- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.261
Günaydın sevgili anneler ve aşk böcekleri
Son tartışmalardan sonra topiğe biraz ara verdim çünkü sebepsiz yere gerginlik yaşadım :105: Hepiniz iyisiniz inşallah..geçmişi pek okuyamadım,bayaa birikmiş yanii..koca çeneliler sizi
Söylemeden geçemeyecem..
arasta; cocopops olayını denemeye başladım sonuç bildirecem.
abike; Allah senden razı olsun..yazdıklarından yola çıkarak oğluma uyku düzeni oluşturdum.Akşam 9'da uyumuş oluyor artık. 12-1 nereee 9 nereAslında söylemek hatta düşünmek bile istemiyorum bunu..çünkü ne zaman misal 'oğlan çok iyi emdi' vb bişi desem dakikasında bırakıyor. Ben nazar ediyom çocuğu yaa
eadem; uyku tulumuna baaa yıııl dıım! güle güle kullansın tatlı biber
emelbaha; tatlım ömrü uzun olsun inşallaaah! Evrene olumlu sinyaller gönderelim ki olumlu şeyler için çalışsın. Olumsuz düşünürsek çakralar olumsuz şeyi gerçekleştirmek için açılıyor. Benim ve bir çok düşünürün inancı böyle
Bu ara biraz stresliyim..oğlan 15 gündür gr almadı.. Zorla besliyorum. Uyurken sıkıntı yok ama uyanıkken..zaten beni emmiyo mamayıda reddediyo..Sağlığı yerinde şükür.Sonumuz hayrolsun..
İnek sütünü 1 yaşından küçük çocuklara alarjik reaksiyon gösterme tehlikesinden dolayı vermiyoruz zaten cnm, ben başka bir zararını duymadım. Ama alerjisi olup olmadığını nereden bikeceğiz? Benim doktorlardan duydugum, alerjik olma ihtimallerine tedbiren 1 yaşın altındakilere vermememiz gerektiği.
Teşekkürler canım, benim doktorum vucutta birikmesi gereken bazı mineral ve hafif metallerin emilimini yaparak eksikliğine yol açıyor v.s. Tarzı birşeydi. Ama hiç hatırlayamıyorum şimdi detaylarını. Bu arada bu site güvenilirmi bilmiyorum ama demir takviyesi ile ilgili şu türkçe yazı bana çok sade bir dille gayet güzel anlatılmış geldi; Bebek Yapım Bakım Onarım: Bebeklere Demir Takviyesi Gerekli Midir Değil Midir?
Allah korumuş :) evet inek sütü sadece alerjisi olan bebeklere verilmemeli ama alerjisi olup olmadığını ancak deneme yanılmayla öğrenebiliriz şu dönemde, o yuzden genellendirilmiş inek sutu tuketimi.
Doktor ayağınıza gelmiş canım :) daha önced dediğim gibi, ben çok mecbur kalırsam hızla alacaklarımı alıp terkediyorum mekanı :) yemek yemek, ihtiyacım dışında mağaza gezmek gibi şeylere yanaşmıyorum. Bu bebekler büyüyene kadar eksik kalalım onlardanda, ne yapalım :)
Canım doktorlar önermiyorlar, aileler kısa süre kullanırız diye alıyor, bebek ona alışınca üzerinden alamıyorsun, ağlıyor, sussun diye geri bindiriyorsun, kullanım süresini aşıyorsun falan... Çok ddüşünerek karar vermek lazım. Yürüteç in bir faydası var mı? Onu düşünmek gerek. Mesela boyle pelus gibi buyuk sallanan hayvanlar var, onlar dengesini koruması için faydalı diyorlar, ama yurutecle ilgili pek fikrim yok açıkcası.
Bahsettiğim sallanan oyuncaklar: Molton Matratzenauflage wasserdicht, Matratzenschoner & Inkontinenzauflage von Pickin - Bieco Holz Schaukelpferd / Bubu-Bär
Ben bunu kızıma daha yeni hamileyken almıştım, bir arkadaşım tavsiye etmişti. Zıpzıp ve yuruteç yerine böyle şeylere yönelmemi söylemişti. Birde yürüteç yerine, böyle küçük market arabasına benzer tekerlekli oyuncaklar var, onu ittirerek ve destek alarak yuruyor çocuklar. Onuda önermişlerdi.
Ömrü uzamış derler canım... Çıkar kafandan bu kötü rüyanı, güzel düşün. Geçenlerde bende görmüştüm, sen yazınca hatırladım kendiminkini....
canım sallanan oyuncağa baktım da çok mantıklı birşeye benziyor, ama acaba türkiye de var mı hiç görmedim ?
Günaydın sevgili anneler ve aşk böcekleri
Son tartışmalardan sonra topiğe biraz ara verdim çünkü sebepsiz yere gerginlik yaşadım :105: Hepiniz iyisiniz inşallah..geçmişi pek okuyamadım,bayaa birikmiş yanii..koca çeneliler sizi
Söylemeden geçemeyecem..
arasta; cocopops olayını denemeye başladım sonuç bildirecem.
abike; Allah senden razı olsun..yazdıklarından yola çıkarak oğluma uyku düzeni oluşturdum.Akşam 9'da uyumuş oluyor artık. 12-1 nereee 9 nereAslında söylemek hatta düşünmek bile istemiyorum bunu..çünkü ne zaman misal 'oğlan çok iyi emdi' vb bişi desem dakikasında bırakıyor. Ben nazar ediyom çocuğu yaa
eadem; uyku tulumuna baaa yıııl dıım! güle güle kullansın tatlı biber
emelbaha; tatlım ömrü uzun olsun inşallaaah! Evrene olumlu sinyaller gönderelim ki olumlu şeyler için çalışsın. Olumsuz düşünürsek çakralar olumsuz şeyi gerçekleştirmek için açılıyor. Benim ve bir çok düşünürün inancı böyle
Bu ara biraz stresliyim..oğlan 15 gündür gr almadı.. Zorla besliyorum. Uyurken sıkıntı yok ama uyanıkken..zaten beni emmiyo mamayıda reddediyo..Sağlığı yerinde şükür.Sonumuz hayrolsun..
Kızlar birde bebek telsizi kullananlar ne marka kullanıyorsunuz memnun musunuz?
ben philips kullanıyorum çok memenunum balkona bile çıksam yanıma alıyorum
Tatlım aynı benim oğlanı anlattın. Sanki bi taraflarıı kesiyormuşsun gibi ağlardı! Bir kaç gün öncesinde bi makale okudum..Bebekler en kısa 3 en uzun 10 gün içinde ne yapmaya çalışıyorsanız ona alışırlarmış. Tabii istikrar çoook önemli. Anne babaların kırılma noktası ağlamaları,boğulacak gibi öksürmeleri vs vs. daha çok küçük bebek ne bilsin dememek lazım. Anne babayı ya da onu çok seven herhangi birini parmağında oynatmayı daha bu dönemlerde öğreniyorlar. Konuyla alakasız ama bunuda eklemk istiyorum.Misal anne çocuğu uyutmaya çalışıyor ve çocuk çok ağlıyor..baba dayanamayıp gelip çocuğu annenin yanından alıyor 'tamaam geçti' vb gibi teselli ediyor;tam terside olabilir.. Burada çocuğa anne ya da kimin yanından alınıyorsa, ağladığımda birisi beni muhakkak alacak o işi yaptıranı da dinlememe öğretiliyor. Ben buna kısacası Şımarıklık öğretme diyorum! Velhasılı çocuk büyütme çok zor..oku oku bitmiyor.
Birşey daha kızlar çok karışık rüya gördüm ve kızım ölmüştü kıyafetlerine bakıp bakıp ağlıyordum. ?
canım ben weewell kullanıyorum ve çok memnunum...ama sadece bu modeli iyi diye bilkiyorum, diğerlerinde hep şikayet var
WMA400 bizdeki
Kizin omrune omur katmis Emel'cim. Allah saglikli uzun omurler versin
₺-kalan kilolarını da regl olduktan sonra verirsin benim öle oldu
Yaaaa ben veremem ellerin kızına oğlumuuuuuüff zor iş Kv olmak valla
Benim de ağrılı olurdu ilk ve son gün
Şimdi sadece son gün bi yarım saat fln ağrıo
Bi de kistim vardı benim doğumda alındı ı mu ağrı yapıodu yoksa doğumdan sonra mı ağrı azaldı bilmiom ama inş hep böle devam eder
Ve inş senin de sğrısız olur artık
Yaaa o nası iğrenç bi his deli gibi ksşınıo ama kaşıysmıosun hissedemiom ki
Çok şükür sızı fln yok ama , olur derler hep...
Napıcaksın onu püre fln mı yoksa çorba mı:26:
Ben üflediği yere koyuom havluyu
Nemlendirici bizde var ana kullanmıom burda zararlı denmiş die
Bi de gürültülü çalışıo zaten
canım sallanan oyuncağa baktım da çok mantıklı birşeye benziyor, ama acaba türkiye de var mı hiç görmedim ?
Bende baktım çok hoş çok güzel ama burada var mı bilmiyorum bende hiç görmedim.
Canım sallanan atlar varya onların oturaklı ve kemerlisi bunlar. Çocuk oturabiliyorsa rahatça sallanabilir, bendeki bunun farklı rengi ve modeli ama aynı şekilde koltuklusu. Almanyada tum bebek mağazalarında vardı, turkiyede görüp görmediğimi hatırlamıyorum maalsef hiç dikkat etmemişim. Bunları uzun süre kullandıkları için tavsiye etmişti arkadaşım. Zıpzıp yurutec fln bir kaç ay kullanacak veya hiç kullanmayacaklar bile. Ben elimde olsa getirirdim size birer tane ama çok ağır bunlar maalsef... Görürsem buralarda da hbr veririm mutlaka...
Düzeltme; buldum bile http://www.................../bebek-anne/7551-Jolly-Rocking-Sallanan-Ahsap-Ayi-Krem.aspx
Anladım canım . Modeli ne peki canım. Bizim ev 150 m2 acaba bizde iş görür mü ?Bir arkadasim kendi bebegi icin kullandigi Phillips marka telsizi verdi bana (Cocuk suan 6-7 yasinda) Ben memnunum. Ama evim cok buyuk degil, apartman dairesi 100 m2 civari. Buyuk evler icin uygun olur mu bilmiyorum
Noktalı yere bitişik olarak bebek magazası yazacağız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?