- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.281
Kızlar vegaferon Demir damlası halk sağlığı birimlerinden geri çekiliyormuş bi bildiri ile. Kullanan arkadaşların bilgisine. diye bir mesaj gördüm faceteki gruplardan birinde...amannn dikkat
Canım kantoron yağını nereden bulunuyor.. Otacıda bulurmuyum..
Hala hastsnedeyiz hergun bugun cikicaz burdan diye uyanip kendime moral veriyorum ama coooook yoruldum hem fixikdel hem ruhsal olarak .bugun kan tahlilleri daha iyiydi
Ilgin icin saol .ziyaretci yasak esimbile zorgeliyor iceriye.sizlerin destegi guc veriyor bana
Kızlar vegaferon Demir damlası halk sağlığı birimlerinden geri çekiliyormuş bi bildiri ile. Kullanan arkadaşların bilgisine. diye bir mesaj gördüm faceteki gruplardan birinde...amannn dikkat
Hala hastsnedeyiz hergun bugun cikicaz burdan diye uyanip kendime moral veriyorum ama coooook yoruldum hem fixikdel hem ruhsal olarak .bugun kan tahlilleri daha iyiydi
Ilgin icin saol .ziyaretci yasak esimbile zorgeliyor iceriye.sizlerin destegi guc veriyor bana
Alıntı yapamadan yazayım okuduklarımdan aklımda kalanı minnosh çok geçmiş olsun ahh o mastit ne beter bişee Rabbim yardımcın olsun bi keresinde 39.8 olmuştu ateşim :/ ancak iki serumla kendime gelmiştim :/
Bekle bekle canım Allah ın izniyle bişi olmamıştır korkma benim doktorum 50 cm den az ve halıya düşmelerin bi zarar vermeyeceğini söylemişti.
Burkacım burda olduğunu görüyorum ozan nasıl oldu inş biraz düzelme vardır.
Ivy cim ohh dağıt kafanı hiç tedirgin olma biraz ihtiyacımız var keşke benim ailemde yanımda olsa güvenmiyorum yanımızda çalışan ablaya inan kuaföre epilasyon a bile gidemiyorum :/
bugün kütüphanemi düzenlerken farkettim, hamileliğimde kendim için mehmet özün kitabını almıştım, oğlumada almışım "siz çocuğunuzu büyütürken"
bu sabah okumaya başladım...çok güzel ve yalın bir dille yazmış, kesinlikle evinizde bulunması gereken başucu kitabı bence...okurken önemli yerleri çiziyorum bunu kızlara söylemem lazım diye, fırsat buldukça yazacağım size
ortalarda yok diye merak ediyordum meğer bizim bal kız hala olmuş :)
Bugun çok zor geçmedi, zaten gel yerleş yüz rahatla falan derken gece oldu, şimdi çok kötü oldum. Yarın sabah getirecekler kızımı kahvaltıya, biraz burada bahçede falan dolaşacağız sonra geri dönecekler kayınvalidemle. Evet ihtiyacımız var kesinikle, yavaş yavaş alışacağız ben hiç 1-2 saat dışında bırakmamıştım kızımı şimdiye kadar. Kayınvalidem saolsun anlıyor beni, sürekli resim gönderiyor arıyor anlatıyor yaptıklarını, kızımda onu çok seviyor zaten, gözüm hiç arkada değil.
Süpersin canım, paylaş lütfen bizimlede...
Bu arada geçen buluştuğumuz yere yakın olan termaldeyiz :) eşinle gelmek isterseniz bekleriz akşam yemeğe, restoran ve yemekler güzelmiş.
ahhh canım hemde nasıl isterdim
ama ben senin kadar şanslı değilim kv konusunda...paşamı uzun süre kv ye bırakıp çıkamıyoruz, hele akşamları yalnız kalınca korkuyormuş...yılbaşı akşamı 1 saat çıktık, ertesi gün elli kere dedi çocuk uyandı o da bende çok korktuk diye
tekrar görüşemeden döneceksiniz sanıyorumyaza acısını çıkartalım ama
Sen bak bakalım duruma, Atahan ı da alır gelirsiniz, arkadaşı yok ama 4 tane bakıcısı var :)
Çarşamba biz gelebilirz belki ama otelden dönüp kuzucuğu alıp geri Urla ya gelmek lazım, kızımın tembel annesi üşenmesse öyle yaparız :))
O da olmadı ben yaza kadat daha çok gelir giderim :)
O da olmadı yaza kapatırız açığı :) görüyorsun benden kurtuluş yok :)))
Canım görmemişim ben bu postunu, merak etmiştim bende, teşekkürler haber verdiğin için. Güle güle büyüsün Kayra nın kuzeni.
E ben yatayım artık, maksat dinlenmekti, iyice yorgun düştüm. Sabah bir dünya güzeliyle randevum var zaten :)
Huzurlu geceler herkese...
Canım bizde beraber götürürüz ıvy ve aybike ye hava atarız :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?