- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.861
Benimki susmuyo ki eeeee eeeee yapiyo:) aglamiyor yani sadece mizirdaniyor. SusRsa denerim:)
Yandaş medya uyanmış demekten kendimi alamadım :)))))))
uzun zaman sonra ilk kez resim paylaşıyoruz:)
bide şöyleki ben anne sütünden soğur diye korkuyorum 2 kere 90cc fazla değil mi dedim
bişey olmaz, istemez yemezse sorun değil ama yiyiyorsa ver dedi
yok ben emin oldum artık, ortada iki Çağrı Bey var :))
uzun zaman sonra ilk kez resim paylaşıyoruz:)[/QUO
çoook tatlı kuzucuk ya sevo allah analı babalı büyütsün
Ivy'nin bebisinin uggs larini gordum ve bunun uzerine bebegi icin bu topic in ikoncani dedim dogrudur. Ayrica bunu da ilan ettim bu da dogrudur.
Tum bebislerimizi Allah nazarlardan saklasin hepsi birbirinden guzel. Ama burada ne yasanirsa yasansin meleklerimizi bu konulara dahil etmeyelim.
Lafimi geri aliyorum 40 yasinda, tombul ve goguslerden sut akan biri olarak kendimi ikoncan ilan ediyorum. Yeterki bebisler bu muhabbette olmasin.
Benim eltim de ben mutfaktayken kızının daninosundan yedirmeye kalktı oğlum daha iki aylıktı...Ay hala düşündükçe sinir oluyorum..Ben de elinden kaptığım gibi aldım.Bizimki sırıtıyor,dudaklar pembe pembe..Bi de bak ne kadar çok sevdi çocuk diyor.Nerden bilsin çocuk sevmeyi dedim.Oğluum,senin bu anan çok biliyo herşeyi diyo bi de pişkin pişkin...Ya sabır...
Canim cok yararli bilgiler paylasmissin cok saol.
Bu ay sonunda bizim de kontrolumuz var, su demir hapini ben de soracagim.
Aybike bizim oglen uykulari yarim saat suruyor. Nasil uzatmayi planliyorsun?
selam canım evet 2009 ocak annesiydim şimdi de 2013 ağustos annesi oldum 14 ağustosta doğum yaptım
ben de şaşırdım ordan beni tanıdığına büyük kızımın adı ceylindi canım
senin 2 oğlan mı?
kedicik hoşbuldum canım kızımı kucağıma aldığımdan beri okuyorum sizleri hepinizi az çok tanıyorum çok da hoşuma gidiyordu paylaşımlarınız o yüzden katılmak istedim
şu günlerde bozuk olan moralimi sizlerin sohbetiyle düzeltmeyi umuyorum
bu arada ben de öğretmenim ve heyet raporu aldım o da bugün bitti ne yapacağımı bilmiyorum
honeycim alemsin ya son cümlene çok güldüm o yüzden yorum yazıyorum,
şimdi ben de anlamadım olayı birisinin yazdığına yorum yazınca o gruptan mı oluyoruz
artık alıntı yapıp cevap vermekten de çekinir oldum
çünkü dediğim gibi ben burada yazan herkesi ayrı ayrı çok seviyorum, hatta herkesin anlattıklarından kafamda canlandırdığım bir tipi bir konuşma tarzı bile var, şu arap ellerinde yalnızlığımı hep sizlerle paylaştım aylardır,
geçmişe dönüp bakamadım olay nerde koptu ama fındık kabuğunu doldurmayan şeylerden olduğu kesin
yapmayın arkadaşlar nolur, hadi olayı barışçıl diplomasiyle çözelim,
ben arabulucu olmaya hazırım:):):)
bu arada kim kimle grup kim kimi destekliyor, kim kime karşı onu da anlayamadım
offf bu konuda ben de çok muzdaribim. Bebişim doymamaya başladı kayınvalidem pekmezli su içirmek istedi:) Ne yazıkki ben işe başlayacağım yakında. Doktorlar ne kadar şeker yedirmeyin dese de bunu bakıcılara anlatmam zor. Muhtemelen bildiklerini okuyacaklar. En büyük korkum çok büyük emek harcayarak oturttuğum şşş-pat düzeninin bozulması. Bazen çok huysuz oluyor dayanamayıp sallayacaklar ve her şey mahvolacakOfffff offf bi of çeksem karşıki dağlar yıkılır:)
offf bu konuda ben de çok muzdaribim. Bebişim doymamaya başladı kayınvalidem pekmezli su içirmek istedi:) Ne yazıkki ben işe başlayacağım yakında. Doktorlar ne kadar şeker yedirmeyin dese de bunu bakıcılara anlatmam zor. Muhtemelen bildiklerini okuyacaklar. En büyük korkum çok büyük emek harcayarak oturttuğum şşş-pat düzeninin bozulması. Bazen çok huysuz oluyor dayanamayıp sallayacaklar ve her şey mahvolacakOfffff offf bi of çeksem karşıki dağlar yıkılır:)
10 yaşındaki çocuk geçmişi okumuş olsa neden üzerime alındığımı anlar, sen anlayamadıysan bunu ve neden üzerine alındın diye bana soruyorsan ben birşey demek istemiyorum konu ile ilgiliSulozcum neden üzerine alındın peki canım...
Düşünce özgürlüğüne tabiki benimde hiç bir lafım yok ve destekliyorum herkes istediğini beğenir istediğini beğenmez ancak burda özellikle son yaşanan olayda rahatsız olduğum durumu dile getirdim öZgür düşüncem ile yeri geliyor en yakınımız çok sevdiğimiz eşlerimizle bile aynı fikirde olmazken burda bir tartışma yada fikir ayrılığı yaşandığında sürekli aynı kişilerin birlik olup aynı konuyu savunması ve bu doğrudur die tutturması idi beni rahatsız eden sonra avmden açılan konunun aslında daha önceden biriktirilmiş bi bilenmişlik olduğunu gördük ve ıvynin yazdıklarından herkes rahatsız dendi bizler adına konuşma hakkıda bulundu ee peki nereye kayboldu özgür düşünce... Birde geçmişte yazılanlar açıldı çarşaf çarşaf ve burası bir er meydanına döndü. Annelerin paylaşım alanından çok siyasetçilerin gövde gösterisini okur gibi hissettim ve bu kinden rahatsız olduğum için yaptım bu yandaş yakıştırmasını. Samimiyetsizlikten bahsedilmiş ya evet katılıyorum şuan ben şahsım adıma Burda kullandığım herhangi bir cümlenin ileride aleyhime delil olarak kullanılabileceği şüphesiyle ne kadar samimi ve içten paylaşımlar yapabilirim gerisini var sen düşün
bende öyle düşünüyorum çünkü aynı kişiden bu farklı iki düşünce çıkamazbence ya siz farklı doktorlara gidiyosunuz yada doktorda kişilik bozukluğu var
Evet canim ama aldirmak zorunda kaldim Kimse destek olmayinca cinar cok kucuk ve geceleri en az on kez uyanan bi bebek ikisine bakmam benim icin cok zor olurdusevo bebeğin çok tatlı maşallahAllah nazarlardan saklasın
bu arada hamileliğin kesin mi geçen yazmıştın da merak ettim
uzun zaman sonra ilk kez resim paylaşıyoruz:)[/QUO
çoook tatlı kuzucuk ya sevo allah analı babalı büyütsün
Saol canim Hepimizinkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?