2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

3yil oldu.. Bi 4yil daha? Cok zor ya. Aksam yine sinirlendirdi beni bosayas geliyo yeminlen.

Bi kız bu kadar mı babacı olur?
Hayırlı olsun inci taneniz. Babası hediyesini ay şey pardon kızın dişini güzel günlerde kullansın....

nasıl da yarama tuz bastın

inanılmaz babasını seviyor. tamam sevsin ama onu görüünce gülücükler el çırpmalar bana hiçbirşey yok. üzülüyorum beni sevmiyor diye kuruntu yapıyorum saçma saçma.... bu diş hediyesi de tam oldu işte!!

hadi gözünüz aydın canm.babanızın ve dişinizin doğum günü kutlu olsun

teşekkür ederizz
darısı bekleyen bütün arkadaşların başınaa

kaçırırmıyım hiç canım :))) bidaha kim bilir nezaman elime fırsat geçer

Çoook pardon canım, bende eşya telaşından atladım gerçekten, yani devamını yazacak gibi yazmıştın sonra sormayı atlamışım

bende öyle yapmıştım :) ama benimki o an okumaya üşendiğim içindi
sonrada kuzum yazamaya üşenmemiş ben okumaya üşendim diye vicdan yapmıştım

:)))) canım, olsun ben uzun uzun yazarım yine sen ne zaman istersen oku.

Rica ederim, umarım faydalı olur. Daha düzgün birşey yazacaktım boş bir zamanımda aceleyle bu çıktı :)

3yil oldu.. Bi 4yil daha? Cok zor ya. Aksam yine sinirlendirdi beni bosayas geliyo yeminlen.

En kritik yıldasınız, aman dikkat canım :) ne yaptıki?

kızlar şuna bir bakar mısınız? polly iyi güzelde tuzlu geliyor biraz şimdi
sizce bu nasıl

http://www.e-bebek.com/baby-plus-mama-sandalyesi_LEB-ZW4

Bence gayet güzel canım, ya mama sandalyesi iyi hoşda, bu yavrular hep sandalye tepesinde mi yiyecek sanki, bahçede çimlerde, balkonda yere kilim serip falan beslersin sen Atahan ı yazları, yani çokmu abartıyoruz mama sandalyesi olayını acaba? Ben geçen az kalsın 600 euro veriyordum mama sandalyesine, Allah korudu son anda almadım :)) polly de bana çok kaba gelmişti ( pollyciler bana kızmayın) bu bence gayet hoş, hatta yeşil rengi güzel :)

Her zaman demisimdir imza olsa da olmasa da ayri evler haftada 3 gun beraber yasamak kalan 4 gun herkes kendi evinde. Misssss

Hadi guzel haberlerini bekliyoruz

Oraya bakmak hic aklima gelmedi. Tamam oraya da bakarim. Cok saol

HElenas cim cok tesekkurler. Ama evde olmak gercekten baskaymis. Ise baslayinca duzenim karman corman oldu. Is, ev, bebek, es, arkadas, aile hepsi birbirine girdi. Duzene girevek insallah ama du bakalim ne zaman. Bir yetisememezlik durumu var ben de.

canım kv mevzusunu heyecan yapmak için devamını yazmamıştım ama sonra arada kaynadı, kimse sormayınca bende anlatmayı unuttum...neyse otobüse binsin bırak anlatmayı o sahnenin fotosunu bile gönderirim size :))

mama sandalyesi konusunda doğru diyorsun canım. biz en geç nisanda çıkarız bahçeye, sonrası hep çimlerde...ama şu an benim için çok önemli çünkü evde kediler var. evin içindeyken ben sizin gibi kanepeye yada yere rahat bırakamam, kediler kış aylarında evde onlarıda mart-nisan gibi çıkartıyoruz dışarıya...zaten anakucağında da tiny love ı o yüzden aldım, hafif koltuk gibi kalkıyor sırtı, salonda ondada otursun diye

iişte şurda 3 ay çok yoğun kullanacağım, onun için de polly pahalı mı diyorum (bu arada sağlam pollyciyimdir uyarırım)..bizimki kırmızı delisi, herşeyümüz kırmızı oldu artık :))
evet senide Allah korumuş canım :) 600 bence gereksiz. onun yerine uygun bir mama sandalyesi alıp günlük kullanacağı ikinci birşey alabilirsin bence. dediğin gibi hep sandalye tepesinde olmayacak bu çocuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…