- 28 Temmuz 2011
- 959
- 114
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.621
Bizimkiler uyuyarak girdiler yeni yıla cok şükür (11 de zor uyusalarda )
İnsallah bütün bebislerin bol bol uyuduğu bir yıl olsun :))
süzdüğü parçaları yutmak ne demek, götürüyor oburcuk hepsini :))
canım ilk üç gün avokado verdim biliyorsun pütürlü değil daha çok muhallebi kıvamında...sonra havucu haşlayıp verdim ve sonrasında patates püresi. havuç ve patatesi pütürlü verdim, ilk günler değil ama özellikle bugün çok daha başarılıydı. ilk günler emme refleksi yüzünden kaşıktan değil parmağımdan emerek alıyordu. bugün patatesi kaşıkla yedi, lokmayı diliyle arkaya taşıma ve yutma konusunda bugün bir anda başarılı oldu. acaba bizim meşhur atakla gelen bu becerimi
teşekkür ederim. Mail yazıp göndermek değil de. Yazıp çizipdüzenleme yapabilmek. Her cihazdan ulaşabilmek istiyorum. My honey dediğin application a bakarım ama iponeden korkuyorum. Bir tanesi içindekilerle birlikte çööktü. İvy dediğin gibi blog mantıklı ama hiç araştırmadım. Gizli olabiliyorsa benim için uygun olur. Tavsiye edebileceğin blog yapma sitesi varmı??
Kizlar bir suredir saclarim acayip kasiniyordu biraz netten on bilgi alarak cildiyeye gittim, tahmin ettigim gibi sac egzamasi olmus bende. Stresten olurmus, ne tesaduf!!!!! :)) cok kasiniyordu ve diplerde yara gibi kabuklanmalar vardi. Kasidikcs kaniyordu da. Siz siz olun kendinizi ihmal etmryin. İlac filan verdi de kortizonlu, kullansam mi bilemedim.
TRT 1 de anne elimi tutsana da süt sağmak saklama yöntem anlatacaklarmis
Emzirmeden sütun yetmesinden bahsediyorlar
Maşallah Atahan paşaya
Bizim sorunumuz da tam tersi , midesi kucuk sanırım , gecen gün 1 kucuk elma yedi, sonra tüm gün cok az emdi, ek gıda alsa süt almayacak nerdeyse , yani iştahsız değilde hemen doyuyor kusmaya başlıyor sonra
hayırlı günler herkese biz çoook hastayız büyük kızım başladı bir gün sonra bebeğimde hasta oldu ateşlendi sabah doğru doktora çocuğumun iki elinide deldi anca kanını alabildi çok ağladı bende ağladım onun orda çaresizce yatması benden yardım ister gibi bakması bana çok dokundu çok şükürki ne kanında ne dirarında bişey çıkmadı sadece boğazı kızarık diye klamoks yazdı gönderdi versemmi vermesemmi veremdim ?
Eki Görüntüle 916705 hoh hoh ho herkese ıyı seneler bız noel baba olduk yılbasında
merhaba kızlar;
sabahtan beri ağlıyorum. ne yapacağımı bilemedim. sevinsem mi üzülsemmi ?????
oooooooooooooof offffffffffff
geçen burada midem çok bulanıyo diye yazmıştım, artarak devam etti. baş dönmesi ve halsizlikle beraber. ama ne bileyim hiç kondurmak istemedim.
bugün artık dayanamadım ve test yaptım. hamileyim. oğlum 5 aylık ve ben 3 aylık hamileyim.
Allahım aklımı kaçıracam şimdi.
daha yorgunluğum geçmedi. hazır değilim. eşimle evlendikten sonra 3 yıl çocuk sahibi olmak için uğraştık. sonra Rabbim nasip etti ve şimdi başıma gelene bak.
merhaba kızlar;
geçen burada midem çok bulanıyo diye yazmıştım, artarak devam etti. baş dönmesi ve halsizlikle beraber. ama ne bileyim hiç kondurmak istemedim.
bugün artık dayanamadım ve test yaptım. hamileyim. oğlum 5 aylık ve ben 3 aylık hamileyim.
daha yorgunluğum geçmedi. hazır değilim. eşimle evlendikten sonra 3 yıl çocuk sahibi olmak için uğraştık. sonra Rabbim nasip etti ve şimdi başıma gelene bak.
Ohhh maşallah paşaya, demekki yutma ve dilini çevirebilme yetisini geliştirdi kuzucuk.
Canım blogger veya wordpress kullanabilirsin blog için, hem ücretsiz hemde çok kolay kullanımı. İlk başta şifre koymayı unutma, istemessen google aramalarında blog unun adı da çıkmaz.
Birde iphone ipad için, pc ye bağladığında her zaman backup alırsan, telefon değiştirsen bile eski backup larını yeni telefonuna hemen yükleyebilirsin. Ipad kırılsa çökse falan hiç sorun olmaz, ben 6 yıldır aynı backup ımı kullanıyorum sık sık güncelleyerek. Ayrıca bu blogların app ları da var, onlarada alışınca kullanımı çok kolay. Hem telefonundan kolayca resimli fln yazarsın hemde heryerden erişimin olur.
merhaba kızlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?