2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu kadar olur canim ayni gunde regl olmusuz. Ben bir kere olunca hormonlarin da duzgun calisiyor diyince hep olacak sandim ondan endiselendim yani sagol

ben dr. a gtmedim regl olmadım die,alttan muayene edim derse die korktum, bi tanıdık ebeye sormuştum oda süt verdiğin sürede olmayabilirsin dedi.bakalım ne zmn olucam?

saat 8 den beri furkanı uyutmaya çalışıyorum sadece kendimi yordumonunsa dünya umrunda diil babası sevsin konuşsun o da şımarsın istiyo, babasının gözü gs ts maçında adamcağız onu da arabaya oturttu önüne koydu bi ona bi maça bakıyo ama furkan babasının ilgisi maça kayınca hemen mızlıyo babası dans ediyo karşısında bnmki mest oluyo, birazdan son kez emzirip alt değişeceğim umarım işe yarar.bu arada az önce mandalina suyu verdim 4 çay kaşığı bayıldı..

yrn 4. ay aşısı var, inş. çok ağlamaz artık herşeyin farkında bakalım sağlık ocağında uslu duracak mı?

Oglumun ara ara yesil kaka yapmisligi oluyordu ama cok onemsemiyordum. Bugun siyaha yakin yesil kaka yapmis. Persembe kontrolumuz var doktorumuza soracagim ama daha once bebegi koyu yesil kaka yapmis ve doktordan bilgi almis anne var mi?

Bizimkide koyu yesil ve sari karisik yapmisti.
Hatta dr.arayip sari siyah demistim muhtemelen yesildir ve elmadan kaynaklaniyordur normal ama siz yinede tahlil yaptirin dedi.
Oglusun kaka saati belli her sabah 7 de . O saatte goturemedim elmayi bir kac gun vermedim denemek icin normale dondu,bende ustunde durmadim.

canım demir ve süt soruna çok alakasız bir yerden cevap vereceğim :))
kedilerime demir takviyesi yapmıştım geçen sene, hepsi birden hastalandı..ozaman veteriner söyledi süt ve süt ürünleri demir emilimini engeller diye. zararlı demek doğru değilde sütle alındığında almanın bir anlamı yok

Bugun Kayra da sanirim siddetli bir atak geciriyor. Esimle beraber mahvolduk. Az once uyudu ama geride 2 tane basi agriyan ve bitik insan birakti :)

Ben de kac zamandir ornek vericem kismet senin posta atlamammis kendimizi hatirlarsak ferrk sanol demiri hamileyken ya kahvaltidan 45dk once ya da 2saat sonra aliyorduk, sut ve cay ile uzak saatler olmasi gerekiyordu. Ayni sey aslinda... Oh lafa atladim rahatladim :))))

Bugun Kayra da sanirim siddetli bir atak geciriyor. Esimle beraber mahvolduk. Az once uyudu ama geride 2 tane basi agriyan ve bitik insan birakti :)

sanırım bzm de sonumuz öle olacak, şuan babasınn kucağında tam dalıyo sanıyoruz çıldırık bi ağlama..karnı gurulduyo fena halde..gecenn sonu nasıl bitecek blmyrm

iyi akşamlar güzel anneler ben geldim ama hiç hoş gelmedim sinirliyim bebeğinizi sarhoş bir adamla aynı yatakta yatırır mısınız allah aşkına.benim kv sarhoş kocasının yanına oğlumu yatırdı neymiş bebek onu ayıltırmış.adamda elini çocuğun ağzına soktu tabi farkında bile değil.oğluşum ağladı hemen gidip aldım.ama eşim bişiy dedi mi ne gezer...................

Yok artık. Hey Allahım yaa

Bezini söküp kafasına oturtaydın. Ayıltırdı o zaman

kızlar adet konusu açılmış galiba.bende henüz olmadım ve dr um 6 ay olmayabilirs,n sorun yok dedi.4 ü gitti kaldı 2, bakalım ne zaman olcaz.

Yuhh demek istiyorum cidden kadındaki rahatlığa bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…