- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.161
Günaydın kızlar biz doktordan geldik şimdi oğlum hastalandı.(Burun akıntısı ve öksürükle başladı dün,gece de çok kustu ve ishal gibi oldu kakasında kırmızı parçacıklar vardı tahlilde parazit çıkmadı ama ben hala endişeliyim sanki bu daha önce yazılmıştı diye hatırlıyorum arnızda yaşayan var mıydı?? diğer hasta olan bebişlere de geçmiş olsun Allah yavrularımızı korusun.
Geçmiş olsun.
Kakada kan inek sütü alerjisinde oluyor sanırım.
İshal burun akıntısı ve öksürük şimdilerde çokyaygın olan giribin belirtisi gibi geldi.
Doktor ne söyledi??
Geçmiş olsun sareya, bizde de oldu, birinde iplik gibi incecik kan vardı ve mukusluydu kakası test falan yaptırmadık ama süt alerjisi olabileceğini düşündük, peynir ve yoğurttanda geçiyor inek sütü içmen gerekmiyor illa. Bi kerede benim göğsüm yara olmuştu bebeğim sütle beraber kanda emmiş, bağırsaklarınd emilemediği için kakasıyla atmıştı ondada yuvarlak benek benekti kan, gribi de biran önce geçer umarı , salgın var diyolar bu ara.Günaydın kızlar biz doktordan geldik şimdi oğlum hastalandı.(Burun akıntısı ve öksürükle başladı dün,gece de çok kustu ve ishal gibi oldu kakasında kırmızı parçacıklar vardı tahlilde parazit çıkmadı ama ben hala endişeliyim sanki bu daha önce yazılmıştı diye hatırlıyorum arnızda yaşayan var mıydı?? diğer hasta olan bebişlere de geçmiş olsun Allah yavrularımızı korusun.
Geçmiş olsun sareya, bizde de oldu, birinde iplik gibi incecik kan vardı ve mukusluydu kakası test falan yaptırmadık ama süt alerjisi olabileceğini düşündük, peynir ve yoğurttanda geçiyor inek sütü içmen gerekmiyor illa. Bi kerede benim göğsüm yara olmuştu bebeğim sütle beraber kanda emmiş, bağırsaklarınd emilemediği için kakasıyla atmıştı ondada yuvarlak benek benekti kan, gribi de biran önce geçer umarı , salgın var diyolar bu ara.
Tabii canim İstanbulda 3evdem kirasi ve emekli maasi var! Benim maasimin 2katina yakin geliri var ama o paralari napcak bilmiom.. Obur tarafa goturcek herhalde. Duruyorm dusunuyorum zaten ama sinnnnir oluyorum madem okadar seviyorsun bari ozel gunlerde bisiler al dimi?
hekese günaydınlarrrrr
paşam bu sabah yine 8 de uyandı ama ben uykudan gözümü açamıyorum...10 a kadar yanımda kendi kendine oynadı tekrar uyudu. ve ben tembel anne 10 da ancak çıktım yataktan. şimdi uyandı gülücükler saçıyor :)))
Allahım ben bu çocuğun kendi yatağında yatmasına nasıl alışacağımböyle çok mutluyduk ana oğul koyun koyuna
Günaydın kızlar biz doktordan geldik şimdi oğlum hastalandı.(Burun akıntısı ve öksürükle başladı dün,gece de çok kustu ve ishal gibi oldu kakasında kırmızı parçacıklar vardı tahlilde parazit çıkmadı ama ben hala endişeliyim sanki bu daha önce yazılmıştı diye hatırlıyorum arnızda yaşayan var mıydı?? diğer hasta olan bebişlere de geçmiş olsun Allah yavrularımızı korusun.
Bekle beklecim aynı dertten muzdaribiz benimde kayınvalidem kızıma çorap bile almamıştı ve çok üzülmüştüm yengeleri teyzeleri neler neler aldı ama bu ve kızları ı ıh hiç bişe o kadar kırıldım ki ben istanbula iki sene oldu taşınalı ztn evlenelide iki sene oldu yer bilmem iz bilmem anlatmıştım daha önce annemin hasta olduğu sonra vefat ettiğini tam hamileliğimin o dönemlerine denk geldi ablamlar gelemedi ztn her şeyi kendi başıma aldım yaptım Allah bana bi eş vermiş ztn al parayı ne istersen al ben karışmıyım modunda
Neyse bu kadın ne benimle alışverişe geldi ne bi çorap aldı ya Allah tan korksun eşimin ona verdiği harçlıklardan da mı utanmıyor o kadar zoruma gitti ki ve aynen hiçbir şekilde ihtiyacı yok mağdur deil evinde yatılı kadınından tut her ay ödenen kredi kartları ve gayet iyi miktarda aylık harçlığı var ha ben muhtaç mıyım hayır ztn aynı şirket hepimiz ortağız hepimiz aynı parayı alıyoruz ama ayıp ayıp tamam belki eşimin gerçek annesi deil ama hiç mi hatrı yok yanında eşim 2 yaşındayken evlenmiş babasıyla kendi dior elimde büyüdü o benim evladım yan yana gelince öpmeler sevmeler arkadan tık yok bana bi bileklik hediye almış doğum yaptığım için ama naptı biliyor musun kızıma takacağı altınları takmadı kp le beraber ama kendi torunu doğduğunda gelinine kocaman bilezik üstüne bi o bi kp büyük iki altın taktı ve ben hakkımı helal etmiyorum belki içinizden bana kızan olacaktır hor gören olacaktır ya da para için yapıyor diecektir ama hiç ilgisi yok nitekim takacağı altınlara çok şükür ihtiyacım yok ama bu kızımın hakkıydı tabiki kendi gelinini torunlarını daha çok sevecektir buna lafım olamaz ama aynı şirketten yediğimize göre o bizim hakkımızı yiyor ki kendisi hacca gitmiş bi insan hakkımı helal etmiyorum ona haram olsun..
güvenin için teşekkür ederim canım :) yalnız hatırlatayım henüz mağazada görmedim, netten araştırdıklarımla o mantıklı geldi...istersen bekle bu hafta mağazada bir bakayım yazarım sana
Minnosh sagol canim ewt ben en guzelini aliyorum ama insan cocuguna deger verildigini de ufak da osa hediyelerle bekliyor. Hele annek bukadar cok alirken.
Black aktarmisim demek ki o heyecanimi:) okuyunca kalbim yerinden cikcak gibi oldu malum süt konusu onemli:))
Benim durum helal etmeme kadar degil ama senin de fenaymis yaa. Evet bana da ennnn incesinden bi bilezik takti, annem beşibiyerde aldi dogumda. Bukadar parayi napcaklar bem bilmiyorum ha ihtiyacim var mi hic yok cok sukur durumumuz cok iyi ama insan bekliyor evladina hediyeler. Esim de diyormki biz kimseye muhtac dgiliz kimseden bisey beklemiyoruz oyuzden o modda olma diyor ben muhtac oldugumdan mi bekliyorum saniki, valla kusura bakma dedim ben artik bu hayatta kendime bisey beklemiyorum kim bana ne alacaksa benim yerkme kizima alsin dedim.
ayy maşallah size yaa hep özeniyorum ama ben..bi de evde kv. var ama keyfe bakbnm oğlum sbh 7lerde (kaka yaparak) uyansın 7.30da ağlamaya başlasın(kaka kıyafetlerden battaniye ye oradan çarşafa geçtiği için), gece 2 saate bi emsin gece 2 -3 kez ben yatırdıktan 15dk sonra mızlasın annesi kalkıp kucakta sakinleştirsin, sbh 8 de kahvaltı hazırlansın babaya, baba gidince oğlan acıksın o karnını doyurup uyusun , anne mutfak toplasın, makine boşaltsın çamaşır koysun yıkananları assın, daha yatak odasını toplanmadan paşacık uyansın yine emsin, anne koşup yatakları toplasın duşa girsin soluğu burda alsın baksın kiii aybike ve Atahan keyf yapıyoo..nasıl kıskanmayalım yaaa..
tembellik yapmak lazım elbet çalışıp yoğun tempoya gireceğin günler gelecek cnm, tadını çıkar valla..eşim yalvarıyo oğlum biyolojik saatini bi kaç saat ileri al, metabolizman biraz geç çalışsın diye..haklı adam..
buarada 3 çocuklu anneleri (meltowski başta),2 çocuklularıda gönülden tebrik ediyor ayakta alkışlıyor saygıyla eğiliyorummm şapka çıkarıyorum önlerinde, daha işe başlamadan hayat beni çok erken yordu beaa..
Emziği sen alsan?? Uyanıyor mu?? Ben öyle yapardım büyük oğlumda.
Tmm aybike. Beklemedeyim:) bebislere hersey feda olsun ama biz de memuruz sonucta..al al nereye kadar. Bari aldiklarimiz ise yarasin. Bu arada kizlar 750tl ye bi bakici ile anlastim. Dua edin de iyi baksin.
hiç denemedim canım uynaır diye, genelde kendi atıyor,
emziği gündüzleri hiç vermiyorum sadece gece uyurken veriyorum, tek sorun gece uyuduktan sonra atıyor, uyandığında bazen emziriyorum geri koyıyorum sonra 1 saat sonra bazen tekrar uyanıyor bu sefer yine emzirmeye çalışıyorum ama tok olduğu için emmiyor anlıyorum ki emme refleksi gelmiş emziği veriyorum cork cork emiyor onu tabi, o zaman sinir oluyorum işte, emziği emmek için uyanmış oluyor çünkü. eskiden emzik kullanamzdık daha uzun uyurdu. elini emmeyi öğrense diye dört gözle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?