2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizede sağlık ocağı demir verdi ama ben kullanmıyorum, 6. ayda tahlil yaptırmadan kullanmak istemiyorum. eğer tahlilde demir eksikliği çıkarsa veririm çünkü fazlası da zarar. hemde bize günde 7 damla dedi
bu düşüncemi özel doktorumuza söyledim, haklısın 6. ayda tahlil yaparız gerek varsa veririz dedi

canım belki yazdın ben kaçırdım, nasıl oldu durumunuz

kızlar bugün doktora gittik , doktor odasında yoktu ve sekreteri başhekim bugun akşama kadar ameliyattan çıkamayacak başka dr gösterelim yada yarın gelin dedi, eşim zaten baruttu iyice sinirlendi cabuk ameliyathaneyi ara doktoru cagır dedi. o an korktum hastanede olay çıkacak diye.kadın aradı ve doktor bıraz beklesinler gelicem demiş ve 15dk sonra geldi. bebeğimi kontrol etti durumu cok iyi hiçbirsorun yok deyip batikon sürdü ve haftaya getirin isterseniz yine bakayım dedi son olarak da dediki gecen gün bağırsak kanseri hastayı ameliyat ettim hiçbir problem çıkmadı küçük bebeklere cok hassas davranıyoruz bazen böle aksilikler oluyor dedi. eşimde başladı bizi bin pişman ettiniz çocuğa neler yasattınız falan, ben konuyu değiştirmeye calışıyodum olay olmasın diye, neyseki bişey olmadı geldik. bebeğim şimdi iyi ama o dikiş anı aklıma gelince kahroluyorum. evimiz sesiz gülmüyoruz mutsusuz oğlumuz atlattı ama biz atlatamadık henüz.

bence artık çıkın o psikolojiden önünüze bakın bebeğiniz iyi sağlıklı sizin mutsuzluğunuz o küçük bebişide etkiliyo senin üzüntün sütünden o miniğede geçiyo şükredip geride bırakın tüm olanları mutlu bi şekilde devam edin geçmiş olsun miniğede rabbim bir daha acı yaşatmasın ona

bindiriyorlar mı evet birçok anne bindiriyor..ama kaç aylık olursa olsun bir bebek için yürüteç kullanabilirsiniz diyen doktor duymadım. hiçbir doktor tavsiye etmiyor. hee başka bir çocuk kullanmıştır onun kemik yapısını bozmamıştır, bu çilek alerji yapabilir yedirmeyine benziyor. komşunun oğlu haftada üç kez çilek yemiştir alerji olmaz seninki 1 taneyle olur. her bebeğin fizloyojik yapısı ve vereceği reaksiyonlar farklı
kanguru çok farklı birşey, vücudu tamamen sararak destekliyor...

seni çatlatmanın zevki başka şekerim :))))
bak yarın sabah 11 de kalkıcam ilk sana mesaj atıcam daha yeni uyandım diye

Valla bana oyle dedi ve ben inek sutuyle yaptim yogurdu verdim. Beni ikna etti doktorum:) sen boyle esine arabayi durdurunca filan dyanamadim soyliim dedim tabi herkesin kendi secimi. Cok tatliydi buarada yolda kecileri gorunca heyecan yapman:)

Suluk konusunda avent eğitici biberonu tavsiye ederim. Aldığın sülük 6ay üstü ya hani o sert uçlu. Bu bahsettiğim onun bi adım öncesi yumuşak uçlu ve yanında tutacakları var. 4ay üstü olarak geçiyor ama ben daha yeni vermeye başladım kızıma doğduğu günden beri 2 kaşık su veriyorum doktor tavsiyesi ile pamukcuk olmasın diye. Anakin sevmiyor ben de sever diye belki bunu aldım. Ayrıca o emmeden akmıyor damlatmaz diye geçiyor. Ay çok övmüşüm:))

Kızlar korkmayın pratik hanım hesabımı ele geçirmedi :)) ben helenas cidden:))

bende sana mesaj yazacaktım tam ne yaptınız diye, çok geçmiş olsun
oğlunuz iyi şimdi ya artık sizde unutmaya çalışın o anı,üzmeyin kendinizi

Sagol canim. Dedigim gibi benim mothercare mino plus baston pusetin mac laren den hic farki yok, fiyat disinda:) 1aylik degildi ben attim pusete tam yatirdim gezdim. Hangi sehirdeydin hatirlayamadim ama yakinlarinda varsa bi mothercare'e bakabilirsin. Ben indirimde 250tlye almistim ama sonra 400e cikti sanirim. Maclaren 600 gibi bisi, her durumda ondan uygun:)

Soylemeyi unuttum
Bebelac ve arı mamalar sekerliymis biraz hipp en tatsiz olani, aptamil birazcik daha tatli. Bastan sekerli alismasin diye doktorum
Cok onermemisti bana. Ama mesela ben meyve de vermiyorum
Ayni sekilde tatli olan meyveye alisirsa sebze almayabilir dedi.

Buarada emme olayinda sunu dusundum ek gidaya gecince emmeye basladi gibi, bakti kasikla baska baska tatlar gelio ben iisi mi anne memesini alayim rahat rahat dedi herhalde:)))

Son düzenleme:

Bence 1 hafta daha sabret çünkü o 200 gr da boyu gibi yanlış olabilir. İki tartı arasında fark çıkar. Birde kıyafetle tartı farklı çıkar. Boyu kesinlikle doktor yanlış ölçmüştür.

Biz instagram dan paylaşıyoruz canım, o resimlerden bahsettik :) buraya eklemedik maalsef.

Valla asabi olmak pek haddine değil, işini yapıyor parasını alıyor hastasının psikolojisini anlamak ve gerektiği gibi hizmet vermek zorunda. Her meslekte olduğu gibi işine emek katması lazım, ben çok sinir oluyorum böyle durumlara. Daha dün eşim bir tanesini güzelce uyardı bize sen sen diye konuşup, almanyadaki doktorumuzun önerdiği ilacı yazmakta direttiği için, sonrada uyarı anlamayıp ukalalığa devam edince hoş olmayan bir tavır görmek zorunda kaldı, sonra özürler falan...rahatlamadıysan başka bir doktorla görüş canım veya aynı doktoru arayıp detaylı sor aklındakileri.

Offff, okurken lütfen düşmüş olmasın diyerek okudum. Bir anlık hata işte, umarım iyisinizdir canım, çok geçmiş olsun...

seni çatlatmanın zevki başka şekerim :))))
bak yarın sabah 11 de kalkıcam ilk sana mesaj atıcam daha yeni uyandım diye

yemezlerrr
yrn sbh eşime sölicem o işe gidene kdr en az bi saat oğlum uyansada keyif yapıcam
olmadı kahvaltıdan sonra oğlum uyur uyumaz mutfaktı,işti ütüydü bırakıp cupp yatağa atıcam kendimi planlarım var yrna anlayacağınız..hırs yaptım ayol napiim :))))

canım saol cevabın için emzirip yatırıyorum emzikde ağzında hep gece uyuyacağı zaman suya gelince ben bu zamana kadar hiç su vermedim öyle.bilemedim ki bu gece napacak hiç merak etmiyorum

dıyarbakır sıcak diyerek doktorun ve kayınvaldenin ısrarıyla verdim..iyi ki vermişim...çok terliyor bebeğim halada öyle...sen bilirsin..zaten vermeyen arkadaşlar da artık başladı amatercih senin

Gecmis olsun canım belki mikrobiktir yada poposunda çatlak olmuştur , insallah inek sutu alerjisi değildir yoksa pekcok şeyi yememen gerekecek icine süt giren
Tmm aybike. Beklemedeyim:) bebislere hersey feda olsun ama biz de memuruz sonucta..al al nereye kadar. Bari aldiklarimiz ise yarasin. Bu arada kizlar 750tl ye bi bakici ile anlastim. Dua edin de iyi baksin.
Hadi hayırlı olsun canım , insallah cok iyi bakar
Gecmis olsun canım alerji olmus sanki
İnstagramda canım , birde benim foto 7097. Sayfada
Canım premature diyorsun benimki premature olmadıgı halde 6700 gr ve 65 cm , hic endişe etme bence
Cok hareketliyiz ve benim diger oğlumda agustos doğumlu kilo alımları aynı hemen hemen , Demekki yapıları bu
Ayrıca biberon almıyorsa kasikla yavaş yavaş ek gıda versen , ben öyle yapacagım artık
Canım dedigin gibi cok kısa mesafeden düşmüş bisey olmamıştır insallah

Canım 8-9 aylık olunca ara ara kisa sureli oturt , simdi cok erken, zararlı ama bende oturttum kısa süreli
Bi an noluyoruz dedim pratik helenas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…