- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.241
adapazarında daha önce çalıştım iyi biliyorum orayı.. Artvinde bayağı sıkıntı çekiyormuşsun canım ama Allahım sabırlar versin yardıncın olsun..
Benim bu öğlen sonuçlarım çıkacak heyecanla bekliyorum.
Yalnız anlamadım bazı arkadaşlardan ikili test istenmiş bazılarından istenmemiş yada ne biliyim kan tahlilleri herkese göre farklı istenmiş.
Neler yaptırdınız bu zamana kadar bayanlar.
ayy evet ben de sinir oluyorum. başka zaman çabucak geçer şimdi ise sanki zaman durdu. ben artık zaman daha çabuk geçiyo gibi gelsin diye sadece doktora gideceğim günleri hedef belirliyorum. 15 günde bir çağrıyor doktorumuz. 8 gün kaldı mesela şuan. bebek haftası saymak yerine onu sayıyoyorum. değişen bişey yok halbuki ama psikolojik olarak önüme kısa süreler koymak beni rahatlatıyor:))10+5 :)) olduk bugün günler geçmiyor sanki :)
Çok sağol canım benimBebişlerimiz iyi olsun da biz her sıkıntıyı çekeriz Allah'ın izniyle..
Bu arada bugün bulantım yok, ohh inşaallah böyle devam eder...
günaydınlar güzeller
dün doktora gittik 2'li testimiz için. her şey yolunda çok şükürense kalınlığı 1.45mm. kan alındı, 1 hafta sonra gelebilirseniz yüzyüze görüşelim kan sonucunu da dedi doktor.
bizim bebiş yüzünü dönmedi bizeo yüzden burun kemiğini değerlendiremedi doktor. bayağı bi uğraştı ama nafile. kapanmış aşağı doğru hilal şeklinde. ayaklar, eller hep hareket halinde kıpırdak kıpırdak ama dönmedi işte... üzüldüm biraz görmeyi istiyordum çok. doktor ölçümlerini beğendi, burnu göremedik ama ense kalınlığı çok güzel sıkıntı yok dedi. dert etmedim ben de burnu ölçemeyişini. hayra yoralım hayır olsun di mi?
6.5 cm olmuş bebeğim12+6 imişiz. sat'ımla uyumlu gidiyor. cinsiyet kesin değilse söylemeyin dedim doktora, o da o zaman 5. aya kadar beklersiniz, yurtdışında 5. ayda söylüyorlar taa dedi. bi şey demedi gördüyse de cinsiyet için...
haftaya tekrar gidicez kan değerlerini almak ve görüşmek için, öyle sıra almadan gideriz. eşim, çok aklına takıldıysa burun kemiği tekrar rica ederiz ultrasonda bakmak için diyor. bakalım olabilir sanki:44:
ay bir de hıçkırık tuttu biz bakarken, görseniz nasıl hıçkırıyor koca insan gibi vücudu kalkıp iniyor hıçkırırken yavrumunçok komikti
çatlaklar için ne öneriyorsunuz dedim, malum doktorum kadın ve kadının derdinden anlıyorduştan sonra henüz kurulanmadan bebe yağ sür her seferinde dedi. 5. aydan sonra da tercih ettiğin bir çatlak kremi kullanırsın dedi isim vermedi.
ya aslında çok heyecanla gittim ama beklentim yüksekti herhalde çok şey görmeyi umuyordum, pek tatmin olmadım açıkçası. çok güzeldi onu görmek ama saklani testmasaydı iyiydi. ileriki haftaları bekleyeceğiz daha güzel görüntüler için sanırımsabıır
günaydınlar güzeller
dün doktora gittik 2'li testimiz için. her şey yolunda çok şükürense kalınlığı 1.45mm. kan alındı, 1 hafta sonra gelebilirseniz yüzyüze görüşelim kan sonucunu da dedi doktor.
bizim bebiş yüzünü dönmedi bizeo yüzden burun kemiğini değerlendiremedi doktor. bayağı bi uğraştı ama nafile. kapanmış aşağı doğru hilal şeklinde. ayaklar, eller hep hareket halinde kıpırdak kıpırdak ama dönmedi işte... üzüldüm biraz görmeyi istiyordum çok. doktor ölçümlerini beğendi, burnu göremedik ama ense kalınlığı çok güzel sıkıntı yok dedi. dert etmedim ben de burnu ölçemeyişini. hayra yoralım hayır olsun di mi?
6.5 cm olmuş bebeğim12+6 imişiz. sat'ımla uyumlu gidiyor. cinsiyet kesin değilse söylemeyin dedim doktora, o da o zaman 5. aya kadar beklersiniz, yurtdışında 5. ayda söylüyorlar taa dedi. bi şey demedi gördüyse de cinsiyet için...
haftaya tekrar gidicez kan değerlerini almak ve görüşmek için, öyle sıra almadan gideriz. eşim, çok aklına takıldıysa burun kemiği tekrar rica ederiz ultrasonda bakmak için diyor. bakalım olabilir sanki:44:
ay bir de hıçkırık tuttu biz bakarken, görseniz nasıl hıçkırıyor koca insan gibi vücudu kalkıp iniyor hıçkırırken yavrumunçok komikti
çatlaklar için ne öneriyorsunuz dedim, malum doktorum kadın ve kadının derdinden anlıyorduştan sonra henüz kurulanmadan bebe yağ sür her seferinde dedi. 5. aydan sonra da tercih ettiğin bir çatlak kremi kullanırsın dedi isim vermedi.
ya aslında çok heyecanla gittim ama beklentim yüksekti herhalde çok şey görmeyi umuyordum, pek tatmin olmadım açıkçası. çok güzeldi onu görmek ama saklanmasaydı iyiydi. ileriki haftaları bekleyeceğiz daha güzel görüntüler için sanırımsabıır
günaydınlar güzeller
ya aslında çok heyecanla gittim ama beklentim yüksekti herhalde çok şey görmeyi umuyordum, pek tatmin olmadım açıkçası. çok güzeldi onu görmek ama saklanmasaydı iyiydi. ileriki haftaları bekleyeceğiz daha güzel görüntüler için sanırımsabıır
aynen benmde dün dr günümüdü....ense kalınlığı normal çıktı...bebişimide gördüm büyümüş kolları bacaklarını gördüm yüzüde belliydi biras kafası daha büyük sanki :) benmde 12+3 tü dün....herşey yolunda..toxoplazma testimde negatif çıktı...bide tiroid war hap kullanıyorummm dün hastanelerde dolaş dolaş mafolduk yani ama güseldi herşey..
aynen cinsiyeti benmde söylemedi daha erken dedi bidahaki ay bakıcakmış...bizden bukadar kıslarrr
aynen benmde dün dr günümüdü....ense kalınlığı normal çıktı...bebişimide gördüm büyümüş kolları bacaklarını gördüm yüzüde belliydi biras kafası daha büyük sanki :) benmde 12+3 tü dün....herşey yolunda..toxoplazma testimde negatif çıktı...bide tiroid war hap kullanıyorummm dün hastanelerde dolaş dolaş mafolduk yani ama güseldi herşey..
aynen cinsiyeti benmde söylemedi daha erken dedi bidahaki ay bakıcakmış...bizden bukadar kıslarrr
Valla onların keyifleri yerinde CANIM nebizler tum gun el ensede yatıyorlar. Arada bir de oramızı buramızı ağrıtıp kurcalayıp büyüyorlarsüslen bakalım guzel annecik
bnmkıde aşçı olucak yakında..kendı kendıne yetmeyı ogrendı kuzum:)
cucucuğum
doğum günün kutlu olsun şekerim
ben de pzt gideceğim doktora dün gece rüyamda ultrasonda gördüm bebişimi :)
doktor bezini indirip cinsiyetine bakıyodu hahahahha
Gözün aydın, güzel haberlerle gelmişsin :)
Hem senin hem de evliliğinizin doğum günü kutlu olsun
Bugün bizim de yıldönümümüz
hosgeldın cnm dogum gunun kutlu olsun esınlede nıce senelere ınsallahhh kuzunu gormussun herseyın yolunda olmasına sevındım cınsıyetı benımkı gıbı 1 ay sonraya kalmıs desenee
tatlım hoşeldin Doğum gününü kutlar daha nice evlilik yıldönümleri dilerim..
Maşallah yavrunaSağlıklı olmasına çok sevindim Allahım nazarlardan saklasın teyzesi yer onu
bizde dün doktora gitik randevum geç saat olduğu için yazamadım dün istanbul trafiğinden randevuya zor yetiştim.bebeğim çok yaramazdı
kıpır kıpırense ölçümleri kolları bacaklarına omurga kaburgasına burun kemiğinden kafatasına midesine heryrine baktık kuzumun maşallah sağlıklı çok şükür
kan tahlili sonuçlarım 1 hafta sonra hayırlısıyla 4 hafta sonra da 4 lü testimiz var..
doktorum yandan bakınca kıza benzediğini söyledi bacak arasına gediğimizde bizimki taklalar atıyor sanki anlamış gibi şimdilik bilmiyoruz bakalım hayırlısı ve sağlıklısı
çook özlemişim yavrumu doktorum her hafta cd veriyor artık özledikçe izliyorum meleğimi
Cnm dogum gnunu ve evlilik yildonumunuzu kutlarimm ..herkese gynaydn bu arada kizlr
gunaydın canım hıc korkma gonul rahatlıgı ıle kullanabılırsın travazol kremı ben ılk gebelıgımde mantar olmus fıtıl bıle kullanmıstım bebege bır zararı olmuyor gecmıs olsunnGünay dın güzel annişler oku oku ancak bitti sabah sabah keyifler iiben hala kahvaltı yapmadım bulantıdan dolayı geç yapıyorum dün mantar için dr.a gitmiştimtravazol die bi krem verdi kullanıyorum ama korkuyorumda zararı olur die annelik bebeğin rahme ilk girdiği andan itibaren başlıyormuş kendine göre değil bebeğe göre hareket ediyorsun inş. sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip eder allahım.
10+5 :)) olduk bugün günler geçmiyor sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?