2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mastit oldum ((((
Titriyorum atesten(
Dua edin benim icin
Ellerim titriiyor yazamiyorum.

çok eçmiş olsun inş hemencecik geçer Üf ya çok üzüldüm öle bi yazmışın ki...

Ben bilmiom ama burda hep yazıldı duş masaj ii geliomuş bi de sanırım antibiyotik kullanmak gerekirmiş

Ya ben anlamıom nerden çıkıo bu mastit durup dururken ben ilk günle olur sadece zannederdim her zaman olma ihtimali bar mı bu illetin

Canım bazen böyle aksilikler olabiliyor maalsef, o da istemez bebeğin canını acıtmayı, ama işte çok nadir yaşanan bir olay gelmiş başınıza, allah beterinden korusun, çoook geçmiş olsun. Rahatla artık sende.

Mastit oldum ((((
Titriyorum atesten(
Dua edin benim icin

Canım burada yazılmıştı, duş ve masajla göğüslerini rahatlat. Çok geçmiş olsun (((

Mastit oldum ((((
Titriyorum atesten(
Dua edin benim icin

Canım bol bol sıcak havluyla emzir masaj yap ve sertlık ne taraftaysa bebeğin Çenesi oraya gelicek şekilde yerleştırerek emzir..., dusta ve ponpa ile sağmayı dne ancak ben sıcaklık ile elinle masaj yaparak ilk sağışıönerıyorum..en güzelini bebek sonra el yapıyor.. Ancak iltihap ilerlerse bebek emmez.. O yuzden aralıjsız acısada sağ.. Sağınlardan sonra buz.. Soğuk sudan gecmiş havlu kullan.. Ma sadece bir gün aksı halde sütün azalır...
İgecmişler oksun sorun olursa yaz cevaplıyım

Dustu ne yazik ki( hersey normal gibi bilmiyorum yarin ola hayrola

Sagol canim umarim bisi olmayacak bu gece de.. Surekli kontrol edicem.

Canım kantoron yağını nereden bulunuyor.. Otacıda bulurmuyum..

öncelikle çok teşekkür ederim canım hiç üşenmemiş uzun uzun yazmışsın mesajınla çok rahatladım
geçen ay ve ondan önceki ayda az gr aldığını görünce dr da bende panik yaptım eşim ise relax kızımızın kilosu iyi gidiyor diyo ama dr da sağlık ocağında da kilosu az deyince üzüldüm açıkcası
benimde arkadaşın kadar olmasa da sütüm var çok şükür geçen hafta azalmıştı o da adettenmiş geçince normale döndü sütüm ama içerik olarak yaramıyo galiba sütüm diye düşünüyorum
mama olayına gelince biz sma aldık ama kesinlikle sevmedi tadını 30 cc içiricem diye 1 saat uğraşıyorum süt soğuyor artık biberonun içinde hayde yeniden sıcak suya tut bilmem ne öff darlandım :/
kendi sütümle denemedim daha bi de öyle deniyeyim bakalım
bu arada canım dediğim biberona baktım onun ucu çok uzun değil mi ? benmki hemen öğürüp kusacak gibi oluyor nuk biberon ile ve onunda çok uzun değildir yani ucu

bizim de kendi doktorumuz baktı bıngıldağına ve 3 damla kullan dedi bende şaşırdım zaten küçülmeye başladı korktum açıkcası
sağlık ocağındaki hemşire de kullanma dedi herkes başka bişi söylüyorlar dediğin gibi doktorlar bile farklı bişey söylüyorlar
bende kendi doktorumuza söylemeye korkuyorum sizin ki gibi kızarsa diye :))

benimki de kusuyor canım yaa hemde o gece uykusunda çok kıvranıyor karnını ağrıtıyor her halde

canım bence 200gr çok iyi hiç kafana takma...bu aylarda artık ortalama 500gr alması beklenir seninkide ortalamaya göre kilo almış
toplam kilosu nekadar ki şuan?

bugün sağlık ocağında bezi hariç bir kilotlu çorap birde çıtçıtlı badisi vardı 6650 küsür çıktı üstündekileri düştük 6500 gr saydık boyuda 65 cm çıktı
sağlık ocağına gitmeden önce kakasını yapmıştı bezi temizdi yani çişli ağır değildi

kiloya göre veriyorlar ya canım bize de 5 damla ver dedi doktorumuz
hemşire de hiç vermemektense en azından bir damla olsun ver dedi kafa karıştırıcı bi konu söz konusu evlatlarımızz olunca her şeyi didikliyoruz

Bence 1 hafta daha sabret çünkü o 200 gr da boyu gibi yanlış olabilir. İki tartı arasında fark çıkar. Birde kıyafetle tartı farklı çıkar. Boyu kesinlikle doktor yanlış ölçmüştür.

haftaya sağlık ocağına tekar gidicem ayın 26sında da aylık kontrolümüze gidicez
kıyafet konusunda da üzerindekiler bi kilotlu çorap bide çıtlı çıtlı badisi vardı onları düştü zaten çıkan değerden onları düştükten sonrası 6500 dedi
bende doktorun yanlış ölçtüğünü düşünüyorum çocuğu tam açmadan ölçmüş demek ki yoksa 8 günde 5 cm oynamaz bence

kesinlikle yapı genetik yatkınlık çok önemli bizim kız fazla kilolu olmaz zaten çünkü bende eşimde zayıfız hatta eşim daha da zayıf
önemli olan kilo değilde gelişim olarak çok gerilerde kalmasın tek isteğim bu
bide gerçekten benim cadı çok hareketli altını bağlayamıyorum artık
ek gıda olayına dr'umuz en az 1 ay daha geçmeyeceğiz yoksa eğer geçersek kilo alımı birden daha da yavaşlar dedi şu önümüzde ki ay boyunca devam sütüyle destekle yoksa ileri ki aylarda kilo alımı daha da yavaşladığında hepten zayıf kalır dedi

tesekkür ederim yok şükür bir eksikliği sadece tedbiren

Kızlar vegaferon Demir damlası halk sağlığı birimlerinden geri çekiliyormuş bi bildiri ile. Kullanan arkadaşların bilgisine. diye bir mesaj gördüm faceteki gruplardan birinde...amannn dikkat

Mastit oldum ((((
Titriyorum atesten(
Dua edin benim icin

cnm çok geçmiş olsun..
mastit olduğunu dr a mı gittin söyledi ??
ben bir ay kadar önce sıkıntı yaşadım ama sıcak kompres sağma falan ucuz atlattım geçen hafta yine oldu aynı şey. gece yatarken bişey yoktu sabah göğüs ağrısıyla uyandım yine sağdım baya sıcak uygulama yaptım ama olmadı bu sefer. daha da arttı hatta. akşam eşim gelince sırtıma vurdurdum kv söyledi. ekmekle soğanı alıyor biri senin haberin yokken korkutuyor seni vurarak umduğun bu olsun diyor. sen de alıp bir iki lokma yiyorsun bir süre sonra geçiyor. bende işe yaradı çok şükür gece yattım hala ağrım vardı ama sabaha bişey kalmadı sadece hassasiyet vardı o da çok sağdım falan ondandı. buna da umma diyorlarmış farketmeden aklından bi yiyecek falan geçirince olurmuş bilen vardır kesin..
zor ama ayyy Allah yardımcın olsun cnm geçer inşallah bir an önce...

Slm kızlar. Bugün fügen Hanım'a gittik çok şükür karaciğerde falan bi sıkıntı yok bazı değerleri topladı bağışıklığın düşük olduğunu söyledi o yüzden süt alerjisi sonucuna güvenmiyoruz dedi diyetimi açtı ek gıdaya başlatıyor bi hafta sonra yalnız biz çorbayla başlıyoruz.sonra diğerleri hangi hallerde korkmamız gerektiğini söyledi.kakanın tamamı mukussa içinde mukusların içinde topak topak kan varsa vücudunda aşırı döküntü varsa bi kaç döküntüde çok önemli deil dedi.bi sonraki randevu bi skntı olmazsa 2 ay sonra. Başlıyoruz bakalım umarım hayırlısı olur.

canım belki yazdın ben kaçırdım, nasıl oldu durumunuz

Hala hastsnedeyiz hergun bugun cikicaz burdan diye uyanip kendime moral veriyorum ama coooook yoruldum hem fixikdel hem ruhsal olarak .bugun kan tahlilleri daha iyiydi
Ilgin icin saol .ziyaretci yasak esimbile zorgeliyor iceriye.sizlerin destegi guc veriyor bana

Alıntı yapamadan yazayım okuduklarımdan aklımda kalanı minnosh çok geçmiş olsun ahh o mastit ne beter bişee Rabbim yardımcın olsun bi keresinde 39.8 olmuştu ateşim :/ ancak iki serumla kendime gelmiştim :/
Bekle bekle canım Allah ın izniyle bişi olmamıştır korkma benim doktorum 50 cm den az ve halıya düşmelerin bi zarar vermeyeceğini söylemişti.
Burkacım burda olduğunu görüyorum ozan nasıl oldu inş biraz düzelme vardır.
Ivy cim ohh dağıt kafanı hiç tedirgin olma biraz ihtiyacımız var keşke benim ailemde yanımda olsa güvenmiyorum yanımızda çalışan ablaya inan kuaföre epilasyon a bile gidemiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…