- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.681
Sutunu sagip veren arkaslara bisorum olacak... buzluktan cikti isittik icti. Biraz kaldi. . Ne olacak? Atacak miyiz...disarida ne kadar kalabilir...
Kızlar hergün yazıyorum ya burdan gelişmeleri kızım nerdeyse 10 gündür kendi başına uykuya dalıyor pışpış yok başında bekleme yok yatağına koyuyorum uyuyor
Ve eskiden 10 da uyurken şimdi akşam z 8 de uyuyor ve kaçta yatarsa yatsın sabah 8-8.30 arası uyanıyor
Ama az önce ilk kez çok kötü bi şey oldu kızımı saat 8 de koydum yatağına yine şarkılar oyunlar başbaşA geçirdiğimiz bir saatin ardından ve 20 dakika içinde uyudu ben de yanına geldim yatağıma yattım saat 21.30 gibi ve burayı okuyayım dedim biraz
Sonra saat 10 gibi kızım çığlık çığlığa uyandı bir öksürük bir ağlama kıpkırmızı oldu sanki boğuluyo gibi oysaki sakin sakin uyuyordu
Kucağıma alıp sakinleştirdim öptüm kokladım içini çeke çeke boynuma sokuldu
Sonra emzirip yatırdım. Hemen uyudu
Sizce neden böyle yaptı kabus mu gördü acaba gerçekten çok korktum
Umarım bunu akışkanlık haline getirmez
Sutunu sagip veren arkaslara bisorum olacak... buzluktan cikti isittik icti. Biraz kaldi. . Ne olacak? Atacak miyiz...disarida ne kadar kalabilir...
Cnm rüya görmüştür belki bi iki kere bizde de oldu çığlık atarak uyandı oğlum çok korktum ama öle rutine binen bişi diil için rahat olsunKızlar hergün yazıyorum ya burdan gelişmeleri kızım nerdeyse 10 gündür kendi başına uykuya dalıyor pışpış yok başında bekleme yok yatağına koyuyorum uyuyor
Ve eskiden 10 da uyurken şimdi akşam z 8 de uyuyor ve kaçta yatarsa yatsın sabah 8-8.30 arası uyanıyor
Ama az önce ilk kez çok kötü bi şey oldu kızımı saat 8 de koydum yatağına yine şarkılar oyunlar başbaşA geçirdiğimiz bir saatin ardından ve 20 dakika içinde uyudu ben de yanına geldim yatağıma yattım saat 21.30 gibi ve burayı okuyayım dedim biraz
Sonra saat 10 gibi kızım çığlık çığlığa uyandı bir öksürük bir ağlama kıpkırmızı oldu sanki boğuluyo gibi oysaki sakin sakin uyuyordu
Kucağıma alıp sakinleştirdim öptüm kokladım içini çeke çeke boynuma sokuldu
Sonra emzirip yatırdım. Hemen uyudu
Sizce neden böyle yaptı kabus mu gördü acaba gerçekten çok korktum
Umarım bunu akışkanlık haline getirmez
Oğluşuna beraber nice nice senelerin olsun doğum günün kutlu olsunBu hafta benim icin bitti. YArin ve Cumartesi Pazar oglumla olacagim.
SAli gunu kayinvalidem geldi. Maallah diyeyim Kayra babaannesi ile cok iyi anlasiyor. Kayinvalidem de pamuk gibi bir kadindir.
Kayra babasina cekmis, sessizligi, huzuru ve sakinligi seviyor. Benimle hic alakasi yok. Babaanne de cok sakin ve yumusak tatli seslidir. Tabi bizim Kayra'da bayiliyor babaanneye.
Yarin yani 12'yi gectigine gore bugun benim dogumgunum. Cuma aksami kalabalik bir arkadas grubu, kayinvalidem esim ve Kayram ile beraber disarida olacagiz. Oglumla ilk dogumgunum ve en buyuk hediyem.
aynı sorun biz de de var canım uyumaya çalışırken uyurken ve emerken aşırı terliyor
acaba ben aldığım d vitamini arttırsam ona da geçermi ki
Sağılan anne sütü;
Oda ısısında 4- 8 saat
Buzdolabında 24 saat
Buzlukta (eski tip) 3 ay
Derin dondurucuda 6 ay saklanabilir.
Dondurulduktan sonra eritilen süt , oda ısısında 1 saat, buzdolabında en fazla 24 saat saklanabilir.
Sağılmış anne sütü bebeğe nasıl verilmelidir?
Donmuş sütün eritilmesi için süt bir gece önceden buzdolabının alt rafına konarak, soğuk ortamda eritilmelidir.
Ilıtmak için ya oda ısısında ya da ılık su dolu bir kabın içine konarak (ben-mari yöntemi) ısıtılmalıdır.
Anne sütü kesinlikle ateş üzerine konmamalı, mikro dalga fırında ısıtılmamalı ve kaynatılmamalıdır. Bu işlemler anne sütü içindeki proteinlerin ve mikrop öldürücü faktörlerin kaybolmasına neden olur.
Dondurulmuş süte taze süt eklenmemelidir.
Süt çözdürüldükten sonra bebeğe vermeden önce hafifçe çalkalanarak sütün karışması sağlanmalıdır.
Dondurulmuş süt eritildikten sonra tekrar dondurulmamalı, 24 saat içinde tüketilmelidir.
Bu hafta benim icin bitti. YArin ve Cumartesi Pazar oglumla olacagim.
SAli gunu kayinvalidem geldi. Maallah diyeyim Kayra babaannesi ile cok iyi anlasiyor. Kayinvalidem de pamuk gibi bir kadindir.
Kayra babasina cekmis, sessizligi, huzuru ve sakinligi seviyor. Benimle hic alakasi yok. Babaanne de cok sakin ve yumusak tatli seslidir. Tabi bizim Kayra'da bayiliyor babaanneye.
Yarin yani 12'yi gectigine gore bugun benim dogumgunum. Cuma aksami kalabalik bir arkadas grubu, kayinvalidem esim ve Kayram ile beraber disarida olacagiz. Oglumla ilk dogumgunum ve en buyuk hediyem.
Bu hafta benim icin bitti. YArin ve Cumartesi Pazar oglumla olacagim.
Canım ısıtıldıktan sonra hiç kalamıyor tekrar da ısıtamıyosun anne sütünün bozulması çok tehlikeli aman dikkat et
Tadına bak normalse kalanı kaşıkla ver istersen 15 dakika içinde
Atacaksın maalesef canım.
Sağılan anne sütü;
Oda ısısında 4- 8 saat
Buzdolabında 24 saat
Buzlukta (eski tip) 3 ay
Derin dondurucuda 6 ay saklanabilir.
Dondurulduktan sonra eritilen süt , oda ısısında 1 saat, buzdolabında en fazla 24 saat saklanabilir.
Sağılmış anne sütü bebeğe nasıl verilmelidir?
Donmuş sütün eritilmesi için süt bir gece önceden buzdolabının alt rafına konarak, soğuk ortamda eritilmelidir.
Ilıtmak için ya oda ısısında ya da ılık su dolu bir kabın içine konarak (ben-mari yöntemi) ısıtılmalıdır.
Anne sütü kesinlikle ateş üzerine konmamalı, mikro dalga fırında ısıtılmamalı ve kaynatılmamalıdır. Bu işlemler anne sütü içindeki proteinlerin ve mikrop öldürücü faktörlerin kaybolmasına neden olur.
Dondurulmuş süte taze süt eklenmemelidir.
Süt çözdürüldükten sonra bebeğe vermeden önce hafifçe çalkalanarak sütün karışması sağlanmalıdır.
Dondurulmuş süt eritildikten sonra tekrar dondurulmamalı, 24 saat içinde tüketilmelidir.
Msj kutun dolu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?