2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

adapazarında daha önce çalıştım iyi biliyorum orayı.. Artvinde bayağı sıkıntı çekiyormuşsun canım ama Allahım sabırlar versin yardıncın olsun..

Çok sağol canım benim Bebişlerimiz iyi olsun da biz her sıkıntıyı çekeriz Allah'ın izniyle..

Bu arada bugün bulantım yok, ohh inşaallah böyle devam eder...

Son düzenleme:

Benim dokorum da ikili teste gerek yok dedi yapmadı 3 hafta sonra 3 lü test yapmak için çağırdı

10+5 :)) olduk bugün günler geçmiyor sanki :)
ayy evet ben de sinir oluyorum. başka zaman çabucak geçer şimdi ise sanki zaman durdu. ben artık zaman daha çabuk geçiyo gibi gelsin diye sadece doktora gideceğim günleri hedef belirliyorum. 15 günde bir çağrıyor doktorumuz. 8 gün kaldı mesela şuan. bebek haftası saymak yerine onu sayıyoyorum. değişen bişey yok halbuki ama psikolojik olarak önüme kısa süreler koymak beni rahatlatıyor:))

moralini bozmıyım bu arada ama hissetmen için daha çok küçük annesi :)) ama hissetmen için çok az bi zaman kalmış. ha gayret

günaydınlar güzeller

dün doktora gittik 2'li testimiz için. her şey yolunda çok şükür ense kalınlığı 1.45mm. kan alındı, 1 hafta sonra gelebilirseniz yüzyüze görüşelim kan sonucunu da dedi doktor.
bizim bebiş yüzünü dönmedi bize o yüzden burun kemiğini değerlendiremedi doktor. bayağı bi uğraştı ama nafile. kapanmış aşağı doğru hilal şeklinde. ayaklar, eller hep hareket halinde kıpırdak kıpırdak ama dönmedi işte... üzüldüm biraz görmeyi istiyordum çok. doktor ölçümlerini beğendi, burnu göremedik ama ense kalınlığı çok güzel sıkıntı yok dedi. dert etmedim ben de burnu ölçemeyişini. hayra yoralım hayır olsun di mi?

6.5 cm olmuş bebeğim 12+6 imişiz. sat'ımla uyumlu gidiyor. cinsiyet kesin değilse söylemeyin dedim doktora, o da o zaman 5. aya kadar beklersiniz, yurtdışında 5. ayda söylüyorlar taa dedi. bi şey demedi gördüyse de cinsiyet için...

haftaya tekrar gidicez kan değerlerini almak ve görüşmek için, öyle sıra almadan gideriz. eşim, çok aklına takıldıysa burun kemiği tekrar rica ederiz ultrasonda bakmak için diyor. bakalım olabilir sanki:44:

ay bir de hıçkırık tuttu biz bakarken, görseniz nasıl hıçkırıyor koca insan gibi vücudu kalkıp iniyor hıçkırırken yavrumun çok komikti

çatlaklar için ne öneriyorsunuz dedim, malum doktorum kadın ve kadının derdinden anlıyor duştan sonra henüz kurulanmadan bebe yağ sür her seferinde dedi. 5. aydan sonra da tercih ettiğin bir çatlak kremi kullanırsın dedi isim vermedi.

ya aslında çok heyecanla gittim ama beklentim yüksekti herhalde çok şey görmeyi umuyordum, pek tatmin olmadım açıkçası. çok güzeldi onu görmek ama saklanmasaydı iyiydi. ileriki haftaları bekleyeceğiz daha güzel görüntüler için sanırım sabıır

herşeyin yolunda olması ne güzel:) burun kemiği ölçümünü benim doktorum da yapmadı. seninki yine çabalamış benimki öyle bi uğraşa girmedi. ben fazla takmıyorum. adettendir diye gittik 2 li test için. kan sonuçlarının normal olmasını bekliyorum. güzel düşünelim güzel şeyler olsun derler ya. Allah sağlıklı sıhhatli doğmalarını nasip etsin.

Ayy canım çok sevindim senin adına.. benim ki de geçen hafta burnunu göstermedi, doktor amcasına şımarıklık yaptı... bende ilk başta çok taktım ama şimdi böyle düşünüyorum iyiler inşaallah kuzuşlar Bu arada bebeyağı tavsiyesi için de teşekkür ederiz

günaydın güüzeeel gebişlerr... anca uyanabıldık bız bebişimlee...bu arada ruyamda bebegımı gordumm kokladım allahım sankı gercektiiiiiiii o kokuyu unutamıyorum rüyamda içime çekıodum kokusunuuuuuu..... allahım yavrularımızı bize bagıslasın sağlıklaaa,, cok heycanlanıyorum...

maşallah canımm maşllahh ...!

Günay dın güzel annişler oku oku ancak bitti sabah sabah keyifler ii ben hala kahvaltı yapmadım bulantıdan dolayı geç yapıyorum dün mantar için dr.a gitmiştimtravazol die bi krem verdi kullanıyorum ama korkuyorumda zararı olur die annelik bebeğin rahme ilk girdiği andan itibaren başlıyormuş kendine göre değil bebeğe göre hareket ediyorsun inş. sağlıklı bir şekilde doğurmayı nasip eder allahım.

aynen benmde dün dr günümüdü....ense kalınlığı normal çıktı...bebişimide gördüm büyümüş kolları bacaklarını gördüm yüzüde belliydi biras kafası daha büyük sanki :) benmde 12+3 tü dün....herşey yolunda..toxoplazma testimde negatif çıktı...bide tiroid war hap kullanıyorummm dün hastanelerde dolaş dolaş mafolduk yani ama güseldi herşey..
aynen cinsiyeti benmde söylemedi daha erken dedi bidahaki ay bakıcakmış...bizden bukadar kıslarrr

ayyy cnm bebeğin kızmı acaba cinsiyetini göremedi dr.bnde aynı haftada gidecektim kontrole öğrenirim die düşünüodum

peki aç karnınamı gittin bu tahliller için?

bnmkıde aşçı olucak yakında..kendı kendıne yetmeyı ogrendı kuzum:)

selam angel canım daha iyiyim çok şükür kanamam durdu sürekli yatıyorum ayakta kalmamaya çalışıyorum progestana devam ediyorum bu haftalarda 2 li tarama testi için gidicem seninde iyi olmana çok sevindim görüşürüz canım :)

seninle aynı gidiyoruz ben 12 + 2 gün:9hafta kısmetise ikili tsti içişn gideceğim dr.Cinsiyeti söylemiyorlar ama aslınd abu haftada artık anlayabiliyorlar.Sadece daha güvenli olsun diye 14 haftadan sonra kesin söylüyorlar dr.oğlum için 12 haftada demişti dr ama kesin değil falan ve gerçekten erkek oldu.

cucucuğum
doğum günün kutlu olsun şekerim
ben de pzt gideceğim doktora dün gece rüyamda ultrasonda gördüm bebişimi :)
doktor bezini indirip cinsiyetine bakıyodu hahahahha

Gözün aydın, güzel haberlerle gelmişsin :)
Hem senin hem de evliliğinizin doğum günü kutlu olsun

Bugün bizim de yıldönümümüz

hosgeldın cnm dogum gunun kutlu olsun esınlede nıce senelere ınsallahhh kuzunu gormussun herseyın yolunda olmasına sevındım cınsıyetı benımkı gıbı 1 ay sonraya kalmıs desenee

Cnm dogum gnunu ve evlilik yildonumunuzu kutlarimm ..herkese gynaydn bu arada kizlr

hepinize cok teşekkürler canlarıminş. hepimize mutlu huzurlu bebişlerimizle sağlıklı bi ömür diliyorummmmmmmmm
evet kuzum cok iyiydi yaa hic aklımdan cıkmıyorr annesinin minişi yaa
gheimnis canım sende görmüşsün ne güzel herşeyde yolundaymış cok sükür cok sevindimmm tatlışımmm negüzel cd de vermiş sizin doktor ben resmiyle yetiniyorum bi tane profilden resmi var cok sekerr cıkmış kuzum yabenim diğer randevum 26 subat ozaman 3 lü tarama yaparız dedi
kedicik: sizinde evlenme yıl dönümünüz kutlu olsun nice mutlu sağlıklı bebişinizle uzun bi ömür sizin olsun canım

gunaydın canım hıc korkma gonul rahatlıgı ıle kullanabılırsın travazol kremı ben ılk gebelıgımde mantar olmus fıtıl bıle kullanmıstım bebege bır zararı olmuyor gecmıs olsunn

10+5 :)) olduk bugün günler geçmiyor sanki :)

ah canım geçmesin çabuk:)ilk çocukta sabırsızdım doğusun artık diyordum ama boşuna acele etmişim.Şimdi hamileliğimi doya doya yaşamak istiyorum günler yavaş ilerlesin.Bol bol dinlen bebeiş gelince hayat çok değişiyor.günler daha güzel ve anlamlı oluyor ama sana göre değil bebeğe göre planlarını yapcaksın.Gezmeyi seviyorsan bol bol gez sonra az çok hyaat biraz daha oturak oluyor.

Bende aranıza yeni katıldım,
ikinci meleğime ağustos 2013 kavuşacağım inşallah
rabbim herkese sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…