- 13 Nisan 2013
- 470
- 146
- 123
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.001
lepıstes gecmıs olsun .
kızlar ben sıze bısey sormak ıstıyorum bebekleriniz gunduz kac saat aralıklarla uyuyor . benım oglan saat bası uyuyo 1 saat duruyo bı saat uyuyo bı saatı bırazcık gecsın ortalıgı yıkıyo artık bıraz uzaması gerekmıyo mu uyku aralıgının gunduz cok kolay uyutuyorm gece uykusuna gecmemız bı saatı bukuyo 12 den oncede yatmıyo hep mız mız
lepıstes gecmıs olsun .
kızlar ben sıze bısey sormak ıstıyorum bebekleriniz gunduz kac saat aralıklarla uyuyor . benım oglan saat bası uyuyo 1 saat duruyo bı saat uyuyo bı saatı bırazcık gecsın ortalıgı yıkıyo artık bıraz uzaması gerekmıyo mu uyku aralıgının gunduz cok kolay uyutuyorm gece uykusuna gecmemız bı saatı bukuyo 12 den oncede yatmıyo hep mız mız
Senin yazdıklarını okuduktan sonra kucakta sallayarak 1-1.5 saatte uyuttuğum oğlumu yanına uzanarak 15-20 dk uyutmaya başladım
Çooooook mutluyum artık O uyuduktan sonra kollarımın uyuşukluğunıgfgeçmesini beklemeden duş yemek vs yapabilicem .
İnan senin yazın olmasa aklıma gelmezdi bu yöntem çok saol :)
Gunler aydin olsun herkese. ... Fotoğraf ekleyenler bebisler yemelik masallah. Bugün erkeklige adim adan bir yakisiklimizda var maşallah ona hemencecik iilesir insallah.
Ben neredeyse kirkimizdan beri medela calma kullaniyorum. Ne zamandirda yazacam unutuyorum. Nacizane fikrim diyerek basliyayim medelanin biberonu plastik. Bpa yok diyorlar evet olabilir ama plastik olan herseye karsiyim kizim icin. Esim sicak suyu medelaya dokmesiyle biberonun yamulmasi bir oldu. Ki zaten kullanmiyordum esim dokmus. Ve ister istemez kokuyor plastikler. Cozumu wee nin cok basit biberonunda buldum medelanin agizligi wee ile uyumlu oldu. Medelayialdigimin haftasinda wee alip biberonu wee basligi medela calma kullaniyorum. Tabi başka biberonlarka da mutlaka uyumludur ama chicco avent nuk olmadı yalniz yeni nuklar uymadi eski nuk uretimlerde ki uzun cam biberon oldu. Ben buyuk die almadım.
Sabah sabah ruyamda gordum sanki Allam sabahin 10 u ben biberon konusuyorum bugunleride gordum
Almadigim tek biberon medela calma oldu :) aklima sokmayiiiiin:)))
lepıstes gecmıs olsun .
Kaucuk uclu biberon denedin mi?bizimki nukun damakli kaucuk biberonunu arada cani isterse emiyor cok az ama digerlerini dili ile itiyor direk. Daha yumusak oldugu icin ona biraz daha ilimli ama hicbir sekilde corkcork emmiyor bisi icmiyor iste bendekide bi umit :))
Teyzoşlar sabah sünnetimiz var ben çok korkuyorum inşallah hersey yolunda gider . Lütfen bebeğime dua edin. ;( canı acımasın Yavrumun . Sevdiği kavanoz meyvelerden de aldım mutlu olsun diyeyarın ona çikolata bile veririm sevinsin diye
Aksam 3;30 an sonra mama yemicek 9;30 ameliyat nasıl durucak bilmem ;(
canım bebekler 4 ile 6 ay arasında 1.5-2 saatte bir uyurmuş benimki de bazen 1 saatte bir uyuyor
benimki de en fazla 2 saat uyanık kalabiliyor. 2 saatin sonunda uyutmazsam çok huysuz oluyor... ben de artık daha fazla uyanık kalması gerekiyo diye oynatayım falan diyorum ama uykusuzluğa tahammülü yok paşanın
Benim oğlum 3 sefer uyuo gündüz
1. Ve 3. Kısa sürüo en fazla bi saat, 2. ise 2-3 saat arası
SAnırım gece için rutin oluşturman gerek
Hı sana diom ama ben yaptım mı yoo
Işığı kapatıp ortamı sessisleştirsen mesela işe yarar mı acaba
LEPİSTes oğluşunun düğününü görmeyi nasip etsin Allah darısı başımıza gelince yaz mutlaka nasıl sünnet oldu
Ben de düşünüom artık geç kalmadan
Alıntı yaptığım yapmadığım herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bebeğimiz çıktı çok ağladı teyzeleri şimdi babasının kucağında uykuya daldı. Şükürler olsunki herşey iyi geçmiş.
kızlar saolun cvplarınız ıcın uyku ıcın rutın yapmak ıstıyorum ama nerden baslıcamı bılmıyorum dogrusu ortamı sessızlestrıyorum ısıgı kapatıyorm kundak yapıyorum (kundaksız uyumuyor) ama genede uykuya gecmesı bı saatı buluyor bı tek gece böyle gozlerı kapalı mızmızlanıyo bıde bel agrısı cekıyorm sanırım bel fıtıgı oldumınanılmaz bı agrı dogumda bıle bole acı cekmedım bu yuzden bıraz sabırszm sanırım hep ertelıyorum uyku duzenı ısını
Benim kizan derin uykuda asla emmiyor. Uyanikken soyle boyle emiyor. Useniyor sanirim. Birde maşallah mi demeliyim sevinmeli miyim uzulmeli miyim benim kizin gece uykusu kesintisiz. Ben saat kurup uyandiriyorum yani uyku arasi mama veriyorum ya da sagdigim sutu. Ilginc bi bebek yani. Doktoru bile diyor entreresan die. Ben siz yazarken ahh diyorum benim kizda uyanşa meme emse die. Gece meme icin uyanan bebek candir can!!!
Bu arads beklebekle deneyecegim uc gundur bes dakka kadar ayakta emziriyorum. Ilginc bi deneyim oluyor. Biraz kecileniyorum ama olsun
Merhaba arkadaşlar az önce kontrolden geldik canım biraz sıkıldı, çok şükür sağlıklı ama niye az kilo alıyor yaa...Bu ay 370 gr almış yani 5680gr olmuşuz ,istersen mamaya başla dedi meyve suları, yoğurt 1 2 kaşık ver günde dedi doktor... Mamaya başlayan arkadaşlarım sizler neyin üzerine nasıl başladınız?Sütümün olduğunu düşünüyorum, hatta gece boyu emmesine ragmen sabahları bazen 100 ml bir memeden sağabiliyorum ama ters giden birşey mi var acaba ?Yoksa benmi sütüm var sanıyorum...:44:
ben elime kağıt kalem aldım bir haftadır uyuduğu uyandığı saatleri yazıyorum hergün değişik gibi ama uzun vadede birbirine uyumlu saatler oluşmaya başladı sanırım iyi gidiyor da akşam yatış saatini pek ayarlayamadım 9 ile 10 arası uyuyor 8 e çekemedim henüz onu da başarırsam hiçbir sorun kalmayacak benim kızım söz dinleyen bir bebek eminim onu da annesini üzmeden başarıcak
ıns cnm aslında bn not tutmadım ama gunduz uyku saatlerı bellı bı saat aralıklarla oldugu ıcın o konuda sıkıntı yok.bızım de sorunumuz aksam 12 den once uyumuyoruz acaba gunduz cok sık uyudugu ıcın mı
6 dan sonra hemen uyumasına izin vermesen 8 yada 9 gibi uyusa olabilir tabi uyanmazsa benim kızım bazen 7 gibi uykusu geliyor uyutmak istemiyorum çünkü o saatte gece uykusuna geçmiyor kesin uyanacak yani bazen yarım saat uyuyup uyanıyor o zamanlar 10 u buluyor uyuması.birde hemen aşağı çekemezsin uyku saatini yavaş yavaş yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?