2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi canim!!! 4 muuuu 4 muuuuuuu?!!! :) Meltemmm, seni çılgın!!

Evet o anlar icin bile herseye deger fikriyecim:) hemmmen optum tabii senin yerine de:)

aynen..ki bebek arabasında yanlış tercih yapmışım..chicco liteway alarak[/QUOTE]

Neden yanlış tercih yaptığını düşünüyorsun? Ne gibi dezavantajları var? Merak ettim çünkü,
Bana arkadaşım kızının litewayini verdi daha kullanmadım baharda kulanırım diye düşünüyordum.
Şimdi araba koltuğu ve tekerlekli kısmı olan neonato diye bir bebekarabası kullanıyorum.
Bebekarabası konusunu ucuza kapattım diye seviniyordum .

Yazmışsın zatensonra gördüm pardon

Son düzenleme:
Antalya da deprem olmus , cok gecmis olsun
Nasılsıniz

Cok gecmis olsun.

şapşirik bakışlı oğlum ve ıvy nin sevgi pıtırcığı kızı :)

Eki Görüntüle 912219

Günaydınnn
Kızlar depremi hissettik baya çok şükür zarar ziyan yok Deniz'de olduğundan fazla şiddet hissedilmedi

Aybike ivy bayıldım bayıldım bayıldım çokkkk tatlılar maşallah yaaaa

Geçenlerde ben de ilk defa avokado aldım eve daha önce yiyip beğenmemiştik belki damak tadım değişmiştir bi daha denicem
E tabi aynı soruları ben de gugıl amcaya sordum nası yenir bu meret

Dün gece bi faciaydı bizim için
Ilk defa 1 lere kadar uyumadı oynatıodum kafayı
Sinirden 3 tane sufle indirdim mideye:18:

Saol minkm, biz profesör fügen çulluya gidiyoruz zaten daha önce yazmıştım yanlış teşhis yüzünden ameliyat olacaktı nerdeyse oyüzden 3 doktora birden gidiyoruz şimdi.
Fügen hoca kalıtımaal bir karaciğer hastalığıoljuğunu düşünüyor inşallah çok kötü bir şey çıkmaz bizdede.

Eki Görüntüle 912219

ayyy maşalaaahhh cici bebeklere bak senn nası tatlı bu ağustos böcüklerii.. nasıl yakışıklı Atahan paşapıtırcık prensesde neşeli bebek..kapadıkya turu yaparsanız bnde Aksaray a beklerim buralarda çok yalnızım

dün 6 buçukta kaka yapıp uyanıyo die şikayet etmiştim. bgn 5:30 da cort cortlara uyandık yeni uyudu hemde off..bnde pzr işlerine başlamadan size göz atim dedim. ek gıdada takibinizdeyim ..

Burka canım umarım öyle bişe çıkmaz bende aynı şeyden korkuyorum Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Eki Görüntüle 912219

amaaaaan maşallah pek hoş çıkmış zuzular :)

Hehe annemle muhabbetimiz suydu : anne heyet rporu icin psikiyTriden mi alsam, orasi verebiliomus bazen? Olmaz oyle sey, isyerinde dedikodu olur adin deliye cikar!! :))))) senin adin da cikmaz insallah canim hehe

valla benimki daha fena canım adım deli psikolojik danışmana çıkacak , napalım uzatılmış lohusalık yaşadım albastı beni derim sorarlarsa :)

Annem de öyle diyor
Dün ilk kez annemde kaldık , sabaha kadar sesi geldi diyo, ne saniyorlarsa acaba , 5 aydır kendi kendine ve sürekli uyuyor muydu

ah ahh sezeryan olmayaydım bende 4 isterdim meltem ama şu şartlarda mümkün değil sanırım olsun idealim 3 :)

Aybike ve ivy

Bızdıklarınıza bayıldım. Ayrıca tanışmanızada imrendim. 1 saattir yatıcam bırakamıyorum burayı. Bu sefer yatıyorum iyi geceler.

Teşekkürler canım, hayat surprizlerle dolu bakarsın daha çok kişi tanışır topicte zamanla.

Oyy cok tatlılar , nasılda arkadas olmuşlar maşallah onlara

Yerim o şaşkın bakışı
Senin daha önce paylaştığın resimlerden farklı cikmis gercekten, ama Cook tatlı
Maşallah kuzulara

Teşekkürler canım :)

acaba doğduğunda sadece babasına benzeyen oğlum yavaş yavaş anasına mı benzemeye başladı dersiniz :)))

Canım bence Atahan aynı sana benziyor, ama babayı görmedim henuz bilemiyorum tabii.

Bizim kasik mamasini (muhallebi diyelim:) babamiz yiyor:)) htta bi kez ben muhallebi yaptim kizima, icine mama da ekleniyor soradan, kalani babasi yedi :))))

Benim bir arkadaşım bu bebek mamalarıyla diet yapıyordu, hatta banada kızın kaşık mamalarına geçince send onunla birlikte yer zayıflarsın demişti :)

Şoka girip 3 defa yazmışsın canım :) yada bu bir işaretmi acaba, senine 3 çocuklu buralarda görecekmiyiz :)

Ayyyy cok tatlilarrr)) masallah onlara masallahhhh:))

Teşekkürler cnm.

Çok geçmiş olsun canım ve teşekkürler.

Teşekkürler canım, aaa kapadokya turuna asla hayır demem, belki 5 defa gitmişimdir. Bebekler memeyi bıraksın, şöyle taş otellerde barlarda güzelll şaraplarımızı içmeye gelelim. Bu davetinide unutma.

Bu bebişler çoook tatlııı maşallah onlara :) ayrıca mt2011 arkadaşa katılıyorum tanışmanıza çok imrendimm.

Saolun kızlar :)

teşekkür ederiz teyzesi :)))
benimki ilk gün avokadoyu sevmedi ama ikinci gün tadını alınca deli gibi yedi :)
bende huysuzluk konusunu gugıl amcaya sordum, yine şu meşhur ataklardan biri gelmiş, 17. hafta atağı ay bitmedi bu ataklar deli edecek beni..işin kötüsü bu pek bir kuvvetliymiş, 6 hafta kadar sürebilirmiş...eee 6 hafta sürerse tam bitti derken diğeri gelmiş oluyor

teşekkür ederiz canım :))) kesinlikle aklımdasın, işe başlayıp tekrar sahalara döndğümde mutlaka ararım seni. Mercedes Aksaray eski müşterim çünkü

Bu bebişler çoook tatlııı maşallah onlara :) ayrıca mt2011 arkadaşa katılıyorum tanışmanıza çok imrendimm.

keşke hepimiz birbirmize yakın olsak da muhabbetimiz sanalda kalmasa...oğlumun bir arkadaşıyla tanışması çok hoşuma gitti, inşallah sizinlede bir gün denk getiririz bir yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…