- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.281
Kızlar birde bebek telsizi kullananlar ne marka kullanıyorsunuz memnun musunuz?
Bende aynısını kullanıyorum, hediye gelmişti bize, çok çok memnunum emelcim, kesinlikle tavsiye ederim.canım ben weewell kullanıyorum ve çok memnunum...ama sadece bu modeli iyi diye bilkiyorum, diğerlerinde hep şikayet var
WMA400 bizdeki
Bende aynısını kullanıyorum, hediye gelmişti bize, çok çok memnunum emelcim, kesinlikle tavsiye ederim.
Canım sallanan atlar varya onların oturaklı ve kemerlisi bunlar. Çocuk oturabiliyorsa rahatça sallanabilir, bendeki bunun farklı rengi ve modeli ama aynı şekilde koltuklusu. Almanyada tum bebek mağazalarında vardı, turkiyede görüp görmediğimi hatırlamıyorum maalsef hiç dikkat etmemişim. Bunları uzun süre kullandıkları için tavsiye etmişti arkadaşım. Zıpzıp yurutec fln bir kaç ay kullanacak veya hiç kullanmayacaklar bile. Ben elimde olsa getirirdim size birer tane ama çok ağır bunlar maalsef... Görürsem buralarda da hbr veririm mutlaka...
Düzeltme; buldum bile http://www.................../bebek-anne/7551-Jolly-Rocking-Sallanan-Ahsap-Ayi-Krem.aspx
Aybike'cim
Yemek pisirme seklin, yaptigin yemekler, kullandigin sebzeleri bizimle paylasirsan sevinirim. Biz de bu ay baslayacagimiz icin ne nasil yapilir hic bilmiyorum. Sanirim meyveler icin cam rende almam gerekecek
Sağol canım bakıyorum hemen :)
Burada evde önce kendim tartılıyordum sonra kızımla tartılıyordum kızım 300 gr almış gözüküyor 1 ayda yaklaşık 2 aydır 5 er dk emiyor gece de gündüzde galiba bu ay çok kilo almadık5700 dük 6 kg olmuşuz. bakalım yarın doktor amcamız da ne çıkacak.
Medcim Elif aldığınız mamayı yiyor mu ?
Mesajı yazarken Med buradaydı ama gönderene kadar gitmiş. Kızım emmek isteyince mesajı göndermem uzun sürdü. :)
Anladım canım . Modeli ne peki canım. Bizim ev 150 m2 acaba bizde iş görür mü ?
Yazdım baktım canım. Çok teşekkür ederim eşimle konuşup bundan alalım en iyisi :) İlgin için teşekkür ederim.
Kızıma sebze çorbası yapmaya gitmiştim :) yiyor canım Hergün bir şişe. Gece veriyorum ben uyku arasında sanki daha çok işe yarar gibi geliyor.
şimdi bende bakarken bi site daha buldum
Ebrusallistore.com - Ebru Şallı Tan Resmi Alışveriş Sitesi - Sallanan Oyuncaklar -
Slm kızlar.
Emelcim kızın çok tatlı çıkmış yürüteç benimde kafamı kurcalıyor :/ doktor hayır diyor ama kullanan arklarım çok memnun :/ kararsızım rüya konusunda arkadaşların dediği gibi uzun ömürlü olacak inş.
Bide telsiz sormuşsun ben hiç araştırma yapamadım eşime telsiz almamız lazım dedim oda pek anlamaz ama amcamız bilir bu işleri saolsun bize beurer marka almış hoşuma gitti güzel bi telsiz tavsiye ederim
Çok sevindim galiba bizde o mamaya başlayacağız bakalım yarın gideceğiz doktor amcamıza kaç kilo almış boyumuz kaç olmuş başımız kaç olmuş göreceğiz. Ben tarttım 300 gr almış gözüküyor
Canım doktoruna danşmadan başlama olur mu? Bi de şişesi 6,5 tl 200 ml ilk şişelerde satılıyor. SGK eğer rapor çıkarılırsa karşılıyormuş eczane söyledi. Ama sanırım daha da düşük kilolu bebekler için rapor verirler sanırım gerçi sormadım doktoruna. Bilgi vermek istedim.
kızlar araç koltuğu alırken isofix dahil oluyor mu onu ayrı mı alıyoruz bilgisi olan var mı. misal butik bebe de maxi cosi kampanyası var ama dahil mi değil mi bellli değil.
JBY 100 Video Baby Monitor şu kamerası bide monitörü var
kızlar araç koltuğu alırken isofix dahil oluyor mu onu ayrı mı alıyoruz bilgisi olan var mı. misal butik bebe de maxi cosi kampanyası var ama dahil mi değil mi bellli değil.
İsofix dahil olmuyor cnm, oto koltuğundan harici bir parça o genelde. Benim aldığım oto koltuğunda da isofix uyumlu v.s tarzı şeyler yazıyordu, nerede o aparat diye sordum, onu ayrı alacaksınız demişlerdi :) bu arada, isofix her arabayada monte olmuyor bildiğim kadarıyla, arabanızında o aparata uyumlu olmalı sanırım. Ürün görevlisi bize araba markamızı falan sormuştu olurmu diye oradan bu kanıya vardım.
İnek sütünü 1 yaşından küçük çocuklara alarjik reaksiyon gösterme tehlikesinden dolayı vermiyoruz zaten cnm, ben başka bir zararını duymadım. Ama alerjisi olup olmadığını nereden bikeceğiz? Benim doktorlardan duydugum, alerjik olma ihtimallerine tedbiren 1 yaşın altındakilere vermememiz gerektiği.
Teşekkürler canım, benim doktorum vucutta birikmesi gereken bazı mineral ve hafif metallerin emilimini yaparak eksikliğine yol açıyor v.s. Tarzı birşeydi. Ama hiç hatırlayamıyorum şimdi detaylarını. Bu arada bu site güvenilirmi bilmiyorum ama demir takviyesi ile ilgili şu türkçe yazı bana çok sade bir dille gayet güzel anlatılmış geldi; Bebek Yapım Bakım Onarım: Bebeklere Demir Takviyesi Gerekli Midir Değil Midir?
Allah korumuş :) evet inek sütü sadece alerjisi olan bebeklere verilmemeli ama alerjisi olup olmadığını ancak deneme yanılmayla öğrenebiliriz şu dönemde, o yuzden genellendirilmiş inek sutu tuketimi.
Doktor ayağınıza gelmiş canım :) daha önced dediğim gibi, ben çok mecbur kalırsam hızla alacaklarımı alıp terkediyorum mekanı :) yemek yemek, ihtiyacım dışında mağaza gezmek gibi şeylere yanaşmıyorum. Bu bebekler büyüyene kadar eksik kalalım onlardanda, ne yapalım :)
Canım doktorlar önermiyorlar, aileler kısa süre kullanırız diye alıyor, bebek ona alışınca üzerinden alamıyorsun, ağlıyor, sussun diye geri bindiriyorsun, kullanım süresini aşıyorsun falan... Çok ddüşünerek karar vermek lazım. Yürüteç in bir faydası var mı? Onu düşünmek gerek. Mesela boyle pelus gibi buyuk sallanan hayvanlar var, onlar dengesini koruması için faydalı diyorlar, ama yurutecle ilgili pek fikrim yok açıkcası.
Bahsettiğim sallanan oyuncaklar: Molton Matratzenauflage wasserdicht, Matratzenschoner & Inkontinenzauflage von Pickin - Bieco Holz Schaukelpferd / Bubu-Bär
Ben bunu kızıma daha yeni hamileyken almıştım, bir arkadaşım tavsiye etmişti. Zıpzıp ve yuruteç yerine böyle şeylere yönelmemi söylemişti. Birde yürüteç yerine, böyle küçük market arabasına benzer tekerlekli oyuncaklar var, onu ittirerek ve destek alarak yuruyor çocuklar. Onuda önermişlerdi.
Ömrü uzamış derler canım... Çıkar kafandan bu kötü rüyanı, güzel düşün. Geçenlerde bende görmüştüm, sen yazınca hatırladım kendiminkini....
Birşey daha kızlar çok karışık rüya gördüm ve kızım ölmüştü kıyafetlerine bakıp bakıp ağlıyordum. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?