- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #69.301
Iyi haftalar herkeslere. Cok sukur bugunde esim ve kızım ile uyandim. Mutlu bir günün gecmesi icin yeterli bir sebep. Kizima bici bici yaptirdim. Misler gibi okdu melekler gibi uyuyor. Dun kizima ne aldik kizlar bakin bayildim ben bunlara bayildim...Eki Görüntüle 905559
Kız bebeği olan anneler yardım edin lütfen.
Kızımın kakası üst tarafınada bulaşmıştı sildim temizledim aradan biraz zaman geçti yine kaka yaptı her yerini batırınca banyo yaptırıp geldim bezini bağlarken farkettimki genital bölgesi kıpkırmızı olmuş üst kısmında da kesik gibi bişi olmuş yani tahriş olmuş napmalıyım bugün bekleyip yarın geçmezse doktoramı gidiyim ya da bişi mi sürsem çok üzgünüm yaa
Bebekte inek sutu alerjisi olup olmadini anlamak icin direk sut vermeye gerek yok. Zaten alerji en basta kakada kan deride dokuntu ile belirti verebiliyor. Bebek bunu anneden aliyor. Bizdede boyle bir durumdan suphelenmisti doktor bir sure diyet yaptim bende. Bebekleri alerjik arkadaslarda var burda onlar daha iyi bilir. Peynir ve yogurt icin doktorumuzda mayalandiklari icin o sutun ozelligini kaybettigini soylemiti.
Kızımın yüzüne su geldiğinden beri çığlık çığlığa yaptırdığımız banyomuzu dün yüzdürerek file koymadan yaptık kim yazdıysa Allah razı olsun harika bir banyo zamanıydı. Küvet filesini zıpıtıp attım valla :)
Kız bebeği olan anneler yardım edin lütfen.
Kızımın kakası üst tarafınada bulaşmıştı sildim temizledim aradan biraz zaman geçti yine kaka yaptı her yerini batırınca banyo yaptırıp geldim bezini bağlarken farkettimki genital bölgesi kıpkırmızı olmuş üst kısmında da kesik gibi bişi olmuş yani tahriş olmuş napmalıyım bugün bekleyip yarın geçmezse doktoramı gidiyim ya da bişi mi sürsem çok üzgünüm yaa
Ben kizariklik arttiginda ozellikle pamukla kurulayip hametan suruyorum. Ama kesik demissin o kisma zarari olur mu bilemedim.
Senin icin cok sevindim Canim artık sende rahat bir nefes alacaksın inci de sist pat uyguladığından beri daha mutlu farkı göreceksin :)
Biz saat dokuzda uyumaya alıştık . Sabah ta yedi gibi uyanıyor genelde .
Ama hala uyutma calismalarina saat sekizde başlamam gerekiyor . Umarım bu sürede düşecek .
Geçmiş olsun canım, yoğurt meselesini bilmiyordum benim annemde inek sütünden her şekilde uzak durmamı söylemişti, doktoruma yeniden soracağım bunu. Ayrıca Benim doktorum bu konuda pek esnek davranmadı maalesef. Laktoz toleransı soz konusuysa zaten anneden aldığına reaksiyon gösterebilir bebek ama onun dışında karaciğere ve mideye de zararları da mevcut, yani bazı çocuklar inek sutune aşırı tepki gösterebiliyor. Bir bebek inek sütünü kolayca sindirebilir belki ama bir başka bebek ise aşırı tepki gösterebilir, sindirimde zorlanabilir, demir eksikliği veya bağırsaklarda aşınma meydana gelebilir. Aynı şekilde inek sutune ilk seferde reaksiyon göstermeyen bebek belki 2. veya 3. İçişinde zararını görebilir. Benim doktorum çok katıymış bu konuda :)
Ne iyi yapmışsınız canım, bende burada daha önce anlatmıştım, kızımı yüzdürerek yıkıyorum ve acaip keyif alıyoruz ikimizde. Zamanla buyuk kuvete veya kuvetin yoksa şu sosyal medyada falan gırgırı yapılan buyuk legenlere gecersin, nasıl yuzuyor bebeğin inanamayacaksın.
Ben içine değil ama dış yüzeye saf zeytinyağı sürüyorum canım. Kızımın şimdiye kadar bir sorunu olmadı zeytinyağıyla, bende kulak arkası da dahil özellikle banyo öncesi iyice yağlayıp öyle yıkıyorum kızımı.
aynen canım o süre daha da düşecek inşallah bende ona çalışıyorum şuan
uyuyan bebek ne iyi bişeymiş yaw
canım sen sallıyormusun peki şş-pat yaparken?
senin inci tanenede maşallahhep uyusun böyle
Hangi modelini kullanıyorsun. cızırtı filan yapmıyor değil mi ?
Emme durumu herkeste ayni sanirim:) Allah yardimcimiz olsun.. Ben kasikla besliyorum uyanikken, ans kucagina koyuyorum tam kafasinin uzerinde atraksiyonlarr yapiyorum heyecan yapip agzini acinca kasigi sokuveriyorum:) bu sekilde gecen hafta 280gr almistik, bu hafta da 250gr almisiz masallah subanallah. Bi dene istersen?
Geçmiş olsun canım, yoğurt meselesini bilmiyordum benim annemde inek sütünden her şekilde uzak durmamı söylemişti, doktoruma yeniden soracağım bunu. Ayrıca Benim doktorum bu konuda pek esnek davranmadı maalesef. Laktoz toleransı soz konusuysa zaten anneden aldığına reaksiyon gösterebilir bebek ama onun dışında karaciğere ve mideye de zararları da mevcut, yani bazı çocuklar inek sutune aşırı tepki gösterebiliyor. Bir bebek inek sütünü kolayca sindirebilir belki ama bir başka bebek ise aşırı tepki gösterebilir, sindirimde zorlanabilir, demir eksikliği veya bağırsaklarda aşınma meydana gelebilir. Aynı şekilde inek sutune ilk seferde reaksiyon göstermeyen bebek belki 2. veya 3. İçişinde zararını görebilir. Benim doktorum çok katıymış bu konuda :)
Ne iyi yapmışsınız canım, bende burada daha önce anlatmıştım, kızımı yüzdürerek yıkıyorum ve acaip keyif alıyoruz ikimizde. Zamanla buyuk kuvete veya kuvetin yoksa şu sosyal medyada falan gırgırı yapılan buyuk legenlere gecersin, nasıl yuzuyor bebeğin inanamayacaksın.
Ben içine değil ama dış yüzeye saf zeytinyağı sürüyorum canım. Kızımın şimdiye kadar bir sorunu olmadı zeytinyağıyla, bende kulak arkası da dahil özellikle banyo öncesi iyice yağlayıp öyle yıkıyorum kızımı.
Kızımın yüzüne su geldiğinden beri çığlık çığlığa yaptırdığımız banyomuzu dün yüzdürerek file koymadan yaptık kim yazdıysa Allah razı olsun harika bir banyo zamanıydı. Küvet filesini zıpıtıp attım valla :)
Yani tam kesik denemez cnm çizik gibi sanırım ıslak mendille temizlerken öyle oldu :/ hametan sürerim ama iç kısımdan bahsediyorum aynı yerden bahsediyoruz deil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?