- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #71.841
Adamlar her halukarda mutlutey tey
Senin msj begen yapacaktım yanındaki üçgene bastım telf da yanlışlıkla
O ne ki acep
Canım hoşgeldin umarım tatilin güzel geçmiştir neler yaptın anlat tatil yapmış gibi mutlu olalım biz de
Çok şanslısın bu arada ya yurtdışında çalışmak zor ama bu ücretli izin olayı muhteşemmiş bu imkan için Türkiye olarak daha çok yol katetmeliyiz maalesef
Ben de süt iznimi kullanıyorumya şimdi işten erken çıkarken utanıyorum resmen öyle hissettiriyorlar çünkü sonra kendine gel diyorum bu bana tanınmış bir hak kullanıcam tabiki de
118 mii!! Naaptin ivyy? Neyse hosgeldin diyemesek de hosgjttin diyelim bununla da gecmis olsun. Bebekle yolculuk zor ya...
Canım mamaroo yu neden sattın? Artık kullanamıyor mı oğlun?
canım ben sık kullanıyorum beğen tuşu uzmanıyım yazılanları ancak okuyorum
sonra cevap vermek lazım gelirse de hemen cevap verip eğlenceli sohbetleri okumaya
devam ediyorum.
değişiklik yapılmış beğen tuşu yıldız işareti olmuş sol alt kenarda.
öpüyorum hepinizi
Hoşbuldumm, bebekle yolculuk zor ama yapılmayacak gibi değil. Ben artık alıştım. Bir ara burada yazmak istiyordum bebekle yolculuk deneyimlerimi ama bilgi kısmını atlayıp -anaa uçağa binmiş hava atıyor a döner iş diye yazmadım, hemüz o kadar medenileşemedi topic imiz :)
Hepınıze gunaydın kızlar...umarım kuzularla hersey yolundadır...malumunuz ben yurtdısındayım kenyada...bızımkı 5 aylık olunca doktor ufak ufak meyveye basla dedı...elma verdım yemedı armut verdım yemedı..muz verdım baktım sevdı...papaya ıle karıstırdım verdım ıkı gun ...ertesı gun (kı bu rota vırus asının akabını oluyo) kakasındz ınce ıncd kıl gıbı koyu kırmızı ve sıyah renklı kan ...cok korktum hemen doktoru aradım.rota vırusunun bunu yapabılecegını soyledı.ama ertesı gun yıne...bır gun vR bırgun yok...en sonunda aldık tahlıle gıttık...hıcbırsey yoktu cok sukur...norwec te yasayan kuzenıme(bebeklerımızın arasında 10 gun var) kakanın resmını gonderdım :) abla bu muzz dedı :))) meger muzun lıflerını hazmedemezmıs bu mınnK tavsanlar...basınıza gelırse benım gıbı telaslanıp hastaneye kosmayın dıye bılgı vereyım dedım...
Arkadaşımın (bizden 50 gün büyük) kızınında uykusu sapıtmış. Gece rahat uyuyan çocuk zombiye bağlamış. Doktorları bebek uykusundan rem (yetişkin) uykusuna geçiyormuş adapte olana kadar sapıtıyormuş uyku düzeni gibi bi açıklama yapmış. Cümlemde yerlerde sürünüyor o ayrı. :))
Maşallah canım prensesine , hepsi cok tatlı kuzuların
O yıldıza basınca katılıyorum diye yorum gönder diye bi yazı çıkıyor ??
Tüm hasta bebislere Allah şifa versin , bende biraz hastayim , dün gece ateşim cikti , okudum ama yazamadım , elimi kaldıracak Halim yoktu , insallah su H3N2 mıdır nedir , ondan olmamisimdir
Esra Erol a da üzüldüm hbr seyretmedim ama bebeğini kaybettiği doğruysa yazık olmus
Butikbebe de sophie de indirim var diyen arkadasa teşekkürler , bakacaktım ama uyuyakalmişım halsizlikten , bugün devam ediyorsa bi bakarım artık
Bugun sebzeye basliyoruz suan pismek uzere.
1 havuc, 1 patates (her ikisi de kucuk boy) ve 1,5 kasik yulaf ununu pisiriyorum. bakalim bizim Kayrus sevecek mi
Aybike senin dedigin gini cok az su koydum ki besin degeri icinde kalsin diye.
Bu arada kayinvalidem bebek beslenmesi ile ilgili bir kitap getirmis. Bebek yemeklerini 1 haftalik cokca yapip parcalara ayirip deep freeze ekonulabilecegi yaziyor. ama kasimum 1 hafta daha fazla degil. besin degerini korurmus (aybike senin beslenme uzmani arkadasin da aynisini soylemisti yanlis hatirlamiyorsam)
Aybike bu sorum sana: doktorumuz meyve ve sebzelere metal deymesin dedi. Seramik bicak aldim, mika rende aldim. tahta, silikon kasik var, cam rende aldim ama pisirma isini ne yapiyorsun? Yani sebzeleri ne de pisiriyorsun? celik, teflon, seramik vs
Flash tv mi izlesem onlarin kafalarini yasamak istiyorum adamlae mutemadiyen halay cekiyo ehehe
İvy yaz lutfen bu konu benim icin cok onemli buraya yazmasan da ozelden mesaj isterim. Cunku ucakta yolculuk 2kez yaptim kizimla bi ailemin yanina giderken bi de donerken. Giderken fena degildi brz mizirdandi sonra uyudu emzirerek inis yaptik. Ama donusumuz cok cok kotuydu. Alti ustu 1saatlik yol bana zindan oldu. Emmedi ve kulaklari agrisi muhtemelen arti aglamaktan kendinden gecmisti kizim tum ucak bize bakiyordu. Biberon alsanoni vrrecektim ama onu da almadi. En son bnm parmGimi verdim ve sakinlesti sonra uyuyakalirken emzirdim son 5dkda sustu, sonrasinda yarim saat hickirdi 3gunn ozur diledik kizimdan keske arabayla gitseydik dedim. Buyuzden ucak konusu bende travma yaratti nasil bi daha binerim bilmiyorum.'pof hatirladim yine moralim bozuldu nasi aglamisti kuzum
Yok canım kullanabiliyorduk hatta çok seviyordu ancak sürekli onda sallanmak istiyordu oyun halısı yada başka aktiviteler ilgisini çekmiyordu gelişimini etkilemesinden korktuk bu durumun bu yüzden elden çıkardık
İstersen bizde flash tv tadında takılabiliriz burda cnm :) herşeyi burakıp ucuz uzuuuun geyiklere bağlayalım muhabbetleri, topic izlenme rekorları kırsın :)
İlk fırsatta ö.m atarım canım. Bu arada ben 12 saat araba yolculuğu yaptım kızımla, izmir-samsun arası :) boşuna uzman oldum demiyorum :)
Ewt sen baya dolastin kizinla ben de oo heryere giderim diyordum ama bu emme olayi duzene girmeden veya kizim biberon almadan tovbe ettim ucaga. Hatta acilen bi buyuk araba aldik benim evlenmeden onceki arabamin bagaji kucuk diye. Simdi onu denicez.
Haklısın cnm iyi yapmışsın o zaman, bizde de benzeri varda, giderken kaldırmıştım, hiç binmedi, sevmedi çünkü, çıkarsammı diye düşünüyordum.[/
Bilemedimki şimdi bi çıkar dene istersen Kaan bu ara canıma ot tıkıyor bazen satmasamıydım acaba diorum
Bakkaldan ekmek alır gibi araba alıyorlar ya havalar 1500 gene :)) bende 12 saat yolculuk yaptım Kaanla 2 aylıkken çok rahat gidip geldik. Eşimin şirket aracı büyük uzak yolculuklarda onu kullanıyoruz bizde ,yakın mesafelerde kendi aracımızı kullanıyoruz şehir içi büyük araba zor oluyor ama dediğin gibi bebek arabasını koy = bagaj iptal :))
Adamlar her halukarda mutlutey tey
Senin msj begen yapacaktım yanındaki üçgene bastım telf da yanlışlıkla
O ne ki acep
Aman yok valla oyle anlasilmasin. Hep arastirip erteliyorduk ucak boyle olunca hizli karar verdik sadece. Bi kez kucukle yaptik yolculuk, puset tek basina bagajda:) ondeki koltukta valizler sag arkada kizim ana kucaginda sol aekada ben ve emzirme yastigi gibi bi suru sey:) daral gelmisti :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?