- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.121
cnm çoook geçmiş olsun inş. en kısa zmnda paşacık toparlanır, çok zor olmuş yaşadıklarınız ama kendine haksızlık etme nerden bilecektin böyle olacağını, aklının ucundan geçse yaptırmayalım derdin. Burda bi çok arkadaş yaptırdı onlarda bi sıkıntı olmadı ama sizde aksilikler olmuş, eşinde üzüntüden ne yaptığını ne söylediğini bilmiyor keşke kalbini kırmasaydıAllah yardımcın olsun sabret herşey geçecek inş.
herkes cvplamış ben sona kaldım, bzde Furkan ı oturtuyoruz, sıpacık çk istekli çünkü..çk kısa süreli ve destekleyerek tabikol bacak vb. egzersizlerini de günlük yaptırıyoruz..kimine göre çk erken ama bz başladık, herkesin kendi kararı..eninde sonunda oturacaklar emekleyecek ve yürüyecekler ama bazıları erken bazıları geç, zman önemli diil bnce..
bzde bu bi kaç haftadır kesiyoruz ayak tırnaklarını çk geç diil bnce cnm..bzmde 3 numarada son 20-25 kaldı, kararsızlardanım 3+ almayı düşünüyorum 8 kilo olmuşuzdur bu ara en fazla, 4 çok büyük gelebilir diye..
ben dün demiştim pırasa verdim diye önceden de bi sürü diyen olmuş sanırım valla koksa da oğluşum sevdi ve çok oyalandı die ben pırasacıyım bundan sonra
Ozan Uyurken hızlı bakıp çıkıyorum alıntı cvp çok yazamıyorum kusura baknayın. Alerji testi ile karaciğer enzimleri de yapıldı ve çok yüksekçıktı 850 ve. 590 gibi ve başka tahliller istedi fügen hanım onları da yaptırdık ama daha tam sonuçlar çıkmadan cmv virüsü çıktığını duyunca hastaneye yattık karaciğer enzimleri 400 lere indi ama bir sürü başaka tahliller yapılıyor şimdi hergün kan hergn ultrason kaka ter tahlilleri ve kulak. Gözmuayene cmv çok tehlikeli bir virüs başka sıkıntılar da var dahatam netleşmedi sonra toparlayıp yazıcam herşeyi başka birilerinin de başına gelirse umarım gelmez bilgi olsun diye. Arada sizi okuyup kafamı dağıtıyorum yoksa kafayı yerim burda.
kızlar inanması çok güç.. ama çok değişik ve güzel birşey oldu.. az önce meme ucumu sıktım ve süt geldi .. halbuki sütüm kesileli 3.5 ay oluyor.. geçenlerde de sıkmıştım ama gelmemişti.. ben şoklardayım.. ne yapacağımı bilemiyorum.. yeniden versem mi vermesem mi? annem sakın verme ishal olur dedi.. sizin çevrenizde başına böyle birşey gelen var mı? ne yapim? acil nolur
nedenini bilmiyorum halamı aradım bende öle birşey olmuştu ama süt acılaştı yine verememiştim süt sende verme bozar çocuğu dedi.. inanın şuan emzirebilmek için ömrümden bile verebilirdim.. çok kötü oldum buruk bir mutluluk, gecikmiş bir mutluluk ağlayabilirim inanın.. bu bedenimin bir aldatmacası mı yoksa Allah ın bir lütfu mu bilemedim
Disaridaki beslenmeler icin tek kullanimlik onlukler varmis. 20 lik paket 20 tl.
Bebe Confort Kagit Onluk | joker
arasıra gidip gelsem de yazılanları takip etmeye çalışıyorum...sanırım Aybike chicco poly alıyor mama sandalyesi, bende aybikeye güveniyorumve polly alıyorum..araştırmaktan bıktım beaaa..
bu arada burka çok geçmiş olsun Allah şifa versin..kaçırdığım hasta olan bebişler bir an önce iyileşir inşallah..
benim kızda yine amip oldu..iki gündür uyuyamıyor..dün kak tahlilinde çıktı..zaten yine ishal olmuştu...tekrarladı yine on gün flagy kullanacağız
Canım nacizane tavsiyem kilosu normalse mama verme azalt verdiğin mamayı
Çünkü mama artarsa süt azalır bu kesin
Bir ksç gün aç kalır ağlar ama emin ol o Emdikçe 2-3 güne sütün de artar
Benim de vaktinde öyle olmuştu emzirme kampı diye bir yazı okumuştum internetten ondan çok etkilendim ve uyguladım ve başardık Google a yazarsan çıkar emzirme kampı diye
Canım bizde beraber götürürüz ıvy ve aybike ye hava atarız :))))))
Bugun kizimin babaannesine gittik. Akli gidiyo kizim cigliklar atip bagirdikca cok seviniyo(sözde) ama daha ne gecen bayram kiZima bayramlik almisti ne de yilbasinda bisey almis. Sinir oluyorum sinirrr. Annem her firsatta kizima biseyler aliyo, bu daha hic almadi. Ama sevmeye gelince birinci. Nasil laf koysam bilemedim ama cok sinirrr oluyorumm.
aaaa burasi bana cok uzak da degil.
Cok saol rabarbaa cim. Ne iyi ettin paylastin.
QUOTE=IvyTheMe;33380886]Geçmiş olsunumarım şimdi iyidir eşin. Sütüm azaldı diye panik yapma lütfen, bu stres daha da zararlı süt üretimine, sen normal beslenmene devam et, bol sıvı tüket. Al yavrunu kollarına, onu kokla, emzirmeden aldığın keyfi düşün, sütün yetecektir merak etme. Herşey kafada bitiyor. Önce sakinleş lütfen. Aman süt yetmiyor diye sürekli onu bunu yeme (bu benim fikrim) her yediğinden medet umuyor stresle süt yapıp yapmadığına bakıyorsun, süt yapacağı varsada yapmıyor...
İyi geceler canlar.geriden geriden takipteydim bütün gün boyunca sizi.sayfalar epey birikmişti ve muhabbete bodoslama dalmak istemedim.Burka,çoooooook geçmiş olsun canım ve iyileşip biran önce çıkın ordan.sünnet olup kanama yapan ve amip olan yavrular,Allah sağlık versin hepinize.ha bi de düşen bir yavru vardı ve iyiki bişey olmamış,artık iyice dikkatli olmak lazım,çok hareketlendiler bıdıklar.Myhoney'cim,şükür geçmişi okumayı bitirip dönebildim aranıza,Melis'im ve ben iyiyiz çok şükür.daha doğrusu ben hafta sonu feci griptim ve hep maskeyle gezdim.umarım yavruma bulaşmamıştır.Melis'ime de cuma günü 4.ay aşıları yapıldı,biraz keyfi yoktu onunda hafta sonu.Allah annelere ve bebeklere hiç hastalık vermesin,gücü yetmiyor bazen insanın ve kahroluyorsun.bütün hafta sonu bunun için dua ettim valla.Ivy 'cim,dönün bencede Almanya'dan,çok soğuk bir ülke orası yaaa,insanları yani.gerçi havasıda soğuk.yemekler fena,biralar süpeeeeeerdi.memleketimiz gibisi yok yani.öpüyorum yavrularınızla sizi.huzurlu bir gece dilerim herkese
kızlar burayada yazmıştım oğlumu sünnet ettireceğim diye,dün sabah gittik ve özel bir hastanenin genel cerrahı aynı zamanda başhekimi oğlumu sünnet etti operasyon yarım saat sürdü sonrasında hersey yolunda denildi ve eve geldik. aksam kanama başladı kostuk hastaneye pansumanla durdurmaya çalıştılar olmayınca dikiş atmamız lazım dediler, yavruma canlı canlı 2 dikiş attılar yavrum nasıl ağladı mafoldu tabi bizde. artık birsey olmaz dediler ama telaş yapmayın diye bu gece burda kalın dediler ve gece 3 te tekrar kanama ve 2 dikiş daha. mafolduk bittik ağladık korktuk. 2 saat önce eve geldik ve son dikişten beri kanama yok. cok korkuyorum coook. oğlum uyuyor ve başında bekliyorum kızlar ne olur dua edin bize. sünnet yaptırdığımız için cok pişmanım. eşimden duyduğum sözlerde cabası. birsey olursa doktorda sende bittiniz dedi doktora bağırdı bana bağırdı coook kötüyüm
arasıra gidip gelsem de yazılanları takip etmeye çalışıyorum...sanırım Aybike chicco poly alıyor mama sandalyesi, bende aybikeye güveniyorumve polly alıyorum..araştırmaktan bıktım beaaa..
bu arada burka çok geçmiş olsun Allah şifa versin..kaçırdığım hasta olan bebişler bir an önce iyileşir inşallah..
benim kızda yine amip oldu..iki gündür uyuyamıyor..dün kak tahlilinde çıktı..zaten yine ishal olmuştu...tekrarladı yine on gün flagy kullanacağız
Çok çok geçmiş olsun. Dilerim en kısa zamanda iyileşir. Ben oğlumun sünnet olurken ağlamasını duyunca duygulanmıştım, seni düşünemiyorum. Oğlunu öpüyorum...
Canım bizde beraber götürürüz ıvy ve aybike ye hava atarız :))))))
Canım kullanıyor musun bilmiyorum ama sana kullanıp memnun kaldığım bir ürünü tavsiye edeyim, malum artık ek gıdaya geçince bezleri kokmaya başlayacak bebeklerin, çöp kovası ve torbası kullanmıyorsak bile yavaş yavaş başlamalıyız. Bende şu var;
Sangenic Komfort Windeltw. MK4 » Jetzt online kaufen | windeln.de
Çok memnundum, eğer düşünüyorsan tavsiye ederim cnm. Paylaşımlarından bunu da beğenebileceğini çıkardım, söylemek istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?