- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.321
Tipik erkek annesi!
Pekmez icin erken canim. Dut, uzum ve keciboynuzu pekmezi arasinda en faydalisinin keciboynuzu oldugunu ogrendim. Emin olmamakla beraber Harput Pekmezi de deniyor sanirim
chenn'cim ben bunun altinda kalmazdim. Anlat sevgili kayinvalidenin sana yaptigi iyilikleri, bakalim kim catlayacak
Amanın son sayfalar hep benim yazdıklarımla dolmuş. Hadi ben kaçtım is beni bekler
Ay ben aylardir polly diyorum zaten:) hic dusunmeden ve arastirmadan karar verdim ben pollye. Sonra da annem tutmus almis.... Ama maddi olarak alabilecekler icin mama sandalyelerinde en iisi.
Honeycim :))
Harput değil harnup olacak :))
Herkese günaydın. Uyuyup kalmışım gece 4:30-5:00 gibi emzireceğime 7:00 de emzirdim. Sonra hemen bi duşa gireyim kızım uyurken dedim. Banyoya girince çıkılmıyor bi keyifli ki. Oturdum diğer göğsümü sağarken 8:00 gibi uyanıverdi kızım. Babasıyla sevişirken kustu bi güzel. Beslenme saatleri acayip şaştı bakalım akşama kadar toparlayabilecekmiyiz. Birazdan bi daha karnını doyurup uyursa bende uyumayı planlıyorum.
My honey yeni bebişe sağlık ve huzur diliyorum.
Burka bugünlerde geçicek. Birden öyle bir düze çıkacaksınız ki sen bile şaşırıcaksın.
Minnosh geçmiş olsun canım. Sanki sen sık sık mastit oluyorsun. Ben öyle hatırlıyorum. Bana doktor bol su iç tatlı yeme demişti. Birde sütünü güğsünde uzun bekletme sık sık sağ demişti. Bekleyince peynirleşip süt kanalını tıkıyormuş.
Aybike senin kv de korkuyorsa biz ölelim. Onda hiç korkacak göz yok. Anca gezmenizi kıskanacak göz var.
minik Zeynebim üşüttün sanırım
gece üstünü açmıl ben de uyku tulumunu giydirmemiştimuyandığımda eller ayaklar buzzzzz gibiydi
derken burnu akmaya başladı çok kötü.ememiyo bile burnu tıkalı biraz emiyo ağzından nefes alıyo gene emiyo.
ne yapabilirm ilaç dışında sizce
ben philips kullanıyorum çok memenunum balkona bile çıksam yanıma alıyorum
Bebeğinize Verdiğiniz D Vitamini Kanserojen Katkılı Olabilir! | Organik Anne şok oldum kızlar artık hiçbir şeye güvenim kalmadı.ne yazıkki çocuklarımız çok kötü zamanlarda doğumuş.
günaydın dün sormustum demir ilacı dişleri sarartıyor mu diye cevap alamamıstım bugun doktora gittim demir direk ağza verildiği zaman sarartıyormus ama verdiğiniz ek gıdalara katıp verirseniz sarartma olmuyormus bilginize
gece üstünü açmıl ben de uyku tulumunu giydirmemiştimuyandığımda eller ayaklar buzzzzz gibiydi
derken burnu akmaya başladı çok kötü.ememiyo bile burnu tıkalı biraz emiyo ağzından nefes alıyo gene emiyo.
cızırtı önemli bir sorun değil, arkasında pek çok kanal var. yakın evde başka biri aynı kanalı kullanıyordur. ben avent kullanıyordum, yakınlarda da varmış, fabrika çıkış kanalını değiştirip cızırtısız kullandım çok uzun zaman.
teşekkür ederim canımcanım maalesef sana bir yardımım olmuyor başıma gelmedi daha önce
çook geçmiş olsun
canım demir ilacı toplatılacak diye biliyorum aşıya gittiğimizde doktor bakanlığın verdiği bozuk çıkmış belli seri numaralar dedi siz eczaneden ferrum damla alın dedi ben onu kullanıyorum.
burnunu serumla açıp rahat nefes almasını sağlamalısın bol bol emzirmek için ve rahat uyuması için bu gerekli geçmiş olsun
Bebeğinize Verdiğiniz D Vitamini Kanserojen Katkılı Olabilir! | Organik Anne şok oldum kızlar artık hiçbir şeye güvenim kalmadı.ne yazıkki çocuklarımız çok kötü zamanlarda doğumuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?