğim için o yüzden benimle paylaşırsan ne verdiğini ve sevip sevmediğini
sen şimdi nasıl yapcaksın sadece tattırcakmısın, yoksa annenin sebze püresinden mi vereceksin.
ben henüz bi şyeleri tattırmaya bile başlamadım
günde 1 çay kaşığı elma suyu versem diyorum 10 gün boyunca
sonraki 10 gün günde 1 çay kaşığı havuç suyu
sonraki 10 günde bir çay kaşığı yoğurt
günde 180 cc püre çok fazlaymış ya hem de bi anda bana da hiç mantıklı gelmedi, güvenmemekte haklısın

sevo bebeğin çok tatlı maşallah Allah nazarlardan saklasın
bu arada hamileliğin kesin mi geçen yazmıştın da merak ettim

He bak ne yazdı da geri döndü diye düşünmesin kimse arkadaşlarımı bu çirkin ithamlar karşısında yüzüstü bırakacak kadar midesiz değilim. Ve lütfen küçücük bebekleri bu çirkin muhabbete kimse dahil etmesin!!

honeycim alemsin ya son cümlene çok güldüm o yüzden yorum yazıyorum,

şimdi ben de anlamadım olayı birisinin yazdığına yorum yazınca o gruptan mı oluyoruz
artık alıntı yapıp cevap vermekten de çekinir oldum
çünkü dediğim gibi ben burada yazan herkesi ayrı ayrı çok seviyorum, hatta herkesin anlattıklarından kafamda canlandırdığım bir tipi bir konuşma tarzı bile var, şu arap ellerinde yalnızlığımı hep sizlerle paylaştım aylardır,
geçmişe dönüp bakamadım olay nerde koptu ama fındık kabuğunu doldurmayan şeylerden olduğu kesin
yapmayın arkadaşlar nolur, hadi olayı barışçıl diplomasiyle çözelim,
ben arabulucu olmaya hazırım:):):)
bu arada kim kimle grup kim kimi destekliyor, kim kime karşı onu da anlayamadım

offf bu konuda ben de çok muzdaribim. Bebişim doymamaya başladı kayınvalidem pekmezli su içirmek istedi:) Ne yazıkki ben işe başlayacağım yakında. Doktorlar ne kadar şeker yedirmeyin dese de bunu bakıcılara anlatmam zor. Muhtemelen bildiklerini okuyacaklar. En büyük korkum çok büyük emek harcayarak oturttuğum şşş-pat düzeninin bozulması. Bazen çok huysuz oluyor dayanamayıp sallayacaklar ve her şey mahvolacak Offfff offf bi of çeksem karşıki dağlar yıkılır:)

Kizlar ya siz elma suyu armut filan diyorsunuz ya benim doktorum once sebzeyle baslicaz en son meyve dedi, ki sebebi tatliyi en son vermek ilerideki damak tadi icin. Size doktor boyle bisey soylemedi mi? Bana mantikli gelmisti.

Canim cok yararli bilgiler paylasmissin cok saol.

Bu ay sonunda bizim de kontrolumuz var, su demir hapini ben de soracagim.

Aybike bizim oglen uykulari yarim saat suruyor. Nasil uzatmayi planliyorsun?

Honeycim aybikeye sordun ama geçenler bir yazı okumuştum. Belki yardımcı olur.
Bazı bebeklerin uyku döngüsü 40 dk olabiliyormuş. Uzatmak için 35. Dakikada o uyanma faslına girmeden sen yavaşca alıp emzirip geri yatıracakmışsın. Uykusunu açmadan. Uykusuna devam ettirecekmişsin. Eğer hep arım saat uyuyorsa denemeye değer.

Asuyu güzel sallamışım :) ceylindi tabi. Hatırlıyorum çok iştahsız olduğundan bahsediyordun. Çok takip ediyordum ocak annelerini ama çok az yazdım. Evet iki oğlum var. Senin de iki kız oldu galiba. Tekrardan hoşgeldin :)

Siz bir odayi ona ayirmissini ne guzel, bizim de bir oda daha var ama onda L koltuk ve bizim eskiden yatakodasinda olan cekmece var(simdi yerinde kiz yatiyor) yani o koltuk kilitliyor herseyi oda yapamiyorum ilk cocuguma oda yapamamamin uzuntusu hep kalacak icimde zaten. Goren durumum yok sanacak, tasinmak icin yer semt konusunda ortak karar alamadik kaldik bu evde

yine seninle aynı doğumluyuz diye soruyorum canım, sen bu ay hangi aşıları yaptırdın,
bizim aşı takvimmiz karman çorman oldu
burada bir aşı takvimi yok ben türkiyenin aşı takvimine göre hareket ediyorum, o yüzden takibini kendim yapıyorum
bir kez takip etmedim de zavallı kuzuma karma aşıyı 15 günlükken yapmışlar
sonra türkiyede o karma aşıyı saymadılar 2 aydan önce yapılınca geçerliliği yokmuş,
2 aylıkkken tekrar karma aşı yaptılar, 4. ayda tekrar karma aşı yaptırcaksın dediler
anlıycan 3 kez karma aşı yemiş olacak beril benim yüzümden
o yüzden şimdi çok dikkat ediyorum
türkiyede sağlık müdürlüğünü aradım, kadın iyice kafamı karıştırdı,
biz bugüne kadar 2 hepatit B, birisi geçersiz 2 karma aşı, ve verem aşısı vurulmuş olduk, rotaları ben kendi isteğimle yaptırmadım

sana zahmet bugüne kadar hangi ayda hangi aşıyı yaptırdınız ve bu son 4.ay da vurulması gereken aşılar neler yazar mısın canım

Onu bnde anlamadm canim..arkadslarin fkrinr katildm diye taraf ilan edildimm kavgada yoktum bile..bn herkesi ayri sevdim hur bi sekilde fkrimi soyledim...grup denen sey ben lisedeyken vardi ...iyice b.ku ckti topigin bi gram zevk almiyrm...zaten bi ton sorunu var hrpimizn kafa dagitalm diye giriyodk olaylar nerelere gldi

Allaaaaaaahhhhhhhhhh varya o şşş-pat düzeni bende olsa ve biri gelip bozsa yemin ediyorum varya onu doğduğuna pişman ederim
inşallah emeklerine saygı gösterecek ve aynı özeni gösterecek bir bakıcı bulursunuz...

bu arada şşş-pat yöntemini anlatabilir misin canım? bende uygulamak istiyorum ama kızım çok ağlıyo var mı acaba başka bi tekniği diye soruyorum canım...

bu doymamaya başlaması herkes de var bu ara sanırım, benim kzıızmda doymuyor,
işe başlamak konusunda içini ferah tut canım, ben işe başlayalı 2 hafta oldu hiç bi şey korktuğum gibi olmadı ki çok zor olacak diye ödüm patlıyordu,
2 saat işte çalışıyorum sonra 1 saat eve gidiyorum, bu şekilde günde 3 kez eve gidip geliyorum, yani toplamda 4 kez taksiye biniyorum gün içinde, o kadar pis taksilerki dün bindiğim taksiye yapıştım nerdeyse, taksi değil çöp kutusuydu, adam bi güzel burnunu karıştırdı önümde, bende de bozuk para yoktu para üstünü almadım, bi de o ellerle bana para üstü uzatıyor
cuma gününe doğru baya perti çıkıyor insanın, bu sabah yataktan kalkamadım resmen bel ağrısından, çünkü kızım tüm gece kucağımdan inmek istemedi, resmen kucağımda uyudu,
tabi sabah belimi hareket ettiremiyordum artık
işe başladığımdan beri yanında daha az kaldığımı anlıyor ve evdeyken benimle daha fazla vakit geçirmek istiyor
ben de onu çok özlediğimden buna izin veriyorum ama haftanın son iş gününde bitmiş oluyorum artık,
allahtan işler 2 haftadır çok sakin,

bakıcı da sonuçta sen nasıl istersen öyle yapmak zorunda, olmazsa işe başlamadan birlikte vakit geçirin ve nasıl bakması gerektiğini öğrensin,
benim de şimdi annem bakıyor ama şubatta bir bakıcımız gelecek ve annem 1 ay ona nasıl bakması gerektiğini öğretecek,
yoksa kafalarına göre hareket ederlerse sonra biz çok zorlanırız

10 yaşındaki çocuk geçmişi okumuş olsa neden üzerime alındığımı anlar, sen anlayamadıysan bunu ve neden üzerine alındın diye bana soruyorsan ben birşey demek istemiyorum konu ile ilgili

bence ya siz farklı doktorlara gidiyosunuz yada doktorda kişilik bozukluğu var
bende öyle düşünüyorum çünkü aynı kişiden bu farklı iki düşünce çıkamaz

uzun zaman sonra ilk kez resim paylaşıyoruz:)

Canım maşallah ne kadar güzel bebeğin, allah nazarlardan korusun boncuk gibi gözleri :)

Kizlar geçmisi okumaktan gelecege yetisemiyorum :)) bitireyimde yazayim derken bir geçmis daha dolmus oluyor pes ettim bu sefer yazacagim dedim...

Aslinda ( Arzus) arkadasin yazisinda kaldim tamda...kendi bebegine nazar degeceginden korkan birisi baskasinin bebegine nazar degdiririm diye bakmamasi lazim ozaman haksizlik ve kotu niyet var burda bence hic hos degil...

Hepimizin melekleri var niye art niyetli olalimki rabbim korusun onlari...ne niyet ile baktigimiz cok onemli ben kendi bebegimin arkadaslari yoldaslari olarak goruyorum niye nazarim degsin masallahimida esirgemiyorum...

Yaaaa bebeğin çok tatlıııı
Ve orası ataköy mü, 9. kısıma benzettim ama?[/QUOTE]
Evet canim 9. Kisim orda oturuyorum
sevo bebeğin çok tatlı maşallah Allah nazarlardan saklasın
bu arada hamileliğin kesin mi geçen yazmıştın da merak ettim
Evet canim ama aldirmak zorunda kaldim Kimse destek olmayinca cinar cok kucuk ve geceleri en az on kez uyanan bi bebek ikisine bakmam benim icin cok zor olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…