- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.261
yine mi pamukçuk oldu
karbonatlı su ile temizleyeceksin önce canım, sonra dut şurubunu ağzının içine süreceksin. ben parmağımı yıkayıp parmağımla sürüyordum tüm ağız içine
Kızım 2 gundur oyun halısında kendi etrafında surekli donuyor, ona artık yelkovan diyoruz :)
Ne tatlı gözüküyordur. Videoya çekmeyi ihmal etme. Büyüyünce yelkovan haline bakar güler :)
Ben tenteyi hiç kapatmıyorum böylece kızımı hep görüyorum. Gerçi şimdiye kadar çoğunlukla kapalı mekanlarda kullandım. Yazın site içinde (20 günlükken) kullandığımda da tentenin fermuarını açıp aradan gördüm kızımı. Aksine ben kızım gezerken etrafı görsün istiyorum. Hatta sevgi gösterenlerden asla rahatsız olmuyorum. Eline yada yanağına minicik dokunmaları beni pek rahatsız etmiyor. (Belki fazla rahatım) ileri giden olursa direk uyarır engel olurum kendime güveniyorum bu konuda (cadılığımın farkında bir cadıyım). Ben bel fıtığından ameliyatlıyım. Hafif olsun ve sağlam olsun diye çift yönden ve tente kapanmasından fedakarlık ettim. Uzun bir süre hem hafif hemde çift yönlü diye pierre cardin enigma baktım. Ama arkadaşta görme şansım olunca vazgeçtim. Arabanın her yeri langır lungur. Zaten eski usul bebek mağazalarıda çok şikayet var demişti. Son anda çark edip liteway aldım. Sonuçta tercih meselesi. Ağırlık önemli değilse yanlış hatırlamıyorsam kraftın sana uygun özelliklerde arabası vardı. Ama 10 kiloya yakındı sanki.
Iternette organik yulaf unu satisi yapan yerler var. Belki biliyorsundur yulaf unu en faydalisi ama en cabuk bozulaniymis. Bilgin olsun
iyi geceler kızlar benim minik uyuyor ama ben hala burdayım sanırım biraz kaygılarım var o yzden gözüme uyku girmiyor
az önce de süt ile olan yazıları okudum daha bi dertlendim
biz hafta sonu dkra gittik kızım bu ay 300 gr almış ve 1cm boyu uzamış
moralim çok bozuldu doktor sütün ucu ucuna yetiyor demek ki dedi ve günde 5 yada 6 öğün mama ver dedi..
sma nın aldık yalnız şöyle bir sorun var kızım biberon almıyor ben şimdi mamayı nasıl vericem
ek gıdaya daha geçmeyecekmişiz önce mamayla biraz daha kilosunu arttırmamız lazım dedi
bizim durumumuz biraz farklı erken doğduk ya o yüzden kara kara düşünüyoruz
kilo aldırmam lazım bebeğime ama sütüm yetmiyormuş mama versem biberon almıyor ne yapıcam ben şimdi(
yardımcı olurmusunuz? ne yapabilirim acaba ?
bu arada gsy canım geçmiş olsun oto koltuğunun önemini bir kez daha gördük
aybike ve ıvy bebişleriniz çok tatlı maşallah
Aybikecim emzirme mı sağma mı?
eeee hos geldin. kim buldu seni?
Aslında tam siyahda deil koyu yeşil gibi peki senin bebişin değişti mi kakası elmadan sonra
iki gündür bişey oldu paşama, eme eme beni bitirdi...saat başı emmiyor, sağmaya bişey kalmıyor ki
Günaydın
Normalde gece uyanmayan kızım 5 gibi emzirirken uyanıp cin gibi bana gülmeye başladı. Derken cooorrrttt kaka yaptı. Altını değiştirdim biraz daha emzirdim. 20 dk uğraştırdı uyumak için. Tanıdık gelen var mı? :)) gece uyanan çocuk ne zormuş. Üst üste bir kaç kez emzirdiğimden canım yanmaya başlamıştı. Bide oturup süt sağdım o saatte. Memeler açık elimde pompa uyuyakalıyordum az kalsın. Kızım ikinciye uyuyacak bende onunla yatayım bari.
aynısını ben de sormak istiyorum ya bnm oğlum uyanık olduğunda sürekli ilgi istiyor.uyuduğu da anca 1-2 saat gündüz...
cnm ben lansinoh ikili elektrikli pompayı kullanıyorum.Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası. avent in naturel pompası var o da iyiym
canım anne sütüne ne kadar yatırım yapmak istiyorsun, ona karar ver bence önce. benim için çok önemli, gramı altın, en az iki yıl vermek isitiyorum, zekası, boyu, bağışıklığı buna bağlı diyorsan bence avent natural al. şahane çekiyor, masaj yaprağı sayesinde sütü artırıyor ama göğsü hiç acıtmıyor ve çok sessiz çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?