2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben tenteyi hiç kapatmıyorum böylece kızımı hep görüyorum. Gerçi şimdiye kadar çoğunlukla kapalı mekanlarda kullandım. Yazın site içinde (20 günlükken) kullandığımda da tentenin fermuarını açıp aradan gördüm kızımı. Aksine ben kızım gezerken etrafı görsün istiyorum. Hatta sevgi gösterenlerden asla rahatsız olmuyorum. Eline yada yanağına minicik dokunmaları beni pek rahatsız etmiyor. (Belki fazla rahatım) ileri giden olursa direk uyarır engel olurum kendime güveniyorum bu konuda (cadılığımın farkında bir cadıyım). Ben bel fıtığından ameliyatlıyım. Hafif olsun ve sağlam olsun diye çift yönden ve tente kapanmasından fedakarlık ettim. Uzun bir süre hem hafif hemde çift yönlü diye pierre cardin enigma baktım. Ama arkadaşta görme şansım olunca vazgeçtim. Arabanın her yeri langır lungur. Zaten eski usul bebek mağazalarıda çok şikayet var demişti. Son anda çark edip liteway aldım. Sonuçta tercih meselesi. Ağırlık önemli değilse yanlış hatırlamıyorsam kraftın sana uygun özelliklerde arabası vardı. Ama 10 kiloya yakındı sanki.

annem mutlaka balkabağı yedirmemi söylemişti (doktoru tavsiye etmiş) bende burda sizinle paylaşmıştım
şimdi saklama koşulları sorularını görünce aklıma geldi, onu da diyeyim dedim
hiçbirşeyi deepfreze de saklayarak verme bir anlamı kalmaz dedi, herşeyi mevsiminde tüketsin...ee balkabağı bitince ne yapacağız yazın, ozamanda kabak ilave edecekmişiz sebze yemeklerimize

bu arada sürekli annemden örnek veriyorum çünkü kardeşimin bebeğine o baktı (şuan 2,5 yaşında) ve istanbulda çok güzel bir doktorları vardı. bende o nedenle hep o doktoru referans alıyorum paşamı büyütürken

Bende baktım Mclaren e ama çok pahalı geldi. Biz bebişimiz doğduktan sonra aldığımız için pusuya yatıp indirim bekleyemedik. Zaten indirimdeki hâli bile pahalı gelmişti bana. Ama çok güzel araba katılıyorum.

Benim 3 haftayı geçmeyen sütlerimin tadı değişmemişti. Daha eski olanların tadı değişmişti. 3 hafta olayına dikkat edin bence buzluklar -18 derece değil. -4 civarı oluyor. Tekrar yazayım derin dondurucu ise 3 ay durabiliyor.

Aybike ve ivy

Bızdıklarınıza bayıldım. Ayrıca tanışmanızada imrendim. 1 saattir yatıcam bırakamıyorum burayı. Bu sefer yatıyorum iyi geceler.

Aybikecim belki paylaşmışsındır göremedim meşhur sebze yemeğinin tarifini verir misin cnm

Bu sorunu ben hemen cevaplıyorum. Doktorumuz meyvenin 100 ml olması gerektiğini soylesi. Bu da 1 çay bRdagymis. Ama kayra alırsa 150-200ml verebilirsin dedi

Oyy cok tatlılar , nasılda arkadas olmuşlar maşallah onlara

Yerim o şaşkın bakışı
Senin daha önce paylaştığın resimlerden farklı cikmis gercekten, ama Cook tatlı
Maşallah kuzulara

acaba doğduğunda sadece babasına benzeyen oğlum yavaş yavaş anasına mı benzemeye başladı dersiniz :)))

Aybikecim belki paylaşmışsındır göremedim meşhur sebze yemeğinin tarifini verir misin cnm

canım mutlaka içine koydukları;
patates, havuç, kabak yada balkabağı, mevsimine göre yeşil yapraklı sebze (şuan için ıspanak), bir mktar organik prinç
haşladıktan sonra zeytinyağı ilave ediyor.
farklı gıdalar alsın diye her seferinde içine 1 tane farklı sebze ilave ediyor

canım 1 yaşına kadar sebze yemeği olarak bunu verdi sadece. birde tatsız tutsuz bişey olduğu için hiç yemek seçme derdi olmadı 1 yaşndan sonra. adam elinde roka , tere dolaşır evin içinde masada yenen yemeklerden tattırmadılar bile. çünkü doktorun söylediği ilk aldığı tatlar nekadar lezzetli olursa ileride okadar çok yemek seçer

[/QUOTE]

Amiiin insaah canim:) cok alakasiz bi seye gulmeye basliyolar ya o cok eglendiriyo beni, yazdim belki gozden kacirdin ben ne zaman camasir silkelesem kahkalar atmaya basliyo babasinin kucaginda:) camasir yaaa:))) bahtlari hep acik olsun insallahh.

Evet luboyfcum senin yazdiklarini da okumustum Beril de cok tatli hele oksurme isine bayilmistim:)) buarada burnu icin de yazamadim gecmisnolsun ama cok tatli gorunuyordu fotoda yerim:) masallah hepsine ya ne guzel buyuyorlar, paylasiyoruz hepimiz buyumelerini.

Hehe annemle muhabbetimiz suydu : anne heyet rporu icin psikiyTriden mi alsam, orasi verebiliomus bazen? Olmaz oyle sey, isyerinde dedikodu olur adin deliye cikar!! :))))) senin adin da cikmaz insallah canim hehe

Niye ki chicco liteway hafif ve cok kulanisliydi nedn memnun degilsin?? Biz az kalsin onu aliyorduk.

Yazmissin bile:) litewayin arada penceresi yok dimi? Yani senin arkadan bebegi gorebilecegin sekilde? Ben sirf oyuzden mothercare mino plus aldim cok memnunum. Ama cift tarafli olsa daha iidi evet, karsidan gelenler gozlerini dikiveriyor sinir oluyorum, ben de ozaman onlara gozlerimi dikiyorum "ne var bakmasana" anlaminda:)

Hadi canim!!! 4 muuuu 4 muuuuuuu?!!! :) Meltemmm, seni çılgın!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…