2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet sezeryandı 2 yıl doğum yasak normalde,vücut kendini toplamalı

ırmakcımm hayırlısı olsun hakkında, allah ömür versin bebeğine. benim de yakın bi arkadaşımın böyle kazara 2. cisi oldu, hem de ilkide kazara olmuştu. kız ilk başta çok çok üzüldü, öğrendiği günde doğurduğu günde hüngür hüngür ağladı. ama şimdi bana kesinlikle arka arkaya yap çok rahatlık diyor. zaman çok çabuk geçiyor, ikisi bi arada büyüdü gitti resmen. senin için de öyle olur eminim. bir de oğlunla da ilgilenirsin hiç merak etme, ikisne de yetersin diye düşünüyorum.

allah bebişlerinize çok çok acil şifalar versin. bebişi hasta olmuş bir anne olarak gerçekten insanın nasıl üzüldüğünü iyi bilirim. el kadar bebeğin öksürmesi genzi dolu olduğundan rahat uyuyamaması çok üzücü, elhamdülillah bizimki iyileşti ama hala her ösürdüğünde ödüm kopuyor yeniden hasta mı oldu diye

canım geçenlerde yazamamıştım, bebeğin için geçmiş olsun. bize de uyarı oldu artık dönmüyolar diye rahat hareket etmemek lazım, bunların ne yapacağı belli olmuyor.
geçen sene biz de arakadaşımın 3 aylık bebeğini koltuktan düşürmüştük. arkadaşım altını açmıştı ben mutfaktaydım, bezini atacaktı çöpe, oysaki tam dibe koymuş, ona rağmen bir gittik bebiş yerde ağlıyor. hemen gazi üniversitesinin aciline götürdük. oyaski bebek hmene sakinleşmişti ağlamıyordu, yine de emin olamadık, başında falan çatlak falan olur diye korktuk. 2 gece gözetim altında tuttular bebeği, bir de oradaki polis ifademizi aldı. annesi zaten hüngür hüngür ağlıyodu bir de ifade verdi ben de tanık olarak ifade verdim gülsek mi ağlasak mı bilemedik. bir sürü röntgen çektiler, ultrasonlar falan filan, hiç bi şeyi çıkmadı bebeğin çok şükür.
zaten bu aylarda tam kemikleşme olmadığı için sert zemine yüksekten düşmediği sürece bi şey olmazmış. allah korusun yavrularımızı.

Aglama dur sakin oll. Nasibi oyleymis aralari yakin olcak arkadas gibi olurlar

geçmiş olsun canım bizimde bebişimiz hasta öksürüyor genzi dolu ve doktor boğazları kızarık diye ceclor antibiyotik verdi ama ateşi 38 olursa başlarsın dedi.. şimdi aferin şurup veriyorum dünden beri ateşi en yüksek 37.5 oldu.. inşallah iyileşirler en kısa sürede

canım zor birşey ama Rabbim verdiyse vardır bi bildiği imtihan işte üç yıl uğraşmışssınz şimdi peş peşe vermiş hakkınızda hayırlısı olsun.. güç kuvvet versin Allah hepsinin üstesinden gelirsin inşallah....

saolasın canım inşallah iyileşir yavru kuşum..

kızlar bir sorum olacak bebişler balgamı kakalarından çıkartırmı acaba..
normalde kızım günde iki kere kakasını yapar ama iki gündür aferin şurup içemeye başlayalı yani iki seferin haricinde azcık kakalı ama mukuslu yapıyor..yaparkende öyle bir sesli yapıyorki dedim doldurdu üstüme başıma geçti heralde bi açtım azcık bişi :)))

canım yine yazdığın birşeye "bizde" diye cevap vereceğim :) paşamda çok ovalıyor, ben atopik dermatit olduğu için ona yordum herhalde kaşınıyor diye. ama Beril de dermatit yoktu sanırım?

bu arada uyku konusunda tebrik ederim. merak etme 3 gün böyle aşamalı geçmiş bundan sonrada devam eder gerçi bazı geceler su koyverdikleri oluyor ama moralin bozukmasın tek gece ile kalıyor

Selam irmak belki gormussundur bundan 2 hafta once bende ayni durumu yasamistim ve hic kimsenin destek olmamasi sonucu aldirmak zorunda kalmistim cok zir bir durum allah kolaylik versin bence etraflica dusun ve destek olan sana yardiam edicek biri varsa kesinlikle aldirma derim cunku insan cok uzuluyor sonra o sana allahin hediyesi canim cok iyi dusun kararini verince bana yazarsan sevinirim merakla guzel hberlerinibekliyicem bu arada esin ne tepki verdi

İşe dönüşün hayırlı olsun canım, bencede günlük sağmak daha mantıklı.

Off kızlar arka arkaya hastalık haberleri gelmiş, çoook geçmiş olsun. Konuyla ilgili bilgim olmadığından sorularınıza cevap vermiyorum sadece üzgün olduğumu belirtmek istedim. Biz ne kadar korusakta olacak oluyor işte, bir yerden kapıyorlar hastalığı...

Eki Görüntüle 916705 hoh hoh ho herkese ıyı seneler bız noel baba olduk yılbasında

İlk defa bir noel babayı yemek istedim, maaşallah ne kadar yakışmış kırmızılar, gözlerde -ben buyuyunce çoook akıllı bir çocuk olacağım diyor, maşallah.

canım benmkide hastaykn kakasında mukus oluyordu hatta antibiyorik verirken kakasının rengide şeklide epey farklılaşmıştı

Acaba ıhlamur kaynatsam 2 çay kaşığı versem olurmu ki?

çocuk doktoru bana ıhlamur verebilirsin hiç bir sakıncası olmaz dedi. yani 2 çay kaşığından fazlada verebilrsin canım

drum kakasının sumuklu olmasının ıyı oldugunu soyledı bızımde oksuruk ve balgamımız vardı balgamı sokuldugundenmıs ben bebegme kucuk bıberonunda 20 ml fln veryorum suyla ılıstrıp lımon damlatıym bı ıkı damla sekersız verym alısmasın dıye

Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşallah, ikisini birlikte mutlulukla büyütürsün. Çok istemişsin evlat sahibi olmayı demekki Allah arka arkaya veriyor :) korunmuyordun sanırım ? sakın aklından olumsuz şeyler geçirme, kötü düşünme, üzülme, bir can var şimdi kollarında, diğeride içinde. İlki küçük diye diğerine sevinmemezlik yapma. Yaz bize gelişmeleri lütfen...

Bu arada topic ilk hamile kalanı ünvanı da senin oldu, güle güle kullan :)

canım dediğim gibi biz yıllarca çocuk özlemi çektik. şimdi bu bir mucize gibi.
ikiz olsaydı napıcaktık. mecbur bakıcaktık. aldırma zamanım zaten geçti gebelik çok ilerledi.zaten öyle birşeyi kesinlikle düşünmem.
Rabbim verir nasibini.
ama biz ev ve araba aldık. ben çalışıyorum diye güvendik. aylık 2500 tl kredi miz var. bu koşullarda çalışamayacağım.
beni tek düşündüren işin maddi boyutu. çok sıkıntı çekicez ve zorlanıcaz. onun dışında manevi olarak herkes çok sevindi :)

bizim doktor ıhlamur veya papatya günde 5-6 çay kaşıgı verebilrisin dedi... senin bebiş kaç aylık bilmiyorum ama bizimki 4.5 aylık

Sağolun kızlar bu akşam yapraklarından kaynatıp vereyim çey kaşığıyla 4 ocakda 4 aylık olucaz teyzesi.

canım bende öyle tahmin ettim ama olurda yanlış bişey vardır diye düşündüm doktorada ulaşamadım sağolasın....

tmm canım teşekkür ederim

o nasibiyle gelir dahada bollaşır eliniz daha kolay ödersiniz inşaallah canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…