2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada bu gece kızım güzel uyudu ben de sabah kalktığımda uykumu almıştım, nasıl oldu anlatayım hemen,

akşam üzeri yine 8 gibi berili pışpışlama seansım başladı, önce 1 saat kadar yatakta uzanıp şarkılar söyledik, konuştuk, sonra mızırdanmaya başladı gözlerini ovalayarak, bu bni salla uyut mızırdanması, biraz emzirdim sonra kucağıma aldım salladım, pışpışladım yok banamısın demedi, sonra her zamnki gibi ayağıma aldım, bi ellerini havaya kaldırıyo bi poposunu, poposunu yere bastırıp belini havaya kaldırıyo mızır mızır yok yine uyumadı, sonra babasını çağırdım battaniyeye koyduk salladık, yok yine habire dönüyor, sorna neyse ababsının elleri yoruldu iyi igt sen dedim kzıdım ona, ben saatlerdir uğraşıyorum o 10 dakika sallayamadı, sonra tekrar yatırdım yanıma sırtını sıvazladım şışşşşşt yaparak yok yine uyku yok bir taraftan da uyuyamıyorum diye mızırdanıp duruyor
sonra tekrar ayağıma aldım tabi saat oldu 10.30, yine mıkır mıkır, bu sefer koydum yatağına, emziğini verdim 5 dakşka daldı gibi yaptı sonra emziği ağzından fırlatıp vıyak vıyak olanca gücüyle ağlamaya başladı, kaldrımadım yataktan normalde alır hemen sallardım, yatağında sola çevirdim poposuna pıt pıt vurdum sustu, emziği verdim yine fırlattı istemedi, 5 dakşka yine daldı gibi yaptı sonra yine ağlaya ağlaya uyandı yine kaldırmadım yatağından bu seferde sağ tarafa çevrdim böyel böyle 10 ağlama girişimind bulundu ama ben hiç kaldırmadım yatağından, hep yatağında susuturup uyumaya devam etmesini sağladım sonra saat 11 di derin bir uykuya daldı. ve innaılmaz bi şekilde bu gece çok rahat uyudu, tabi gece 3 kez emdi orası ayrı mesele, ama hemen uyudu emip, sabah da 8.30 da o uynadırdı beni gülücüklerle

nasıl yaptım bilmiyorum ama bu gece yine az pışpışladıktan sonra yatağında uyutmaya çalışcam, belki sonra direk yatağına koyduğumda uyur artık

Mt cim nasıl gece uyanmıyor? Ben geceleri emzirmeye kalktığımda bu sayfaya göz attığımda çok acı ama! sen genelde burda oluyorsun. Ben de diyordum ki yine bebeği emmeye kalkmış

Illa kendi dediğinin yapılmasını istiyor yani. Hey Allahım

Ah ah o gece kakalarından 20 gündür ben de cok müzdaribim. Canım gece yaptı sabah temizlediğinde pişdik olmamış mıydı? Ben kakalı kakalı uyumasın diye hemen alıyorum altını

şapşirik bakışlı oğlum ve ıvy nin sevgi pıtırcığı kızı :)

Eki Görüntüle 912219
Yaaaa çok güzeller, maşallah onlara
Bende de mamas papas snug var. Sandalyeye monte edilmiyor zaten yerde kullanıyorum. Bi de kraft var ona heves edip hamileyken almıştım o mutfakta duruyor. İkisinden de memnunum.
Canım ben de sana onu soracaktım sandalyeye oluyormu diye ama seninkide farklı model sanırım, hatta elif eceninçok pıtırcık bi fotoğrafı vardı instagramda, eşime gösterecektim bizde alalım diye ama kapattın sanırım bulamadım seni

Sen ne zaman basliyorsun kati gidaya? Senin bebegin sadece anne sutu aliyor degil mi?

Bu arada cam rende aldim bugun. Elmayi rendeledim gercekten cok kolay rendeleniyormus. Hic arkadasin dedigi gibi degil
Ptesi ise başlayacağım , bu hafta başlarız ek gıdaya , zaten kasikla hafif hafif tattırıyordum ama cok az
2 sinde 5 ay bitiyor , ek gıdaya 5 aydan sonra başlamış oluyoruz yani
Canım büyüdükleri zaman unutuluyor çektiklerin, ama sen cok haklisin alerji isi zor , ne yediğine dikkat etmek uğraştiriyor seni , Allah kolaylık versin . Kafasının büyüklüğünü dert etme bence , düzelir büyüdükce , insallah alerjiler geçsin de rahatlarsınız biraz
Canım benim bebek 2 aydır 300 -400 alıyor ,günde 4 kez kala yapıyordu , sutu bitiremedigini ön sütü aldığını g
Farkettim , kilo alimini bilmiyorum ama kaka sayısı ve rengi düzeldi , belki öyle biseydir , sütünü sagıp vermeyi dene istersen
iki gündür bişey oldu paşama, eme eme beni bitirdi...saat başı emmiyor, sağmaya bişey kalmıyor ki
Atak herhalde , bizde bu ara oyleyiz
Oo biz 5 aydır oyleyiz gerci sende sağmak icin uyumuyordun, uykusuz anneler klübü

Canım cok sık emiyorsa ön sütü alıp ondan cok kaka yapıyor olabilir
Bu yeşil kaka mevzusunu araştırırken öğrendim ki arka yağlı sütü almayıp ondan cok kaka yapıyormuş bizimki

Senin aldığın mamas papas dan alacağım ama emin olamadığım birsey var. Benim oglum eseriklidir. Mesela bumbo vücudu ve baldır kalça kısmını tam kavrıyor ya benim oglum onda yapamaz. Seninaldigin model de tam mı kavrıyor? Hareket alanı var mı?

Bu b.k muhabbetine bi sorula ben de katılmak istiom

Kıvam olarak katılaştı mı eskiye göre?
Bizde henüz ek gıda ya da mama yok Ama büyüdükleri için yapı mı değiştirdi normal mi yani:26:
Bu arada oğlum da günde en az 2 yapar üstü de oluo zaman zaman
Gece yapardı mutlaka çok şükür o huyundan vazgeçti sabah uyandığında yapıo artık
Gece yapması uykusunu bölmüodu ama kör gözle loş ışıkta temizlemek zor oluodu

Yaa evet sanki banada öyle geliyor, peynir yoğurt falan yemesem hatta biraz daha katı gibi oluyor, bide bi kaç gündür oldukça turuncu renkli, kabak tatlısı yediydim ondan heralde :)

Mt cim nasıl gece uyanmıyor? Ben geceleri emzirmeye kalktığımda bu sayfaya göz attığımda çok acı ama! sen genelde burda oluyorsun. Ben de diyordum ki yine bebeği emmeye kalkmış

Ben süt sağıyorum o gördüğün zamanlarda. Emzirirken açamıyorum tablet kocaman zor oluyor. Birde bu aralar memeden başka şeylere çabuk kayıyor ilgisi ve susuzluğunu giderip bırakıyor emmiyor. Mesela 5 dk önce öyle yaptı. Ben bıraktıktan sonra açtım tableti. Birini bekliyorum o gelsin oturup yine sağıcam. Uçlarım tekrar kötü olmasın diye.

slm kızlar.sözde2 gün stres atıp tatil yapacaktık giderken kaza yaptık.karşıdan gelen bi arabaya çarptık kuzum çok korktu.beni hiç sormayın zaten.kabus gibi bi gündü geçti allaha şükür

Canım çok geçmiş olsun. Çok şükür ki kimseye birşey olmamış.

Günaydın kızlar

Kaka mevzusu bizde de aynı günde en az 2 kere yapıyor. Çok şükür gece yapmadı hiç. Yani ilk zamanlar dışında.

Size bir şey soracağım. Kızım az kilo aldı diye 2 saatte bir emzirmeye kalkıyordum. Saat kurup dün akşam unutmuşum saat kurmayı ve kızımı 9 da yatırdım 10.30 da emzirdim ağladı emince sustu bende 11 de uyudum. Saat 5.30 da kızımın sesine uyandım. Yani o kadar saat emmeden durdu. Ağlasa duyardım ağlamadı da. 5.30da emdi sonra uyudu 6.30 da yine emdi sonra yine 7.30 da emdi filan.

Ben süt sağıyorum o gördüğün zamanlarda. Emzirirken açamıyorum tablet kocaman zor oluyor. Birde bu aralar memeden başka şeylere çabuk kayıyor ilgisi ve susuzluğunu giderip bırakıyor emmiyor. Mesela 5 dk önce öyle yaptı. Ben bıraktıktan sonra açtım tableti. Birini bekliyorum o gelsin oturup yine sağıcam. Uçlarım tekrar kötü olmasın diye.

Geceleri uyanmadan mıkırdanıyor benim kız bazen onu bile yapmıyor ben zaten süt sağmaya kalkınca duyuruyorum. Neredeyse gözü hiç açılmadan ya emiyor çoğunluklada biberondan içiyor hop geri yatağa hor hor uyuyor maşallah

Canim ben de 20:30 da yatiriyorum 4:00-5:00 arasi uyaniyor. Artik sanirim dayanabiliyorlar. Ama 4:00-5:00 den sonra her 1,5 saatte bir kalkiyor

slm kızlar.sözde2 gün stres atıp tatil yapacaktık giderken kaza yaptık.karşıdan gelen bi arabaya çarptık kuzum çok korktu.beni hiç sormayın zaten.kabus gibi bi gündü geçti allaha şükür

Canim ben de 20:30 da yatiriyorum 4:00-5:00 arasi uyaniyor. Artik sanirim dayanabiliyorlar. Ama 4:00-5:00 den sonra her 1,5 saatte bir kalkiyor

Benimde 5.30 dan sonra her saat başı kalktı emmek için.

Benim ilk defa bu kadar uzun uyudu. Bu ay az kilo alınca bende saat kuruyordum emzirmek için :)

Kilo konusunda sıkıntılıyken ve aynen öyle uyuyup kalınca bende çok vicdan yaptım. Ama sonra hem biraz rahatladım hemde uyanmasa bile acıkınca sık sık mıkırdanma olayına başladı. Telsiz sesi öyle yükseltiyorki birine uyanmasam 5 dk sonrakine uyanıyorum. Odalarımızın kapısı karşılıklı ama ben yinede telsizi kullanıyorum

işte bizde de sorun o oldu...tam kavradığı için kızdı beyefendi, illa o bacaklar sallanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…