2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah diyelim bende atlattım şükür darısı dğer arkadaşların başına.

benim bile hafifledi bulantılarım sanki, aç kalmadığım sürece ciddi sorun yaşamıyorum,
ama elimde sürekli midemin alacağı bir şeyler oluyor kenarından tırtıklayıp duruyorum,
pek çok yemeği düşündüğümde iğreniyorum hala ama,
çok şükür en azıdan o kabus dolu günler geçti gibi,
yiyecekleri ağzımı burnumu tıkayıp hızlıca ağzıma atar, kusmayayım diyede hızlı hızlı yutmaya çalışırdım,
benim bile hafifilediyse herkesin hafifler diyorum,
az daha dayanın arkadaşlar...

2li test için tok karnına demişti dr...toxoplazmayıda kan aldılar öyle yaptılar...hem toktum hemde çikolata yedim ama bebiş çok hareketli deildi dr aleti wurdu biras şöyle kıpırdasın die :)) bacaklarını kollarını oynattı bebişimmm :))

maşallah küçük bebişe maşallah

Bugun gozumu acamiyorum kizlar Aksama kadar uyucam sanki....bnmde bulantim azalio ama ogunlerde az yiyorum cok yersem hem hazimszlik hem bulanti kabusu geri gelio.hergun ogurdugum gunlere gore cok iyim.bulantisz guzel gunlerr geliyooo canlarim

benım gıbı butun hafta evden cıkmadan evde oturan kımler varrr...patlıyorum sıkıntıdannn

benım gıbı butun hafta evden cıkmadan evde oturan kımler varrr...patlıyorum sıkıntıdannn
Benn:105: Her Gün Aynı saatte Kalkış, Kahvaltı, Evi Topla, Televizyon- Bilgisayar, Televizyon-Bilgisayar... Kocanın Geliş Saatinin Yaklaşması, Yemek Yap, Koca Gelsin, Yemek Ye, Televizyon-Bilgisayar, Televizyon-Bilgisayar... Yatış....
Kalkış, Kahvaltı, Evi Topla, Televizyon- Bilgisayar, Televizyon-Bilgisayar... Kocanın Geliş Saatinin Yaklaşması, Yemek Yap, Koca Gelsin, Yemek Ye, Televizyon-Bilgisayar, Televizyon-Bilgisayar... Yatış.... :120::120::120::120:

BENNN ben benn bennn

ben de aynı durumdayım maalesef ve çok bunaldım, mide bulantıları yüzünden bunalıma girdim resmen

kızlar napıonuz akşama kadarr evde? ben cok bunalıyorum artıkk ev işide yapamıyorum hergun aynı hergun aynı annemde yokkı gıdıyım gelıyım 1hafta evın ıcınde bazen ınsan cıldırcak gıbı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…