2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy kızlar bu arada az önce çok mutlu oldum, bebişimin ilk hediyeleri Milupadan geldi... İlk hamile kaldığım zaman sitesine üye olmustum, faydalı bilgiler falan var diye.. Bana bi paket göndermişler..

Uploaded with ImageShack.us
1 adet bebeğimi beklerken kitapçığı
1 adet bebek saç ve vücut şampuanı
1 tane bitki çayı (emziren anneler
nivea indirim kuponları
1 adet ıslak mendil​

benım gıbı butun hafta evden cıkmadan evde oturan kımler varrr...patlıyorum sıkıntıdannn
cnmbnm inan cogumuz yani evde olanlar senin durumunda
cunku havalar soguk
gezmek istesen gezemessin sinirli hersey
merak etme bebegn dunyaya gelince sikilmaya bile vakit bulamayacksin
bn sabahlari uyumk istyrm ama kizim bni yataktan kaldirip mutfaga goturuyr
mam mam mam dyerek
onu yedryrm kendm yiyiyrm
sonra yok sutunu ist ogln uykusuna yat, ogln yeegi hazrla yedr, aksam yemegi hazrla, evi topla derkn aksam uykusuna hazrla vs vsss
simdiden bolll boll sikilll
ama sana bnm faydalndgm bi kitap onerebilirm
bebeleri kendi kendine uyumaya alistrmk ile ilgiliiii simdiden baslayabilirsinnn okumayaa

benım gıbı butun hafta evden cıkmadan evde oturan kımler varrr...patlıyorum sıkıntıdannn

ben varım. sıkıntıdan patlıyorum. nette bebek kıyafetlerine filan bakıyorum, bebek odalarına. onu da yapmasam zaman geçmiycek.

Canım ben normalde çalışıyorum, şuan 15 tatil diye evdeyim. Evde tek yaptığım şey, internette gezinmek, gazete okumak, facebook, twitter, kadinlar kulubu... akşam 5te eşim geliyor sonra onunla uğraşıyorum

ohh ne sansli bebekk simdden hedye almaya basladi
cinsyeti beli olsn sen o zaman gor anesii
en guzel hedyeleri sen alcksn ona

Kızlar ara ara sizinde kasıklarınıza ağrı giriyo mu öyle çok kötü değil ama hissedilir şekilde ?

kızlar konuyla alakalı değil ama çok sinirlerim bozuldu birileriyle paylaşmazsam çatlıycam. sabah ne güzel başlamıştım güne oysa ki. bende prolaktinoma vardı düşük yapma riskim olduğu için eşim iş yapma dedi bana bi kadın tuttu hamileliğimi öğrendiğimizden beri böyle. yarım gün geliyodu vs. sabah 9 da gel demiştim. hergün gecikmeye başladı. 11 e doğru gelmeye başladı neyse bişey demedim. bişeyler kırıyodu kırılmış böyle buldum diyodu. sürekli yalan söylüyodu görmezden geliyodum. bana konu komşularını anlatıyodu bu böyle şu şöyle vs. kaç kez onlar senin özelin bana anlatma dediğim halde ertesi gün yine yapıyodu. günde 4 saat çalışıyosa bunun 1 saati çeneydi. hepsine göz yumdum ihtiyacı var diye yazık diye. bugün koltuğumun kılıfını çıkarırken yırtmış bana makian yırtmış dedi. tırlattım iyice. 1 saat çene çalıyo sonra işleri yetiştircem diye hatır hatır yapmaya çalışıyo. yavaş yavaş yapsa evime zarar gelmiycek. ben de kovdum az önce. bana sürekli yalan söylediğini bildiğimi de söyledim. sessiz sakinim diye aptal sandın heralde dedim. koltukarım sapasağlamdı yaa diktim yırtık yerden ters koydum ama görünüyor. bana dünya kadar masraf açtı delircem yaa

Canım böyle şeylere sinirlenme Allah korusun ... Koltuklarına da o kadar takılma hiç bir şey senden ve bebeğinden kıymetli değil biliyorum kötü bir durum ama önce kendini ve bebişini düşün ... İnan stres çok etkiliyor ...

sinirlenmiyim diyorum ama elimde değil. elim ayağım zangır zangır titriyor. kendime kızıyorum hani derler ya acıma acınacak duruma düşersin diye. göz yummasaydım bugün böyle olmayacaktı. tamam cana gelceğine mala gelsin. ama koltuklarımı cidden çok seviyodum. köpeğim olduğu için tüyleri belli olmasın diye baya arayıp öyle seçmiştim ve gerçekten belli etmiyordu. çünkü ne kadar temizlersen temizle illa tüy kalıyor.

verdiğin destek için teşekkürler. sakinleşmeye çalışıyorum.

Ayy canım kıyamam ya.. Var böyle düşüncesiz insanlar.. Bende bir eşyama yoktan yere zarar geldiği mi sinir olurum. Kaza olur bişey olur tamam hepimiz bişeyler kırıyoruz ama dikkatsizlikten, umursamazlıktan oldu mu bende sinirimden çatlarım. Ben de bir arkadaşımı evime davet etmiştim, sevgilisinden ayrılmıştı. Morali düzelsin kendine gelsin ortam değişikliği iyi gelir diye. Ben evden çıkmıştım. Teflon tencerede puding yapmış ama demir kaşıkla, bide tencereyi arkalara saklamış. Tencere inanır mısınız kullanılacak halden çıkmıştı. Bugün 10 yaşında çocuk bile bilir, teflon tencerenin dikkatli kullanılması gerektiğini.. Ben yokken kıyafetlerimi karıştırmış (çokta samimi değildik üstelik) kendine uygun bitanesini seçmiş, ütüleyim derken yakmış, dolabın derinliklerine atmış.:95: Ayyy böyle insanlar var malesef canım. Ben arkadaştır diye bir şey dememiştim ama sinirimden köpürmüştüm, nasıl birisi bu diye...Sen iyi yapmışsın canım, dursaydı zararları daha da artarak devam ederdi.:117:

Seni çok iyi anlıyorum ben de koltuk ve halılarıma aslında bütün eşyalarıma bayılıyorum ve dışardan birileri zarar verince gerçekten sinirleniyorum ama bugünlerde pek takılmıyorum her şeyden herkesten kıymetlisini taşıyorum karnımda dünya umrumda değil :))

Ee sen ne yaptın bütün bunların karşılığında halen görüşmüyorsundur inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…