2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkür edrim benim ihtiyacım vardı ama geçmişten bulamamıştım umarım işe yarar benim bbeeğim gündüz bağımsız uyuyamıyor daha önce kucakta uyuyordu yere bırakınca uyanıyordu hemen şimdi de hamakta uyuyor ama hamak yavaşlayınca uyanıyor ben de bunu uykudan saymıyorumumarım başarabilirim bebeğim sadce ilk 15 gün sürekli uyudu o da yüksek olan sarılığındanmış neyse hasta olmasın da ben bi şekilde alışıyorum da çalışmaya başlayınca ne olacak diye korkuyorum

Canim bence alma çünkü ucu cok sert ve digerlerinden daha genis onyda almaz senkn tipitip. Birde kasik biberon al ama. Sac sac paralari sac beklebekleeeee

Kasikli biberon da almis babasi bana kolaylik olsun diye ama onu da almadi. Diyoz zaten bi biberon ve emziklere ne cok para verdik diye. Her cesidi var ams kiz begenmiyo:)

Hemen deniim sagol zira bizim ic bidylerin sirt kismi sari sari :)))

Kılzar benim oğlan geceleri çok sık uyanıyor artık. Neden olabilir ki??
her saat başı kalkıyor neredeyse. Ben uyuduğumdan hiç bişey anlanıyorum.
Terli kalkıp emzirdiğim için sırtım tutuldu.
Sizinkiler nasıl??
öncesinde 3 kez kalkıyordu. Hastalandı huyu mu değişti bilemedim. Doymuyor desem dıymuyor gibi davranmıyor. Çıkamadı. İçinden. (((

Kasikli biberon da almis babasi bana kolaylik olsun diye ama onu da almadi. Diyoz zaten bi biberon ve emziklere ne cok para verdik diye. Her cesidi var ams kiz begenmiyo:)

canım emiyormu bebişin hala uyurken sadece emiyor galiba.bizde birz düzelme var ama yineden eskisigib değil az emer sırf susuluğunu gi,dirmek için ancak uykulu güzel emiyor.bazen o zmaqna bile ağlıyor emik veriyorum biraz sakinleşince emziği çıkartıp memeyi tuturuyorum.uyku saati de ona göre düzeldi.canını sıkma derim ama insanın elinden değil valla.arkadaşıma sordum onunki 2 ay öyle yapmış rahtlattı beni biraz şimdi ise meme bağmlısı diyor:)))ah keşke bizimkiler de öyle olsa diyorum rızayım.Bide kötüsü uykumuz da bozuldu böyle önceden azıcık kucağımda sağlayıp sakinleşmesine yardımcı olurdum yatağına yatırırdım uyurdu gecede sorun yaratmazdı şimdi ise gece gündüz de olsa tekrar uyukya dalmak için beni çağrıyor.evet çağrıyor resmen ağlamıyor:)))bide önceden o uyurken dinlenirdim şimdi ise başındayım emzirmeye çalışıyorum.ama uyukulu halinde de olsa emsin yeterki.aslında bu hafta biraz daha iyiy diyebilirim belki benim hastalanmam iyiy yönde etkiledi baya bi aça kaldı biberon da lamıyor kaşıkla da verecek gücüm yoktu azar azar verdim ama doymuyordu yine.Sen ne sıklıkla emiriyorsun acaba araya açsan faydası olurmu.

bunu bende yaptım canım çokta faydasını gördüm
uyku ve beslenme saatlerini not ettim ona göre de bi rutin oluşturdum 4. günümüzdeyiz şuan gece uykusunu 2 lerden 10.30 a çekmeyi başardım bakalım daha da çekmeye çalışıcam

büyüme atağı olmasın canım

Canim cok duzelmedi. 1 ay oldu iste. 3 saate bi filsn ya sut sagip ya da mana yapio veriyorum sonra uyuyir sonra da emiyor ama her beslenmemiz olay.. Artik basim agriyor strese girjiyorum cunku cok zaman dudaklari kilitliyo. Direniyorum ben de duzelecek diye umit ediyorum, 1-2 kez kisa kisa emdi uyanikken ama duzelmis degil sizin uyku duzenine se uzukdum bi sehirdisina ciktik bizim de duzen bozukdu simdi oturtmaya calisiyorum eski duzeni...

canım arkdaş 2 ay deyince biraz rahtladım hani düzelir diye umut işte.strese girmemeye çalışıyorum ama annelik işte olmuyor.Ama benim hastalanmam bay bi etkiledi daha bi emeye başladı ama yineden eskiis gibi değil.Bide her bir sesten etkileniyor bişey duysun hemen emeyi bıraskıyor.dışırda emiremiyorum geçende çıktık acıktı emirme odada emmedi hemen eve döndük arabada da hep ağladı emedi ve emdi aç olduğuna rağmen.Sen bırak evin her odada emiyor sadece alıştığı yatak odasında((ama ilk çocuğum hiç emediği için buna şükrediyorum yineden.uykusu bozuldu şöyle uyurken uynaınca kendi kendi tekrar uyukya dalıyordu şimdi ise bağrıyor yanına gidp ya emik veriyorum ya emriyorum öyle tekrar uyukuya dalıyor.Önceden gece ınk mınk ses gelirdi bir dk sonra kendi uyumuş olurdu şimdi öyle değil ilal gideceğim yanına.Alıştı kucağımda uyumayı.

ben de senin gb en az bir buçuk saat kucakta emzirerek uyutabiliyorum kolum kopuyor ben o dediğin uyku öneren yazıyı bulamadım bana yardımcı olursan çok mutlu olurum

İlk cevabımda bana ne aç oku geçmişi der gibi olmuş gerçekten yazacak ya da geçmişi tarayacak vaktim yoktu kuura bakma

Umarım kırmamışımdır

benim kızım büyümüş annesinin sözünü dinlemiş bile bugün iki oldu yatağına koyuyorum kundak yapıyorum çıkıyorum odadan o da ne benim kızım uyumuş bile

bu hafta sonu carrefourda prima bebek bezlerinde indirim varmış jumbo paketlerde 23.50 liraymış kızlar haber edeyim dedim

Milupa nın göderdiği numuneler arasında varmış bakalım yerse alırım, teşekkür ederim canım ...

al bnden de o kdr cnm aynı durumlar bzde de var çıldıracağım uykum kalbura döndü terli kalkmak bni de zorluyo yastığımın arkasına şal yada hırka koyuyorum pratik olsun diye..bzmde uykumuz baya düzelmişti hatta geçen hafta 3 saate bi emdi die çok sevnmiştim bi gün sürdü sevincim sadece emip uyuyor ama sık uyanması mahvediyo bni

hep kötü olumsuz şeylerden bahsediyorum
ii şeylerde var Furkan da bu ara çenesi düştü aaaeee die şarkılar sölüyo sesli gülüyo tepkileri harika bize..çok mutlu ediyo çok şükür Allahım diyorum sürekli yeni yeni eline uzattığım (çıngırak,dişlik vb..) şeyleri tutuyor kısa süreli sallıyor ve ağzına almaya çalışıyor.

Milupa nın göderdiği numuneler arasında varmış bakalım yerse alırım, teşekkür ederim canım ...

Cok aalakasiz bir dalis yapicam canim ama milupanin sitesine ben de hamileyken uye. Olmustum bana paket gondermediler simdi aklima geliyor sen ne zaman uye oldun paketin ne zaman geldi?

Cok aalakasiz bir dalis yapicam canim ama milupanin sitesine ben de hamileyken uye. Olmustum bana paket gondermediler simdi aklima geliyor sen ne zaman uye oldun paketin ne zaman geldi?

bende hamileyken üye oldum ama gelmedi.. eltime gelmişti o bendne önce üye olmuştu sanırm sınırlı sayıdaydıki gelmedi bize

slmm kızlarr nasılsınızz.. ne olmuşş yaaa buraya.. vallahii nazar a geldii topicc. eski günlere dönmek ne güzell olurduu.. herkesii özledimm vallahii. eskisii gibi eğlensekk bilgi paylaşımıı yapılsaa herkess muhabbette olsaa ne güzel olurduu.. hesabıı pasifleşenn tümm arkadaşlarıı çoook seviyorumm ve hepsinii çok özledikkk kızımlaa..

emellcimmm :)) benm kızım 1 aydır dönüyrduu ama tek sefer. sırt üstüyken yüzüstü dönüpp öle emeklemee içinn efor sarfediyrduu ama bu sabah babasıyla oynarkenn 3 kezz döndüü (sen ve kızın geldiniz aklıma hemenn..)ben son anına yetiştimm çokk üzüldümm ya baştan göremediğim içinnn..bi baktımm halınınn sonuna gitmişş hatta yarısı yerdee. çokk sevndimm yaaa.. ama bi daha da yapmadıı.. dötr gözle bekliyrmmm tekrar yapmasınııı..

bana geldi canımm. bende hamileyken üye olmuştumm 1 ay oldu gelelii. 4. aydan itibaren olan numuneyii verdimm seve seve yedii vallahii. birde çanta göndermişlerdii öle çokk iyi bişey değill ama güzel.. hatta bugün komşuya giderken kullandım bez ıslak mendil yelek falan koydum içine.. :)

benn hiç beklemiyrdumm bana gelmesinii amaa.. buralara kadr göndermezler diye düşünyrdumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…