- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.161
Ama neden neden
3 yıl sonra bi dönüp bakacağım arkama , hersey yolunda mı , bunları idare edebiliyor muyum , yoksa anca mı yetişiyorum , maddi manevi 4. cocuga hazir miyiz, ona göre 4. Yu düşüneceğim , boyle bi manyagim iste
Annem ve kvdem engel olmaya calisiyor ama dediğim gibi 3 yıl sonra karar anı
Ama neden neden
3 yıl sonra bi dönüp bakacağım arkama , hersey yolunda mı , bunları idare edebiliyor muyum , yoksa anca mı yetişiyorum , maddi manevi 4. cocuga hazir miyiz, ona göre 4. Yu düşüneceğim , boyle bi manyagim iste
Annem ve kvdem engel olmaya calisiyor ama dediğim gibi 3 yıl sonra karar anı
arata açtı canım oraya da bakarız.
ben de bununl ailli nette rastlanmıştım aslındasüt bozuk değil tadi deşmemmesi için buzlukta koymadan önce ısıtılır pastöriz edilmiş giib bişey oluyormuş sonra buzlua kaldırılıyor böyle tadı değişmesini engeliyor.o sayfayı bulsam tekrar peyleşırım.
maşallah çok güzel ya işteböyle anlariçin tüm fedakarlıklara rızayim:)öp o kuşu benden.
canım birçok arkdaşlar mandalidan başlıyorlar ama biizm dr genelde bu tropikal meyveleri 1 yaşından sonra başlattı.mandalina .portakal.kivi.nar.deftere bakmam lazım fırsatım olunca ayrıntılı yazarım.ama hatıladığım kadarıyla biizm ilk meyvelerimiz ema armut üüzm ayva.
çok iyiy düşünmüşsün canım ben de tutum büyük oğlumda sonra bıraktım pc de devam ettim ama bir kaç sorun yaşadık hepsi gitti.şimdi seviniyorum ilk yazdıklarım var diye.hergün yaz çünkü unutuluyor.sonradan okumak çok zevk veriyor.
kefiri kendin mi yaptın canım ben hiç yamadım ama denemek istiyorum becerebisem çok iyiy olur kefir çok faydalı çocuklar için hepiiz için.
Benim kızımda öyle. Çok güzel di mi? Ben çok mutlu oluyorum.Aynen aynen benim kızımıda babasına benzetiyordu herkes. Şimdi sana döndü diyorlar. Ama ben başından beri hep bana benziyor demiştim.
Hadi canim!!! 4 muuuu 4 muuuuuuu?!!! :) Meltemmm, seni çılgın!!
Antalya da deprem olmus , cok gecmis olsun
Nasılsıniz
Cok gecmis olsun.
İvy scrapbook neymis?? Uzman tv ye bakmaya usendim:)))
Ayrica esinle iyi olmaniza cok sevindim.
Kizlar avakadoyu kestikten sonra nasil muhafaza ediyorsunuz.
Minisime versem kalanini kimse yemez bizim evde.
Normal zamanda avakado yiyormusunuz. Ben yiyememistim. Belki usulu vardir. Avakado nasil yenir??
GünaydınnnMaşşallah yavrulara,çoooooook tatlılar.onları ve annelerini öpüyorum.Myhoney'cim organik ürünlerle ilgili bildirimin için çok sağol,benim bile haberim yoktu.biz daha 4 aylık bile olmadığımız için ek gıdaya başlamıycaz diye,organik ürün nerden alırım diye araştırma işini öteleyip duruyordum.çok sağol canım.hepinize iyi geceler.Antalya ve çevre illerde olup depremi hisseden herkese de geçmiş olsun.
gecmıs olsun cnm bnm yegenım 6 aylıkken karacıgerınden suphelenıldı enzımler yuksek cıkmıs dr. tahlıl yapıcaz dedı tam 6 tup kan alındı hıc unutmuyorm 4 tup den sonrasını zorla cıkardılar bagırta bagırta sonuc drn verdıgı cvp yuksek cıktı degerler ama ben anlamıyorum ! teshısı koyamadı madem anlamıyosun nıye 6 tup kan aldırıyosun hemen daha ıyı bı cocuk uzmanına goturduk o drun yaptıgı tahlılerıde gosterdık dr hıc bırseyı yok bazı degerler cocuklarda yuksek cıkar bunu malesef bazı cocuk drları anlamıyor altında bısey arıyor cocugunz cok saglıklı dedı suan 14 aylık ve hıc bırseyı yok ıns sızınde hıc bırseyınız cıkmaz ama bnce baska bı dra goster bnm cocugumnda basına geldı kanda mıkrop var dıye 12 tane ıgne werdıler baska bı dr hıcbırseyı yok dedi.
Saol minkm, biz profesör fügen çulluya gidiyoruz zaten daha önce yazmıştım yanlış teşhis yüzünden ameliyat olacaktı nerdeyse oyüzden 3 doktora birden gidiyoruz şimdi.
Fügen hoca kalıtımaal bir karaciğer hastalığıoljuğunu düşünüyor inşallah çok kötü bir şey çıkmaz bizdede.
Hehe annemle muhabbetimiz suydu : anne heyet rporu icin psikiyTriden mi alsam, orasi verebiliomus bazen? Olmaz oyle sey, isyerinde dedikodu olur adin deliye cikar!! :))))) senin adin da cikmaz insallah canim hehe
Annem de öyle diyor
Dün ilk kez annemde kaldık , sabaha kadar sesi geldi diyo, ne saniyorlarsa acaba , 5 aydır kendi kendine ve sürekli uyuyor muydu
Aybike ve ivy
Bızdıklarınıza bayıldım. Ayrıca tanışmanızada imrendim. 1 saattir yatıcam bırakamıyorum burayı. Bu sefer yatıyorum iyi geceler.
Oyy cok tatlılar , nasılda arkadas olmuşlar maşallah onlara
Yerim o şaşkın bakışı
Senin daha önce paylaştığın resimlerden farklı cikmis gercekten, ama Cook tatlı
Maşallah kuzulara
acaba doğduğunda sadece babasına benzeyen oğlum yavaş yavaş anasına mı benzemeye başladı dersiniz :)))
Bizim kasik mamasini (muhallebi diyelim:) babamiz yiyor:)) htta bi kez ben muhallebi yaptim kizima, icine mama da ekleniyor soradan, kalani babasi yedi :))))
Hadi canim!!! 4 muuuu 4 muuuuuuu?!!! :) Meltemmm, seni çılgın!!
Ayyyy cok tatlilarrr)) masallah onlara masallahhhh:))
Günaydınnn
Kızlar depremi hissettik baya çok şükür zarar ziyan yok Deniz'de olduğundan fazla şiddet hissedilmedi
Aybike ivy bayıldım bayıldım bayıldım çokkkk tatlılar maşallah yaaaa
Geçenlerde ben de ilk defa avokado aldım evedaha önce yiyip beğenmemiştik belki damak tadım değişmiştir bi daha denicem
E tabi aynı soruları ben de gugıl amcaya sordum nası yenir bu meret
Dün gece bi faciaydı bizim için
Ilk defa 1 lere kadar uyumadı oynatıodum kafayı
Sinirden 3 tane sufle indirdim mideye:18:
ayyy maşalaaahhh cici bebeklere bak senn nası tatlı bu ağustos böcüklerii.. nasıl yakışıklı Atahan paşapıtırcık prensesde neşeli bebek..kapadıkya turu yaparsanız bnde Aksaray a beklerim buralarda çok yalnızım
dün 6 buçukta kaka yapıp uyanıyo die şikayet etmiştim. bgn 5:30 da cort cortlara uyandıkyeni uyudu hemde off..bnde pzr işlerine başlamadan size göz atim dedim. ek gıdada takibinizdeyim ..
Bu bebişler çoook tatlııı maşallah onlara :) ayrıca mt2011 arkadaşa katılıyorum tanışmanıza çok imrendimm.
amaaaaan maşallah pek hoş çıkmış zuzular :)
valla benimki daha fena canım adım deli psikolojik danışmana çıkacak , napalım uzatılmış lohusalık yaşadım albastı beni derim sorarlarsa :)
ah ahh sezeryan olmayaydım bende 4 isterdim meltem ama şu şartlarda mümkün değil sanırım olsun idealim 3 :)
Günaydınnn
Kızlar depremi hissettik baya çok şükür zarar ziyan yok Deniz'de olduğundan fazla şiddet hissedilmedi
Aybike ivy bayıldım bayıldım bayıldım çokkkk tatlılar maşallah yaaaa
Geçenlerde ben de ilk defa avokado aldım evedaha önce yiyip beğenmemiştik belki damak tadım değişmiştir bi daha denicem
E tabi aynı soruları ben de gugıl amcaya sordum nası yenir bu meret
Dün gece bi faciaydı bizim için
Ilk defa 1 lere kadar uyumadı oynatıodum kafayı
Sinirden 3 tane sufle indirdim mideye:18:
ayyy maşalaaahhh cici bebeklere bak senn nası tatlı bu ağustos böcüklerii.. nasıl yakışıklı Atahan paşapıtırcık prensesde neşeli bebek..kapadıkya turu yaparsanız bnde Aksaray a beklerim buralarda çok yalnızım
dün 6 buçukta kaka yapıp uyanıyo die şikayet etmiştim. bgn 5:30 da cort cortlara uyandıkyeni uyudu hemde off..bnde pzr işlerine başlamadan size göz atim dedim. ek gıdada takibinizdeyim ..
Bu bebişler çoook tatlııı maşallah onlara :) ayrıca mt2011 arkadaşa katılıyorum tanışmanıza çok imrendimm.
Canım Urla'daki Ozbek Akin'in Yeri nedir oylee yaaa. Az once resimlere gordum. Akıllara ziyan. Gitmediysen hepimiZ yerine git lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?