2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Emme durumu herkeste ayni sanirim:) Allah yardimcimiz olsun.. Ben kasikla besliyorum uyanikken, ans kucagina koyuyorum tam kafasinin uzerinde atraksiyonlarr yapiyorum heyecan yapip agzini acinca kasigi sokuveriyorum:) bu sekilde gecen hafta 280gr almistik, bu hafta da 250gr almisiz masallah subanallah. Bi dene istersen?

canım sallanan oyuncağa baktım da çok mantıklı birşeye benziyor, ama acaba türkiye de var mı hiç görmedim ?

ne demek canım :)
bir bebeğin daha uyku düzenine yardımım olmuş, mutlu oldum :))

haklısın cnm kırılma noktamızı bence anlıyo çünkü bz ymk yerken arabada yanımızda dururken artık ağlaya mızlaya kucağımıza gelmeyi başardı ve buna alıştı, o uyurken yedik yedik yoksaa sırayla kucakta..aynen yaaa ağlamayı öğrettik biz eşimle, bakalım daha neler öğrenecek sıpacık :18::18:bnde ne görsem okuyorum uyku konusunda çözüme ulaşamadım kendi hatalarım yüzüden

canım ben weewell kullanıyorum ve çok memnunum...ama sadece bu modeli iyi diye bilkiyorum, diğerlerinde hep şikayet var
WMA400 bizdeki

Sağol canım bakıyorum hemen :)

Burada evde önce kendim tartılıyordum sonra kızımla tartılıyordum kızım 300 gr almış gözüküyor 1 ayda yaklaşık 2 aydır 5 er dk emiyor gece de gündüzde galiba bu ay çok kilo almadık 5700 dük 6 kg olmuşuz. bakalım yarın doktor amcamız da ne çıkacak.

Medcim Elif aldığınız mamayı yiyor mu ?

tariflere baktım, genelde demleyerek çayını veriyorlar ancak yemeğinde de bir sakınca yokmuş
haşlayıp pütürlü püre şeklinde vereceğim bakalım

canım sallanan oyuncağa baktım da çok mantıklı birşeye benziyor, ama acaba türkiye de var mı hiç görmedim ?

Bende baktım çok hoş çok güzel ama burada var mı bilmiyorum bende hiç görmedim.

Canım sallanan atlar varya onların oturaklı ve kemerlisi bunlar. Çocuk oturabiliyorsa rahatça sallanabilir, bendeki bunun farklı rengi ve modeli ama aynı şekilde koltuklusu. Almanyada tum bebek mağazalarında vardı, turkiyede görüp görmediğimi hatırlamıyorum maalsef hiç dikkat etmemişim. Bunları uzun süre kullandıkları için tavsiye etmişti arkadaşım. Zıpzıp yurutec fln bir kaç ay kullanacak veya hiç kullanmayacaklar bile. Ben elimde olsa getirirdim size birer tane ama çok ağır bunlar maalsef... Görürsem buralarda da hbr veririm mutlaka...

Düzeltme; buldum bile http://www.................../bebek-anne/7551-Jolly-Rocking-Sallanan-Ahsap-Ayi-Krem.aspx

Son düzenleme:

Noktalı yere bitişik olarak bebek magazası yazacağız :)

Aybike'cim

Yemek pisirme seklin, yaptigin yemekler, kullandigin sebzeleri bizimle paylasirsan sevinirim. Biz de bu ay baslayacagimiz icin ne nasil yapilir hic bilmiyorum. Sanirim meyveler icin cam rende almam gerekecek

Bir arkadasim kendi bebegi icin kullandigi Phillips marka telsizi verdi bana (Cocuk suan 6-7 yasinda) Ben memnunum. Ama evim cok buyuk degil, apartman dairesi 100 m2 civari. Buyuk evler icin uygun olur mu bilmiyorum
Anladım canım . Modeli ne peki canım. Bizim ev 150 m2 acaba bizde iş görür mü ?

Noktalı yere bitişik olarak bebek magazası yazacağız :)

Yazdım baktım canım. Çok teşekkür ederim eşimle konuşup bundan alalım en iyisi :) İlgin için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…