- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.901
bugunkı yemeğim bir kasee yeşil salataa ,valla yemek yapmaya üşenıyorum ..kızlar bıde tahın pekmezın cok faydaları varmısss koydum bı kaba acıktıkça batırıyorumekmegı bastırıyor.bebısede faydalımış bide süt yapıomus yanlış bılmıosam..öpüldünüüzzz:124:
canım ben hiç mide bulantısı yaşamadım kilo kaybıda olmadı dolayısıyla.
kiloluda hamile kaldığım için dikkatnediyorum yediklerime hamur işi ve ekmek çok yememeye çalışıyorum
bol bol meyve tüketiyorum.
1 kilo almışım henüz
gunaydın kızlar bugun saat 10 da randevum var oğlus uynasın cıkıcaz kardesnı goremey gıdıcez pasamlaaa pek bı heycanlıyım cebımı ıkolata koyucam orda yıyımde prenses hareketlensınn
benim de karınım şiş gibi bu hafta hafif, ama sanki hamile göbeği değilde lavaboya gideemişimde bağırsaklarım şişmiş gibi bir şişlik,
nomralde dümdüzdür göbeğim,
verdiğim 2 kiloyu da hala alamdım...
sizler kaç kilo aldınız, ya da kaçıncı haftada kilo almaya başladınız,
istatistik tutalım arkadaşlar...
kızlar günaydın. ben geldim kaç gündür yoktum. kontrolüm vardı dün. çok şükür herşey yolunda ama cinsiyeti göremedik. maşallah baya hareketli dedi doktorumuz. ama benşaşırdım bana hala 2li test yapılmadı. dr. bir ay sonra gel testlerini yapalım dedi bişey anlamadım ben bu işten.
bence en iyisi kilo alabilmek, arkadaşlar kilo alıyorum dediklerinde bunu iyi bir şey olarak görüyorum ben,
kilo bir şekilde verilir, abartıya kaçılmadığı sürece alınması iyi bence,
160 boyum 50 kiloydum, 48 e düştüm 2 ayda, göbeğim belli olmaya başladı, üst tarafımda büyüyor ama hala bir gram almamışım, üzülüyorum çok,
çok bulantı var ama 2 kez kustum sadece 3 ayda,
yediklerime de dikkat etmeye çalşıyorum, sabah bol bal, tahin, pekmez, yumurta, süt, 4-5 dilim ekmek olan bir kahvaltı yapıyorum,
bendne daha zayıf olan bir arkadaşımla aynı anda hamile kaldık o bile kilo aldı
bence en iyisi kilo alabilmek, arkadaşlar kilo alıyorum dediklerinde bunu iyi bir şey olarak görüyorum ben,
kilo bir şekilde verilir, abartıya kaçılmadığı sürece alınması iyi bence,
160 boyum 50 kiloydum, 48 e düştüm 2 ayda, göbeğim belli olmaya başladı, üst tarafımda büyüyor ama hala bir gram almamışım, üzülüyorum çok,
çok bulantı var ama 2 kez kustum sadece 3 ayda,
yediklerime de dikkat etmeye çalşıyorum, sabah bol bal, tahin, pekmez, yumurta, süt, 4-5 dilim ekmek olan bir kahvaltı yapıyorum,
bendne daha zayıf olan bir arkadaşımla aynı anda hamile kaldık o bile kilo aldı
mrb. canım. her doktor 2li testi yapmıyor zaten, keşke sorsaydın dr. a yapacakmısınız diye. 1 ay sonra 3lü veya 4lü test zamanın gelmiş oluyor onlardan birini yapacak demekki. içim rahat etsin testi yaptıracağım diyorsan dr.la konuş veya başka dr.a git, 2li test 11-14. haftalarda yapılıyor.
kızlar günaydın. ben geldim kaç gündür yoktum. kontrolüm vardı dün. çok şükür herşey yolunda ama cinsiyeti göremedik. maşallah baya hareketli dedi doktorumuz. ama benşaşırdım bana hala 2li test yapılmadı. dr. bir ay sonra gel testlerini yapalım dedi bişey anlamadım ben bu işten.
Canım malesef ben hızlı kilo alanlardanım ve buna çok canım sıkılıyo58 kiloyla hamile kaldım şu an 61 olmuşum nasıl morelim bozuldu öyle çok aşırı yemekde yemiyorum ama anlamadım vücudum sumu topluyo ne
Günaydın canım bu sabah aynısıda bana oldu sabah kalktım her sabahki gibi mide bulantısı kusma tekrar uzandım birden öksürdüm ve sağ kasığıma öyle bir ağrı saplandıki bende çok koktum hatta özür dilerim bebişim falan demeye başladımdedim ya annelik duygusu böyle bişey galiba ona bişey olacak diye aklı çıkıyo insanın
Bazi doktorlrn agzndan laf alinmio.sana solemesi lazim.genelde soyluyolar .sen gdince bi sor cnm.sagliklyms oh msallah bdakine cnsiyetinide gosterir annesine
inş. canım. yo test için bir ay sonra gel zeka testini falan yapalım deyince sormadım bende. neyse artık sağlıklı olsunda test problem değil. çok meraklıyım ama cinsiyet konusunda.
Ben de kilo almak istiyorum ama malesef 1 kilo bile alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?