- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.801
arkadaşım ne düşük çenen var, posta kutun yine dolu
aman canım doktorlar gerçekten enteresan...günde toplam 180cc diyor. biliyorsun Atahanın başından beri kilosu çok iyi ve emmeyi çok seviyor. yani çocuğun ihtiyacı yok. ama bu arada bizim doktor aynı zamanda Sulozların doktoru. ona da kesinlikle 6. aya kadar tattırma bile demiş. anlamadım neye göre başlatıyor ek gıdaya
minik kuzum kıyamam ben ona :))) ne buluyorlar acaba şu avakadonun tadında :) kerevizi ekle bencede canım, hem besin değeri çok yüksek hemde sindirime yardımcı oluyor
bende keçi sütü diye kodlamıştım kafama, araştırdıklarını benimlede paylaşırsan sevinirim canım. tereddüte düştüm şimdi sen böyle diyince
melaba canm melaba .ben k.v bişey almasını beklemiyorum yeterki bana oğlunu sömüren sürekli masraf açan biriymişim gb davranmasın yeter kısaca aldıklarımıza bari karışmasnHehe yine herseyi annesi alan ve kvsi bisey almayan bi agustos annesi daha. Melabaaaaaa :))))
Kızlar oda deyince yazmadan geçemedim bende Kaan'a bir tane sallanan karyola aldım ikeadan da dolap ve şifonyer yatak odam büyük olduğu için aybike gibi yatak odama koydum hepsini ama kışın koca oda ısınmadı ki üstünün teras olması da ayrı bir sebep ısınmamasında sonra Kaan'ın eşyalarını oturma odasına taşıdım oradaki L koltukta yatmaya başladık TV'de var o odada hem yatıoz hem oturuoz iyiydi :)) ama yatağımı özledim hergün yatak topla ser rezillik sonra yatağımı geçirdim oturma odasına L koltuğu ardiye yaptığım küçük bi oda var oraya koydum bu seferde giyin soyun sıkıntı oldu şimdi bi adam buldum gardolabı söküp şuan yattığım odaya kurdurucam :)) küçük odaya koyduğum L koltuğu eski yatak odama koyucam :)) Kaan'ın odasını ayıracağım küçük odaya ama orayada ilave olarak tek kişilik bir baza alacağım emzir alt değiştir giydir ve eşin yokken yanında yatayım die :)) he o odadaki bilgisayarı mutfağa taşıdım bugün :))) han gibi bir ardiyem olacak ki anca sığıyorum daha tv Ünitesi'nin kenarlarındaki kitaplığı da söktürüp o boş odaya koyucam sil toz al yapamıyorum çocuklu halimle tv de duvara montelettiricem gardolabı söktürürken Mayıs'ta taşındım bu eve Mayıs'tan beti revizyon bitmiyor)eşim sonunda isyan bayrağını çekti beni karıştırmada ne yaparsan yap dedi :€ adan korkuo yakında onuda değiştiricem die:)))))
oy maşallah hadi gözünüz aydın darısı başımızateyzeleri idil bugün çıkan yeni dişiyle annesini ısırdı haberiniz olsun darısı ısırılmayan annişlerin başına 3 gündür ateşi vardı yavrumun canavar gb çeneme omzuma ne bulursa oraya saldırıyordu inşALLAH RAHATLAR ARTIK
canm bende bi düzen oturtamadım yaa çok zor uykuya geçiyor artı parmağını emmeden geçemiyor uykuya.sevgli hogg okuyucuları parmak emme konusunda hoggun bir önerisi var mıbizde nihanla uyku eğitimine başlayalım dedik ama ilk günden yelkenleri suya indirdikuyku saati gelince yatağına bıraktım nihanı öptüm ışığı kapayıp gece lambasını açtım, yanında pışpış yaptım 2 dk falan durdu sonra başladı ağlamaya, sakinleştirmeye çalıştım kucağıma alıp tekrar yatırdım yatırır yatırmaz yine bastı çığlığı, pışpış eee falan demekte fayda etmedi benim sesimi bastırdı o kadar çok ağladı ki gözümün içine bakıyodu al beni diye dayanamadım en sonunda aldım, nasıl alışıcaz biz bu uykuya
geceleri gözlerimi açamıyorum kaç kare kalkıyorum sayamadım artıkama o gülüşler cıvıldamalar içimi ısıtıyo unutturuyo tüm yorgunlukları benim yavrum hasta 3 gündür öksürüyor burnu tıkalı antibiyotik ve peditus kullanıyoruz inşallah hemen iyileşir miniğm
Geçmişi okurken beğen tuşunun olmqması büyük boşluk yarattı bende :)
gözünüz aydın annesi rahatlar tabiki artık ,ama sen yandın hep ısırılacaksın.:))
ben de cesaret edemiyorum bir türlü şu yönteme,ağlamasına dayanamam diyorum.
çok geçmi,ş olsun ,acil şifalar inş.
oyyyy,kıyamam allah en acilinden şifalar versin inş,bundan sonra çok dikkatli ol arkadaşım,en ufak bişr öksürüğünde ciğerlerini dinle ielrletme...allah kolaylık versin.
Ayyy yerim onu masallahhh :)
Anne sutune en yakin sut keci sutuymus. Bizim doktorumuz keci sutu dedi
teşekkürler sanırım yakında o bizi yiyecek :)
Hepınıze gunaydın kızlar...umarım kuzularla hersey yolundadır...malumunuz ben yurtdısındayım kenyada...bızımkı 5 aylık olunca doktor ufak ufak meyveye basla dedı...elma verdım yemedı armut verdım yemedı..muz verdım baktım sevdı...papaya ıle karıstırdım verdım ıkı gun ...ertesı gun (kı bu rota vırus asının akabını oluyo) kakasındz ınce ıncd kıl gıbı koyu kırmızı ve sıyah renklı kan ...cok korktum hemen doktoru aradım.rota vırusunun bunu yapabılecegını soyledı.ama ertesı gun yıne...bır gun vR bırgun yok...en sonunda aldık tahlıle gıttık...hıcbırsey yoktu cok sukur...norwec te yasayan kuzenıme(bebeklerımızın arasında 10 gun var) kakanın resmını gonderdım :) abla bu muzz dedı :))) meger muzun lıflerını hazmedemezmıs bu mınnK tavsanlar...basınıza gelırse benım gıbı telaslanıp hastaneye kosmayın dıye bılgı vereyım dedım...
Okurken norveç dedin eyvah dedim yine m norveçli bilim adamları :))
Hepınıze gunaydın kızlar...umarım kuzularla hersey yolundadır...malumunuz ben yurtdısındayım kenyada...bızımkı 5 aylık olunca doktor ufak ufak meyveye basla dedı...elma verdım yemedı armut verdım yemedı..muz verdım baktım sevdı...papaya ıle karıstırdım verdım ıkı gun ...ertesı gun (kı bu rota vırus asının akabını oluyo) kakasındz ınce ıncd kıl gıbı koyu kırmızı ve sıyah renklı kan ...cok korktum hemen doktoru aradım.rota vırusunun bunu yapabılecegını soyledı.ama ertesı gun yıne...bır gun vR bırgun yok...en sonunda aldık tahlıle gıttık...hıcbırsey yoktu cok sukur...norwec te yasayan kuzenıme(bebeklerımızın arasında 10 gun var) kakanın resmını gonderdım :) abla bu muzz dedı :))) meger muzun lıflerını hazmedemezmıs bu mınnK tavsanlar...basınıza gelırse benım gıbı telaslanıp hastaneye kosmayın dıye bılgı vereyım dedım...
beğen tuşu sol alt kenarda canım yıldız sembolübeğeneyim dedim beğen tuşları gitmiş
teşkkür ederiz bilgi verdiğin için, henüz muz denemedim ama denediğimde bunu mutlaka hatırlayacağım panik yapmadan önce
Maşallah canım prensesine , hepsi cok tatlı kuzuların
beğen tuşu sol alt kenarda canım yıldız sembolü
teşekkürler sizin süt sorunu ne oldu
Bn de buradan okuyup gittim doktora aynisini soyledim keci sutu en yakinmis dedim hayir o essek sutu dedi. Keci sutunde fazlaca kalsiyum vsrmis bebeklerim bibrekletini yoruyormus folik asit eksikmis filan. Alerjik bi bebegin yoksa yogurdu inrk sutuyle yapacsksin dedi. Peki apla dedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?