2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Adamlar her halukarda mutlu tey tey

Senin msj begen yapacaktım yanındaki üçgene bastım telf da yanlışlıkla
O ne ki acep

Bende çözemedim tam. Yıldızdan beğendim 1-2 mesajı bişeyler yazılabilecek bi yer çıkıyor. Ben hep boş bıraktım. Bide beni rabarba beğenmiş orayı açtım sadece başlıkları gösteriyor. Sevmedim ben bu yeni olayı. Gerçi düşmanımın mesajını beğendiysen sende artık düşmanımsın muhabbetini gördük burda. Herkes her mesajın beğenilerini göremese daha iyi olacak sanırım.

Teşekkürler canım, tatilim arada gelip gitmelerle birlikte yaklaşık 2,5 ay sürdü. Zaman zaman yazdım buradan zaten, izmirde evimiz var bizim orda sık sık kalıyoruz. Bu defa kızımla güzel havnın tadını çıkardım, gezdim, bol bol yedim :) şimdi gerçek hayata döndük artık. Benim 6 ay daha var ücretli iznim, sonra işbaşı yapıyorum, sanırım yarı zamanlı çalışacağım önğmüzdeki 3 yılda. Bakalım daha netleştirmedim. Evet burada çok oturmuş ve güzel bir sistem var, türkiyede de olabilirdi ama bence çook zor. Yeni jenerasyon bile o kadar bilinçsizki, en küçük bir topluluğu bile incelediğinde insan profilini çok net görüyorsun, bizim insanımız eğitimle bile dalga geçen hala sünnet düğünü havasında yaşayan insanlar, ee bunlarda sonraki jenerasyonu yetiştirecekler... Çook zor bizim birlik olup, özgüvenli durup haklarımızı almamız.

118 mii!! Naaptin ivyy? Neyse hosgeldin diyemesek de hosgjttin diyelim bununla da gecmis olsun. Bebekle yolculuk zor ya...

Hoşbuldumm, bebekle yolculuk zor ama yapılmayacak gibi değil. Ben artık alıştım. Bir ara burada yazmak istiyordum bebekle yolculuk deneyimlerimi ama bilgi kısmını atlayıp -anaa uçağa binmiş hava atıyor a döner iş diye yazmadım, hemüz o kadar medenileşemedi topic imiz :)

Canım mamaroo yu neden sattın? Artık kullanamıyor mı oğlun?

Yok canım kullanabiliyorduk hatta çok seviyordu ancak sürekli onda sallanmak istiyordu oyun halısı yada başka aktiviteler ilgisini çekmiyordu gelişimini etkilemesinden korktuk bu durumun bu yüzden elden çıkardık

Teşekkürler canım, gördüm nihayet. Biraz uzun iş olmuş yeni beğen tuşu :))

İvy yaz lutfen bu konu benim icin cok onemli buraya yazmasan da ozelden mesaj isterim. Cunku ucakta yolculuk 2kez yaptim kizimla bi ailemin yanina giderken bi de donerken. Giderken fena degildi brz mizirdandi sonra uyudu emzirerek inis yaptik. Ama donusumuz cok cok kotuydu. Alti ustu 1saatlik yol bana zindan oldu. Emmedi ve kulaklari agrisi muhtemelen arti aglamaktan kendinden gecmisti kizim tum ucak bize bakiyordu. Biberon alsanoni vrrecektim ama onu da almadi. En son bnm parmGimi verdim ve sakinlesti sonra uyuyakalirken emzirdim son 5dkda sustu, sonrasinda yarim saat hickirdi 3gunn ozur diledik kizimdan keske arabayla gitseydik dedim. Buyuzden ucak konusu bende travma yaratti nasil bi daha binerim bilmiyorum.'pof hatirladim yine moralim bozuldu nasi aglamisti kuzum

Bende okurken korktum biran, kakanın resmini çekmeyi ben olsam düşünemezdim bu arada:)

Benim ki zaten yetişkin uykusu uyuyordu yaw:))) gece 12 de yat öğlen 11 kalk :))) akşam erken yatarsam mazallah bişiler yaparlar Dio bizimki ya bu beğen tulumu katletmişler sevgili yöneticiler beğen tuşumuzu geri istiyoruz

Geçmiş olsum canım

Ben burada lafa gireyim, gelmeden önce sordumda tevrübeli annelere, cam tencerede pişiriyoruz cnm.

İlk fırsatta ö.m atarım canım. Bu arada ben 12 saat araba yolculuğu yaptım kızımla, izmir-samsun arası :) boşuna uzman oldum demiyorum :)

Yok canım kullanabiliyorduk hatta çok seviyordu ancak sürekli onda sallanmak istiyordu oyun halısı yada başka aktiviteler ilgisini çekmiyordu gelişimini etkilemesinden korktuk bu durumun bu yüzden elden çıkardık

Haklısın cnm iyi yapmışsın o zaman, bizde de benzeri varda, giderken kaldırmıştım, hiç binmedi, sevmedi çünkü, çıkarsammı diye düşünüyordum.

İlk fırsatta ö.m atarım canım. Bu arada ben 12 saat araba yolculuğu yaptım kızımla, izmir-samsun arası :) boşuna uzman oldum demiyorum :)

Ewt sen baya dolastin kizinla ben de oo heryere giderim diyordum ama bu emme olayi duzene girmeden veya kizim biberon almadan tovbe ettim ucaga. Hatta acilen bi buyuk araba aldik benim evlenmeden onceki arabamin bagaji kucuk diye. Simdi onu denicez.

Ewt sen baya dolastin kizinla ben de oo heryere giderim diyordum ama bu emme olayi duzene girmeden veya kizim biberon almadan tovbe ettim ucaga. Hatta acilen bi buyuk araba aldik benim evlenmeden onceki arabamin bagaji kucuk diye. Simdi onu denicez.

Bakkaldan ekmek alır gibi araba alıyorlar ya havalar 1500 gene :)) bende 12 saat yolculuk yaptım Kaanla 2 aylıkken çok rahat gidip geldik. Eşimin şirket aracı büyük uzak yolculuklarda onu kullanıyoruz bizde ,yakın mesafelerde kendi aracımızı kullanıyoruz şehir içi büyük araba zor oluyor ama dediğin gibi bebek arabasını koy = bagaj iptal :))

Aman yok valla oyle anlasilmasin. Hep arastirip erteliyorduk ucak boyle olunca hizli karar verdik sadece. Bi kez kucukle yaptik yolculuk, puset tek basina bagajda:) ondeki koltukta valizler sag arkada kizim ana kucaginda sol aekada ben ve emzirme yastigi gibi bi suru sey:) daral gelmisti :))

Takılıyorum canım ya :) emzirme yastığı ben hiç kullanmadım oysaki bir arkadaşıma hediye olarak almıştım kendime almak aklıma gelmedi hiç ) ama yokluğunuda hissetmedim yalnız arabada yolculuk yaparken kapılardan soğuk geliyor ya bende şekilden şekile giriyorum yok kafası üşücek yok ayakları üşüyecek die. Bu arada ben hep atarım oto koltuğuna gideriz oğlumla heryere arabayla diyordum ama daha hiç Kaanla başbaşa yolculuk yapmaya cesaret edemedim Kaanla yanında biri otururken bile mutsuz tek olsa yıkar ortalığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…