- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.301
Ne oldu, ne oldu diyeceğim, daha geçmişi okumadan hemen yazayım belki açıklamışsındır sonra:)
Güle güle kullansın Kayra mız, tr de yoksa bu kolyelerden ben yollayabilirim sana diyecektim bende tam, acil (evet acil) yemeğe gittik yazamadım:) bu kolyeleri kullanırken diş için jelleri falan kullanmaya gerek yok canım, amber zaten salgıladığı şeylerle aynı etkiyi veriyor, okumuşsundur sende detaylıca sanırım. Nerede buldun bu arada?
Kaan ve Kayra kurs arkadaşları mı olacaklar yoksa? :)
Benden bıktın artık değil mi :)) bunların renksizlerini kullanıyorum ben, böyle pakette almıştım, belki 4-5 tane kullanmışımdır ama ek gıdaya geçince, dışarıda falan yemek verince daha çok kullanılır kesin, birde tek kullanımlık havlular var, baya kalın güzel suyu çekiyor. Ben banyoda değilde poposunu falan yıkadığımda kullanıyorum onları, veya otelde falan pratik oluyor. Real marketleri varya, onların bebek ürünleri var, bu tür şeyler üretiyorlar, çok uygun fiyatları.
İyi olmanıza sevindik canım, bende biran önce dönm taraftarıyım, sözleşmelerimiz bitsin sonra döneriz inşallah, bir kaç ülke var kafamızda sonrasında ama en baskını türkiye. Bende turist olarak gittiğimde hep çok soğuk bulurdum ülkeyi, kültürü, insanları. Ama orada yaşadıkça ve çalıştıkca çok sevdim. Yeni jenerasyon özellikle, çok nitelikli, sosyal, insancıl ve özgüvenli. Dönünce özleyeceğim yani :) ama bizim ülkemizin aryıları say sayyy bitmez, söylemeye bile gerek yok :)
Çok çok geçmiş olsun. Dilerim en kısa zamanda iyileşir. Ben oğlumun sünnet olurken ağlamasını duyunca duygulanmıştım, seni düşünemiyorum. Oğlunu öpüyorum...
Canım kullanıyor musun bilmiyorum ama sana kullanıp memnun kaldığım bir ürünü tavsiye edeyim, malum artık ek gıdaya geçince bezleri kokmaya başlayacak bebeklerin, çöp kovası ve torbası kullanmıyorsak bile yavaş yavaş başlamalıyız. Bende şu var;
Sangenic Komfort Windeltw. MK4 » Jetzt online kaufen | windeln.de
Çok memnundum, eğer düşünüyorsan tavsiye ederim cnm. Paylaşımlarından bunu da beğenebileceğini çıkardım, söylemek istedim :)
Tam geldim kaçıyorsun demek :)))
Bende güzel yorumlar alan bir kitaba daldım, okuma listemdeydi zaten, şimdi hazır 2 gün oteldeyiz bitiririm diye başladıma ma gitmeden bitecek sanırım :) sabah kıza babası kalksın huh:)
hekese günaydınlarrrrr
paşam bu sabah yine 8 de uyandı ama ben uykudan gözümü açamıyorum...10 a kadar yanımda kendi kendine oynadı tekrar uyudu. ve ben tembel anne 10 da ancak çıktım yataktan. şimdi uyandı gülücükler saçıyor :)))
Allahım ben bu çocuğun kendi yatağında yatmasına nasıl alışacağımböyle çok mutluyduk ana oğul koyun koyuna
günaydın hanımlar kızım 4.5 aylık dişi çıktı demir ilacı kullanıyoruz arkadasımın doktoru diş çıkınca ilacı kesin dişleri sararır demiş bizimki herhangi bir sey söylemedi sizin bilginiz var mı birde dişi için özel yapmam gereken bir sey var mı
kızlar sonunda yulaf unu buldum, keçi sütü için de araştırmalarım devam ediyor. geçenlerde yolda giderken otoyol kenarında bir sürü koyun gördüm arada bir iki de keçi vardı algıda seçicilik işte öyle heyecanlanmışımki eşime bağırıyorum dur dur arabayı keçi gördüm diye. o da pek garipsedi halimi durdursam ne olcak ki diyor:))))
keçi varsa sütü de vardır heralde umarım bulabilirim.
canım kayranın sabah keyifli fotosuna bayıldım nasıl neşeli bir çocuk maşallah ona. bu arada bence de tam bir ingiliz tipi var kayra da. sen de hiç resmini paylaştın mı bilmiyorum ama ben de seni çok türke benzemeyen bi şekild ehayal ediyorum böyle sarışın renkli gözlü falan.
canım sen bi ara pekmez soruyordun, ne yaptın bulabildin mi pekmez ve veriyormusun. ben de yulaf unuyla tariflere bakarken yulaf unlu pekmezli bir tarif gördüm versem mi acaba erken mi daha.
seni çatlatmanın zevki başka şekerim :))))
bak yarın sabah 11 de kalkıcam ilk sana mesaj atıcam daha yeni uyandım diye
Bugun çok zor geçmedi, zaten gel yerleş yüz rahatla falan derken gece oldu, şimdi çok kötü oldum. Yarın sabah getirecekler kızımı kahvaltıya, biraz burada bahçede falan dolaşacağız sonra geri dönecekler kayınvalidemle. Evet ihtiyacımız var kesinikle, yavaş yavaş alışacağız ben hiç 1-2 saat dışında bırakmamıştım kızımı şimdiye kadar. Kayınvalidem saolsun anlıyor beni, sürekli resim gönderiyor arıyor anlatıyor yaptıklarını, kızımda onu çok seviyor zaten, gözüm hiç arkada değil.
Süpersin canım, paylaş lütfen bizimlede...
Bu arada geçen buluştuğumuz yere yakın olan termaldeyiz :) eşinle gelmek isterseniz bekleriz akşam yemeğe, restoran ve yemekler güzelmiş.
Gunaydin herkese,
Bu hafta cok firsat bulup yazamayacagim hazir sut nobetinden firsat bulmusken yazayim dedim. Bol tempolu bir haftaya girdim. En cok yavrum icin uzuluyorum.
Dun hala oldum. Ya arkadaslar ben ne kadar cabuk unutmusum yeni dogan bebekler ne kadar minik oluyorlar oyle. Kayra suan yenidogan bebegin yaninda kocaman kaliyor :)
Bugun, Carsamba ve PErsembe full mesai ile calisacagim. En erken eve gelme saatim 22:00. ve maalesef Kayra'cim 20:30-21:00 arasi uyumus oluyor. Bu hafta Cumartesi yine mesaiye gidecegim (Daha once bahsetmistim ben sut iznimi toplu kullanmadim, Kayra 1 yasina gelene kadar Cuma gunleri izinliyim)
Neyse dun aksam eve geldim Kayra'nin ilk defa beni ozledigini hissettim. Resmen basini koltuk altina sokmaya calisip beni kendine cekmeye calisti. Normalde eserikli oglum oyle sikintilara gelemez. Dun cok baskaydi. Ben de optum optum sevdim onu. Bir yandan da icim acidi
Bugun kayinvalidem geliyor.
Cuma oglumla bol bol vakit gecirmeyi planliyorum. Aksamina yemek programimiz var ama Kayra'yi da goturecegim. Uzun soluklu bir yemek olacak umarim arabasinda uyur. Ya da babasi ve babaannesi ile beraber Kayra eve erken donebilir.
Gecmise bakmaya calisacagim. Bakamazsam da ara ara size yetismeye calisacagim. Aklimdasiniz. Dun ofisde beynimden dumanlar ciktigi bir anda aklima geldiniz ayy saka maka insanin kafasi ne guzel dagiliyor bu topicde dedim.
Velhasil boyle. Ugrayamazsam aklim sizde haberiniz ola :)
Sevgiler
Alıntı yapamadan yazayım okuduklarımdan aklımda kalanı minnosh çok geçmiş olsun ahh o mastit ne beter bişee Rabbim yardımcın olsun bi keresinde 39.8 olmuştu ateşim :/ ancak iki serumla kendime gelmiştim :/
Bekle bekle canım Allah ın izniyle bişi olmamıştır korkma benim doktorum 50 cm den az ve halıya düşmelerin bi zarar vermeyeceğini söylemişti.
Burkacım burda olduğunu görüyorum ozan nasıl oldu inş biraz düzelme vardır.
Ivy cim ohh dağıt kafanı hiç tedirgin olma biraz ihtiyacımız var keşke benim ailemde yanımda olsa güvenmiyorum yanımızda çalışan ablaya inan kuaföre epilasyon a bile gidemiyorum :/
gitmeden birşey daha diyeyim...
henüz gidip mağazada görmedim ama sanırım artık kararımı verdim, Polly...özelliklere ve yorumlara buradan bakabilirsiniz
CHICCO Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi
Pekmez icin erken canim. Dut, uzum ve keciboynuzu pekmezi arasinda en faydalisinin keciboynuzu oldugunu ogrendim. Emin olmamakla beraber Harput Pekmezi de deniyor sanirim
Ivy'cim hangi ulkeler var kafanizda? Bizim 2 sene sonrasi icin ingiltereye tasinma planimiz var. Daha netlesmis degil ama planlarimiz o yonde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?