2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hamileyken bunu ebebekte görmüştüm...almak istedim eşim abartma artık, ne gereksiz demişti..şimdi bezleri çöpe atan o olduğu için kakanın hayatımızdaki yerini çok iyi anladı :)))

Bende e bebektekini beğenip aldım korbel in güzel ben memnunum benim eşimde abartıyorsun şudur budur diye sayıyodu şimdi ii düşünmüşsün diyor.

Bu arada slm kızlar. gecenin bu vaktinde kim kaldıysa sevgili eşim yiğeninin kulağı ağrıyormuş hastaneye götürdü kızım hala yatmadı yatmamak için yoğun çaba sarfediyor hoş uyusada uyuyamam maalesef çok saçma ama korkuyorum uyuyamıyorum mecburen eşimi beklicem artık kaçta gelir bilmiyorum bu gece bana uyku yok.

sanırım artık bebeklerin uyku düzenleri iyice oturdu, ortalıkta kimse olmuyor bu saatlerde birazdan mt gelir pompa nöbetine okadar

çok geçmiş olsun . oğlunun iyi olduğuna sevindim. İnşallah bundan sonra herhangi bir sorun yaşamazsınız. eşinin söylediklerine kafanı takma sanki böyle olmasını sen mi istedin. bu tarz şeyler herkesin başına gelebilir. (Allah korusun)

Gunaydin kızlar

Dün bim den bebek nevresim takımı aldım , %100 pamuk diyor , ben beğendim bi bakın isterseniz ihtiyacınız varsa

ben bugün 2 ayrı Bim e gittim nevresim falan olmadığını söylediler

okuyunca

Az önce ilk defa oğlumun ayak tırnaklarını kestim 4,5 ay sonraçık mu geç kalmışım

bizde 2 hafta önce falandı ilk defa kestik. kız kardeşimle birlikte kestik ama o küçücük parmakları tutmak ve kesmek o kadar zordu ki uzunca bir süre daha kesmem herhalde.

Evet bi ben kaldım düzene sokamayan :/ bugün uyutmadım akşam erken uyusun diye ama buda yanlış uyuyup uyandı sürekli iice kafası karıştı :/

Yalnız değilsin bende o düzene sokamayanlardanım Kaan tip olarak babasına benziyor ama huy olarak aynı ben inatçı çığırtkan sinirli geveze ve gece kuşu en erken gece uykumuz 12 yani gerisini sen düşün bu arada ne pis huylarım varmış valla eşimde peygamber sabrı var yalan değil halkkatten var...

hamileyken bunu ebebekte görmüştüm...almak istedim eşim abartma artık, ne gereksiz demişti..şimdi bezleri çöpe atan o olduğu için kakanın hayatımızdaki yerini çok iyi anladı :)))

Bende aldım canım korbelin hatta aldığım gün % 50 indirim vardı 20 tlye almıştım keşke iki tane alaymışım diorum birinide üst kata koyardım verdiğim helal paralardan biri poşeti de öle sık bitmiyor memnunum gerçekten

ayyyyy bu ne....çok güzellll
bu arada evet adını koyma sebebimiz buydu, yönetici lider ruhlu olsun

:)) bebeğim kuzucuklarımız zaten lider ruhlular çünkü burçları Aslan ama bizde senin gibi düşünüp Kaan koyduk :)) aslında ben ayaz ismini çok seviyordum bekarlığımda oğlum olursa adını ayaz koyucam derdim ama malum bizim soyisim oranın soğuk oluşunu vurgular die istemedik iki isim koyalım dedim babamız çift isimli bu sebepten şiddetle karşı çıktı velhasıl Kaan koyduk ismini adlarımıza yaşasın minnoşlar

Çok isterim gerçekten üç böceğin arasında bi çiçek olur :)

Bi deli ben kalmışım gecenin bu kör saatinde bide ziyaretçilerimiz )) bee yatayım da uyuyayım artık yarın gene çok işim var çok :)))

Eki Görüntüle 920378

Canım benim kızın ödevine bak

Çok hoş :) aybike şimdi 40 defa okur bunu ağzı kulaklarında :) ne güzel yakalamışsın cnm.

Kovası gereksiz olsada, bence torbalaf kesinlikle alınmalı, normal çöp kovasınada yapışıyor çünkü, bende marketlere falan baktım bulamamıştım burda ebebek hiç aklıma gelmemişti, neyse gelirken belki bulamam diye 1 paket getirmiştim. 1 paket yaklaşık bir ay gidiyor bizde.

ayyyyy bu ne....çok güzellll
bu arada evet adını koyma sebebimiz buydu, yönetici lider ruhlu olsun

Adıyla yaşasın, sağlıkla inşallah.

Alışkın değilsen korkman normal canım, ben yıllarca yanlız yaşadım ama evlendikten sonra eşim olmayınca gece tedirgin olurdum.

Çocuk nevresim takımı diye satılıyordu cnm, bende gittim bulamadım, yani kalmamıştı gittiğim bim de, kayınvalidemin komşusu alıp getirmiş desenler kötü ama kumaşı güzel, pamuk.

Çok isterim gerçekten üç böceğin arasında bi çiçek olur :)

Aa hiç o açıdan düşünmemiştim, bebeklerimizin hepsi çiçek, cinsiyet ayrımı olmaz daha onlarda. 4 minik (seninkiyle benim kız biraz tontiş ama) çok komik olurlar yan yana :)

Bi deli ben kalmışım gecenin bu kör saatinde bide ziyaretçilerimiz )) bee yatayım da uyuyayım artık yarın gene çok işim var çok :)))

Tam geldim kaçıyorsun demek :)))

Bende güzel yorumlar alan bir kitaba daldım, okuma listemdeydi zaten, şimdi hazır 2 gün oteldeyiz bitiririm diye başladıma ma gitmeden bitecek sanırım :) sabah kıza babası kalksın huh:)

Tabii canim İstanbulda 3evdem kirasi ve emekli maasi var! Benim maasimin 2katina yakin geliri var ama o paralari napcak bilmiom.. Obur tarafa goturcek herhalde. Duruyorm dusunuyorum zaten ama sinnnnir oluyorum madem okadar seviyorsun bari ozel gunlerde bisiler al dimi?

kucuk mucuk ama cok tatli yahuuu yerim onu ben

o concord o kadar canima tak ettirdi ki ben maclaren quest aldim canim. concord ve digerleri kadar gosterisli degil. en buyuk ozelligi bana gore tam yatiyor olabilmesi ve hafif olmasi.

Saol canim maclaren quest bakacagim ona. Saol teyzesi ufacik tefecik minnak tatlisko.

İnşallah bütün hasta bebeklerimiz bugün iyileşmiş uyanır.

Beklebekle. Kafana takma dicem ama insan üzülüyor.üzme kendini sen zaten bebeğine herşeyin en iyisini yapıyorsun. Başkalrının yapmasına gerek yok.

Sophie ve amber kolyeyi öğrendim. Neler varmış neler. Böyle şeylerin paylaşılması çok hoşuma gidiyor. Öğrenmiş oluyorum. Bebek bezi kovasını ben de söylemiştim eşim ne gerek bar yeeaaa demişti. :) demek hepsi aynı sürüm.

İvy amber kolyeyi sen kullandımmı?? Taşlarım etkisine çok inanırım. doğal taşlar beni çok etkiliyor. Stılan dükkanlara bile giremiyorum. Kendime uygun taşı bulamadım herhalde. Bebek için ise kolyeden korkarım gözümün önündeyken takmam lazım. Malum abimiz var iki arada çeker boynundan sonrada elime takıldı der:)))

Günaaaaydın arkadaşlar:)) andımızı okuyacak gibi girdim olaya, okuyamadım çok geçmişi, bebişler iyidir umarım, hasta olanlarda biran önce iyileşsin inşallah.

canım ben mamaspapas aldım araba travel sistem araba koltuğuyla beraber, çok işime yaradı evde hep onun üstünde ben mutfaktayken falan ama 9- 10 aya kadar kullanabilecek araba koltuğunu o nedenle şurda kaldı bi dört ay bence travel sistem alma artık gerek yok. E büyüyolarda artık hafif rahat kullanabileceğin bi araba bak mutlaka. Bir yaşına doğruda zaten yürümeye geçecekler hiç arabada durmak istemicekler, çoğunlukla dışarıda uyuduğunda koymak için taşıyacaksın arabayı. Bende tecrübeli bir arkadaşlarımdan duydum bunları :) onun dışında araba koltukları hakkında pek bilgim yok bizde yaza değiştircez, şimdi bile zor sığıyoruz çünkü.

Bizde dönmüyoruz merak etme, dokuzdan fazla bizimkide ,kıçını kaldırıp dönemiyo bence, elini uzatıyo bana döndüreyim diye onu öğrendi sıpa:) bazı bebekler hiç dönmezmiş bi gelişim belirtisi değil o salla.
canımm çok geçmiş olsun,içim sızladı okurken. Merak etme toparlar o hemencecik kendini, yaşanacağı olacağı varmış olmuş bitmiş, sakin ol sen. Çabuk iyileşir onların yaralarıda dikişleride hiç üzme kendini.

Hemen ver hemennnnn!!!! Pompa da al mutlakaaaa, medela mini veya fiyat yuksek demeZsen medela swing, ay heyecan yaptim:))
Yaa ne olduk biz böyle, hera orda sütüm geldi diyor ben burda sevinçten yerimde duramıyorum, beklebekle nin heyecanını görüncede tutamadım artık kendimi ağladım sevinçten. Bir seneyi geçti artık birbirimizi görmesekte o kadar iyi biliyoruz ki, her gün birbirini gören arkadaşlardan daha çok şey paylaşıyoruZ burada. Heracım inanılmaz sevindim dinleme kimseyi sütüne konsantre ol, istersen biraz pompayla çek o yoksa elinle masaj yaparak açılsın iyice, hadi bakalım inşallah devamı gelir.

Günaydın kızlar biz doktordan geldik şimdi oğlum hastalandı.(Burun akıntısı ve öksürükle başladı dün,gece de çok kustu ve ishal gibi oldu kakasında kırmızı parçacıklar vardı tahlilde parazit çıkmadı ama ben hala endişeliyim sanki bu daha önce yazılmıştı diye hatırlıyorum arnızda yaşayan var mıydı?? diğer hasta olan bebişlere de geçmiş olsun Allah yavrularımızı korusun.

Geçmiş olsun.
Kakada kan inek sütü alerjisinde oluyor sanırım.
İshal burun akıntısı ve öksürük şimdilerde çokyaygın olan giribin belirtisi gibi geldi.
Doktor ne söyledi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…