2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşşallah yavrulara,çoooooook tatlılar.onları ve annelerini öpüyorum.Myhoney'cim organik ürünlerle ilgili bildirimin için çok sağol,benim bile haberim yoktu.biz daha 4 aylık bile olmadığımız için ek gıdaya başlamıycaz diye,organik ürün nerden alırım diye araştırma işini öteleyip duruyordum.çok sağol canım.hepinize iyi geceler.Antalya ve çevre illerde olup depremi hisseden herkese de geçmiş olsun.

Kefiri kendim yapmadım. Tutturamıyorum o yüzden bizim içtiğimizden verdi. Altınkılıç marka.
2. cocugu yapacak kadar iyi olmadık henuz canım :) daha kızımızı nasıl ve nerede buyuteceğimizle ilgili birsürü uyuşmazlığımız var.
Türkiye de tek başınasın diye algılamıştım.
Umarım herşey senin için çok güzel olur.

çok sağol. Değişik birşey. Oğluma denediğimi hatırlıyorum. Hiç yenmedi bizde.
İki çay kaşığı alıp çöpe atmak hiç işime gelmiyor. Dediğin gibi çekirdeyle saklamayı denemek lazım.

şapşirik bakışlı oğlum ve ıvy nin sevgi pıtırcığı kızı :)

Eki Görüntüle 912219

Oyyyy çok tatlı bunlar. Maşallahhh.

ek gıdaya aynı yerden başlamışız :) zaten Berilin ek gıda konusunu nasıl kafama yer ettiysem Ivy ile buluştuğumuzda kızına 15 dk boyunca Beril dedim, sonra hatların karıştığını farkettim :)

İlk başlarda tek başımaydım canım evet doğru algılamışsın, eşim sonradan geldi.

sessizliğin içinden bir pıtırtı geldi önce, sonrasında buram buram bir koku
yani temizlenmeyi bekleyen bir toto, dağılan bir uyku var şuan
halledip geliyorum buralarda olursanız

canım benimde kafama taktın bu konuyu...evet karbonhidrat-protein dengesini neye göre ayarlayacağız?
sebze konusunda kafam net, bütün alerji denemelerimiz geçtikten sonra şu annemin meşhur sebze yemeğini yapıp onu vereceğim. ama meyvaları verirken neyi nekadar vermek lazım mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…