2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kolay gelsin sana Ben de senin gibi izindeyim. Aynen okulu özledim bile şimdiden. (Sabah erken uyanmak dışında) Eşim de sağolsun 1 hafta izin aldı evde beraberiz.
İyi mi kötü mü siz düşünün. Yok az su içtin yok yemeğini bitirmedin ilacını içtin mi.... Bunlar sadece başlangıç.
Hemen hemen hergün tartışır olduk. Bir gün isim konusu, benim söylediklerimi hiç beğenmiyor. Onun söyledikleri bana sıradan geliyor yakıştıramıyorum.
Başka bir gün halı konusu. Bizim evimizde laminant parke var. Kalorifer boruları yerden geçiyor, yerler ılık oluyor hep. Terlikle geziyoruz. Köpeğimiz olduğu için 2-3 günde bir süpürmek gerekiyor, ama tabi ben hamile olduğum için bana yaptırmıyor. Kendi de 10 günde 1 falan yapınca tabi ikimiz de evin kirlenmesine sinir olmuş durumdayız. Halı alalım diyor inatla. Benim de ev tozuna alerjim var geçmeyen öksürük nöbetleri yaşamak istemiyorum. Halıyı da sevmiyorum. Sanki tüyleri yok edecek halı. Göz görmeyecek sadece. Bu sefer o 10 günlük temizlik 20 güne çıkacak. Üstelik salonumuz da çok küçük, bütün evimiz küçük yani. Salonun tamamı 3,5 metrekare ya var ya yok. Halıyı nereye sığdıracağız? Ölçü aldık koltuğun altına yerleştirmemiz gerekiyor. Çok çirkin görünecek. Takarım ben böyle şeylere
Yemek masamıza yer olmadığı için açılır masa aldık, yemek zamanı dışında kapanınca sehpa oluyor. Onu itip çekebiliyoruz ama halı koyunca bunu yapamayacağız. Masayı da değiştirelim diyor. Gerçi ilerde çocuk emeklemeye başladığında alan lazım bunlar gerekecek ama şimdiden olmasına ne gerek vardı? Çok fena tadım kaçtı. Belki bunlar önemli dertler değil, neler neler yaşıyoruz bu hayatta. Ama işte insan evinde huzur istiyor. 4 gözle beklediğim tatilimin hali bu yani anlayacağınız... Başım da deli gibi ağrıyor

Son düzenleme:
inşallah canım. zaten bir aya kalmaz net olmasa da cinsiyetler belli olmaya başlar artık. bakalım ağustos annelerinde kızlar mı erkekler mi galip gelecek hayırlısı :)

bakalım teyzesi bizde ikili test için yarın gidicez:94:
bakalım görebilcezmi cinsiyetini yavrumun:103:
büyük bir heyecanla gelip size yazıcam

benim 2li testim çok mu geç çıkacak yaa 15 gün sonra çıkar dediler ama çoğu haftasında öğrenmiş sonuçları. devlette bu kadar geç mi çıkıyor ki?

Kzlar manukur konusunda ne dusunuosnz bn duzenli olarak yaptirirdm hamile kaldigmdan beri yaptrmadm cok kotu trnaklarin.kendimde yapamiorm.internette arastrdm bi sorun olmaz denio ..size danismk istedm

Bir ara gördüm seni kayboldun iyisin degilmi?

iyiyim canım benim. Geçmişe çok dönemedim. Arkadaşların yazdıklarına göre sen de hastaymışsın galiba. Çok geçmiş olsun..Bakanımız değişti ya tuhaf bi hareketlilik, bi yoğunluk var. Umarım yakında tekrar aranıza dönerim :120:

Hastalara şifa diliyorum. Bulanmayan mideler dönmeyen ağrımayan başlar akıllı bebişler sizinle olsun. Görüşürüz annecikler :79: hoşcukalın şindilik

Son düzenleme:

sevgili erkeklerimizin halı perde evin ıncık cıncığına karışmasına uyuz oluyorum
yapacakları şey çok basit hayatım senin zevkine güveniyorum nezaman ne istersen öyle yaparız deyip kararsız kaldığımızda sadece fikir vermeleri yeterli olur aslında. herhalde temizlik vs yardım ettikleri için söz sahibi oluyorlar :)
şimdi çocuk olunca masayı değiştirmek gereksiz bence orasını burasını çarpmasın diye zaten herşeyi kaldırmak isticez.
koltuğun altına giren büyük bir halıdansa şöyle küçük bir halı olabilir verirsin eline sirkeler artık hergün :)
valla canım sanada takma böle şeyleri dicem ama ben de senın gibi takan biri olduğum için diyemiyorum :)

Kzlar manukur konusunda ne dusunuosnz bn duzenli olarak yaptirirdm hamile kaldigmdan beri yaptrmadm cok kotu trnaklarin.kendimde yapamiorm.internette arastrdm bi sorun olmaz denio ..size danismk istedm

Ben hiç yaptırmadım :) Kendi setinle gidersen daha az riskli olur diye düşünüyorum. İşlem bitince de mikrop kapma dikkat et.

Canım sorma ya çekeceğimiz var bunlardan :) Onlarla da olmuyo onlarsız da işte naparsın :)
Çok bunalmış biraz dışarı çıkacakmış, trip atıyor şimdi de hey allam...

tesekkur ederim kullandigim fitilin ismi ulrogestan ben yurtdisindayim burda doktorlara herzaman biseyler soramiyosun

bende ikili için cuma gideceğim bakalım inşallah ikili testlerimiz güzel çıkar hepimizin rabbim yüzümüzü güldürsün

arkadaşlar 9+5 iken doktora gitttiğimde 4cm civarında olan bebek 12+1 de 6 cm olmuş buraya gelince baktığımda küçük olduğunun farkına vardım doktor herşey normal demişti, ultrasonun altında 12+4 %97 diye bir ibare var, fakat o gün aslında 12+1 di ve bebğimin doğumu 3 gün öncesine kaymış, normalde 11 inde olması gerekirken 8 ine düşmüş. bebek normale göremi küçük yoksa baştan popoyamı ölçtü bilemedim.düz mantık bebek küçük olsa ultrasondaki ölçüme göre gün veren program neden 3 gün öncesine gün versin diyorum. bir yorum getirebilecek varmı?

benim 2li testim çok mu geç çıkacak yaa 15 gün sonra çıkar dediler ama çoğu haftasında öğrenmiş sonuçları. devlette bu kadar geç mi çıkıyor ki?

bana özelde 10 güne çıkar dediler, sanırım en kötü ihtimali söylüyolar sıkıştırmayalım diye, 2 gün sonra arandım sonuçlar için...

Canım sorma ya çekeceğimiz var bunlardan :) Onlarla da olmuyo onlarsız da işte naparsın :)
Çok bunalmış biraz dışarı çıkacakmış, trip atıyor şimdi de hey allam...

Kedicik ne güzel eviyle ilgilenen bir esın var, benim esim ev basını alıp gitse farketmez herhalde . Halı konusuna gelince, halı evdeki tozları kendi üzerine topluyor onu supurmen yada cirpman evi rahatlatiyor. İnce küçük antibakteriyel halılardan dusunebilirsin bence.
Yeni evlendiğimde halı sevmediğim icin evimde çok az halı vardı benim evim büyük salonum 90 m2 o salonda bir tane halı vardı yalnızca , birde bahceli cok toz oluyor uç gün supurulmese pamucuklar oluşuyordu evde. Kızım doğduktan sonra halıları artırdım şimdi haftada bir temizletiyorum artık toz falan yok rahat ettim.

Canım 6cm olan bebeğinin küçük olduguna neye gore karar verdin bilakis uzun bile. 12+4 yazıyorsa bebeğin uç gün one gecmis onun icin doğumun uç gün one kaymış yani canım :) ayrıca uç bes gün geride yada onde olması çok bir şey ifade etmiyor ultrason ölçümleri ile sat nadiren tam uyum gösterirmiş onun icin takılma bunlara annesi doktorda normal demiş bak:)

Bebeğin boyunu zaten bas popo mesafesi olarak ölçüyorlar bizimkilerde öyle diğer ölçüm çok zor çünkü ayakları kıvrilmış olduğu icin.

Son düzenleme:
of bugun belim ve kasigim karnimin ici agrio sanki bi halsizim vala kizlar rahimmi genislio anlamadim vala:\ bnm gibi oln varmi kizoslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…