- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.201
Yok Canim gitmedim ben de üçüncü ayda kontrole gittim sanıyorum 60. Gunde regl olmuştum zaten kanamam anca bitmişti . Doktora söyledim daha sonra olmadım hic regl diye ne zamana kadar olmaz isem sorun olabilir diye sordum . O da emzirdigin icin olmaman cok normal emzirdigin sürece düşünme olup olmadıgını ya da olursan düzenli olmayabilir takma kafaya dedi .
Bu kadar olur canim ayni gunde regl olmusuz. Ben bir kere olunca hormonlarin da duzgun calisiyor diyince hep olacak sandim ondan endiselendim yani sagol
Tabi once gelin sana oglun icin pasa dedirterecek mi bakalim. O baskasinin pasasi olacak Aybikeeee :)
Oglumun ara ara yesil kaka yapmisligi oluyordu ama cok onemsemiyordum. Bugun siyaha yakin yesil kaka yapmis. Persembe kontrolumuz var doktorumuza soracagim ama daha once bebegi koyu yesil kaka yapmis ve doktordan bilgi almis anne var mi?
Hoşgeldin, ne güzl derlemiş ve yazmışsın, teşeklürler. Her öğünde 120 ml verdiğin taktirde öğün aralıklarnı kaç saat tutacaksın bebeğine? Benim doktorumda demir kullanımı ile ilgili açık birşey söylemedi, hatta daha öncesinde süt ve süt ürünleri tükentenlerin demir takviyesi almasının zararlı olduğunu söylediğini hatırlıyorum, gider gitmez doktoruma detaylı soracağım nedenleriyle birlikte, sonra sizinlede paylaşırım yanıtını.
Formul mamayla yoğurt nasıl oluyor canım? Süt niyetine formül mama mı kullanıyoruz? Ve evet, 1 yaşa kadar inek sütünden uzak durmalıyız, inek sütüyle yapılan yoğurtda buna dahil olmalı. Keçi sütü anne sütüne en yakın süt, keçi sütüyle yoğurt mayalayacağız 1 yaşına kadar.
ben dr. a gtmedim regl olmadım die,alttan muayene edim derse die korktum, bi tanıdık ebeye sormuştum oda süt verdiğin sürede olmayabilirsin dedi.bakalım ne zmn olucam?
saat 8 den beri furkanı uyutmaya çalışıyorum sadece kendimi yordumonunsa dünya umrunda diil babası sevsin konuşsun o da şımarsın istiyo, babasının gözü gs ts maçında adamcağız onu da arabaya oturttu önüne koydu bi ona bi maça bakıyo ama furkan babasının ilgisi maça kayınca hemen mızlıyo babası dans ediyo karşısında bnmki mest oluyo, birazdan son kez emzirip alt değişeceğim umarım işe yarar.bu arada az önce mandalina suyu verdim 4 çay kaşığı bayıldı..
yrn 4. ay aşısı var, inş. çok ağlamaz artık herşeyin farkında bakalım sağlık ocağında uslu duracak mı?
Canm bnafa doktor demisti sut verdiğin surece hic adet olmayabilirsin duzensiz olabilirsin yda çok duzenli olabilirsin diye...
canım demir ve süt soruna çok alakasız bir yerden cevap vereceğim :))
kedilerime demir takviyesi yapmıştım geçen sene, hepsi birden hastalandı..ozaman veteriner söyledi süt ve süt ürünleri demir emilimini engeller diye. zararlı demek doğru değilde sütle alındığında almanın bir anlamı yok
Bugun Kayra da sanirim siddetli bir atak geciriyor. Esimle beraber mahvolduk. Az once uyudu ama geride 2 tane basi agriyan ve bitik insan birakti :)
Bugun Kayra da sanirim siddetli bir atak geciriyor. Esimle beraber mahvolduk. Az once uyudu ama geride 2 tane basi agriyan ve bitik insan birakti :)
Ben henuz olmadim.
Bazen aklima takiliyor olsam daha iyi diye sonra agrili gectigi icin iyiki olmadim diyorumyatmadan geciremiyorum cunku ilk iki gunu
Canm bnde oyle yataktan kalkamazdim..sanki eskisi gbi degil agri durumu...
iyi akşamlar güzel anneler ben geldim ama hiç hoş gelmedim sinirliyimbebeğinizi sarhoş bir adamla aynı yatakta yatırır mısınız allah aşkına.benim kv sarhoş kocasının yanına oğlumu yatırdı neymiş bebek onu ayıltırmış.adamda elini çocuğun ağzına soktu tabi farkında bile değil.oğluşum ağladı hemen gidip aldım.ama eşim bişiy dedi mi ne gezer...................
Bezini söküp kafasına oturtaydın. Ayıltırdı o zamaniyi akşamlar güzel anneler ben geldim ama hiç hoş gelmedim sinirliyimbebeğinizi sarhoş bir adamla aynı yatakta yatırır mısınız allah aşkına.benim kv sarhoş kocasının yanına oğlumu yatırdı neymiş bebek onu ayıltırmış.adamda elini çocuğun ağzına soktu tabi farkında bile değil.oğluşum ağladı hemen gidip aldım.ama eşim bişiy dedi mi ne gezer...................
iyi akşamlar güzel anneler ben geldim ama hiç hoş gelmedim sinirliyimbebeğinizi sarhoş bir adamla aynı yatakta yatırır mısınız allah aşkına.benim kv sarhoş kocasının yanına oğlumu yatırdı neymiş bebek onu ayıltırmış.adamda elini çocuğun ağzına soktu tabi farkında bile değil.oğluşum ağladı hemen gidip aldım.ama eşim bişiy dedi mi ne gezer...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?