- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.261
Maşallah diyelim bende atlattım şükür darısı dğer arkadaşların başına.
günaydınlar güzeller
dün doktora gittik 2'li testimiz için. her şey yolunda çok şükürense kalınlığı 1.45mm. kan alındı, 1 hafta sonra gelebilirseniz yüzyüze görüşelim kan sonucunu da dedi doktor.
bizim bebiş yüzünü dönmedi bizeo yüzden burun kemiğini değerlendiremedi doktor. bayağı bi uğraştı ama nafile. kapanmış aşağı doğru hilal şeklinde. ayaklar, eller hep hareket halinde kıpırdak kıpırdak ama dönmedi işte... üzüldüm biraz görmeyi istiyordum çok. doktor ölçümlerini beğendi, burnu göremedik ama ense kalınlığı çok güzel sıkıntı yok dedi. dert etmedim ben de burnu ölçemeyişini. hayra yoralım hayır olsun di mi?
6.5 cm olmuş bebeğim12+6 imişiz. sat'ımla uyumlu gidiyor. cinsiyet kesin değilse söylemeyin dedim doktora, o da o zaman 5. aya kadar beklersiniz, yurtdışında 5. ayda söylüyorlar taa dedi. bi şey demedi gördüyse de cinsiyet için...
haftaya tekrar gidicez kan değerlerini almak ve görüşmek için, öyle sıra almadan gideriz. eşim, çok aklına takıldıysa burun kemiği tekrar rica ederiz ultrasonda bakmak için diyor. bakalım olabilir sanki:44:
ay bir de hıçkırık tuttu biz bakarken, görseniz nasıl hıçkırıyor koca insan gibi vücudu kalkıp iniyor hıçkırırken yavrumunçok komikti
çatlaklar için ne öneriyorsunuz dedim, malum doktorum kadın ve kadının derdinden anlıyorduştan sonra henüz kurulanmadan bebe yağ sür her seferinde dedi. 5. aydan sonra da tercih ettiğin bir çatlak kremi kullanırsın dedi isim vermedi.
ya aslında çok heyecanla gittim ama beklentim yüksekti herhalde çok şey görmeyi umuyordum, pek tatmin olmadım açıkçası. çok güzeldi onu görmek ama saklanmasaydı iyiydi. ileriki haftaları bekleyeceğiz daha güzel görüntüler için sanırımsabıır
Gebelik Takvimi Hesaplama, hamilelik hesaplama, hafta hafta hamilelik takvimi hesaplama - HESAPLAMA.NET
bu linki görmüşmüydünüz arkadaşlar,
en detaylı hamilelik haftası hesaplama sitesi,
bebeğin muhtemel anne rahmine tutunma tarihini bile veriyor,
çok başarılı buldum ben, bir göz atın isterseniz...
Gebelik Takvimi Hesaplama, hamilelik hesaplama, hafta hafta hamilelik takvimi hesaplama - HESAPLAMA.NET
???????????????
gebelik takvimi hesaplama, hamilelik hesaplama, hafta hafta hamilelik takvimi hesaplama - hesaplama.net
Bende aranıza yeni katıldım,
ikinci meleğime ağustos 2013 kavuşacağım inşallah
rabbim herkese sorunsuz bir hamilelik ve sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin...
kızlar 2li tarama testi kaç günde çıkar devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum
benım gıbı butun hafta evden cıkmadan evde oturan kımler varrr...patlıyorum sıkıntıdannn
kızlar 2li tarama testi kaç günde çıkar devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum
benım gıbı butun hafta evden cıkmadan evde oturan kımler varrr...patlıyorum sıkıntıdannn
Benn:105: Her Gün Aynı saatte Kalkış, Kahvaltı, Evi Topla, Televizyon- Bilgisayar, Televizyon-Bilgisayar... Kocanın Geliş Saatinin Yaklaşması, Yemek Yap, Koca Gelsin, Yemek Ye, Televizyon-Bilgisayar, Televizyon-Bilgisayar... Yatış....benım gıbı butun hafta evden cıkmadan evde oturan kımler varrr...patlıyorum sıkıntıdannn
ya bende devlet hastanesine gidiyorum
en son 8 haftalıkken gittim
doktorum 3 aylık olduğunda tekrar gelirsin demişti...
2li tarama testı kaç haftalıkken yapılıyordu
ben kaçırdımmı yoksa
BENNN ben benn bennn
ben de aynı durumdayım maalesef ve çok bunaldım, mide bulantıları yüzünden bunalıma girdim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?