2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sophie'nin turkiye de satisi varmis. Kolyeyi de esim buldu (hatta cok begendi sana ayrica cok tesekkur ederim) siparis verecek ama nereden buldu bilmiyorum. Bizim de Avrupai ! bir durumumuz var hani :)

Bir vakit bulayim yuzme kursun inceleyecegim.

Niye bikayim ben zevkle okuyorum yeni seyler ogreniyorum. Ben de bilmedigim seyleri hemen sizinle paylasmak istiyorum. Aman diyorum bunu hemen topice yazmaliyim kizlar da bilsin. O yuzden devam sekerim :)

Ivy'cim hangi ulkeler var kafanizda? Bizim 2 sene sonrasi icin ingiltereye tasinma planimiz var. Daha netlesmis degil ama planlarimiz o yonde

Cok mantikli dur ben bunu da incelenecekler listeme aliyorum. Cok saol paylastigin icin

Tipik erkek annesi!

Kimse cevap yazdimi bilmiyorum ama dislerin sararmamasi icin bebeginin her mama/emzirme ve demir ilaci sonrasi agizini su ile calkalaman ya da islak bir bez ile disini silmen gerekiyormus.

Canim yulaf unu besin degeri en fazla olaniymis ama lutfen dikkat et cabuk bozuluyormus

Burda paylasmadim paylasirim tabi ki bir ara. Ama hic hayal ettigin gibi degilim canim. Esmerim canim. Esim (yani kocis) sarisin ve mavi gozlu.

canım sen bi ara pekmez soruyordun, ne yaptın bulabildin mi pekmez ve veriyormusun. ben de yulaf unuyla tariflere bakarken yulaf unlu pekmezli bir tarif gördüm versem mi acaba erken mi daha.

Pekmez icin erken canim. Dut, uzum ve keciboynuzu pekmezi arasinda en faydalisinin keciboynuzu oldugunu ogrendim. Emin olmamakla beraber Harput Pekmezi de deniyor sanirim

Ivy'cim sen nerdesin? Hizina yetisemiyorummmm

merak etmiştim bütün gün görmeyince ama senin işe başladığında çıkmış aklımdan

Allah analı babalı büyütsün kuzuyu, seni de tebrik ederim tabi halası olarak :)
Kendine de Kayraya da çok iyi bak, kolay gelsin bu yoğun haftanda sana...öpüyoruz

Ben de kimselere guvenemiyorum. Gecen 1saat uyurkrn babasina biraktim ustume basima biseymer almaya gittim acele okadar.

gitmeden birşey daha diyeyim...
henüz gidip mağazada görmedim ama sanırım artık kararımı verdim, Polly...özelliklere ve yorumlara buradan bakabilirsiniz
CHICCO Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi

Ay ben aylardir polly diyorum zaten:) hic dusunmeden ve arastirmadan karar verdim ben pollye. Sonra da annem tutmus almis.... Ama maddi olarak alabilecekler icin mama sandalyelerinde en iisi.

Herkese günaydın. Uyuyup kalmışım gece 4:30-5:00 gibi emzireceğime 7:00 de emzirdim. Sonra hemen bi duşa gireyim kızım uyurken dedim. Banyoya girince çıkılmıyor bi keyifli ki. Oturdum diğer göğsümü sağarken 8:00 gibi uyanıverdi kızım. Babasıyla sevişirken kustu bi güzel. Beslenme saatleri acayip şaştı bakalım akşama kadar toparlayabilecekmiyiz. Birazdan bi daha karnını doyurup uyursa bende uyumayı planlıyorum.

My honey yeni bebişe sağlık ve huzur diliyorum.

Burka bugünlerde geçicek. Birden öyle bir düze çıkacaksınız ki sen bile şaşırıcaksın.

Minnosh geçmiş olsun canım. Sanki sen sık sık mastit oluyorsun. Ben öyle hatırlıyorum. Bana doktor bol su iç tatlı yeme demişti. Birde sütünü güğsünde uzun bekletme sık sık sağ demişti. Bekleyince peynirleşip süt kanalını tıkıyormuş.

Aybike senin kv de korkuyorsa biz ölelim. Onda hiç korkacak göz yok. Anca gezmenizi kıskanacak göz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…