- 13 Nisan 2013
- 470
- 146
- 123
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.021
cnm bu dedıgını yaptım ama uyutmak daha da zor oldu galıba dedıgın gıbı yavas yavas yapmalıyım hergun yarım saat yarım saat cekmeyı denıcem bıde bakalım . bu arada sen bebegını nasıl uyutuyosun sallayarak mı bıde bu sorunumuz var sallanarak uyuyorum daha once paylasılmıstoı bu konu hakkında bılgıler ama bızde pek etkılı olmadı.
bir hafta öncesine kadar kucağımda uyutuyordum artık yatağında kundaklayıp sallayarak uyutuyorum dün akşam şşş pat la uyudu bugün kundakladım kendi kendine uyudu sallamadan artık sallamadan uyumaya alıştırcam
bu şşş pat la uyutan annelere hayranım ben beceremedım tsk ederım cvpların ıcın.ogluma corba yaptım bı kac kasık vereyım dedım ama verdıkce ıstedı verdıkce ıstedı sonuc bı kase ıns bısey olmaz :)
ben de senin gb en az bir buçuk saat kucakta emzirerek uyutabiliyorum kolum kopuyor ben o dediğin uyku öneren yazıyı bulamadım bana yardımcı olursan çok mutlu olurum
cnm bence sütün var cunku bn anca zar zor 25 ml anca cıkarıyorum sagarak gelısımı ıyıyse cok fazla kıloya takılma . mama konusuna gelıncede benımde son on bes gundur sutum yetmıyor gunde bı defa kasık maması verıyorum . neden kasık maması dersen bıberon mamasını yemedı oglum ama sütün varsa mamaya baslamak ne derece dogru bılemıyorum her annenın sütü bebegıne ozgudur.
olmaz sanırım ben bir şey vermedim henüz 5 ayında başlıcaz dedi doktor bir de bana su ver dedi kaşıkla verdim içmedi biberonla deneyeyim dedim onu da biberon gibi çekip içmiyor ağzında geveleyip oynuyor öylece içiyor biberon bilmiyor nedir minikim
Almadigim tek biberon medela calma oldu :) aklima sokmayiiiiin:)))
cnm aynı sorunu bende yasadım ne kasık ne bıberonla su ıcmıyordu bı gun abımın kızı var bır yasında onun sulugunu gordum bı deneyeyım bakalım ıcıcek mı dedım cork cork goturdu sımdı suluk aldım sende bı dene ıstersen.bu arada corba sanırım bagırsaklarını calıstrdı zeytın yagı damlatmıstım sırtına kadar cıkmıs bırazdan gelırım :)
cnm aynı sorunu bende yasadım ne kasık ne bıberonla su ıcmıyordu bı gun abımın kızı var bır yasında onun sulugunu gordum bı deneyeyım bakalım ıcıcek mı dedım cork cork goturdu sımdı suluk aldım sende bı dene ıstersen.bu arada corba sanırım bagırsaklarını calıstrdı zeytın yagı damlatmıstım sırtına kadar cıkmıs bırazdan gelırım :)
Başka bir doktora daha gideceğim haftaya , kızımda biberonu almıyor kesinlikle...Gelişimide iyi dedi işte bne biliyim ya ben bu doktorları anlamıyorum yaaa... Kaşık maması nasıl oluyor canım?
Eki Görüntüle 903492 [attach
Nihayet fotoğraf eklemeyi başardım umarım olmuştur,
Babasına benziyor çok çirkin :) umarım oğlumun ve bütün bebeklerimizin bahtı güzel olur!
benimki 11.30 dan beridir uyuyor bir kere emdirdim uyanmadı pööff uykucu kızım benim sabah pokluyduk ama banyo yaptık sanırım ondan uyuyor:87:
bugün bizimde 4. ay kontrolümüz vardı
aşılarımızı olduk inşallah ateşlenmez
6800gr 64 cm olmuş kızım 670 gr almış bu ay 2 cmde uzamış :)
doktorumuz gelişimi iyi dedi meyve suyu verebilirsin dedi 1 çay kaşığı... eşim zaten elma ayva dilimi veriyordu ağzına oda cokur cokur emiyordu
evde mayalanmış yoğurt verebilirsin dedi ama yoğurt için erken gibi geldi
birde demir damlası ver 7-8 damla tahlil yapılmadan.. burdaki arkadaşların dedikleri kafamı karıştırdı ağır gelirmi acaba diye???
cnm bence sakın 7 8 damlayla baslama banada aynısı soyledıler saglık ocagında 8 damla werdım gece 3 saat susmadan agladı karın agrısı yaptı yavas yavas baslamak gerekıyomus 2 damla 3 damla seklınde ben o gunden sonra wermedım ay sonu 5. ay kontrlmz var dra danısıp verıcem . ayrıca kabızlık da yapıyo dıkkat edın kullanan anneler
kızlar kaka lekesini geçirmenin bir yolunu aktarmak isterim size önce beyaz sabunu lekeli bölgeye sürtüp hafif çitiliyoruz sonra durlayıp bırakıyorsunuz hemen geçiyor sonra da makinada yıkanır mis gb. bunu bi arkadaşım söyledi daha önce tüm kıyafetleri lekeliydi özellikle de içe giydiği çıtçıtlı badileri dr falan gideceğimizde lekesiz bulamıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?