2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cok aalakasiz bir dalis yapicam canim ama milupanin sitesine ben de hamileyken uye. Olmustum bana paket gondermediler simdi aklima geliyor sen ne zaman uye oldun paketin ne zaman geldi?

bana da geldi cnm hamileyken üye olmuştum, iki ay sonra gelecek yazıyodu. geldi çantasıda baya işe yarıyo bi kaç saatlik dışarı çıkarken onu alıyorum pratik

Bnada gondermediler canim.guya uye olduk

ben de üye olmuştum geçenlerde mesaj attım numune göndermediniz diye adres bilgileriniz tam değil filan yazmışlar adresi güncelledim bakalım gelmedi hala olmadı yine mesaj atarım ülker hero babyden istemiştim onlar gönderdiler duruyor hala yedirmedim hemen de gönderdiler geçen üye oldum bir haftada geldi yani

Bu atakla büyüseydi 18 yaşına gelmişti. :))) onbeş günde ben çöktüm uykusuzluktan:)

Cok aalakasiz bir dalis yapicam canim ama milupanin sitesine ben de hamileyken uye. Olmustum bana paket gondermediler simdi aklima geliyor sen ne zaman uye oldun paketin ne zaman geldi?

1 ay önce geldi canım hatta komsumla habersiz uye olmusuz onada gelmış ama onunkızı 11 aylıktı ne zaman üye oldu bilmiyorum...Ama benim canı kaşık mamasınıda yemedi hatta ara ara öğürdü

BUARADA BENİM MESAJ ALINTILARINA CEVAP BİLDİRİMLERİ GELMİYOR...gGenel bir sorun mu ki?

Son düzenleme:

uzun zamandır banada alıntı mesajı gelmiyor ya iyiydi öyle :))

Sanırım o uygulamayı kaldırdılar kimsede görünmüo çünkü

Ben de bugün real den prima mega paket aldım 144 tane 46,90 bi de ıslak mendil hediye uygun geldi bence

Ben de strese girmemeye calisiyorum ama evlat iste annelik baska biseymis

Neye gore gonderdiler acaba hediye paketlerini. Ne kadar heveslenmistim uye olurken. Hamilelik duygularimla oynadilar :) siteye bi giris yapayim bakayim hatirlarsam uyelik bilgilerimi...

Kimmseye gelmiyor artik canim malesef

Kızlar az önce reklamlarda gördüm ikea mama sandalyesi 30 tl olmus
Tepsili mama sandalyesi 45 tl diyor bi bakın isterseniz

Fidaneren duygularıma tercüman olmuşun canım,bencede gelin hadi artık kızlar!!!!!!! Bebeklerimiz büyüdükçe annelik daha mı zevkli olmaya başlıyor ne???? Melis'im sanki koca kızmış gibi bakışıp konuşuyoruz.istediğini yapmıyayım bir söyleniyor bir söyleniyor inanamazsınız,anlatıyorda anlatıyor.canım yavrum benim,anası tüm gün durmadan konuşursa onunla olacağı bu işte.uyurken özlüyorum.bi de çok şükür uykusunu kendi düzene soktu,yoksa bende o düzeni yaratacak mîzaç yok,kendim düzenli değilimde yavruma nasıl düzen kurayım???Rabbim galiba çalışan anaların yüzüne bakıyor,yoksa uyku konusunda epey zorlanırdım.Bi de avent biberon konusu geçmiş,Pratık hanım geldi(yani ben),biz 17 günlükten beridir biraz mama takviyesi yapmak zorunda kaldığımız için biberon kullandık ve o zamanlar çok küçük olmasına rağmen emmeyi hiç bırakmadı,çok korkmuştum ama çok şükür bırakmadı,ben gerçekten memnun kaldım,hani şu natura serisinden olan benimkilerde.matlaşma sorunu bende yaşadım ama kaynatıyorum diye düşünmüştüm,yoksa olmamalımıymış??? hepinizi çok seviyorum ve hadi dönün artık topiğimize

Canım benim nasılsın yaaa?aşı vaktiniz geldi demek?ağrısız acısız atlatın inşallah.biz daha 3,5 aylığız ama okuduğum kadarıyla 2 tane ve bacaktan vuruluyor.Kayra'mı ve seni öpüyorum

maşallah kzulara benim oğlum yarın 4 aylık oluyor ama hala dönme yok çok az yandan duruyor o kdar.Büyük oğlum daöyle benistresesokmuştu 5 aylığını bitirdiyok ve yok dönmüyor dr gittik söyledik sağolsun birsürü spor harketi yaptırdı sosyal gelişimi inceledi şunu bunu yapıyormu bir sürüsoru sormuştu oynadı onunla bebek çok sağlıklı dedi ilgisiniçekmemiş dedi bişeyler ko dedi uzansın almaya çalışsın diye neler koymadım ama yine yok ve yok 6 aylığına girince çokaz biryana dönerdi o kdar.7 aylıkken ise birden emekledi 8 aylıkken ilk adımlarını attı ve 10 aylığa basmadan artık koşuyordu.Bakaım bu tontişim pek sakin biraz yavaşgidiyoruz yine:))))bu güzel yuvarlamaları yakında biz de görürüz İnşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…