2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm pardon geçmiş iletilerine bakamadım, ağustos annesisins ende değil mi? Arka arkaya mı buyutmek isterdin cocuklarını?

Hımm anladım canım, çok nadir raslanan birşey olmuş senin tel.e demekki :) en güzeli blog tutmak, hem belki sadece en yakınlarına da verirsin şifresini, seni günlük takipde edebilirler, veya sadece kendine özel olur. Kolay gelsin :)

Eline sağlık paylaşımın çok iyi olmuş, bende bebeği emmeyi rddetdikce sutu azalan sonrada mamaya geçen bir anneyim. Aslında kilo alımını sınırda tutarak anne sutuyle devam edebilirdim belki ama, havalar kötü, grip salgınları falan derken bebeğimin bağışıklığını düşürmek istemedim, hemde tüm düzeni değişiyordu tam beslenmeyince. Ama anne sütüyle tek yönlü besleme için ilk 6 ay herşeyi denemek lazım katılıyorum.

Başının terlemesi ile ilgili, emerken efor sarfettiği için terler, uyurken terliyorsa d bitamini eksikliğidir demişti benim doktorumda.

Bebeklerimiz artık büyüyorlar, beslenme aralıklarının açılmasıda çok normal, stres yapma canım.

Slm kızlar.

Geçmişe tam bakamadım ama ırmak arkadaş üzülme bence hayırlısı olsun inan benim bebeğimde alerji sorunu olmasa yazın bi bebek daha tabi Rabbim kısmet ederse yapacaktım. Alerji demişkeb tahlil sonucumuz çıktı buna göre kızımın bişeyi yok o zamn neden böle dışkı rengi çıldıracam :s bu arada eltim dün gece doğum yaptı bebiş su yutmuş sanırım yoğun bakımda inş bişi olmaz ya ( daha önce bi yakınının başına falan gelen oldu mu tam olarak ne acaba?

Soğuktan hiç korkma, sıcak hasta ediyor.
Vallahi ben üşendiğim için çıkarmıyorum yoksa bugün tam gezmelikti:)

eşimde kızıyor bana çok sıcağa alıştırıyorsun diye bundan sonra dikkat edicem

Canım sıcak soğuktan daha tehlikeli, bizde geleneksel bir bebekleri pişirme sarıp sarmalama huyu var ki o yuzden kapıyı açsan ruzgarından hasta oluveriyorlar. Uyanınca bile ben ilk 5-10 dk penye yelek giydiriyorum sonra hemen çıkarıyorum vucudu çok sıcak veya nemli kalmasın diye. Birde banyo yaptırınca bebeği kurutup 3-4 saat evde kaldıktan sonra çıkılır dışarıya, bugun banyo yaptı diye evde tutmayın birşey olmaz :)

ne denir bilemedim şimdi...okuduğumda aklımdan geçen ilk cümleyi itiraf edeyim, iki topiği takip etmek de zor olur
canım güzel tarafından bak aralarında çok az fark olacak, arkadaş gibi kardeş olacaklar

Ahahah, evet valla , bence bu topiği takibe devam etsin, nasılsa tecrübeli anne olacak ilk bebekten dolayı :)

Irmakcım, 3 aylık olduğunu nasıl öğrendin bu arada? Test yaptım demişsinya, doktora da mı gittin hemen sonrasında?

araştırdıkça arap saçına döndü kafamda konu
mama sandalyesi alanınız var mı yada karar veren? bana bir akılllll

biz aldık çanta olup heryere taşınabiliyor herhangi bir sandalyeye sabitleniyor oldukça kullanışlı e bebekte indirimde şu an yeni aldık biz de yer kaplamıyor dışarı çıkınca götürebilrceğin üç farklı yükseklik ayarı var tavsiye edilir

Ben ikinci çocuğu düşünmüyorum dediğimde bir yakınımız bana - insan çocuğuna her zaman herşeyin en iyisini vermek istiyor, ona iyi kıyafetleri alacaksın, en güzel okullarda okutacaksın, geleceğine yatırım yapacaksın, sevgi vereceksin, birde hayatında en buyuk dayanağı olan kardeş de vereceksin. İllaki isteyeceksin demişti :)

Sen hiç merak etme, iki yavrununda kısmeti varmış ailenizde, sağlıkla büyütürsün sen onları.

Canım ne desem bilemedim, arkadaşına sabır diliyorum kim bilir ne acıdır

Beril hanımın yeni düzenini de tebrik ederim, huzurlu uykuları olsun, tatlı ruyalar görsün :)

(((( çok üzüldüm. Büyük geçmiş olsun, eminim çok acımıştır için, yaranı kanatmak istemem ama bir yavrunun dünyaya gelmesi konusunda anneden başka kimse söz sahibi olmamalı bence... Boşver destek olmayan olmasın...

İnşallah altından kalkarsınız, Allah yardımcınız olsun ve hatta olur merak etme :)

ıvytheme umarım akıllı uslu olur dedıgın gbı yemek serbest poposuna poposuna

Olacak zaten baksana bakışlara annesi :) maşallahhh

Çoook geçmiş olsun canım, inşallah biran önce sağlığına kavuşur yavru, Allah annesine babasına bağışlasın

Bebekler balgami kakasindan atiyormus canim cok cok asiri yani kakanin tamami oyle olmadikca korkma demisti dr senin bebeginde rahatsizsa simdi oyle atiyordur ins cabuk iyilesir

Çok kullanışlı görünüyor gerçekten, güle güle kullanın.

Aybikecim bende 2 model arasında kaldım. Nuna zaaz veya bloom fresco. Nunayı gidip mağazada görmem gerek, minderi yumuşakmı sertmı tam anlayamadım, birde sırtı falan düz bebek daha kucukken kayarmı saga sola emin olamadım. Birde chicco nun bir modelini görmüştüm mağazada ama modeli bulamadım netten.

Amin canım teşekkür ederim umarım bir iki güne çıkar.

Bu arada mama sandalyesi benim içinde hala bi muamma ama şuan mamas papas la idare ederim büyüyene kadar sonra ikea diorum ama gribeyaz arkadaş demiş sanırım düşüyorlarmış die nasıl düşüyorlar anlamadım o kısmı kendilerini atıyorlar mı bebekler bu arada o gün bi ark paylaşmıştı chicco Jazz dı sanırım oda çok hoşuma gitti yani bende eltimin verdiği kraft dondy var ona güveniyordum aslında ama meğerse kırık o kısmı koltuk olmuyor :/

canım bende birilerinden duydum düştüğünü söyleyenlerin yalancısıyım :) nasıl düşüyorlar bilmiyorum

Bebekler balgami kakasindan atiyormus canim cok cok asiri yani kakanin tamami oyle olmadikca korkma demisti dr senin bebeginde rahatsizsa simdi oyle atiyordur ins cabuk iyilesir

ayy canım inşallah çabucak iyileşir çok sağolasın

Bizim bildiğimizden farklı bisey anlatmadılar canım , buzlukta 3 hft dondurucuda 3 ay
Aksamdan deep freeze den buzdolabına indirin öyle çözünsun dedi, birde bebegin emdigi zamanlara göre sagın dedi , genelde bildigimiz seyleri anlattılar
Gecmis olsun canım , boyu kilosu cok iyi maşallah , hastalıkta geçsin insallah bir an önce
Cok gecmis olsun , öyle durumlarda çıkıyorum dışarı , hakikaten bizden kurtarmamızı istiyorlar sanki
Eki Görüntüle 916705 hoh hoh ho herkese ıyı seneler bız noel baba olduk yılbasında
Oy en tatlı noel baba , iyi seneler sana da uyu ye büyü hemen :)
Canım herseyde bi hayır vardır , erken olmus ama Allah kolaylığını verir insallah
Lütfen üzülme , Allah'ın takdiri boyleymis o da bir can ve o da senin bebegin . Bebekler istenmediklerini hissedermiş , lütfen kendini de bebeklerini de uzme daha faZla

Sümüksü kaka ilgili şu yazıyı okuyun bence

Eyvah Bebeğimin Kakası İltihaplı | Makale | Doktor Amcam

İkeanın mama sandalyesinin bir serisinin geri çağırıldığını hatırlıyorum bir hata yüzünden düşüyormuş çocuklar. Ama ben tesadüfen ikea da (hatta daha evli bile değildim) kasada yazıyı farkettim ve bi şey beklerken sıkıntıdan okudum. Uzun uzun yazıp geri çağırıyoruz die bitirmişlerdi. Belki söyleyenler bu geri çağırılmadan habersiz hatalı ürünü kullananlardır. Çünkü yakın arkadaşım kullanıyor düşme ihtimali olsa farkederdi. Bilinçli ve araştıran biridir. Daha az tanıdığım bir aile de 2,5 yaşındaki oğullarına hala kullanıyorlar. Yinede tekrar sorucam akadaşıma.

Paylaştığın icin teşekkürler canım , cok faydalı oldu

Kızlar bebeğim 1 haftadır emmiyor uyanıkken uyurken emziriyorum yada manuel pompa ile sağıp veriyorum biberonu alıyor.

Bu yüzden pompa almayı düşünüyorum alsam mı almasam mı sizlere sormak istedim.

Birde kızım ilk defa 110 cc sütü bir kere çabucak içti :) Demek ki ben kızımı aç bırakmıyor muşum o yüzden bitiremiyormuş biberonu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…