2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bebegin sorunu tam ne? Yesil kaka yapmasi mi? Benim oglum da yesil kaka yapiyor sumuklu olanindan :) Doktorimuz biogaia Verdi. Bildigin prebiotic. Aciklama olarak da sindirim sistemleri olusuyor kaka sayisi 10 a cikmadigi surece endise Etme dedi. Ben de oyle genis genis takiliyorum.

Bir çok arkadaşın zar zor randevu alıp gittiği fügen Hanım'dan öğrendiklerini yazan bi doktorun yazısının linkini kopyalamıştım. Sümüksü kaka ile ilgili. Görmedin herhalde bi aratıp okuyun bence.

Kizlar benimnsoruma da cevap verseniz kizimin agzini yaktik gece sicak oldu sanirim biberon nasıl rahatlatabilirim yavrumu

Kizlar benimnsoruma da cevap verseniz kizimin agzini yaktik gece sicak oldu sanirim biberon nasıl rahatlatabilirim yavrumu

Valla hic fikrim yokki canım
Ek gıdaya gectiysen hafif serin bi seyler rahatlatır belki , elma , yoğurt gibi
Veya cok soguk olmayacak su
Bizde oldugu gibi düşünelim
ve ya sık sık emzir , emme güdüsüyle onu unutup rahatlar belki
Emzik aliyorsa Emziği hafif soguk seylere batırıp verebilirsin
Gecmis olsun

Meltowski sen tecrübesi olan beyin r annesinnsen bari cevap verf

Verdimya kuzum
Caljel diye dis jelleri varya , yada eczacıya danışıp bu dişler icin olan lokal rahatlatıcı bitkisel jellerden sür en son care

Ama yoğurt filan rahatlatır diye düşünüyorum
Birde herseye en iyi care anne sütüdur, annenin meme ucu çatlaklarına bile sürün derler

Son düzenleme:

Tesekkurler canim ne yapacagimi sasirdim bir deneyeyim

Sümüksü kaka ilgili şu yazıyı okuyun bence

Eyvah Bebeğimin Kakası İltihaplı | Makale | Doktor Amcam

Yinede tekrar sorucam akadaşıma.
Demekki kakada kan ve vücutta dokuntu olmadıkça cok endişelenmemeliyiz

My honey , bizim de yeşil kaka ve günde 4 kez oluyor , kilo alımı da iyi degil ama öteki oğlumda ayniydi , o da agustos doğumlu , ay ay kiloları bile tamamen aynı nerdeyse , onun icin rahatım

Ama min-elif in kendinde de alerji vardı sanırım , ondan endişeli , insallah bişeyi yoktur yavrunun

Bizim doktorumuzda bebek reflüsü için benzeri bir mantık söylemişti. Gelişim nedeniyle bebeklerin %90 ı reflüdür zaten. Ama kilo alımı normalse ve bebek huzurluysa tedavi etmeyiz. Uygulanan tedavi sindirimi baskılar ve huzurlu bebeğin huzurunu kaçırırız dedi.

Diş jelini sormuştum ben doktora ben çok sıkışmadıkça vermiyorum sonuçta ilaç dedi.

Nevale bebişinin ağzının içine bakabildinmi yara aft tarzı bi şey olduysa dut şurubu kullanabilirsin. Sadece kızarıklıksa meltemin dediği gibi soğuk kompres yapacak şeyler iyi gelir. Ben kendi damağımı yaktım hala iyileşmedi. O geldi şimdi aklıma. :))

merhaba güzel annecikler.. yaklaşık 2 haftadır girmedim.. önce tartışma gerginliği vardı buranın durulmasını bekledim dahil olup kötü nitelendirilmemek için.. sonra yılbaşı telaşı sardı hediye vs evde onları hazırladım.. sonrada eşim ve ben hasta olduk.. kızımda dünden beri öksürüyor inş hasta olmaz yandığımın resmidir.. dün doktora götürücektim ama nufüs cüzdanlarımız kocamda kalmış götüremedim.. kocam demişken ayın 2 sinde işe başladı.. bizim için dua eden herkese teşekkür ederim.. herkesi çok özledim.. geçmiş çoook birikmiş. okuyabilceğimi pek sanmıyorum.. umarım herkes çok iyidir..

Zamanı gelince hepsi herşeyi yapacak nasıl olsa yani erken dönmesi vs çok da önemli değil. Azıcık kızım kıpırdamasa dönmese de yediği içinde kalsa. Bacaklar kollar öyle oynuyor ki ondan sonra kusuyor o yüzden de kilo alamıyor. Hem 6 aya kadar döner bebekler.
Benim ki herşey de aceleci idi bunda da aceleci. Kızımda aynı oğluşun gibi otursun ayakta dursun istiyor. Aynen yeterki sağlıklı olsunlar hepsi olur zamanla.

Bepanten in hangisini kullandın canım bende 2 çeşit var galiba. Doktorum krem verdi ondan sürdüm ama geçmedi ameliyat demişti o zaman ben istemedim. Desene bende diğer doğumlar da da çekeceğim :)

Emelcim mamas papas alabildin mi
Dün baktım da hepsiburada da 25 tl zam gelmis , ilk defa şansım yaver gitti erken aldığım ise yaradı

Evet canım zaten kampanyada idi sen aldığında 2 günü vardı bitmesine eşime gösterdim ayaklı birşey istiyor henüz karar vermedik bakalım. Ben çok beğendim eşim pek yanaşmıyor ama ben sen aldığın için ve memnun olduğun için almayı düşünüyorum. Birde tırsıyorum kızım sevmezse diye :)

Selam herkese

Geçmişi okuyup geldim. Umarım herkes iyidir.

Bugün Kayra 1 elmayı yedi, demek ki öncesinde hazır değilmiş.

Hoşgeldin canım Maşallah benim paşama o herşeyi yesin bende onu yiyeyim :) Paşama afiyet bal şeker olsun.

Bizde de ara ara oluyordu doktorumuz normal demişti birde senin yazını okuyunca hiç sorun etmedim bizde de 4 kakalı bezimizin 2 si yeşil oluyor.

Myhoney evet canım yeşil sümüksü kakaydı bazen olabilir diye çok üstelemedim çnk benim kızım normalde yapıo ara ara yeşil oluyodu hergün en az bir iki defa ama meltemin dediği gibi bizde ek olarak kan ve sonrasında da döküntü oldu o yüzden fügen Hanım'a gitmeye başladım yani şuan mukus kan döküntü yok ama arada hala yeşil :/ delirecem yani o kadar diyete rağmen biz test te yaptık ondan da en düşük değerin bile altında çıktı değer :s

Günaydın elifcim,
söylemden duramıycam, lütfen yanlış anlama. Bu tür durumlarda araştırma hastaneleri daha güzel ilgileniyor. Fügwn hanıma kim bilir ne kadar muayene ücreti ödeyeceksin. Testler tahliller çok çok masraflı. Araştırma hastanelerri artık eskisi gibi değil. Daha ilgili ve birçok tahlili yapıyor bütün ihtimalleri değerlendiriyor.

Görümcem yeni doğum yaptı 20 günlük bebeği düşmeyen sarılıkları vardı. Özel hastanede yer bulamayınca göztepe araştırma hastanesine gittiler. İnanılmaz memnun kaldım diyor. Bütün ihtimalleri araştırdılar. Pazartesi yine yatış yapıp sarılığın kaynağını bulmaya çalışacaklar.

Emelcim geçmiş olsun.
Bepantenin kremi el kremi gibi pek bir fayde etmiyor. Merhem olanı etkili. Onu dene. Gerçi paketi değişmiş. Merhem olanı pişik kremi paketinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…