2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar,
dün akşam çok kötüydüm. Öyle çok yemişim ki midem ağzımda gezdim bütün akşam. Hayır niye zorluyorum ki... Ahhhh annem ahhhh. tabağa konan herşey bitirilecek yemek dökülmez diye yetiştirdi bizi keşke eşime vereydim. o yerdi hepsini. çok pişman oldum ama iş işten geçti bir kere . Çok komiktim. Karnım da bi şişti şişti. 5 aylık hamileler gibiydim.

Kızlar hepinize günaydın..çok yoğun çalışan biri olarak yazdıklarınızı genelde okuyacak fırsat yaratıyorum ama yazacak zamanım çoğunlukla olmuyor.bugün dikkatimi çeken güzel birşey oldu.şöyle bir baktımda bundan haftalar önce birlikte beta hcg değerlerimizi konuşuyorduk arkasından sırayla keselerimizi gördük sonra kalp atışları şimdi cinsiyetleri öğreniyoruz birer birer..bana bebeğimi kucağıma alacağım zamanlar çook uzakmış gibi gelsede galiba zaman çabuk akıp gidiyor..zaman sonra doğum hazırlıklarımızı konuşucaz sonra tek tek bu yoldaki emeklerimizin karşılığını Allah sonsuz sevgi ile mukafatlandıracak..Allah bu yolda içimizden fire vermeden hepimize ilerlemeyi nasip etsin..bize o güzel günleride yaşatsın.işler çok yoğun ancak bugün çok mutlu hissediyorum..rabbime sonsuz teşekkürler..

yeşilleri sirkeli suda yarım saat beklettikten sonra salata yap mmlkk, şu toksplazmalar mıdır nedir, tehlikeli en çok pastorize olmayan süt ve yeşilliklerde var,
temizliğinden emin olursan tabi çok faydalı salata, ama kesinlikle dışarıda yememek lazım salata ondan eminim...

bence en iyisi kilo alabilmek, arkadaşlar kilo alıyorum dediklerinde bunu iyi bir şey olarak görüyorum ben,
kilo bir şekilde verilir, abartıya kaçılmadığı sürece alınması iyi bence,
160 boyum 50 kiloydum, 48 e düştüm 2 ayda, göbeğim belli olmaya başladı, üst tarafımda büyüyor ama hala bir gram almamışım, üzülüyorum çok,
çok bulantı var ama 2 kez kustum sadece 3 ayda,
yediklerime de dikkat etmeye çalşıyorum, sabah bol bal, tahin, pekmez, yumurta, süt, 4-5 dilim ekmek olan bir kahvaltı yapıyorum,
bendne daha zayıf olan bir arkadaşımla aynı anda hamile kaldık o bile kilo aldı

1 yemek kaşığı fındık yağı

2 yemek kaşığı kayısı yağı

1 yemek kaşığı portakal yağı

2 yemek kaşığı badem yağı

Yapılışı: Yağların hepsini karıştırın ve küçük bir kavanoza koyun. Karışımı, günde iki defa, sabah ve akşam karnınıza ve çatlamaya müsait bölgelerinize uygulayabilirsiniz. Bu yağ ile bacak ve göğüslerinize de masaj yapın. Faydasınızı hissedeceksiniz.

Kızlar ebru şallının çatlak giderici formülüymüş. nette dolaşırken buldum tesadüfen :)

gunaydın kızlar bugun saat 10 da randevum var oğlus uynasın cıkıcaz kardesnı goremey gıdıcez pasamlaaa pek bı heycanlıyım cebımı ıkolata koyucam orda yıyımde prenses hareketlensınn

Prenses dediğine göre bebişinin cinsiyeti erken belli olmuş canım. Hadi hayırlı haberler veririsin bize inş.

ben 4 kilo verdim ama karnım bayağı çıktı...

Günaydın kızlar,

biryerde okudum avokado hamilelik döneminde dengeli beslenme ve doğum sonrası kilo vermeyi kolaştırıyormuş. ve biraz araştırdım netten hamileyken sakıncası varmıdır diye meğer ne kadar faydalıymış.

" Avakado' nun Faydaları "" burdan okuyabilirsiniz, daha birsürü yazı var internette. ben hemen yemeye başlayacağım ... konuyla ilgili bilgisi olanlar paylaşsın lütfen kızlar .

kızlar günaydın. ben geldim kaç gündür yoktum. kontrolüm vardı dün. çok şükür herşey yolunda ama cinsiyeti göremedik. maşallah baya hareketli dedi doktorumuz. ama benşaşırdım bana hala 2li test yapılmadı. dr. bir ay sonra gel testlerini yapalım dedi bişey anlamadım ben bu işten.

mrb. canım. her doktor 2li testi yapmıyor zaten, keşke sorsaydın dr. a yapacakmısınız diye. 1 ay sonra 3lü veya 4lü test zamanın gelmiş oluyor onlardan birini yapacak demekki. içim rahat etsin testi yaptıracağım diyorsan dr.la konuş veya başka dr.a git, 2li test 11-14. haftalarda yapılıyor.

Ben de kilo almak istiyorum ama malesef 1 kilo bile alamadım

bnde 2 kilo verdm ilk hamile kaldigimi bilmedigim ve yeni ogrendgm zamanlrda asiri istahm acilmisti cok yiodm 1kilo aldim snra bulntilr basladi hc yiyemz oldum hic kusmadm ama asiri bulnti ve ogurmkten yiyemedm 2 kilo verdm amA pek blli olmuo gobegim ckti cnku merak etme cnm almya bslicz 1ay sonra.o doneme ne kadr az kiloda bslarsak o kadr iyi.ablam tam 8kilo aldi suanda kimse cocuk dogurmus demez gobegi dumduz

hmm anladım canım. neyse ya problem yok o zaman daha iyi bari daha az kan vermiş olurum kontrolde çok güzel çok sağlıklı görünüyor dedi. belki de o yüzden gerek duymadı. sağlıklı olsunda problem değil. teşekkür ederim canım

Bazi doktorlrn agzndan laf alinmio.sana solemesi lazim.genelde soyluyolar .sen gdince bi sor cnm.sagliklyms oh msallah bdakine cnsiyetinide gosterir annesine

maalesef benım vucudum da hızlı alan hızlı veren tipten oglumda hızla almıstım ama bu sefer hıc almamısım. Tabi bunda 1 tabak yemegı mıde bulantısı yuzunden bıtırememın etkisi var diye düsünüyorum. Bu kasık sancılarına gelince oğlumda hıc olmazdı boyle seyler hatta hamıle gıbı degıldım bu kez epey zorluyor beni. Allah kolaylık versin dogurana dek bize ne diyim :)

Bazi doktorlrn agzndan laf alinmio.sana solemesi lazim.genelde soyluyolar .sen gdince bi sor cnm.sagliklyms oh msallah bdakine cnsiyetinide gosterir annesine

inş. canım. yo test için bir ay sonra gel zeka testini falan yapalım deyince sormadım bende. neyse artık sağlıklı olsunda test problem değil. çok meraklıyım ama cinsiyet konusunda.

günaydınlar geçmişi okuyamıyorum artık misafirimde war....yrn kontrol dua edin kızlar bebişim sağlıklı çıksın wee cinsiyetide inş. gösterir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…