2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir düzeltme ile beraber hepsi doğru. Taze sağılan süt buzdolabında 72 saat durabiliyor.

BAKANLIKTAN GELEN SON YAZIYA İSTİNADEN BUZLUKTA DONDURULMUŞ OLAN SÜTLER 6 AY DEĞİL DE 3 AY SAKLANABİLİYORMUŞ BESİN DEĞERLERİNİ YİTİRDİĞİNDEN ,(kapağı sürekli açılıp kapandığı için)

abim aile hekimi kızlar ,ona sorduğumda söyledi bu bilgiyi ve ben de eski sütlerimi oğluma ısıtarak verdim yenilerini de yerine sağarak telafi ettim böylece son 3 aylık dönem olacak şekilde sütlerimi yenilemeye çalışıyporum.

canım yaaa nasıl kazandırdın bu uyutma tekniğini ben yapamadım. ille de sallanmak istiyor. 2 dündür 9.30 da yatağına yatırıp sallıyorum 10-15 dk içinde uyuyor.
aşamalarını anlatırmısın lütfennnn
okuduğun kitap Mahallenin En Mutlu bebeği mi idi

aaaa ama bu çok kötü oldu. hepsini şimdi yenilemeye mi çalışıcaz. o zaman bebiş memeden soğur.

Bu uyutma teknikkerini bende beceremiyorum midafr geldigi snda tum duzen alt ust oliyor bana gore degik heralde

Buarada bnm bebisim dun gene gozunun beyazini kanatmis luboyfcum seninki gectydi dimi tirnaginida kesmistm nsdil becerdi gene anlamadm . baktkca uzuluyorum

Selam kızlar, dün bi kapıdan uğrayıp çıktım, selam bile veremedim,linola şampuanı sormuştum ama kullanan yok sanırım.
aynı ya bizde üç günde bir yapmaya başladık, bi katılık yok kakasında kabız değil sanırım, benim doktorum normal dedi sümüksü hali için,keyfi falan yerindeyse sorun yok diyo:44:
Günaydin arkadaşlar
Geceden beri diş Ağrısı cekiyorum. Oglumu sadeve emziriyorum henuz ek gida mama falan yok 4 ayligiz daha.doktora gitsem dolgu okacak kesin bir zarari olurmu ki bilgisi olan varmi
Git canım ihmal etme, ben üç aylıkken gitmiştim kanal tedavisi yapıldı, uyuşturulduğu için iki saat emzirmedim sonra sağıp döktüm o kadar, iki saat emmemesi yetiyo yani. Hatta sonra ebe demişti sezeryanda yapılan anestezinin verilen ilaçların yanında o hiç bişey değil diye, rahat ol yani. Geçmiş olsun.

Burkacım çok çok geçmiş olsun, bi daha yolunuz düşmesin inşallah, bu arada ne kadar yaratıcısın bayıldım bebişin dolabına, bizde olsa kedileri ayıramam ordan iyi seninkiler rahat bırakıyor:)

Kaç gündür bi polly muhabbeti dönüyor yaa, ben baya özendim merakta ettim:)) biz mama sandalyesi almamaya karar verdik görümcemin kızınınki bursadaymış, eşim baktı sağlam dedi dün getirdi, o da polly çıktı:) biraz eski ve pis ama güzelce yıkadımı bişeycik kalmaz. Bi kılıfı naylonumsu yazın bebişleri terletebilir ama onada buluruz bi yolartık, bi de bizimkinin ayaklarını koyma yer kayıp, çok işe yarayan bi parçamı acaba o ???

merhaba kızlar.. kızıma bir haller oldu 4 gündür tuvalete gitmeme bile izin vermiyor. kucağımda beraber giriyoruz.. nasıl huysuz nasl huysuz. hoppala yaparken bile ağlıyor.. sanırım diş çıkarma vakası yaşıyoruz. eline birşeyler veiriyorum kaşısın diye ama yok elinden atıyor yine parmaklarını sokuyor ağzına ısırmak için. diş etleri çok sert. alt diş etinde 2 tane yanyana beyazlık var. diş mi çıkarıcak acaba?

bu arada bende uyku eğitimi vermeyi başaranlardanım. geceleri kendi kendine uyuyor artık. kitap filan okumadım kafama göre..

ben emziremedim canım. kız unutmuş mememe göz ucunla bakmadığı gibi kıyameti kopardı yaklaştırınca.

merhaba kızlar.. kızıma bir haller oldu 4 gündür tuvalete gitmeme bile izin vermiyor. kucağımda beraber giriyoruz.. nasıl huysuz nasl huysuz. hoppala yaparken bile ağlıyor.. sanırım diş çıkarma vakası yaşıyoruz. eline birşeyler veiriyorum kaşısın diye ama yok elinden atıyor yine parmaklarını sokuyor ağzına ısırmak için. diş etleri çok sert. alt diş etinde 2 tane yanyana beyazlık var. diş mi çıkarıcak acaba?

bu arada bende uyku eğitimi vermeyi başaranlardanım. geceleri kendi kendine uyuyor artık. kitap filan okumadım kafama göre..

ben emziremedim canım. kız unutmuş mememe göz ucunla bakmadığı gibi kıyameti kopardı yaklaştırınca.

Yok cok farketmiyo ayaklari sallandirir okadar. Gorumce pollysi havasi mi atiyongg sen de:))

Sagip verdin mi heracim? Emmese de anne sutu almis olurdu ya

Yok cok farketmiyo ayaklari sallandirir okadar. Gorumce pollysi havasi mi atiyongg sen de:))
:))) görümce pollysi, valla tek hayra geçtikleri nokta kendilerinin, başka bi faydalarını göremedik ne yazıkk ki, anca halası kurban diye peşinde gezer:)) ya bide şeyi sorcam, bu iki tepsi olayı mavi çıkan bi plaka var tepsinin üzerinde o dimi canım???

Tesekkurler. ...

Rica ederim. Bu sabahta 150 ml ben dökmek zorunda kaldım. Biberona bi süredir naz yapıyordu ara ara. Bu sabah en sonunda ağladı. Yarım saatten fazla uğraştık 5-10 dk ara vererek ama almadı biberonu. Göğsümü yıkayım verdim yapıştı hemen. Yaralarım tekrar açılmazsa emzirmek benimde işime gelir. Bakalım hakkımızda hayırlısı.

Myhoneyciğim doğumgünün kutlu olsun !
Oğlunla ve tüm sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşların olsun.

Black. Evet çok merak ediyorlar özellikle o yeşil kutulara girmek istiyorlar.
Kapalı kapıyı bile açtıkları için kapının kolunu iple yana çaktığım bir çengele bağlıyorum Ozaman açamıyorlar.
Zor oluyor tabi her seferinde ip bağla çöz :)

Emel, hastanede hızlı hızlı bakarken bile eksikliğini hissettim iyi olmanıza sevindim .

Oğlunla ve tüm sevdiklerinle birlikte nice nice mutlu sağlıklı huzurlu yaşların olsun.

Black. Evet çok merak ediyorlar özellikle o yeşil kutulara girmek istiyorlar.
Kapalı kapıyı bile açtıkları için kapının kolunu iple yana çaktığım bir çengele bağlıyorum Ozaman açamıyorlar.
Zor oluyor tabi her seferinde ip bağla çöz :)

Emel, hastanede hızlı hızlı bakarken bile eksikliğini hissettim iyi olmanıza sevindim .

Blackr, Evet çok merak ediyorlar özellikle o yeşil kutulara girmek istiyorlar.
Kapalı kapıyı bile açtıkları için kapının kolunu iple yana çaktığım bir çengele bağlıyorum Ozaman açamıyorlar. Zor oluyor tabi her seferinde ip bağla çöz :)

Emel merak etmiştim valla nerdesin diye, iyi olmanıza sevindim

Halasi kurban der, cannnnım derler ama iste bazilari bi ise yaramazlar:)))) evet biri seffaf biri mat iki tepsisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…