2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

keske hemen bıberna basvusmasaydın acıktıgında emcektı sonucta sen ona bıberon vererek dahada uzaklastırıyn memeden cunku bebısıne bıbern daha kolay gelıyor biz de de var aynı durum ama agu bugu dıyerek emzırme aralarnı acarak emzırıyorum

Biberona şimdi alışmadı canım alışsa çoktan alışırdı çünkü dışarı çıktığımda yada göğsüm süt ile dolduğunda sağıp hep biberon ile verdim. Yine beni emiyor ama uyurken yada uykulu iken.

Tamamen bırakmadı beni. Uykudan uyanınca emiyor mesela sonra 2-3 saat geçiyor uykusu var (gündüz uyumuyor ) mızırdanıyor emzireyim diyorum emmiyor. Ayrıca kızım 2 haftadır yalancı memeyi de almıyor zor alıştırmıştım ama şimdi ucuna ne sürsem öğürüyor Galiba yalancı meme emmeden büyücek

evet sezeryandı 2 yıl doğum yasak normalde,vücut kendini toplamalı
Canım benimki 3 sezeryan , nette cok araştırmıştım ozaman kaça kadar sezeryan olur diye , 7-8 bile vardı
Bir kadın dogum Dr nun kendi eşi bebek 40 gunlukken hamile kalmış (sezeryan oldugu halde) ve sagsalim doğurmuş , sorun olmamış , Allah büyük , sende sagsalim alırsın kucağına insallah

Cok üzücü , Allah kimseye boyle acı vermesin insallah , arkadaşına da sabır versin canım
Beril kuzuya da maşallah , ne guzel düzenini tutturmuş
Oluyor canım , bizimkininde grip olduğunda kakası sümükluydü
Tahlilde bisey çıkmadığına sevindim canım , kaka rengi senin yediklerinden filan değişmiş olmasın

Bu arada bugün TRT deki programda karnibahar brokoli vs sütün tadını değiştirir dedi Dr
Sezeryan doğumlarda bebek normal dogum stresini yasamadan çıktığı icin akcigerdeki sıvıyı atamıyor bazen , heralde eltininki de öyle biseydir , tez zamanda iyileşir insallah

bıbern versem sankı hc emmıcek benı aras bende onu meme emcen acıkcan nasılsa dıyıp beklıyom mıyavlayarak ha havlayarak meleyerek tutuyo sonunda yalancı memeyıde uyucgı zaman alıyo dıger zamanlar verıym cıkaryo alıyo memeyı arkasyla dıslernı kasyo ya da atıyo

Benim ki hiç almıyor yalancı memeyi. Canım benim kız alışsa biberona çoktan alışırdı çalıştım bir kaç gün kayınvalidem hep biberon ile verdi sütümü .

Hem nasıl emerse emsin yeter ki emsin.

canım saolasın tavsiye için, bende bu tip olanları beğeniyorum ama bizim evin düzeni ve kedilerimiz yüzünden bana yüksek ayaklı ve katlanabilir birşey olabilir ancak

nuna güzelmiş canım ama endişelerinde haklısın sanki
bizim evde yer sorunu var, katlayıp mutfağa kaldırmam gerekiyor

Kızlar bebeğim çok öksürüyor. Doktora götürdüm ilaçlık bişey yok dedi. O günden beri daha da arttı. Eşim götürmüyor daha fazla hasta ediyorsun diye. Ben de yarın aile hekimine danışıp öksürük şurubu yazdırayım diyorum. Sizce yanlış mı yapıyorum?

Canım ben olsam buhar mak veya kaynamış su kullanarak odanın nemini arttırrım ve ıhlamur içiririm, çok geçmiş olsun.

Sağolun kızlar bu akşam yapraklarından kaynatıp vereyim çey kaşığıyla 4 ocakda 4 aylık olucaz teyzesi.

canım bende öyle tahmin ettim ama olurda yanlış bişey vardır diye düşündüm doktorada ulaşamadım sağolasın....

tmm canım teşekkür ederim

ağustos bebekleri bir bir hasta oluyor ben tam gri beyaza nisanbuya geçmiş olsun derken bi baktım benm kızımda yeniden öksürüyor. çok canım sıkıldı.inşallah yeniden hasta olmaz öksürme ve hapşurma var şimdilik.anne olmak ne kadar zormuş allahım

Canım aile hekimine muayene ettir gerekirse o yönlendirir cocuk Dr una, ama öksürük şurupları 2 yas altı cok kullanışlı degil

bizde de durum aynı ya çok acıktığında emiyor ya da uyku halinde ,ben neler denedim neler...çareyi beslenme arasını açmakta buldum 2 saatte bir emerken şimdi 2,5 hatta 3 saati bulduğu oluyor,o zaman hem acıkmış hem de uyku zamanı gelmiş olduğundan memeyi alıyor

Canım ben emzirmeyi 42 günlükken bıraktım o gün bugündür sağıp veriyorum. Yaralı maralı emzirirken arada mama veriyordum. Sağıpta ne kadar verdiğimden emin olunca neredeyse hiç mama vermedim. Bir ara azaldı sütüm stokla idare ettim. 2 kere de mama verdim. Şimdide uzun süredir yetiyor sütüm. Yetmezse daha sık sağıyorum. 1 aydan fazla emmedi hiç beni. Sonra verdim direk emdi. Ama sadece günde 2-3 kere emzirebiliyorum. Diğerleri biberonla. Bırakmayan çocuk bırakmıyor memeyi demekki. Senin fıstık da öyle demekki. Memeyi uyanıkken emmeme bizde de var 10 gündür. Yani emiyorda sususluğunu giderip bırakıyor. Memeyi boşaltmıyor. Sonrada normalde 3 saat rahat dayanan kızım 2 saat dayanamıyor. Ben genelde sağıp verdiğim için dert etmiyorum. Emzirmeleri gece öğünlerine aldım. Ama 2 gündür 3 kere biberonuda istemedi 10-15 dk sonra aldı. Acıkmadığı için mi öyle yaptı oyunmu tatlı geldi anlamadım. Neyse uzattım. Ama yalnız değilsin.

Kizlar oglumun atesi 38.6 dus aldirdim simdi bezle tompon yapiyorum poranox verdim bugin asilarimizi olmustuk o ates yapti heralde kaca dusunce normal

Kizlar oglumun atesi 38.6 dus aldirdim simdi bezle tompon yapiyorum poranox verdim bugin asilarimizi olmustuk o ates yapti heralde kaca dusunce normal

Canım koltuk altından ölçüyorsan 37.2 normal. Geçmiş olsun bebişine. Gece daha çok yükseliyor bilgin olsun. Biz 36 ya düştü deyip bi güzel yattık. 2-3 saat sonra geri yükseldi. Sonra sabaha kadar nöbet. Yarım saatte 1 ölç canım. Tekrar geçmiş olsun.

Kesinlikle.... Rabbim yavrucuklarımızı korusun. Bizde de öyle ya. Bu kış biter mi?????

Çok faydalı bilgiler bunlar, zaman ayırıp yazman çok güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…