- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.661
evet sezeryandı 2 yıl doğum yasak normalde,vücut kendini toplamalı
geçmiş olsun canım
dün gece bizde ateşli kusmalı bir gece geçirdik.. ilk önce eşim hasta oldu ardından ben ve tabiki kızımda şifayı kaptı.. iki gündür burnu hırıldıyordu dün sabah ateşlendi calpol verdim 1 çay kaşığı.. dünü iyi geçirdik ama gece kabus gibydi 4-5 defa kusutu yavrum burnu tıkanık uyuyamıyor geniz dolu boğazına takıldıkça öğürdü kustu( ağlayacaktım onu öyle gördükçe neyseki 6.30dan sonra uyuduk biraz bugün doktora gideceğiz hem çocuk drna hemde çocuk cerrahına...
arkadaşlar dua edin bize bugün kızımın vajinasındaki kapalılık açılacak inşallah acımaz yavrumunun canı(
Aynen öyle canım.Neymiş çocukları bebbe bebbe diyorlarmış.Özlemişler.Allahım ya.
Canım sizede çok geçmiş olsun.Ağlayasım geldi.Kızımda böyle.Şu an uyuyor ama nasıl.Öksüre öksüre.Yarın tekrar doktora götürücem.Canım inşallh canı çok acımaz.Bizi haberdar et.Allh sana güç,kuvvet versin.
küçükken bende de olmuştu bir tane şampuan vermişti krem vermişti geçti ama hala saç diplerim kaşınıyor genelde head & shoulders kullanıyorum yıllardan beridir kaşınmıyor ama başka şampuanla yıkasam hemen kaşınıyor
merhaba kızlar;
sabahtan beri ağlıyorum. ne yapacağımı bilemedim. sevinsem mi üzülsemmi ?????
oooooooooooooof offffffffffff
geçen burada midem çok bulanıyo diye yazmıştım, artarak devam etti. baş dönmesi ve halsizlikle beraber. ama ne bileyim hiç kondurmak istemedim.
bugün artık dayanamadım ve test yaptım. hamileyim. oğlum 5 aylık ve ben 3 aylık hamileyim.
Allahım aklımı kaçıracam şimdi.
daha yorgunluğum geçmedi. hazır değilim. eşimle evlendikten sonra 3 yıl çocuk sahibi olmak için uğraştık. sonra Rabbim nasip etti ve şimdi başıma gelene bak.
hayırlı günler herkese biz çoook hastayız büyük kızım başladı bir gün sonra bebeğimde hasta oldu ateşlendi sabah doğru doktora çocuğumun iki elinide deldi anca kanını alabildi çok ağladı bende ağladım onun orda çaresizce yatması benden yardım ister gibi bakması bana çok dokundu çok şükürki ne kanında ne dirarında bişey çıkmadı sadece boğazı kızarık diye klamoks yazdı gönderdi versemmi vermesemmi veremdim ?
kızlar hepinize çok teşekkür ederim. bana destek olmaya çalıştığınız için :)
ben oğlumu düşünüyorum ya hamilelik süresince ona yeterli ilgiyi gösteremezsem, çocuğumun herşeyi doya doya yaşamasını istemiştim.
ama daha şimdiden kendi derdime düştüm
Rabbime şükürler olsun bana bu mutluluğu 2.kez yaşatıcak inşallah.
ama yinede çok korkuyorum
allah bebişlerinize çok çok acil şifalar versin. bebişi hasta olmuş bir anne olarak gerçekten insanın nasıl üzüldüğünü iyi bilirim. el kadar bebeğin öksürmesi genzi dolu olduğundan rahat uyuyamaması çok üzücü, elhamdülillah bizimki iyileşti ama hala her ösürdüğünde ödüm kopuyor yeniden hasta mı oldu diye
kızlar ya bugün çok üzgünüm, yakın bir arkadaşım 2. bebeğine hamileydi. 3 hafta vardı doğmasına kordon dolanmış ve anne karnında ölmüş bebek, çok üzüldüm. allah yavrularımızı bize bağışlasın.
bazen uykusuz kalıyorum diye şikayet ediyorum, bazen sebepsiz yere ağlamalarından şikayet ediyorum. ama o olmasa ne yapardım ben, bir daha hiç şikayet etmiycem, o sağlıklı olsun da katlanırım herşeye. ben de malum çok zor bir hamilelik geçirdim, bebeğimin anne karnında ölmesinden erken doğmasına, gelişememsine, düşük kilolu doğmasına kadar her türlü rsik en yüksek düzeydeydi. çok şükür sağlıkla, vaktinde ve normal kiloda doğdu bebeğim. bunun şükrünü ödeyemem gerçekten.
bu arada kızım 3 gündür kendi başına uyuyor, bunu söylemek için erken mi bilmiyorum ama başardık sanırım. hem de uyku saatini 40 dakika geri çekmeyi başardık. tracy hogg yöntemini uyguladım ben de. ama benimki biraz farklı, orda her seferinde yatır kaldır yapıyor hogg. ben yatağından hiç kaldırmıyorum, yatağında sakinleştiriyorum ağlarsa, ilk gün çığlık çığlığa ağladı, 2. gün ağlamadı ama çok mıkırdandı yine de kaldırmayıp yatağında uyuttum, 3.gün dün gece yani 15 dakika içinde uyduu yatağında, bir sağa bir sola döne döne eee eeee diye sesler çıkara çıkara uyudu, ben sadece başında bekleyip şşşşşş diye ses çıkardım ilk 5 dakika sonra onu da yapmadım. bir baktım derin bir uykuya dalmış, 11 gibi besledim ve gece 2 ye kadar kesintisiz uyudu, sonra her 2 saatte bir emip hemen daldı tekrar. sabah 8 de uyandı. şimdi kendi başına uyumayı pekiştirince uyku sürelerini uzatmaya çalışcam.
bir de kızım uyumaya çalıırken bunu gece uykusunda da gündüz uykusunda da yapıyor çok fazla gözlerini ovalıyor, o kadar çok ovalıyorki gözlerinin kenarlarını yara yapıyor, bunu yaşayan var mı aranızda, neden olabilir. ellerini tutuyorum ovalamasın diye bırakınca hemen tekrar gözlerine götürüyor.
merhaba kızlar;
geçen burada midem çok bulanıyo diye yazmıştım, artarak devam etti. baş dönmesi ve halsizlikle beraber. ama ne bileyim hiç kondurmak istemedim.
bugün artık dayanamadım ve test yaptım. hamileyim. oğlum 5 aylık ve ben 3 aylık hamileyim.
daha yorgunluğum geçmedi. hazır değilim. eşimle evlendikten sonra 3 yıl çocuk sahibi olmak için uğraştık. sonra Rabbim nasip etti ve şimdi başıma gelene bak.
Cnm müsait zamanında süt saklamayla ilgili bilgileri bizimle paylaşır mısın ben izleyemedim
Bugün ilk iş günümdü yarın da son olacak bi süre dahaptesi yıllık iznimi başlatıcam bu iki gün başlıyım işe h sonu izinle kaynamasın dedim
Az önce geldim annem baktı ben gelene kdr baya uyumuş zaten sonra da buzluktan süt çıkarmıştım 60 ml anca içmiş severek diil tadından mi acaba
Beni cuk cuk emdi çünkü gelince
Olmazsa günlük sağıyım işe başlayınca
Ne çıkarsa artık...
My wonderful days e ben de bakıcam teşekkürler
Evde dururken hasta oldu oğlum kızlar ya dün kesik kesik öksürüyordu gece ateşlendi babası sabah götürdü doktor başlangıç demiş 2 aylıkken bronşit başlangıcı demişlerdi buhar makinesi falan alıp tutmuştuk bide alerjik olabilr 6 aya kadar koruyucu veremiyorum demiş nedir ki bu koruyucu bi kaç ilaç yazmış 8 kilo olmuş,boyuda 65 cm ama d vitaminini kesin bıngıldağı biraz erken kapanmaya başlamış demiş ben zaten sürekli unutuyordum d vitaminini vermeyi ama içime şüphe düştü erken kapanmasıyla ilgili hiç iyi şeler okumadım internette zeka geriliği falan diyo öyle kafama takıldı sabah sütüm gelmedi
hayırlı günler herkese biz çoook hastayız büyük kızım başladı bir gün sonra bebeğimde hasta oldu ateşlendi sabah doğru doktora çocuğumun iki elinide deldi anca kanını alabildi çok ağladı bende ağladım onun orda çaresizce yatması benden yardım ister gibi bakması bana çok dokundu çok şükürki ne kanında ne dirarında bişey çıkmadı sadece boğazı kızarık diye klamoks yazdı gönderdi versemmi vermesemmi veremdim ?
Eki Görüntüle 916705 hoh hoh ho herkese ıyı seneler bız noel baba olduk yılbasında
Acaba ıhlamur kaynatsam 2 çay kaşığı versem olurmu ki?
kızlar bir sorum olacak bebişler balgamı kakalarından çıkartırmı acaba..
normalde kızım günde iki kere kakasını yapar ama iki gündür aferin şurup içemeye başlayalı yani iki seferin haricinde azcık kakalı ama mukuslu yapıyor..yaparkende öyle bir sesli yapıyorki dedim doldurdu üstüme başıma geçti heralde bi açtım azcık bişi :)))
Acaba ıhlamur kaynatsam 2 çay kaşığı versem olurmu ki?
merhaba kızlar;
Selam irmak belki gormussundur bundan 2 hafta once bende ayni durumu yasamistim ve hic kimsenin destek olmamasi sonucu aldirmak zorunda kalmistim cok zir bir durum allah kolaylik versin bence etraflica dusun ve destek olan sana yardiam edicek biri varsa kesinlikle aldirma derim cunku insan cok uzuluyor sonra o sana allahin hediyesi canim cok iyi dusun kararini verince bana yazarsan sevinirim merakla guzel hberlerinibekliyicem bu arada esin ne tepki verdi
bizim doktor ıhlamur veya papatya günde 5-6 çay kaşıgı verebilrisin dedi... senin bebiş kaç aylık bilmiyorum ama bizimki 4.5 aylık
canım benmkide hastaykn kakasında mukus oluyordu hatta antibiyorik verirken kakasının rengide şeklide epey farklılaşmıştı
çocuk doktoru bana ıhlamur verebilirsin hiç bir sakıncası olmaz dedi. yani 2 çay kaşığından fazlada verebilrsin canım
drum kakasının sumuklu olmasının ıyı oldugunu soyledı bızımde oksuruk ve balgamımız vardı balgamı sokuldugundenmıs ben bebegme kucuk bıberonunda 20 ml fln veryorum suyla ılıstrıp lımon damlatıym bı ıkı damla sekersız verym alısmasın dıye
drum kakasının sumuklu olmasının ıyı oldugunu soyledı bızımde oksuruk ve balgamımız vardı balgamı sokuldugundenmıs ben bebegme kucuk bıberonunda 20 ml fln veryorum suyla ılıstrıp lımon damlatıym bı ıkı damla sekersız verym alısmasın dıye
canım benmkide hastaykn kakasında mukus oluyordu hatta antibiyorik verirken kakasının rengide şeklide epey farklılaşmıştı
çocuk doktoru bana ıhlamur verebilirsin hiç bir sakıncası olmaz dedi. yani 2 çay kaşığından fazlada verebilrsin canım
canım dediğim gibi biz yıllarca çocuk özlemi çektik. şimdi bu bir mucize gibi.
ikiz olsaydı napıcaktık. mecbur bakıcaktık. aldırma zamanım zaten geçti gebelik çok ilerledi.zaten öyle birşeyi kesinlikle düşünmem.
Rabbim verir nasibini.
ama biz ev ve araba aldık. ben çalışıyorum diye güvendik. aylık 2500 tl kredi miz var. bu koşullarda çalışamayacağım.
beni tek düşündüren işin maddi boyutu. çok sıkıntı çekicez ve zorlanıcaz. onun dışında manevi olarak herkes çok sevindi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?