2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar birde bebek telsizi kullananlar ne marka kullanıyorsunuz memnun musunuz?

canım ben weewell kullanıyorum ve çok memnunum...ama sadece bu modeli iyi diye bilkiyorum, diğerlerinde hep şikayet var
WMA400 bizdeki
Bende aynısını kullanıyorum, hediye gelmişti bize, çok çok memnunum emelcim, kesinlikle tavsiye ederim.

link reklama takılmış ama google amcada buldum
sallanan atlar bana güvenli gelmiyor ama bunun koltuklu olması güzel...tabi bizim paşa beğenecek mi...bumboyu da bi heves aldım yok inat etti oturmuyor

Aybike'cim

Yemek pisirme seklin, yaptigin yemekler, kullandigin sebzeleri bizimle paylasirsan sevinirim. Biz de bu ay baslayacagimiz icin ne nasil yapilir hic bilmiyorum. Sanirim meyveler icin cam rende almam gerekecek

benim kılavuz da annem
tabi paylaşırım canım, ilk iş cam bir rende alıyoruz meyve için çarşamba günü köylü paazarımız var onu bekliyorum, elma ile başlayacağım meyvelere
bugün ilk sebzemiz :) akşam şebekliğimizi anlatırım size
yoğurt konusunu şu dermatit yüzünden biraz erteliyorum

Mesajı yazarken Med buradaydı ama gönderene kadar gitmiş. Kızım emmek isteyince mesajı göndermem uzun sürdü. :)

Kızıma sebze çorbası yapmaya gitmiştim :) yiyor canım Hergün bir şişe. Gece veriyorum ben uyku arasında sanki daha çok işe yarar gibi geliyor.

Kızıma sebze çorbası yapmaya gitmiştim :) yiyor canım Hergün bir şişe. Gece veriyorum ben uyku arasında sanki daha çok işe yarar gibi geliyor.

Çok sevindim galiba bizde o mamaya başlayacağız bakalım yarın gideceğiz doktor amcamıza kaç kilo almış boyumuz kaç olmuş başımız kaç olmuş göreceğiz. Ben tarttım 300 gr almış gözüküyor

Slm kızlar.
Emelcim kızın çok tatlı çıkmış yürüteç benimde kafamı kurcalıyor :/ doktor hayır diyor ama kullanan arklarım çok memnun :/ kararsızım rüya konusunda arkadaşların dediği gibi uzun ömürlü olacak inş.
Bide telsiz sormuşsun ben hiç araştırma yapamadım eşime telsiz almamız lazım dedim oda pek anlamaz ama amcamız bilir bu işleri saolsun bize beurer marka almış hoşuma gitti güzel bi telsiz tavsiye ederim

Hoşgeldin canım
Yürüteç işini yarın doktorumuza soracağım. Unutmazsam inşallah. Rüya konusunda inşallah hepimizinki :)

Telsizin modelini de söyler misin akşam eşim gelince bakarız.

Canım doktoruna danşmadan başlama olur mu? Bi de şişesi 6,5 tl 200 ml ilk şişelerde satılıyor. SGK eğer rapor çıkarılırsa karşılıyormuş eczane söyledi. Ama sanırım daha da düşük kilolu bebekler için rapor verirler sanırım gerçi sormadım doktoruna. Bilgi vermek istedim.

Yok canım doktor demeden başlamam zaten. Ben evde kendimle tarttım öyle çıktı. Yarın belli olacak her şey bakalım.

kızlar araç koltuğu alırken isofix dahil oluyor mu onu ayrı mı alıyoruz bilgisi olan var mı. misal butik bebe de maxi cosi kampanyası var ama dahil mi değil mi bellli değil.

kızlar araç koltuğu alırken isofix dahil oluyor mu onu ayrı mı alıyoruz bilgisi olan var mı. misal butik bebe de maxi cosi kampanyası var ama dahil mi değil mi bellli değil.

İsofix dahil olmuyor cnm, oto koltuğundan harici bir parça o genelde. Benim aldığım oto koltuğunda da isofix uyumlu v.s tarzı şeyler yazıyordu, nerede o aparat diye sordum, onu ayrı alacaksınız demişlerdi :) bu arada, isofix her arabayada monte olmuyor bildiğim kadarıyla, arabanızında o aparata uyumlu olmalı sanırım. Ürün görevlisi bize araba markamızı falan sormuştu olurmu diye oradan bu kanıya vardım.

arabamız isofix uyumlu canım zaten ondan merak etmiştim. ayrı ayrı alınacak o zaman. hello babye gidersem en mantıklısı sormak tabi :)) teşekkür ettim

Son düzenleme:

Bebekte inek sutu alerjisi olup olmadini anlamak icin direk sut vermeye gerek yok. Zaten alerji en basta kakada kan deride dokuntu ile belirti verebiliyor. Bebek bunu anneden aliyor. Bizdede boyle bir durumdan suphelenmisti doktor bir sure diyet yaptim bende. Bebekleri alerjik arkadaslarda var burda onlar daha iyi bilir. Peynir ve yogurt icin doktorumuzda mayalandiklari icin o sutun ozelligini kaybettigini soylemiti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…