2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar vegaferon Demir damlası halk sağlığı birimlerinden geri çekiliyormuş bi bildiri ile. Kullanan arkadaşların bilgisine. diye bir mesaj gördüm faceteki gruplardan birinde...amannn dikkat

bizede vegaferon verdiler...bu konuda kesin ve son karırımı verdim, 6. ayda kan sayımı yaptırıp ihtiyacı varsa olduğu ölçüde (kilo hesabı değil) demir takviyesi kullanacağım...araştırdığım kaynaklarda okuduğum ağır bir metal olan demirin fazla yüklenmesi ciddi sonuçlar doğurabiliyormuş

Canım kantoron yağını nereden bulunuyor.. Otacıda bulurmuyum..

canım aktarlarda satılıyor, 5tl falan
hücre yenileyici özelliği var, anal fissür için kullanabileceğin gibi tüm açık yaralara kullanabilirsin...hatta ben geçen sobada elimi yaktım, su toplayan yer patlayınca iki gün sürdüm, ilk defa bukadar hızlı iyileşti
atopik dermatitte oğlumun yüzüne de kullanmıştım

canım dualarımız seninle, fırsat buldukça yaz bizi merakta bırakma

bugün kütüphanemi düzenlerken farkettim, hamileliğimde kendim için mehmet özün kitabını almıştım, oğlumada almışım "siz çocuğunuzu büyütürken"
bu sabah okumaya başladım...çok güzel ve yalın bir dille yazmış, kesinlikle evinizde bulunması gereken başucu kitabı bence...okurken önemli yerleri çiziyorum bunu kızlara söylemem lazım diye, fırsat buldukça yazacağım size

beynin sağlıklı gelişimi ve sağlığının korunması için sağlıklı yağlar çok önemli imiş
bu nedenle bebeklerin mutlaka tüketmesi gereken gıdalar ; avokado, zeytinyağı, DHA katkılı süt

Son düzenleme:
Kızlar vegaferon Demir damlası halk sağlığı birimlerinden geri çekiliyormuş bi bildiri ile. Kullanan arkadaşların bilgisine. diye bir mesaj gördüm faceteki gruplardan birinde...amannn dikkat

sağlık ocağından bizede vegaferon verdiler 2 hafta oldu ama ben kullanmadım erken diye iyi ki kullanmaşım teşekkür ederim uyardıgın için

Keşke yakın olsak, yapabileceğimiz birşeyler olsa. Biraz daha dayan Burkacım, test sonuçlarının iyi gelmesi sana güç katmıştır. Yorulduğunun farkındayız ama evladın için dayanmalısın, o da minicik bedeniyle yabancı biryerde, o da yorulmuştur, senin pozitif olmana ihtiyacı var. Güzl haberlinizi bekliyoruz sürekli...

Bugun çok zor geçmedi, zaten gel yerleş yüz rahatla falan derken gece oldu, şimdi çok kötü oldum. Yarın sabah getirecekler kızımı kahvaltıya, biraz burada bahçede falan dolaşacağız sonra geri dönecekler kayınvalidemle. Evet ihtiyacımız var kesinikle, yavaş yavaş alışacağız ben hiç 1-2 saat dışında bırakmamıştım kızımı şimdiye kadar. Kayınvalidem saolsun anlıyor beni, sürekli resim gönderiyor arıyor anlatıyor yaptıklarını, kızımda onu çok seviyor zaten, gözüm hiç arkada değil.

Süpersin canım, paylaş lütfen bizimlede...

Bu arada geçen buluştuğumuz yere yakın olan termaldeyiz :) eşinle gelmek isterseniz bekleriz akşam yemeğe, restoran ve yemekler güzelmiş.

ahhh canım hemde nasıl isterdim
ama ben senin kadar şanslı değilim kv konusunda...paşamı uzun süre kv ye bırakıp çıkamıyoruz, hele akşamları yalnız kalınca korkuyormuş...yılbaşı akşamı 1 saat çıktık, ertesi gün elli kere dedi çocuk uyandı o da bende çok korktuk diye
tekrar görüşemeden döneceksiniz sanıyorum yaza acısını çıkartalım ama

Sen bak bakalım duruma, Atahan ı da alır gelirsiniz, arkadaşı yok ama 4 tane bakıcısı var :)

Çarşamba biz gelebilirz belki ama otelden dönüp kuzucuğu alıp geri Urla ya gelmek lazım, kızımın tembel annesi üşenmesse öyle yaparız :))

O da olmadı ben yaza kadat daha çok gelir giderim :)

O da olmadı yaza kapatırız açığı :) görüyorsun benden kurtuluş yok :)))

farkettim :)))) ne yapalım katlanıcaz artık

ilk seçenek imkansız görünüyor canım, bizimki uyku saatinde yatakta olmayınca bir canavara dönüşüyor :)
çarşamba gelirseniz süper olur

E ben yatayım artık, maksat dinlenmekti, iyice yorgun düştüm. Sabah bir dünya güzeliyle randevum var zaten :)

Huzurlu geceler herkese...

Gunaydin herkese,

Bu hafta cok firsat bulup yazamayacagim hazir sut nobetinden firsat bulmusken yazayim dedim. Bol tempolu bir haftaya girdim. En cok yavrum icin uzuluyorum.

Dun hala oldum. Ya arkadaslar ben ne kadar cabuk unutmusum yeni dogan bebekler ne kadar minik oluyorlar oyle. Kayra suan yenidogan bebegin yaninda kocaman kaliyor :)

Bugun, Carsamba ve PErsembe full mesai ile calisacagim. En erken eve gelme saatim 22:00. ve maalesef Kayra'cim 20:30-21:00 arasi uyumus oluyor. Bu hafta Cumartesi yine mesaiye gidecegim (Daha once bahsetmistim ben sut iznimi toplu kullanmadim, Kayra 1 yasina gelene kadar Cuma gunleri izinliyim)

Neyse dun aksam eve geldim Kayra'nin ilk defa beni ozledigini hissettim. Resmen basini koltuk altina sokmaya calisip beni kendine cekmeye calisti. Normalde eserikli oglum oyle sikintilara gelemez. Dun cok baskaydi. Ben de optum optum sevdim onu. Bir yandan da icim acidi

Bugun kayinvalidem geliyor.

Cuma oglumla bol bol vakit gecirmeyi planliyorum. Aksamina yemek programimiz var ama Kayra'yi da goturecegim. Uzun soluklu bir yemek olacak umarim arabasinda uyur. Ya da babasi ve babaannesi ile beraber Kayra eve erken donebilir.

Gecmise bakmaya calisacagim. Bakamazsam da ara ara size yetismeye calisacagim. Aklimdasiniz. Dun ofisde beynimden dumanlar ciktigi bir anda aklima geldiniz ayy saka maka insanin kafasi ne guzel dagiliyor bu topicde dedim.

Velhasil boyle. Ugrayamazsam aklim sizde haberiniz ola :)

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…