- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.061
Cok aalakasiz bir dalis yapicam canim ama milupanin sitesine ben de hamileyken uye. Olmustum bana paket gondermediler simdi aklima geliyorsen ne zaman uye oldun paketin ne zaman geldi?
Bnada gondermediler canim.guya uye olduk
bunu bende yaptım canım çokta faydasını gördüm
uyku ve beslenme saatlerini not ettim ona göre de bi rutin oluşturdum 4. günümüzdeyiz şuan gece uykusunu 2 lerden 10.30 a çekmeyi başardım bakalım daha da çekmeye çalışıcam
büyüme atağı olmasın canım
Cok aalakasiz bir dalis yapicam canim ama milupanin sitesine ben de hamileyken uye. Olmustum bana paket gondermediler simdi aklima geliyorsen ne zaman uye oldun paketin ne zaman geldi?
1 ay önce geldi canım hatta komsumla habersiz uye olmusuz onada gelmış ama onunkızı 11 aylıktı ne zaman üye oldu bilmiyorum...Ama benim canı kaşık mamasınıda yemedi hatta ara ara öğürdü
BUARADA BENİM MESAJ ALINTILARINA CEVAP BİLDİRİMLERİ GELMİYOR...gGenel bir sorun mu ki?
1 ay önce geldi canım hatta komsumla habersiz uye olmusuz onada gelmış ama onunkızı 11 aylıktı ne zaman üye oldu bilmiyorum...Ama benim canı kaşık mamasınıda yemedi hatta ara ara öğürdü
BUARADA BENİM MESAJ ALINTILARINA CEVAP BİLDİRİMLERİ GELMİYOR...gGenel bir sorun mu ki?
canım arkdaş 2 ay deyince biraz rahtladım hani düzelir diye umut işte.strese girmemeye çalışıyorum ama annelik işte olmuyor.Ama benim hastalanmam bay bi etkiledi daha bi emeye başladı ama yineden eskiis gibi değil.Bide her bir sesten etkileniyor bişey duysun hemen emeyi bıraskıyor.dışırda emiremiyorum geçende çıktık acıktı emirme odada emmedi hemen eve döndük arabada da hep ağladı emedi ve emdi aç olduğuna rağmen.Sen bırak evin her odada emiyor sadece alıştığı yatak odasında((ama ilk çocuğum hiç emediği için buna şükrediyorum yineden.uykusu bozuldu şöyle uyurken uynaınca kendi kendi tekrar uyukya dalıyordu şimdi ise bağrıyor yanına gidp ya emik veriyorum ya emriyorum öyle tekrar uyukuya dalıyor.Önceden gece ınk mınk ses gelirdi bir dk sonra kendi uyumuş olurdu şimdi öyle değil ilal gideceğim yanına.Alıştı kucağımda uyumayı.
4. Ay kontrolünde kaç aşı yapılıyor arkadaşlar? Bacaktan mı? Hepsi tek iğnede mi yapılıyor?
Neye gore gonderdiler acaba hediye paketlerini. Ne kadar heveslenmistim uye olurken. Hamilelik duygularimla oynadilar :) siteye bi giris yapayim bakayim hatirlarsam uyelik bilgilerimi...
Kimmseye gelmiyor artik canim malesef
slmm kızlarr nasılsınızz.. ne olmuşş yaaa buraya.. vallahii nazar a geldii topicc. eski günlere dönmek ne güzell olurduu.. herkesii özledimm vallahii. eskisii gibi eğlensekk bilgi paylaşımıı yapılsaa herkess muhabbette olsaa ne güzel olurduu.. hesabıı pasifleşenn tümm arkadaşlarıı çoook seviyorumm ve hepsinii çok özledikkk kızımlaa..
emellcimmm :)) benm kızım 1 aydır dönüyrduu ama tek sefer. sırt üstüyken yüzüstü dönüpp öle emeklemee içinn efor sarfediyrduu ama bu sabah babasıyla oynarkenn 3 kezz döndüü (sen ve kızın geldiniz aklıma hemenn..)ben son anına yetiştimm çokk üzüldümm ya baştan göremediğim içinnn..bi baktımm halınınn sonuna gitmişş hatta yarısı yerdee. çokk sevndimm yaaa.. ama bi daha da yapmadıı.. dötr gözle bekliyrmmm tekrar yapmasınııı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?