2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu gece benim kızımda çok kötü çığlıklar atıyor ağlama krizleri kucakta bile durmama :s uyuyamıyor napcam hiç bilmiyorum :/

canım benimki öyle olunca çareyi bi battaniyeye koyup babasıyla sallamakta buluyoruz.bir taraftanda sevdiği bi ninniyi mırıldanırsan iyi olur.emiyorsa emziğinide ağzına koydun mu biraz rahatlar uyur inşallah.kolay gelsin

Saol canım acaip gazı var ya üşüttü ya da süt yapar diye yediğim şeyler dokundu :/ ayağımda sallıyorum olmuyor salıncağa koyuyorum olmuyor babamizda evde deil maalesef kendileri saunada başı ağrıyormuş belki biraz iyi gelirmiş ya ben banyoyu zor yapıyorum adamdaki keyfe bak

Kızımın yürüteç aşkı :)

Keçi sütüne de yoğurduna da bayılırım çok kıvamlı be lezzetli olur
Ama maalesef burada keçi sütü bulmak imkansız bulsam da kesin temiz olmaz
O yüzden mecburen inek sütünden evde mayaladığım yoğurttan yedirmeyi planlıyorum
Umarım bi sorun olmaz bebeğim için
Annem ben küçükken geceleri daha uzun uyuyayım diye inek sütünü suyla karıştırıp verirmiş 6 aylıkken annemle bazen dalga geçiyorum iyiki süt alerjim yokmuş yoksa şu an yaşamıyo olacaktım
Eskiden bilinçsizce herşey verilirmiş çocuklara ve bebek ölüm oranları çok yüksekmiş
Annem bazen kızıyo bana çok şey bilmek de iyi değil diye
Ama iyiki çok şey biliyor şimdi ki anneler o yüzden bebekler artık daha sağlıklı

ferrum cnm ben gunde 3 damla verıyorum

Angy canım sen normal doğum mu yapmıştın ? Ben sezeryan oldum ama hala adet olurken ilk gün ağrım çok oluyor dizlerim kesiliyor sanki.

Yok cnm sezeryan oldm.normalde adetimin ilk gunu qksama kadar 3 qgri kesiciyle ayakta zor dururdum acile gittigm cok olmustr sancidan...ama 3 sferdr rahatm agrim var tabiki ama eskiye bakinca dayanilir duzeyde..ama cok yogun oluyrm bnde bide parcaciklar oluyo hala...ilkinde korktum doktorq sordum atrayip rahim temizleniyo korkma dedi

Ang ne guzel degismis senin ins benimde oyle olur ki sanmiyorum birde ustune sezeryan yarasinin agrisini bindirmesinde raziyim.

Cnm bnde korkuyodm ama oyle olmadi sukur...usuttugumde bde kabiz oldugumda dikis yetlerim szliyo geriliyo bnm cok.hla dokundugmda aciyo ve hissiz €:-(

canım ne yaptın, başladın mı tattırmaya?
bahçede ebegümeci çıkmış bizim, yarın onunla başlıyorum ben

yuh artık, cehaletin de böylesi olur mu ya...Allah sana sabır versin

Kızlar yatağa girdim ama size bişey sormak için geldim pc başına. Oğlumun odası klimayla isiniyor ve buhar makineside sabaha kadar açık . Nemli bezi kaloriferin üstüne koyun diyenlere şunu soruyorum havluyu odanın herhangi bir yerine koyunca yeterlimi malum petek yok. Kimisi buhar makinesi astim yapar diyor ne yapmalıyım ben?

bir post nelere kadir bazen :))
doğru söylüyorsun canım çayda aynı şekilde

bn daha hiç olmadım bi yılı geçti bi ben mi kaldım ki..iştah bnde her daim aşırı açık cnm son 3 kilom kaldı ama veremiyorum aslında şu durumda almadığıma da şükrediyorum
₺-kalan kilolarını da regl olduktan sonra verirsin benim öle oldu
bu kuzunun sevgisi nasıl paylaşılır yahu
kvlerin gelin düşmanlığını anlamaya başlıyorum galiba :)))
Yaaaa ben veremem ellerin kızına oğlumuuuuuüff zor iş Kv olmak valla
Ben henuz olmadim.
Bazen aklima takiliyor olsam daha iyi diye sonra agrili gectigi icin iyiki olmadim diyorum yatmadan geciremiyorum cunku ilk iki gunu
Benim de ağrılı olurdu ilk ve son gün
Şimdi sadece son gün bi yarım saat fln ağrıo
Bi de kistim vardı benim doğumda alındı ı mu ağrı yapıodu yoksa doğumdan sonra mı ağrı azaldı bilmiom ama inş hep böle devam eder
Ve inş senin de sğrısız olur artık
Cnm bnde korkuyodm ama oyle olmadi sukur...usuttugumde bde kabiz oldugumda dikis yetlerim szliyo geriliyo bnm cok.hla dokundugmda aciyo ve hissiz €:-(
Yaaa o nası iğrenç bi his deli gibi ksşınıo ama kaşıysmıosun hissedemiom ki
Çok şükür sızı fln yok ama , olur derler hep...
canım ne yaptın, başladın mı tattırmaya?
bahçede ebegümeci çıkmış bizim, yarın onunla başlıyorum ben
Napıcaksın onu püre fln mı yoksa çorba mı:26:
Ben üflediği yere koyuom havluyu
Nemlendirici bizde var ana kullanmıom burda zararlı denmiş die
Bi de gürültülü çalışıo zaten

Son düzenleme:
Bugün ikeada ( konu kapandı biliyorum ama ) alışverişten Sonra yemek yedik tam kalkacakken oğlum nasıl ağlamaya başladı şimdiye kadar hiç böyle ağlamamıştı sanki etini kopartıyorlar bütün kat dönüp bize baktı. Benim de eşiminde elimiz ayağımız dolaştı ne yapsam susmadıartık imdat diye bağıracaktımki 50 yaşlarında bir adam gelip kucağına aldı iki pışpışladı sustu hatta. O adamagülücükler attı ve benbir sinir boşalmasıyla ağlamaya başladım hiç tanımadığım bir adam oğlumu susturabildi ben susturamadım diye. Ağlamamı görünce kendisinin 25 yıllık çocuk doktoru olduğunu bu kadar ağlamasına dayanamayıp yanımıza geldiğini söyledi. Ağlamasının asıl sebebinin de kalabalık , gürültü olduğunu bukadar küçük bebekle böyle yerlere gelmemizin doğru olmadığını uzun ve detaylı şekilde anlattı. Kendi çocuklarını ( 12 ve 10 yaşındalarmış ) 5-6 yaşına kadar avm tarzı yerlere götürmediklerini de söyldei( bakıcıya bırakıyorlarmış bakıcısı olmayanlar ne yapıcak?) yani ben zaten tedirgin oluyordum şimdi bir daha gitmem gerekirse yine ötle ağlayacak diye çok tedirgin olcam o adamın söyledikleri yüzünden tedirgin olucam offfffff

merhaba..bizimki de öyleydi..geçenlerde yazmıştım kendi kendine uyumayı başarıyor diye..aslında uyuma olayı kucaktan bırakınca başladı.. sürekli gezmek istiyordu.evden de sıkılmıştı:)banyoya girince mutlu oluyorsu(fazla görmediği için)bütün gün evde tur atıyordum..artık pes ettim derken..bi kuvvet yeniden dolaşıyordum..totoyu yere yaklaştırdıkça ağlıyordu,koyamıyordum bile..ama ben artık yeter dedim. bi gün koydum battaniyenin üzerine..ağlarken alkış felan yaptım..sesli oyuncağından ses çıkardım ve hiç emzik almayan kızıma emzik verdim(bikaç denemeden sonra aldı)..bu şekilde ilk bikaç dakika ağlamasına müsaade ettim. sonra oyun halısına koydum ve emziği verdim..bu ikinci hafta ve şimdi(maaşallah sübhanallah) gündüz kendi kendine oynuyor..bir veya iki defa gezmek istiyor..akşamda uyusa da uyumasa da beşiğine koyuyorum emziğini veriyorum yarım saat konuşuyor, çiçekle böcekle sonra uykuya dalıyor..

Son düzenleme:
₺-kalan kilolarını da regl olduktan sonra verirsin benim öle oldu

Yaaaa ben veremem ellerin kızına oğlumuuuuuüff zor iş Kv olmak valla

ayy sahiden mi..inş. ya süper olur yerleşti kalan kilolar göğüs göbek kısmına...nasıl verecem bnde vermem minnak oğluşumuuu

cnm cvbına teşekkürler...sizeee...inan denedim bırakınca tepinip ağlamaktan kan ter içinde kaldı öyle şiddetli ağlıyor ki nefesi zorlanınca öksürüyor katıla katı..bnde sabredemiyorum daha çok ağlamasına napim:18::18: en son nasıl uyudu derseniz memede uykuya daldı nihayet..gündüz kendi kendine bazen oyun halısında bazen memede bazen arabada uyuyo kolayca ama gece uykusuna dalması çok zorlaştı bu ara delirtiyo bizi yavrucumm

günün resmi yine face den..ama gerçekten HARİKAAAA

Eklentiler

• $kkkkkk.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 46
Günaydın cici anneler

Emelcim kuzucun çooook tatlı ne çabuk büyüdü ya maşallah 6 ay ne çabuk geçti
Zaman çabuk geçiyor hep derdim ne zaman büyüyecek benim kızım diye büyüdü bile :) Henüz 6 aylık olmadık ama olacağız az kaldı :)
Yürüteç konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar ben alma taraftarı değilim ama eşim istiyor. Abimin kızı hiç binmedi bir dünya para verip aldılar hemde bizim ki memnun hayatından mağazada oturttuk sevdi. Doktorlar pek önermiyor yani kısa süre oturtulmasını söylüyor.

Bende doğumdan öncede fena olurdum hatta acile gitmişliğim var ama şuan yine aynı şekilde oluyorum. Sadece önceden 2 gün yatardım şimdi 1 gün yatıyorum yani kalkamıyorum bacaklarım kesiliyor. Bende çok yoğun oluyorum aynen parça parça geliyor bazen doktorum normal dedi benimde. Benim birde önceden 4 en fazla 5 gün sürerdi şimdi 7 ile 8 gün sürüyor. Sende de öyle bir durum var mı ?Son iki gün çok az geliyor .

Birde sezeryan dikiş yerim değilde onun biraz üstü yani göbek ile dikiş arasında ki yer benim uyuşuk ve azıcık orayı elimle bastırınca acıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…