2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pekmez icin erken canim. Dut, uzum ve keciboynuzu pekmezi arasinda en faydalisinin keciboynuzu oldugunu ogrendim. Emin olmamakla beraber Harput Pekmezi de deniyor sanirim

kesinlikle doğru canım, Harput pekmezi...
yıllarca kilo problemim olduğu için çocukluğum Harput pekmezi yemekle geçti, sağlam kilo aldırıyor bide deli gibi enerji veriyor

Ay ben aylardir polly diyorum zaten:) hic dusunmeden ve arastirmadan karar verdim ben pollye. Sonra da annem tutmus almis.... Ama maddi olarak alabilecekler icin mama sandalyelerinde en iisi.

benimde başta ilk gözüm pollye kaymıştı ama fiyatı tuzlu diye uzak duruyordum
hediyeleri toparladım, kullanılmayanları sattım derken parayı tamamladım

evet canım süper tespit :)))
onun derdi korku değil kıskançlık, yerse diyor işte

minik Zeynebim üşüttün sanırım
gece üstünü açmıl ben de uyku tulumunu giydirmemiştim uyandığımda eller ayaklar buzzzzz gibiydi
derken burnu akmaya başladı çok kötü.ememiyo bile burnu tıkalı biraz emiyo ağzından nefes alıyo gene emiyo.

ne yapabilirm ilaç dışında sizce

canım maalesef sana bir yardımım olmuyor başıma gelmedi daha önce
çook geçmiş olsun

ben philips kullanıyorum çok memenunum balkona bile çıksam yanıma alıyorum

cızırtı önemli bir sorun değil, arkasında pek çok kanal var. yakın evde başka biri aynı kanalı kullanıyordur. ben avent kullanıyordum, yakınlarda da varmış, fabrika çıkış kanalını değiştirip cızırtısız kullandım çok uzun zaman.

günaydın dün sormustum demir ilacı dişleri sarartıyor mu diye cevap alamamıstım bugun doktora gittim demir direk ağza verildiği zaman sarartıyormus ama verdiğiniz ek gıdalara katıp verirseniz sarartma olmuyormus bilginize

ben demir ilacı kullanmıyorum o yüzden hiç araştırmadımda...ama sabah soruna my_honey cevap vermiş sanırım atladın, verdikten sonra su vermeni yada su ile dişleri silmeni tavsiye etmiş

burnunu serumla açıp rahat nefes almasını sağlamalısın bol bol emzirmek için ve rahat uyuması için bu gerekli geçmiş olsun

Ahahahaaa bu pratik hanım hiç pes etmicek anlaşılan

canım maalesef sana bir yardımım olmuyor başıma gelmedi daha önce
çook geçmiş olsun
teşekkür ederim canım
canım demir ilacı toplatılacak diye biliyorum aşıya gittiğimizde doktor bakanlığın verdiği bozuk çıkmış belli seri numaralar dedi siz eczaneden ferrum damla alın dedi ben onu kullanıyorum.

burnunu serumla açıp rahat nefes almasını sağlamalısın bol bol emzirmek için ve rahat uyuması için bu gerekli geçmiş olsun

açtım canım da hemen geri tıkaanıyo teşekkür ederim

geçmiş olsun serum fizyolojik sıkıp içindekileri çektirebilirsin biraz rahatlar bari
Gaz iöin kullanılan elma yağı var ya o üşütme için de kullanılıo ondan sürebilirsin ayak altı ve karnına
Sıcak tutmaya çalış bi de ama dikkat et terleyip üşütüp daha da kötü olmasın

Vegaferon ben de kullanıom yaaa sağlık ocağında ebe 4 damla verdi ama ben 3 kullanıom şu haberi bi okıyım bakim ben de bırakıyım yoksa kullanmayı

canım Çanakkale Ünv. de prof doktor bir arkadaşımız var, şimdi hemen onu aradım...makalede geçtiği gibi E320 yada BHA içeriyor diye tıbbi bir kaynak bulamadı

ancak hem demir hemde D vitamini için söylediği hiçbir zaman dışardan takviye ile alınmasını tercih etmediği...heleki İzmir gibi bir yerde oturuyorsun hiç D vitamini verme dedi..çocuk ilk iki ay güneş aldı zaten, 2 ay sonra yine yeterince güneşlenmeye başlayacak
Demir için ise; bu kadar ağır bir metalin dışarıdan alınmaması gerekir, 6. ayda eksik çıkarsa gıdalarla almasını sağlarsın yinede çok düşük çıkarsa 9. ay testinde ozaman takviye yaparsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…