2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Beğendim ama begen tuşu yok

Kaan 2 aylık olduğundan beri gece 11-12 gibi emip sabah 6-7 gibi emmek için uyanırdı ama bu ara tamamen sapıttı odasını ayırıp uyku eğitimine başlıcam bende ve gece ilk iki ay dışında hiç uyandırmadım benim ki gündüz memeye yapışık olduğundan sanırım gece çok aramıyordu ama bu ara bana haram geceler
Pişirme işini tencereye biraz su koyup üzerine şu tel süzgeçler varya misina gibi olan onu koyup o şekilde buharda pişirebilirsin canım metal değmemiş olur yada seramik tenceren varsa seramik tencere de olur ama bende ki seramikler büyük olduğu için tel süzgeçle buharda pişircem acti-fry pişirirmi acaba biz 6. Ayda başlayacağız ek gıdaya

Canım bu kılo alımını etkılemedımı bana doktorlar hep kaldır gecededıler ksldıra kaldıra alıstı(

Canım bu kılo alımını etkılemedımı bana doktorlar hep kaldır gecededıler ksldıra kaldıra alıstı(

Valla etkilediyse de iyi yönde etkiledi canım 4.5 aylık iken 9300 gr ve 69 cmdi büyümek için uyumaya da ihtiyaçları var. Am gel görki şindilerde sapıttı yani uyanacağı varsa illa uyanıyor bu sıpalar bende acaba doymuyordamı uyanıyor bu aralar die düşünmüştüm ki sol göğsümü tam boşaltmamış dün süt düğümlendi çok uğraştım demekki doyuyo edepsizliğin den uyanıo

My honey, doğum günün kutlu olsun. Dün akşamınız nasıl geçti? Kayra yadırgadı mı kalabalığı

meltowski imşallah grip değilsindir. Çok fena bişeymiş bu seneki grip. Bir yerden kapıcaz diye aklım çıkıyor evden çıkmak istemiyorum bu yüzden.

Bıtikbebede normal sophie yokki. Küçük olanından var. Canlı canlı görmeden almak istemedim.

Perfectbeuty. Muz kakada iplik gibi şeyler yaşıyor. Tecrübe etmiş oldun:) bebeğin bir yaşına gelene kadar benim gibi kakaloji bölümünü bitirirsin :) uzman kakalog oldum, her seferinde özenle inceliyorum :))

Dişi geliyor olmasın??

Merhaba kızlar,

Geçmişi okuyamadım henüz, şimdi edindiğim bir bilgiyi paylaşayım hemen.

Bebek alışverişi yaptığımız mağaza magazin göndermiş, zürafa sophie nin tüm avrupada toplatıldığı yazıyor. İçersindeki ses çıkarak aparatta çocuk sağlığına aykırı birşey bulunmuş. My honey henüz almadıysan hemen yazmak istedim.

Daha sonra yeniden gelicem :))) şimdi yerleşmeye devam :)

keşke küsünce çekip gitse cnm yaa inş. gider bi an önce çok gıcık bi durum bnm kv. iidir hoştur saolsun ama ayne ev çokkkkk zordur sanki..ama senn paşa müthiş uyumlu maşallah ya..Allahtan eşinde farkında, bu da çk önemli..sizde tadını çıkartıyosunuz gezmelerin valla hem eşinle hem Atahan la..ohh

bze dünki gezmeler yetmedi bi de akşam yemeğe çıktık. aslında öle bi planımız yoktu eşim uyudu ikindin bnde çay bisküvi cips vb. atıştırmalık hazırlamıştım, kalkınca açım hani ymk dedi bnde yok yapmadım deyince hazırlann çıkalım dedi. restoranda furkiş çk gzl durdu bebek arabamızı da götürdük. çk rahat oldu.en kısa zmna tekrarlicaz

süpermiş yaa yaygınlaşsa da herkes dikse bi fidan..harika bi şeymiş bebek büyüyünce de kendi sular sever ağacını..tuttum bunu

canım birisi yazdığımı beğendiğinde bildirim geliyor, bide yanında puan yazıyor...bunlar puan sistemine falan mı geçti

doğru hatırlıyorsun canım, hem o hemde bu hafta dr özün kitabını okuyorum o diyor 1 haftalık hazırlayabilirsiniz diye...
pişirme için henüz birşey almadım alacağım...daha önce kendimiz için çok araştırmıştım bu konuyu. sağlık sıralamasına göre en iyiden başlayarak : döküm-seramik-çelik-teflon diyorlar

Canım mamaroo yu neden sattın? Artık kullanamıyor mı oğlun?

Ne tatlı bir haber :)) bizde ısırılalım artık :)

Benim kızım kulağımdaki küpeyi çekti geçen gün, bıraktım küpe takmayı. Kucağımdaykende saçımdan nir parça tutuyor, oradan destek alıyor kendine kucağımda daha güvende hissediyor sanırım. Hep sağ kolumla taşıyorum, o da sol tarafta enseme yakın bir parça tutuyor, başım ağrıyordu 2 gündür, bir dokundum saçımı çektiği yer ağrıyormuş meğer :) bıraktırmıyorumda, hoşuma gidiyor :) daha neler göreceğiz bakalım :)

İzleme canım onları, insanlardan soğursun :)))

Üzüldüm bu arada, inşallah en kısa zamanda yavrusunu alır kucağına sağlıkla

Ahaha ben de her kakayi gozlerimi kocaman acip inceliyorum minnosh :))
Ben de ev hapsi ilan ettim bu gripte disari cikilmaz. Goz gore gore...

Arkadaşımın (bizden 50 gün büyük) kızınında uykusu sapıtmış. Gece rahat uyuyan çocuk zombiye bağlamış. Doktorları bebek uykusundan rem (yetişkin) uykusuna geçiyormuş adapte olana kadar sapıtıyormuş uyku düzeni gibi bi açıklama yapmış. Cümlemde yerlerde sürünüyor o ayrı. :))

Flash tv mi izlesem onlarin kafalarini yasamak istiyorum adamlae mutemadiyen halay cekiyo ehehe
Adamlar her halukarda mutlu tey tey

Senin msj begen yapacaktım yanındaki üçgene bastım telf da yanlışlıkla
O ne ki acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…