- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.141
hamileyken bunu ebebekte görmüştüm...almak istedim eşim abartma artık, ne gereksiz demişti..şimdi bezleri çöpe atan o olduğu için kakanın hayatımızdaki yerini çok iyi anladı :)))
Bende e bebektekini beğenip aldım korbel in güzel ben memnunum benim eşimde abartıyorsun şudur budur diye sayıyodu şimdi ii düşünmüşsün diyor.
Bu arada slm kızlar. gecenin bu vaktinde kim kaldıysasevgili eşim yiğeninin kulağı ağrıyormuş hastaneye götürdü kızım hala yatmadı yatmamak için yoğun çaba sarfediyor hoş uyusada uyuyamam maalesef çok saçma ama korkuyorum uyuyamıyorum mecburen eşimi beklicem artık kaçta gelir bilmiyorum bu gece bana uyku yok.
sanırım artık bebeklerin uyku düzenleri iyice oturdu, ortalıkta kimse olmuyor bu saatlerdebirazdan mt gelir pompa nöbetine okadar
kızlar burayada yazmıştım oğlumu sünnet ettireceğim diye,dün sabah gittik ve özel bir hastanenin genel cerrahı aynı zamanda başhekimi oğlumu sünnet etti operasyon yarım saat sürdü sonrasında hersey yolunda denildi ve eve geldik. aksam kanama başladı kostuk hastaneye pansumanla durdurmaya çalıştılar olmayınca dikiş atmamız lazım dediler, yavruma canlı canlı 2 dikiş attılar yavrum nasıl ağladı mafoldu tabi bizde. artık birsey olmaz dediler ama telaş yapmayın diye bu gece burda kalın dediler ve gece 3 te tekrar kanama ve 2 dikiş daha. mafolduk bittik ağladık korktuk. 2 saat önce eve geldik ve son dikişten beri kanama yok. cok korkuyorum coook. oğlum uyuyor ve başında bekliyorum kızlar ne olur dua edin bize. sünnet yaptırdığımız için cok pişmanım. eşimden duyduğum sözlerde cabası. birsey olursa doktorda sende bittiniz dedi doktora bağırdı bana bağırdı coook kötüyüm
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Bu yaşadıklarımızı sadece buraya yazarak rahatladım biraz,başka kimse bilmiyor aileden. Oğlum puan oyuncagiyla oynuyor çok neşeli görünüyor yavrum benim. Şimdilik kanama yok inşallah hiç olmaz. Oğlum neden dönmüyor diyordum şimdi donmeye çalışıyor bırakmıyorum. Evlat çok tatlı ya canımdan can gitti
Gunaydin kızlar
Dün bim den bebek nevresim takımı aldım , %100 pamuk diyor , ben beğendim bi bakın isterseniz ihtiyacınız varsa
okuyunca
Az önce ilk defa oğlumun ayak tırnaklarını kestim 4,5 ay sonraçık mu geç kalmışım
Evet bi ben kaldım düzene sokamayan :/ bugün uyutmadım akşam erken uyusun diye ama buda yanlış uyuyup uyandı sürekli iice kafası karıştı :/
hamileyken bunu ebebekte görmüştüm...almak istedim eşim abartma artık, ne gereksiz demişti..şimdi bezleri çöpe atan o olduğu için kakanın hayatımızdaki yerini çok iyi anladı :)))
ayyyyy bu ne....çok güzellll
bu arada evet adını koyma sebebimiz buydu, yönetici lider ruhlu olsun
Aybikee çabuk bir plan yapalım bizim bebeleri buluşturup bir aksiyon yaptıralım bak bize rakip çıktılar :)
Şaka bir yana, ne güzel olur gerçekten. Hem sizde buluşur kaynatırsınız. Biz de aybike ile istanbul baskını yapınca ikinizi bir arada görürüz belki :)
ayyyyy bu ne....çok güzellll
bu arada evet adını koyma sebebimiz buydu, yönetici lider ruhlu olsun
Bende e bebektekini beğenip aldım korbel in güzel ben memnunum benim eşimde abartıyorsun şudur budur diye sayıyodu şimdi ii düşünmüşsün diyor.
Bu arada slm kızlar. gecenin bu vaktinde kim kaldıysasevgili eşim yiğeninin kulağı ağrıyormuş hastaneye götürdü kızım hala yatmadı yatmamak için yoğun çaba sarfediyor hoş uyusada uyuyamam maalesef çok saçma ama korkuyorum uyuyamıyorum mecburen eşimi beklicem artık kaçta gelir bilmiyorum bu gece bana uyku yok.
çok geçmiş olsun . oğlunun iyi olduğuna sevindim. İnşallah bundan sonra herhangi bir sorun yaşamazsınız. eşinin söylediklerine kafanı takma sanki böyle olmasını sen mi istedin. bu tarz şeyler herkesin başına gelebilir. (Allah korusun)
ben bugün 2 ayrı Bim e gittim nevresim falan olmadığını söylediler
bizde 2 hafta önce falandı ilk defa kestik. kız kardeşimle birlikte kestik ama o küçücük parmakları tutmak ve kesmek o kadar zordu ki uzunca bir süre daha kesmem herhalde.
Çok isterim gerçekten üç böceğin arasında bi çiçek olur :)
Bi deli ben kalmışım gecenin bu kör saatinde bide ziyaretçilerimiz)) bee yatayım da uyuyayım artık yarın gene çok işim var çok :)))
sanırım artık bebeklerin uyku düzenleri iyice oturdu, ortalıkta kimse olmuyor bu saatlerdebirazdan mt gelir pompa nöbetine okadar
Canım sanırım alım gücü var ama almıyor ? Yoksa zaten beklemezdin. Bazı insanlar böyle şeyleri düşünemiyorlar maalsef, ihtiyacı yoktur diyordur. Benim nacizane tavsiyem, hiçbirşey söylememenden yana, biliyorum insan böyle 3 maymunu oynayamıyor her zaman, siniri geçsin diye bir ima bir sitem etmek istiyor ama söz konusu kayınvalide olunca ben bir durup düşünürüm. Bu tip ufak olaylar eşinle aranda bile sorun yaratabilir sonra...
kucuk mucuk ama cok tatli yahuuu yerim onu ben
o concord o kadar canima tak ettirdi ki ben maclaren quest aldim canim. concord ve digerleri kadar gosterisli degil. en buyuk ozelligi bana gore tam yatiyor olabilmesi ve hafif olmasi.
Saol canim maclaren quest bakacagim ona. Saol teyzesi ufacik tefecik minnak tatlisko.
canım ben mamaspapas aldım araba travel sistem araba koltuğuyla beraber, çok işime yaradı evde hep onun üstünde ben mutfaktayken falan ama 9- 10 aya kadar kullanabilecek araba koltuğunu o nedenle şurda kaldı bi dört ay bence travel sistem alma artık gerek yok. E büyüyolarda artık hafif rahat kullanabileceğin bi araba bak mutlaka. Bir yaşına doğruda zaten yürümeye geçecekler hiç arabada durmak istemicekler, çoğunlukla dışarıda uyuduğunda koymak için taşıyacaksın arabayı. Bende tecrübeli bir arkadaşlarımdan duydum bunları :) onun dışında araba koltukları hakkında pek bilgim yok bizde yaza değiştircez, şimdi bile zor sığıyoruz çünkü.Selammmmmm. Kayiplardan geldim buralara. Kizlar tebrik ediyorum sizi. Ben zamana yrtisemiyorum. Sadece okuyup cikiyorum yazamiyorum. Gozum ustunuzde. Ha bide valla beni merak eden yok. Gidip yeni bir topic acacagim.saka aman yanlis anlasilmasin.
Kizlar bebislerinize suluk aldınız mi ben biraz aceke ettim dayanamadim alayim dursun dedim. Avent 6 ay ve ustu aldum. Simdi kullanmayacagim tabi daha. Sizce ii mi olmus.
Ve birde bebek arabasi ne kullaniyorsunuz ben ablaminkini gecici olarak kullandigimdan almadim ama artik almak istiyorum. Concord neo ya da graco yada wollex travel sistem esim netten bakmis. Benim gonlum concorddan yana.
Ve buhar makinesi kullanan var mi
Veee araba koltugu erken ama alalim dursun bolenn hug 9-36 alman msrkasi hepsi buradada indireme girmis ne dersiniz.
Cook soru sordum birde kizimin son halini paylasayim. Optum hepinizi ve bebileriii
Bizde dönmüyoruz merak etme, dokuzdan fazla bizimkide ,kıçını kaldırıp dönemiyo bence, elini uzatıyo bana döndüreyim diye onu öğrendi sıpa:) bazı bebekler hiç dönmezmiş bi gelişim belirtisi değil o salla.kızlar hepınıze ıyı pazarlar penguen cok gecmıs olsun oğlunun o duruma gelecegını bılsen hıc sunnet ettırır mıydın bunda senın bır sucun yok umarım en kısa zamanda toparlanır danısmak ıstedıgım bır konu var belkı yersız dusuncelerım ama oğlum hala donemıyor 20 gun sonra 6 aylık olucak ama donme hareketını 5 aylık oldugu zaman sadece 1 kez denedı ve bıraktı acaba kılosundan mı dıye dusunmeden edemıyorum 9 kılo
canımm çok geçmiş olsun,içim sızladı okurken. Merak etme toparlar o hemencecik kendini, yaşanacağı olacağı varmış olmuş bitmiş, sakin ol sen. Çabuk iyileşir onların yaralarıda dikişleride hiç üzme kendini.kızlar burayada yazmıştım oğlumu sünnet ettireceğim diye,dün sabah gittik ve özel bir hastanenin genel cerrahı aynı zamanda başhekimi oğlumu sünnet etti operasyon yarım saat sürdü sonrasında hersey yolunda denildi ve eve geldik. aksam kanama başladı kostuk hastaneye pansumanla durdurmaya çalıştılar olmayınca dikiş atmamız lazım dediler, yavruma canlı canlı 2 dikiş attılar yavrum nasıl ağladı mafoldu tabi bizde. artık birsey olmaz dediler ama telaş yapmayın diye bu gece burda kalın dediler ve gece 3 te tekrar kanama ve 2 dikiş daha. mafolduk bittik ağladık korktuk. 2 saat önce eve geldik ve son dikişten beri kanama yok. cok korkuyorum coook. oğlum uyuyor ve başında bekliyorum kızlar ne olur dua edin bize. sünnet yaptırdığımız için cok pişmanım. eşimden duyduğum sözlerde cabası. birsey olursa doktorda sende bittiniz dedi doktora bağırdı bana bağırdı coook kötüyüm
kızlar inanması çok güç.. ama çok değişik ve güzel birşey oldu.. az önce meme ucumu sıktım ve süt geldi .. halbuki sütüm kesileli 3.5 ay oluyor.. geçenlerde de sıkmıştım ama gelmemişti.. ben şoklardayım.. ne yapacağımı bilemiyorum.. yeniden versem mi vermesem mi? annem sakın verme ishal olur dedi.. sizin çevrenizde başına böyle birşey gelen var mı? ne yapim? acil nolur
Yaa ne olduk biz böyle, hera orda sütüm geldi diyor ben burda sevinçten yerimde duramıyorum, beklebekle nin heyecanını görüncede tutamadım artık kendimi ağladım sevinçten. Bir seneyi geçti artık birbirimizi görmesekte o kadar iyi biliyoruz ki, her gün birbirini gören arkadaşlardan daha çok şey paylaşıyoruZ burada. Heracım inanılmaz sevindim dinleme kimseyi sütüne konsantre ol, istersen biraz pompayla çek o yoksa elinle masaj yaparak açılsın iyice, hadi bakalım inşallah devamı gelir.Hemen ver hemennnnn!!!! Pompa da al mutlakaaaa, medela mini veya fiyat yuksek demeZsen medela swing, ay heyecan yaptim:))
Günaydın kızlar biz doktordan geldik şimdi oğlum hastalandı.(Burun akıntısı ve öksürükle başladı dün,gece de çok kustu ve ishal gibi oldu kakasında kırmızı parçacıklar vardı tahlilde parazit çıkmadı ama ben hala endişeliyim sanki bu daha önce yazılmıştı diye hatırlıyorum arnızda yaşayan var mıydı?? diğer hasta olan bebişlere de geçmiş olsun Allah yavrularımızı korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?