2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzelmiş ya bayıldım nerden aldınız?

emelbahacım rüyanı hayra yoralım.kızının ömrüne ömür eklenmiş demekki

gitti gidiyordan almıştık uzun zaman oldu çok farklı çeçiştelri bezelye civciv vb şimdid e bezelye almayı düşünüyoruz görne herkesin dikkatini çekiyor aabaya farklı geliyor dışarı çıkınca insanlara

Günaydın sevgili anneler ve aşk böcekleri
Son tartışmalardan sonra topiğe biraz ara verdim çünkü sebepsiz yere gerginlik yaşadım :105: Hepiniz iyisiniz inşallah..geçmişi pek okuyamadım,bayaa birikmiş yanii..koca çeneliler sizi
Söylemeden geçemeyecem..

arasta; cocopops olayını denemeye başladım sonuç bildirecem.

abike; Allah senden razı olsun..yazdıklarından yola çıkarak oğluma uyku düzeni oluşturdum.Akşam 9'da uyumuş oluyor artık. 12-1 nereee 9 nere Aslında söylemek hatta düşünmek bile istemiyorum bunu..çünkü ne zaman misal 'oğlan çok iyi emdi' vb bişi desem dakikasında bırakıyor. Ben nazar ediyom çocuğu yaa

eadem; uyku tulumuna baaa yıııl dıım! güle güle kullansın tatlı biber

emelbaha; tatlım ömrü uzun olsun inşallaaah! Evrene olumlu sinyaller gönderelim ki olumlu şeyler için çalışsın. Olumsuz düşünürsek çakralar olumsuz şeyi gerçekleştirmek için açılıyor. Benim ve bir çok düşünürün inancı böyle

Bu ara biraz stresliyim..oğlan 15 gündür gr almadı.. Zorla besliyorum. Uyurken sıkıntı yok ama uyanıkken..zaten beni emmiyo mamayıda reddediyo..Sağlığı yerinde şükür.Sonumuz hayrolsun..

Son düzenleme:

Teşekkür ederim canım:)
Bakalım benim kız ne kadar kilo almış bu ay yarın doktor kontrolümüz var. Bana da hiç almamış gibi geliyor.

Ozel bir durum yoksa alerji gibj inek sutunden yogurt verebilirsiniz cunku mayalanan sut ozelligini kaybediyor.

İnek sütünü 1 yaşından küçük çocuklara alarjik reaksiyon gösterme tehlikesinden dolayı vermiyoruz zaten cnm, ben başka bir zararını duymadım. Ama alerjisi olup olmadığını nereden bikeceğiz? Benim doktorlardan duydugum, alerjik olma ihtimallerine tedbiren 1 yaşın altındakilere vermememiz gerektiği.

Teşekkürler canım, benim doktorum vucutta birikmesi gereken bazı mineral ve hafif metallerin emilimini yaparak eksikliğine yol açıyor v.s. Tarzı birşeydi. Ama hiç hatırlayamıyorum şimdi detaylarını. Bu arada bu site güvenilirmi bilmiyorum ama demir takviyesi ile ilgili şu türkçe yazı bana çok sade bir dille gayet güzel anlatılmış geldi; http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com/2013/02/demir-takviyesi-gerekli-midir-degil.html

Allah korumuş :) evet inek sütü sadece alerjisi olan bebeklere verilmemeli ama alerjisi olup olmadığını ancak deneme yanılmayla öğrenebiliriz şu dönemde, o yuzden genellendirilmiş inek sutu tuketimi.

Doktor ayağınıza gelmiş canım :) daha önced dediğim gibi, ben çok mecbur kalırsam hızla alacaklarımı alıp terkediyorum mekanı :) yemek yemek, ihtiyacım dışında mağaza gezmek gibi şeylere yanaşmıyorum. Bu bebekler büyüyene kadar eksik kalalım onlardanda, ne yapalım :)

Canım doktorlar önermiyorlar, aileler kısa süre kullanırız diye alıyor, bebek ona alışınca üzerinden alamıyorsun, ağlıyor, sussun diye geri bindiriyorsun, kullanım süresini aşıyorsun falan... Çok ddüşünerek karar vermek lazım. Yürüteç in bir faydası var mı? Onu düşünmek gerek. Mesela boyle pelus gibi buyuk sallanan hayvanlar var, onlar dengesini koruması için faydalı diyorlar, ama yurutecle ilgili pek fikrim yok açıkcası.

Bahsettiğim sallanan oyuncaklar: http://www.pickin.de/spielzeug/holz...eco-Pferd-Schaukeltier-Pluesch-Bubu-Baer.html

Ben bunu kızıma daha yeni hamileyken almıştım, bir arkadaşım tavsiye etmişti. Zıpzıp ve yuruteç yerine böyle şeylere yönelmemi söylemişti. Birde yürüteç yerine, böyle küçük market arabasına benzer tekerlekli oyuncaklar var, onu ittirerek ve destek alarak yuruyor çocuklar. Onuda önermişlerdi.

Birşey daha kızlar çok karışık rüya gördüm ve kızım ölmüştü kıyafetlerine bakıp bakıp ağlıyordum. ?

Ömrü uzamış derler canım... Çıkar kafandan bu kötü rüyanı, güzel düşün. Geçenlerde bende görmüştüm, sen yazınca hatırladım kendiminkini....

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim daha güzelleri oğluşunun olsun uyku tulumu ama ben dışarı çıkarırken giydiriyorum ev kaloriferli olunca gece onla uyutmak zor ama dışarı çıkaraıken çok iyi oluyo sıcacık tutuyor tavsiye edeim almak isteyenlere eldivene patiğe şapkaya ihtiyaç olmuşyor

Evet bende bu yüzden istemiyorum ama eşimde heves ediyor bakalım yarın doktor amcamız ile konuşalım ne diyecek.

Rüyayı unuttum canım sabah uyanır uyanmaz kızımı kontrol ettim. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin.

Anladım inşallah faydasını görürsün. Eğer masaj işe yaramazsa yıkamayı dene yani yıkamaktan kastım su dolu küvetinde azıcık yüzdür :)

sanırım masaj işe yarıyor gözler kapanır gb oldu hamkta sallanıyor hanım ama sanki dişlerini kaşır gb ağzını şapurdatıyor dilini alt dişlerinin şişkin olduğu yerlerde gezdiriyor bu arda rüyanı hayra yoralım hayra çıksın bi arkadaşım çok araştıran biridir bu arada rüyaları anlatmanın pek doğru oladığını çünkü onu yorumlayanın yorumundan etkilenebileceğini söyler hani şu düşünce gücü oalyı varya anlattığım rüyayaiı iyiye yoranda olur kötüye de sadece onu blirtmek istedim Allahım her ananın evladını korusun rüyada bile acıdsı büyüktür eminim
hatta rüyaların yorumuyla ilgili bi hadisle bana açıklamıştı bu durumu

Tatlım aynı benim oğlanı anlattın. Sanki bi taraflarıı kesiyormuşsun gibi ağlardı! Bir kaç gün öncesinde bi makale okudum..Bebekler en kısa 3 en uzun 10 gün içinde ne yapmaya çalışıyorsanız ona alışırlarmış. Tabii istikrar çoook önemli. Anne babaların kırılma noktası ağlamaları,boğulacak gibi öksürmeleri vs vs. daha çok küçük bebek ne bilsin dememek lazım. Anne babayı ya da onu çok seven herhangi birini parmağında oynatmayı daha bu dönemlerde öğreniyorlar. Konuyla alakasız ama bunuda eklemk istiyorum.Misal anne çocuğu uyutmaya çalışıyor ve çocuk çok ağlıyor..baba dayanamayıp gelip çocuğu annenin yanından alıyor 'tamaam geçti' vb gibi teselli ediyor;tam terside olabilir.. Burada çocuğa anne ya da kimin yanından alınıyorsa, ağladığımda birisi beni muhakkak alacak o işi yaptıranı da dinlememe öğretiliyor. Ben buna kısacası Şımarıklık öğretme diyorum! Velhasılı çocuk büyütme çok zor..oku oku bitmiyor.

Bende 6 aydan sonra bi denemeyi düşünüyorum. Bize dr hem alerjiden hemde kansızlık derecesini artırabilir vs gibi açıklamalar yapmıştı. Tabi bu her bebekte olmaz demişti ama bakalım..deneyip görecez.

ferrum cnm ben gunde 3 damla verıyorum
Bizde ferrum kullanıyoruz. 9 damla ver dedi bana hemşire???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…