- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.781
cnm bende şimdilik mama sandalyesi düşünmüyorum ya bakalım, evde bebek arabası bzm herşeyimiz bazen uyuyo bazen oynuyo mama sandalyesi de olur dışarı çıkana kadar en az 2 ay evdeyiz ne olsa içanadoluda bahar nisanda başlar :))
oto koltuğu önemli ama biz sürekli konya aksaray şehirlerarası yoldayız şehir içi desen hergün çıkarız..bnde szlerden fikir ediniyorum markalar yazdıkça..
bu arada dişciye gittim hafta içi gel dedikanala gider gibi 2 diş..off..
eşimle özsüte gidip kahve pasta keyfi yaptık sonrada market(kv başbaşa takılın die tembihledi giderken saolsun biz gelene furkanı yıkamış kp le süperoldu bu)
sinema seansları uysa patron mutlu son istiyor a gidecektik ama uymadı akşama belki..
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR uzun zamandır giremedim umarım iyisinizdir benim oğlum çok hasta oldu çiğerlerine kadar indi virus şidi eve nebuluzatör aldık gunde üç kere ilaçlı hava veriyorum inşallah düzelir
gözünüz aydın annesi rahatlar tabiki artık ,ama sen yandın hep ısırılacaksın.:))teyzeleri idil bugün çıkan yeni dişiyle annesini ısırdı haberiniz olsun darısı ısırılmayan annişlerin başına 3 gündür ateşi vardı yavrumun canavar gb çeneme omzuma ne bulursa oraya saldırıyordu inşALLAH RAHATLAR ARTIK
bizde nihanla uyku eğitimine başlayalım dedik ama ilk günden yelkenleri suya indirdikuyku saati gelince yatağına bıraktım nihanı öptüm ışığı kapayıp gece lambasını açtım, yanında pışpış yaptım 2 dk falan durdu sonra başladı ağlamaya, sakinleştirmeye çalıştım kucağıma alıp tekrar yatırdım yatırır yatırmaz yine bastı çığlığı, pışpış eee falan demekte fayda etmedi benim sesimi bastırdı o kadar çok ağladı ki gözümün içine bakıyodu al beni diye dayanamadım en sonunda aldım, nasıl alışıcaz biz bu uykuya
çok geçmi,ş olsun ,acil şifalar inş.geceleri gözlerimi açamıyorum kaç kare kalkıyorum sayamadım artıkama o gülüşler cıvıldamalar içimi ısıtıyo unutturuyo tüm yorgunlukları benim yavrum hasta 3 gündür öksürüyor burnu tıkalı antibiyotik ve peditus kullanıyoruz inşallah hemen iyileşir miniğm
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR uzun zamandır giremedim umarım iyisinizdir benim oğlum çok hasta oldu çiğerlerine kadar indi virus şidi eve nebuluzatör aldık gunde üç kere ilaçlı hava veriyorum inşallah düzelir
canım hani şu kahverengi gibi bir renk olan varya, onun fiyatını düşürmüşler...sanırım ürünü bitiriyorlar, zaten İzmir mağazada 1 tane kalmıştı, onu aldık bizde, son dakka yakalamışım :)) evet o yanyana olanı aldım. bizim ev sahibi iki odayı birleştirmiş, tren gibi yatak odası. onu odayı ikiye bölmek için kullanacağım
Aybike, paşan güle güle kulansın yeni eşyalarını
İkea konusu açılınca ben de oğlumun dolabını paylaşmak istedim sizlerle.
Ozana oda yapmadım ilerde kendi isteğine göre yaparız diye ama
eşyalarını nereye koysam diye düşünürken ikeadan aldığımız tv ünitesi gözüme ilişti ve bingo.
Tv duvara monte ettirip içindekileri kolilere koyup kaldırdım.
yeşilplastik büyük kutularda pijama , body ,tekalt ve örgüler var
Hasır sepetlerde çoraplar, ağızmendilleri ,şapkalar var
Bayaz küçük kutularda eldiven, önlük
Askıyı da koçtaştan alıp taktım
Çok ucuza çok kullanışlı bir dolap oldu oda takımı alınca bu dolabı
oyuncak ve kitaplar için kullanırız.
Eki Görüntüle 926022
Bu dolabı yaptıktan sonra keşfettiğim bir sitevar elinizdeki ikea ürünlerini başka amaçla kullanabilirsiniz.
Fake bookcase hides secret cabinet | IKEA Hackers Clever ideas and hacks for your IKEA
Kızlar oda deyince yazmadan geçemedim bende Kaan'a bir tane sallanan karyola aldım ikeadan da dolap ve şifonyer yatak odam büyük olduğu için aybike gibi yatak odama koydum hepsini ama kışın koca oda ısınmadı ki üstünün teras olması da ayrı bir sebep ısınmamasında sonra Kaan'ın eşyalarını oturma odasına taşıdım oradaki L koltukta yatmaya başladık TV'de var o odada hem yatıoz hem oturuoz iyiydi :)) ama yatağımı özledim hergün yatak topla ser rezillik sonra yatağımı geçirdim oturma odasına L koltuğu ardiye yaptığım küçük bi oda var oraya koydum bu seferde giyin soyun sıkıntı oldu şimdi bi adam buldum gardolabı söküp şuan yattığım odaya kurdurucam :)) küçük odaya koyduğum L koltuğu eski yatak odama koyucam :)) Kaan'ın odasını ayıracağım küçük odaya ama orayada ilave olarak tek kişilik bir baza alacağım emzir alt değiştir giydir ve eşin yokken yanında yatayım die :)) he o odadaki bilgisayarı mutfağa taşıdım bugün :))) han gibi bir ardiyem olacak ki anca sığıyorum daha tv Ünitesi'nin kenarlarındaki kitaplığı da söktürüp o boş odaya koyucam sil toz al yapamıyorum çocuklu halimle tv de duvara montelettiricem gardolabı söktürürken Mayıs'ta taşındım bu eve Mayıs'tan beti revizyon bitmiyor)eşim sonunda isyan bayrağını çekti beni karıştırmada ne yaparsan yap dedi :€ adan korkuo yakında onuda değiştiricem die:)))))
Canım cok sevindim insallah hersey gönlünce olur
Canım bende 20 lik diş çektirdim 2 ay kadar oluyor , lokal anestezik yapıldığı icin bebege fazla bi etkisi olmaz dedi Dr. Bişeyde olmadı sukur
Yaa biz bu topikte ben onu aldım ben bunu aldım diye hava atıyormuşuz , evet kızlar bimden aldığım nevresim takımı ile hava attım siz alın diye söylemedim , 25 tl Cook para çünkü
Ayrıca bi hava daha atacağım playskool elefun aldım bugün , dayanamadım ben bile cok beğendim ki bebisim bayıldı , 3 u birden oynuyorlarbu arada ben dönence almadım kısa süre icin para vermeyim dedim, birde park yatağa takilmiyor diye biliyorum , sizde dönence ve oyun halılarınızla bana hava attınız , cok teessüf ederim
Bende öyle düşündüm, iyi yolculuklar
Bende öbür oğlumda almıştım , guzel tarifler var icinde , bende paylaşacaktım sen benden önce davranmışsin
Ne guzel düşünmüşsün canım , cok guzel fikir
Rabarba basım dondü , adam haklı korkmakta, ben okurken anlamadım o yaşıyor bi de
İnsallah istediğin gibi guzel olsun canım
ben de ayakta sallayarak uyutuyorum
şimdi direk yatakta sallamaya başladım yarım saatte uyuyor şşşşşt sesi ve sallayarak
direk yatağına bıraksam durmazki anlamadım ben yaaama bu akşam direk yatağına bırakayım mızmızlanınca sallayayım o zaman dimi canım
Bu hafta benim icin bitti. YArin ve Cumartesi Pazar oglumla olacagim.
SAli gunu kayinvalidem geldi. Maallah diyeyim Kayra babaannesi ile cok iyi anlasiyor. Kayinvalidem de pamuk gibi bir kadindir.
Kayra babasina cekmis, sessizligi, huzuru ve sakinligi seviyor. Benimle hic alakasi yok. Babaanne de cok sakin ve yumusak tatli seslidir. Tabi bizim Kayra'da bayiliyor babaanneye.
Yarin yani 12'yi gectigine gore bugun benim dogumgunum. Cuma aksami kalabalik bir arkadas grubu, kayinvalidem esim ve Kayram ile beraber disarida olacagiz. Oglumla ilk dogumgunum ve en buyuk hediyem.
Selam kızlar,
Nihayt evimizdeyiz, çok yorucu bir yolculuk yaşadık bu defa, 118 kilo bagajla gelmişiz :s henüz açamadım neyi nereye nasıl yerleştireceğim bilemiyorum maalsef, baya detaylı temizlik var şuan evde. Kızım 2 gündür çok huysuz, sürekli mız mız takılıyor. Dışarısı soğuk, evde de camlar kapılar açılıyor sürekli umarım hasta etmeyiz. Gerçi kızımla dışarıdaydık çoğu zaman, bir arkadaşımıza falan gittik ama yinede hava değişikliği hasta eders diye korkuyorum, gözüm üzerinde.
Geçmişi deha okuyamadım tam, iyi yolculuk dileyen herkese çook teşekkürler :)
aaah be canım elmayı rendeledim az pütürlü gibi ya ,onu da tükürdü öğürdü,ya benimkinde mi sorun var nedir ya da henüz hazır değil herhalde.ben 2 aylıkkenden beri pusetinde masanın kenarına oturtuyorum canım son zamanlarda yemek yediğimizde heyecanlanıyor ağzını açıp kapıyordu ben de buna istinaden başladım ama hayırlısı bakalım.Başlarda benim kizda istekli degildi ama biz yerken yedirmeye çalıştım özellikle karşısında kaşıkla biseyler Ye iç cok etkili oluyor cok ugrastm yemek istemediğini ertesi gün tekrar denedim öyle başardım ve saatli mama ve ek gıda vermeye çalışıyorum bununda faydası var birde meyveleri rendeleyerek degil çay kasigiyla sıyırarak veriyorum puturlu buda alistirmada etkili oldu tavsiye ederim.
hepsini çok az suda haşlıyorum, suyunu hiç dökmeden hani un elekleri vardır ya misina olan onlardan elimle ezerek geçiriyorum. böylelikle çok ince pütürlü oluyor, o şekilde veriyorum canım
Cnm omuyrm sizi hatta bi kc defa sana da cvp yazmstm ama gormedn herhlde. Biz iyiz buyuk kizi yazdrdk kreş e. Ama sira ne zmn gelir bilmyrz. Doluymus tum siniflr.:-((Canım hoşgeldin nasılsın sen de sanki bir süredir yoksun
Nasıl alıştın mı newyorka bence büyük kızını kreşe gönder sanırım 3 yıl ordasınız süper İngilizce öğrenir benim bi arkadaşım da Vaşington' da oğlu 5 yaşında 2 ayda öğrendi ingilizceyi hatta annesinin yanlış telaffuzlarını düzeltyormuş falan
O yaşta çok açık oluyor dil becerileri çocukların 6 farklı dili aynı snda öğrenebiliyorlarmış
Güzel bi fırsat çocuklar içinde
Cnm omuyrm sizi hatta bi kc defa sana da cvp yazmstm ama gormedn herhlde. Biz iyiz buyuk kizi yazdrdk kreş e. Ama sira ne zmn gelir bilmyrz. Doluymus tum siniflr.:-((Canım hoşgeldin nasılsın sen de sanki bir süredir yoksun
Nasıl alıştın mı newyorka bence büyük kızını kreşe gönder sanırım 3 yıl ordasınız süper İngilizce öğrenir benim bi arkadaşım da Vaşington' da oğlu 5 yaşında 2 ayda öğrendi ingilizceyi hatta annesinin yanlış telaffuzlarını düzeltyormuş falan
O yaşta çok açık oluyor dil becerileri çocukların 6 farklı dili aynı snda öğrenebiliyorlarmış
Güzel bi fırsat çocuklar içinde
Geçmişi okurken beğen tuşunun olmqması büyük boşluk yarattı bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?