2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anne sutune en yakin sut keci sutuymus. Bizim doktorumuz keci sutu dedi

Hehe yine herseyi annesi alan ve kvsi bisey almayan bi agustos annesi daha. Melabaaaaaa :))))
melaba canm melaba .ben k.v bişey almasını beklemiyorum yeterki bana oğlunu sömüren sürekli masraf açan biriymişim gb davranmasın yeter kısaca aldıklarımıza bari karışmasn

aahhh canım sende kendimi gördüm be yaw. bizde soğuk günlerde yatak odamız buzhane gb olduğu için oturma odasındaki köşede yatıyoruz. bende eşime diyorum yatağımı özledim olduğu gb yatak odasının yerini değiştirelim diyorum üşeniyo ,napsak bilmem kii
oy maşallah hadi gözünüz aydın darısı başımıza

canm bende bi düzen oturtamadım yaa çok zor uykuya geçiyor artı parmağını emmeden geçemiyor uykuya.sevgli hogg okuyucuları parmak emme konusunda hoggun bir önerisi var mı

nihancık nasıl oldu inşallah iyidir biraz daha sanırım bugn gene gitcektnz doktora?

Geçmişi okurken beğen tuşunun olmqması büyük boşluk yarattı bende :)

bende anlamadım ki o beğen tuşu noldu? yenisini hiç sevmedim

teşekkürler sizin süt sorunu ne oldu

Anne sutune en yakin sut keci sutuymus. Bizim doktorumuz keci sutu dedi

Bn de buradan okuyup gittim doktora aynisini soyledim keci sutu en yakinmis dedim hayir o essek sutu dedi. Keci sutunde fazlaca kalsiyum vsrmis bebeklerim bibrekletini yoruyormus folik asit eksikmis filan. Alerjik bi bebegin yoksa yogurdu inrk sutuyle yapacsksin dedi. Peki apla dedim :))

Hepınıze gunaydın kızlar...umarım kuzularla hersey yolundadır...malumunuz ben yurtdısındayım kenyada...bızımkı 5 aylık olunca doktor ufak ufak meyveye basla dedı...elma verdım yemedı armut verdım yemedı..muz verdım baktım sevdı...papaya ıle karıstırdım verdım ıkı gun ...ertesı gun (kı bu rota vırus asının akabını oluyo) kakasındz ınce ıncd kıl gıbı koyu kırmızı ve sıyah renklı kan ...cok korktum hemen doktoru aradım.rota vırusunun bunu yapabılecegını soyledı.ama ertesı gun yıne...bır gun vR bırgun yok...en sonunda aldık tahlıle gıttık...hıcbırsey yoktu cok sukur...norwec te yasayan kuzenıme(bebeklerımızın arasında 10 gun var) kakanın resmını gonderdım :) abla bu muzz dedı :))) meger muzun lıflerını hazmedemezmıs bu mınnK tavsanlar...basınıza gelırse benım gıbı telaslanıp hastaneye kosmayın dıye bılgı vereyım dedım...

Okurken norveç dedin eyvah dedim yine m norveçli bilim adamları :))

beğeneyim dedim beğen tuşları gitmiş
teşkkür ederiz bilgi verdiğin için, henüz muz denemedim ama denediğimde bunu mutlaka hatırlayacağım panik yapmadan önce

Maşallah canım prensesine , hepsi cok tatlı kuzuların
beğen tuşu sol alt kenarda canım yıldız sembolü

O yıldıza basınca katılıyorum diye yorum gönder diye bi yazı çıkıyor ??

Tüm hasta bebislere Allah şifa versin , bende biraz hastayim , dün gece ateşim cikti , okudum ama yazamadım , elimi kaldıracak Halim yoktu , insallah su H3N2 mıdır nedir , ondan olmamisimdir
Esra Erol a da üzüldüm hbr seyretmedim ama bebeğini kaybettiği doğruysa yazık olmus
Butikbebe de sophie de indirim var diyen arkadasa teşekkürler , bakacaktım ama uyuyakalmişım halsizlikten , bugün devam ediyorsa bi bakarım artık

teşekkürler sizin süt sorunu ne oldu

hala devam sayıır ,ayva kompostosu ,bilumum ot,baharat falan,emzirme sürelerinin arasının açılması derken mama-meme gidiyoruz bakalım,ama gerçekten emzirmek allahın annelere ve bebeklere bir lütfu,allah sütlerimizi kevser ırmağı gibi coştursun,bereket versin ve evlatlarımız da kana kana içsinler...AMİN.

Doktordan doktora degisiyor demek ki. Bizimki de keci sutu taraftari

Bugun sebzeye basliyoruz suan pismek uzere.

1 havuc, 1 patates (her ikisi de kucuk boy) ve 1,5 kasik yulaf ununu pisiriyorum. bakalim bizim Kayrus sevecek mi

Aybike senin dedigin gini cok az su koydum ki besin degeri icinde kalsin diye.

Bu arada kayinvalidem bebek beslenmesi ile ilgili bir kitap getirmis. Bebek yemeklerini 1 haftalik cokca yapip parcalara ayirip deep freeze ekonulabilecegi yaziyor. ama kasimum 1 hafta daha fazla degil. besin degerini korurmus (aybike senin beslenme uzmani arkadasin da aynisini soylemisti yanlis hatirlamiyorsam)

Aybike bu sorum sana: doktorumuz meyve ve sebzelere metal deymesin dedi. Seramik bicak aldim, mika rende aldim. tahta, silikon kasik var, cam rende aldim ama pisirma isini ne yapiyorsun? Yani sebzeleri ne de pisiriyorsun? celik, teflon, seramik vs

Suan icin erken ama 6.aydan sonra gece emzirmesini kesme ile ilgili yazi buldum. Bu arada 6.aydan sonra gece emmesini kesmenin arzuya kalmis birsey oldugu da yaziyor.

Is yerinden bir arkadasimin 20 aylik cocugu var. Hala gece 5 defa emmeye kalkiyormus. Gunduzleri sadece kati gida aliyormus. Son doktor kontrolune gittiginde doktoru cocugun yeterli kilo almadigini bunun nedeninin de gece 5 defa kalkmasi oldugunu soylemis. Gece salgilanan buyume hormonu surekli kalkmasi nedeni ile yeterli calismiyormus.

Zati 5 defa kalkinca cocuk 2 emip birakiyormus yani karnini doyurmalik bir emis degilmis.Tamamen aliskanlik. Dun itibari ile memeyi tamamen kesecekti ne yaptigini pazartesi ogrenecegim. Paylasirim sizinle de

http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com/2013/10/tomrisin-emzirme-notlar-18-gece.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…