- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #70.821
Saol canım var bişe ama ne bulamadık yeşil kaka geçmiyor bi türlü yaptığım diyete rağmen kan testlerinide yaptık bişi çıkmadı çok şükür :/ o gün doktordan gizli elma verdim sadece kaka yeşildi başka bi farklılık olmadı hiç anlamadım artık besin alerjisinden ziyade bağırsakla ilgili bi problemi olduğunu düşünüyorum
Canim bebegin sorunu tam ne? Yesil kaka yapmasi mi? Benim oglum da yesil kaka yapiyor sumuklu olanindan :) Doktorimuz biogaia Verdi. Bildigin prebiotic. Aciklama olarak da sindirim sistemleri olusuyor kaka sayisi 10 a cikmadigi surece endise Etme dedi. Ben de oyle genis genis takiliyorum.
Son cocuk? En son 4 de karar kilmamis miydik?
Kizlar benimnsoruma da cevap verseniz kizimin agzini yaktik gece sicak oldu sanirim biberon nasıl rahatlatabilirim yavrumu
Meltowski sen tecrübesi olan beyin r annesinnsen bari cevap verf
Verdimya kuzum
Caljel diye dis jelleri varya , yada eczacıya danışıp bu dişler icin olan lokal rahatlatıcı bitkisel jellerden sür en son care
Ama yoğurt filan rahatlatır diye düşünüyorum
Birde herseye en iyi care anne sütüdur, annenin meme ucu çatlaklarına bile sürün derler
Demekki kakada kan ve vücutta dokuntu olmadıkça cok endişelenmemeliyizSümüksü kaka ilgili şu yazıyı okuyun bence
Eyvah Bebeğimin Kakası İltihaplı | Makale | Doktor Amcam
Yinede tekrar sorucam akadaşıma.
Demekki kakada kan ve vücutta dokuntu olmadıkça cok endişelenmemeliyiz
My honey , bizim de yeşil kaka ve günde 4 kez oluyor , kilo alımı da iyi degil ama öteki oğlumda ayniydi , o da agustos doğumlu , ay ay kiloları bile tamamen aynı nerdeyse , onun icin rahatım
Ama min-elif in kendinde de alerji vardı sanırım , ondan endişeli , insallah bişeyi yoktur yavrunun
Verdimya kuzum
Caljel diye dis jelleri varya , yada eczacıya danışıp bu dişler icin olan lokal rahatlatıcı bitkisel jellerden sür en son care
Ama yoğurt filan rahatlatır diye düşünüyorum
Birde herseye en iyi care anne sütüdur, annenin meme ucu çatlaklarına bile sürün derler
benimki de dönmüyor teyzesi ama kalkmak istiyor oturmak istiyor kilosu ayına göre fazlaymış bizimkinin belki totoyu kaldıramıyordur belki de yapı meselesidir dediğin gibi her çocuk birbirinden farklı yeterki sağlıklı olsunlar
Bepanten in hangisini kullandın canım bende 2 çeşit var galiba. Doktorum krem verdi ondan sürdüm ama geçmedi ameliyat demişti o zaman ben istemedim. Desene bende diğer doğumlar da da çekeceğim :)Bizimki de uyku gelince kaşıyor, uyutamadigim icin de boyle devam ediyor
Cook zor uykuya geçiyoruz , gözleri kaşınmaya başladıktan 1-2 saat sonra uyutabiliyorum ancak
Coook coook gecmis olsun canım , Allah acil şifalar versin
Canım anne sutuyle o kilodaysa dert etme , emekleyince zayıflar nasıl olsa
Benimki ciroz , gene dönmüyor
Aynı canım , elindekini düşürüp ellerini yemeye devam ve yarım donüyor tam dönmüyor
Eline saglık maharetli anne
Ben bepanten kullanmıştım canım , bana çok iyi geldi ki ilk doğumdan beri var benim , her doğumdan sonra nuks ediyor
Emelcim mamas papas alabildin mi
Dün baktım da hepsiburada da 25 tl zam gelmis , ilk defa şansım yaver gitti erken aldığım ise yaradı
Selam herkese
Geçmişi okuyup geldim. Umarım herkes iyidir.
Bugün Kayra 1 elmayı yedi, demek ki öncesinde hazır değilmiş.
Bir çok arkadaşın zar zor randevu alıp gittiği fügen Hanım'dan öğrendiklerini yazan bi doktorun yazısının linkini kopyalamıştım. Sümüksü kaka ile ilgili. Görmedin herhalde bi aratıp okuyun bence.
Myhoney evet canım yeşil sümüksü kakaydı bazen olabilir diye çok üstelemedim çnk benim kızım normalde yapıo ara ara yeşil oluyodu hergün en az bir iki defa ama meltemin dediği gibi bizde ek olarak kan ve sonrasında da döküntü oldu o yüzden fügen Hanım'a gitmeye başladım yani şuan mukus kan döküntü yok ama arada hala yeşil :/ delirecem yani o kadar diyete rağmen biz test te yaptık ondan da en düşük değerin bile altında çıktı değer :s
Emelcim geçmiş olsun.
Bepantenin kremi el kremi gibi pek bir fayde etmiyor. Merhem olanı etkili. Onu dene. Gerçi paketi değişmiş. Merhem olanı pişik kremi paketinde.
Msj kutularınız dolmuş
Ama ikinizede cok haklısınız yazacaktım zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?