2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkürler yanıtın için cnm, bende bugün egzersize, ellerinden tutup oturtmaya başladım yavaş yavaş sayenizde cesaret geldi :) kızımda anneme ne oldu acaba bugün çok kurcalıyor beni diyordur :)

Canım acil şifalar, dualarımız sizinle ve orada tedavi bekleyen herkesle, arada yaz bize kafanı dağıtmak için, burada iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Gözün aydın cnm :) ne güzel bir haber. Anne sütünün kesilmesi ve sonradan yeniden gelmesi raslanan bir durum, hatta bir kadının süt üretmesi için illa yeni doğum yapmış olması gerekmiyor.

Ben senin yerinde olsam, önce sütümü sağar hem kanalları temizler hemde açılıp sütün artmasına yardım ederdim, sonrada alır yavrumu emzirirdim... Ne büyük mutluluktut tahmin edebiliyorum, bu kadar istediğin için geldi belkide sütün. Etrafındakilerin moralini bozmalarına izin verme lütfen. Zaten sütte bir değişikşil bozukluk varsa yavrun emmez, baktın kakasında falan gariplik seziyorsun emzirmessin. Tam emin olmak içinde doktorunu ara sor istersen?

Disaridaki beslenmeler icin tek kullanimlik onlukler varmis. 20 lik paket 20 tl.

Bebe Confort Kagit Onluk | joker

Benden bıktın artık değil mi :)) bunların renksizlerini kullanıyorum ben, böyle pakette almıştım, belki 4-5 tane kullanmışımdır ama ek gıdaya geçince, dışarıda falan yemek verince daha çok kullanılır kesin, birde tek kullanımlık havlular var, baya kalın güzel suyu çekiyor. Ben banyoda değilde poposunu falan yıkadığımda kullanıyorum onları, veya otelde falan pratik oluyor. Real marketleri varya, onların bebek ürünleri var, bu tür şeyler üretiyorlar, çok uygun fiyatları.

Güle güle kullanın :)

Çook geçmiş olsun, artık hasta bebek haberi almayalım lütfen umarım güzel haberler gelir teker teker.

Canim vermek zorunda kaliyorum cunku gogsumu bos cekiyor yutkunmuyor sürekli agliyor mama yediginde rahatliyor kendine geliyor gulmeye basliyor

Canım bizde beraber götürürüz ıvy ve aybike ye hava atarız :))))))

Aybikee çabuk bir plan yapalım bizim bebeleri buluşturup bir aksiyon yaptıralım bak bize rakip çıktılar :)

Şaka bir yana, ne güzel olur gerçekten. Hem sizde buluşur kaynatırsınız. Biz de aybike ile istanbul baskını yapınca ikinizi bir arada görürüz belki :)

Canım sanırım alım gücü var ama almıyor ? Yoksa zaten beklemezdin. Bazı insanlar böyle şeyleri düşünemiyorlar maalsef, ihtiyacı yoktur diyordur. Benim nacizane tavsiyem, hiçbirşey söylememenden yana, biliyorum insan böyle 3 maymunu oynayamıyor her zaman, siniri geçsin diye bir ima bir sitem etmek istiyor ama söz konusu kayınvalide olunca ben bir durup düşünürüm. Bu tip ufak olaylar eşinle aranda bile sorun yaratabilir sonra...

QUOTE=IvyTheMe;33380886]Geçmiş olsun umarım şimdi iyidir eşin. Sütüm azaldı diye panik yapma lütfen, bu stres daha da zararlı süt üretimine, sen normal beslenmene devam et, bol sıvı tüket. Al yavrunu kollarına, onu kokla, emzirmeden aldığın keyfi düşün, sütün yetecektir merak etme. Herşey kafada bitiyor. Önce sakinleş lütfen. Aman süt yetmiyor diye sürekli onu bunu yeme (bu benim fikrim) her yediğinden medet umuyor stresle süt yapıp yapmadığına bakıyorsun, süt yapacağı varsada yapmıyor...[/QUOTE]

Canim cok sagol eve geldi 1 haftadır evde allahima çok sukur zaten ben bebegimi bıraktım annem ilgileniyodu durumu biraz kritik ti o zman icinde Kizimin uyanik olduğu ve benim evde olduğum zamanlarda emzire bildim dediğin gibi her yediğimden medet umuyorum simdi takmama caliscam bol sivi.tuketmeye çalışıyorum bakalım ne olacak kizimi emzirmeyi o kadar cok istiyorum ki inşallah gelir sutum

İyi geceler canlar.geriden geriden takipteydim bütün gün boyunca sizi.sayfalar epey birikmişti ve muhabbete bodoslama dalmak istemedim.Burka,çoooooook geçmiş olsun canım ve iyileşip biran önce çıkın ordan.sünnet olup kanama yapan ve amip olan yavrular,Allah sağlık versin hepinize.ha bi de düşen bir yavru vardı ve iyiki bişey olmamış,artık iyice dikkatli olmak lazım,çok hareketlendiler bıdıklar.Myhoney'cim,şükür geçmişi okumayı bitirip dönebildim aranıza,Melis'im ve ben iyiyiz çok şükür.daha doğrusu ben hafta sonu feci griptim ve hep maskeyle gezdim.umarım yavruma bulaşmamıştır.Melis'ime de cuma günü 4.ay aşıları yapıldı,biraz keyfi yoktu onunda hafta sonu.Allah annelere ve bebeklere hiç hastalık vermesin,gücü yetmiyor bazen insanın ve kahroluyorsun.bütün hafta sonu bunun için dua ettim valla.Ivy 'cim,dönün bencede Almanya'dan,çok soğuk bir ülke orası yaaa,insanları yani.gerçi havasıda soğuk.yemekler fena,biralar süpeeeeeerdi.memleketimiz gibisi yok yani.öpüyorum yavrularınızla sizi.huzurlu bir gece dilerim herkese

Canim cok sagol eve geldi 1 haftadır evde allahima çok sukur zaten ben bebegimi bıraktım annem ilgileniyodu durumu biraz kritik ti o zman icinde Kizimin uyanik olduğu ve benim evde olduğum zamanlarda emzire bildim dediğin gibi her yediğimden medet umuyorum simdi takmama caliscam bol sivi.tuketmeye çalışıyorum bakalım ne olacak kizimi emzirmeyi o kadar cok istiyorum ki inşallah gelir sutum[/QUOTE]

Çok geçmiş olsum yeniden, eşin ve bebeğinle ilgilenmekten tabii yıpranmışsındırda arada, rahatlamaya çalış, umarım güzel haberler yazarsın burda bize.

İyi olmanıza sevindik canım, bende biran önce dönm taraftarıyım, sözleşmelerimiz bitsin sonra döneriz inşallah, bir kaç ülke var kafamızda sonrasında ama en baskını türkiye. Bende turist olarak gittiğimde hep çok soğuk bulurdum ülkeyi, kültürü, insanları. Ama orada yaşadıkça ve çalıştıkca çok sevdim. Yeni jenerasyon özellikle, çok nitelikli, sosyal, insancıl ve özgüvenli. Dönünce özleyeceğim yani :) ama bizim ülkemizin aryıları say sayyy bitmez, söylemeye bile gerek yok :)

Çok çok geçmiş olsun. Dilerim en kısa zamanda iyileşir. Ben oğlumun sünnet olurken ağlamasını duyunca duygulanmıştım, seni düşünemiyorum. Oğlunu öpüyorum...

Canım kullanıyor musun bilmiyorum ama sana kullanıp memnun kaldığım bir ürünü tavsiye edeyim, malum artık ek gıdaya geçince bezleri kokmaya başlayacak bebeklerin, çöp kovası ve torbası kullanmıyorsak bile yavaş yavaş başlamalıyız. Bende şu var;

Sangenic Komfort Windeltw. MK4 » Jetzt online kaufen | windeln.de

Çok memnundum, eğer düşünüyorsan tavsiye ederim cnm. Paylaşımlarından bunu da beğenebileceğini çıkardım, söylemek istedim :)

güvenin için teşekkür ederim canım :) yalnız hatırlatayım henüz mağazada görmedim, netten araştırdıklarımla o mantıklı geldi...istersen bekle bu hafta mağazada bir bakayım yazarım sana

Çok çok geçmiş olsun. Dilerim en kısa zamanda iyileşir. Ben oğlumun sünnet olurken ağlamasını duyunca duygulanmıştım, seni düşünemiyorum. Oğlunu öpüyorum...

Sağol canım öyle zorduki... Cumartesi sabah 7 de uyandım ve hala uyumadim,bebegimin başında bekliyorum. Eşim bu akşam sn uyu ben bakarim dedi gözümü kapattigim gibi kulağımda bebegimin cigliklari ve kanlar gözümün önüne geliyor. 2 günde yaslandik sanki. Sabah olsunda doktora götüreyim durumuna baksın diye bekliyorum ışte. Allah yavrularimiza sağlık versin inşallah

hamileyken bunu ebebekte görmüştüm...almak istedim eşim abartma artık, ne gereksiz demişti..şimdi bezleri çöpe atan o olduğu için kakanın hayatımızdaki yerini çok iyi anladı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…