- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.821
Aybike hadi itiraf et chicco ne kadar komisyon veriyor
7ye kaç kaldı sizin canım? Bu arada evlilik değil, birliktelikte 7 yıl sonunda böyle oldu benimkisi :))
Evet şöyle saat yönünde çevirip duruyordum :) bu arada kahve makinesinin altınada girmedi, zorla yan tutarak doldurdum kahveyi, kremasını falan attım sonra.
Tamam canım, ben uzaklaşınca nöbeti sana veriyorum :)
Yanlız değilmişim demek, devamı geliyormu peki canım bu kafa karışıklığının? Yoksa bir kereden nirşey olmuyor mu? Bem birde kızıma kaşıkla tattırırken ağzımı oynatıyorum, inşallah geçicidir :)
Geçmişte görüceksin canım :) kızlar kızacak şimdi bana espri konusu yapıyorum diye, kızmayınnnn :)) gerçi kızacak kimse yok ama yinede önlemimi alayım :)
Aynen öyleydi canım, ciddi olarak ayrılmaya karar vermiştik, eşim bir başka ülkeye taşınmaya karar vermişti, bana sormadan falan, hemen bende peşinden giderim sanmış, olaylar öyle büyüdüki sonra ummadığımı bir hal aldı işte. Şimdi çözdük sorunları, balayı dayız :)) aminnnn, herkes huzurlu olsun. Evde huzursuzluk çok zor.
Bi kız bu kadar mı babacı olur?
Hayırlı olsun inci taneniz. Babası hediyesini ay şey pardon kızın dişini güzel günlerde kullansın....
hadi gözünüz aydın canm.babanızın ve dişinizin doğum günü kutlu olsun
teşekkür ederizz
darısı bekleyen bütün arkadaşların başınaa
Ivy, uçuş yazısı için teşekkürler derli toplu çok aydınlatıcı olmuş ben nasıl saklayım bilemedim ve ekranın fotoğrafını çektim
Aybike kv konusu benim de gözümden kaçmış. Bu fırsatı iyi değerlendir bence
My honey özletme kendini daha sık uğra lütfen.
Ya site kendi kendine mobil görünüme geçti. Memnunum rahat okuyacağım ama beğenme yıldızını bulamadım. Mobilde beğenme olmuyor mu?
canım kimse inanamadığı için böyle bir ihtimale ara kaynadı gitti benim laf :))) valla bir tek senin dikkatini çekti :)
dur bakalım salı günü falan istanbuldakini arayacağım gönderiyorum diye, ne diyecek
aslında meselemiz gözden çıktı...ameliyat olucam diye tutturdu katarakt var. ama sorduk soruşturduk bu yaş ve ilerlemiş kataraktta kör olma ihtimali varmış. eşim o yüzden ameliyata izin vermedi. biliyor bişey olsa benim üstüme kalacak ve ben hem paşama hem annesine bakamayacağım. bu da iyi ozaman alın biletimi İstanbulda ameliyat olayım sonra geri gelirim dedi :)
ama biliyoruz gidince gelmek istemeyecek tekrar, büyük oğluna aşık. büyük oğluda biliyor bende geri almayacağım zaten
salı günü gönderiyorum ameliyat için diyeceğim, o da kabul etmeyecek üstüne kalmasın diye. bakalım bu savaşı kim kazanacak
cevap : tabikide BEN :))))
bende öyle yapmıştım :) ama benimki o an okumaya üşendiğim içindi
sonrada kuzum yazamaya üşenmemiş ben okumaya üşendim diye vicdan yapmıştım
Ivy, uçuş yazısı için teşekkürler derli toplu çok aydınlatıcı olmuş ben nasıl saklayım bilemedim ve ekranın fotoğrafını çektim
Ya site kendi kendine mobil görünüme geçti. Memnunum rahat okuyacağım ama beğenme yıldızını bulamadım. Mobilde beğenme olmuyor mu?
3yil oldu.. Bi 4yil daha? Cok zor ya. Aksam yine sinirlendirdi beni bosayas geliyo yeminlen.
kızlar şuna bir bakar mısınız? polly iyi güzelde tuzlu geliyor biraz şimdi
sizce bu nasıl
http://www.e-bebek.com/baby-plus-mama-sandalyesi_LEB-ZW4
işte bizde sorun şu ki aramız bu konu ile doğru orantılı herzaman
şimdi icraat yok ya adam bana karşı pek bir tahammülsüz oldu, bazen bakıyorum resmen sesim rahatsız ediyor, hiç konuşmasam gözüne görünmesem dünyanın en mutlu insanı olacak sanki
aman zaten bendede garip bir soğukluk var evlilik müessesesine...bana koca lazım değil diyorum da oğluma baba lazım işte
nasıl da yarama tuz bastın
inanılmaz babasını seviyor. tamam sevsin ama onu görüünce gülücükler el çırpmalar bana hiçbirşey yok. üzülüyorum beni sevmiyor diye kuruntu yapıyorum saçma saçma.... bu diş hediyesi de tam oldu işte!!
hadi gözünüz aydın canm.babanızın ve dişinizin doğum günü kutlu olsun
teşekkür ederizz
darısı bekleyen bütün arkadaşların başınaa
selam canım dişiniz çıkmış gözün aydın benim kızımda çok sıkıntılı emmeyi bıraktı emerken çok acı çekiyor bir emiyor kaçıyor ağlayarak
şey sorucam ne kadar sürdü sıkıntınız ne kadar huzursuzluk çektikden sonra diş çıktı
gerçi her çocukta farklıolur oğlumda çok zor çıkarmıştı .....kızımda dra götürdüm daha diş görünmüyor dedi ama diş sıkıntısı dedi daha ne kadar sürecek huzursuzluk bilmiyorum....
canım kimse inanamadığı için böyle bir ihtimale ara kaynadı gitti benim laf :))) valla bir tek senin dikkatini çekti :)
dur bakalım salı günü falan istanbuldakini arayacağım gönderiyorum diye, ne diyecek
aslında meselemiz gözden çıktı...ameliyat olucam diye tutturdu katarakt var. ama sorduk soruşturduk bu yaş ve ilerlemiş kataraktta kör olma ihtimali varmış. eşim o yüzden ameliyata izin vermedi. biliyor bişey olsa benim üstüme kalacak ve ben hem paşama hem annesine bakamayacağım. bu da iyi ozaman alın biletimi İstanbulda ameliyat olayım sonra geri gelirim dedi :)
ama biliyoruz gidince gelmek istemeyecek tekrar, büyük oğluna aşık. büyük oğluda biliyor bende geri almayacağım zaten
salı günü gönderiyorum ameliyat için diyeceğim, o da kabul etmeyecek üstüne kalmasın diye. bakalım bu savaşı kim kazanacak
cevap : tabikide BEN :))))
Toys shop a baktın mı? Orada görmüştüm.
Bu arada bizim eczacının içinden doktor çıktı. Motillum istedim içemezssiniz emziriyosunuz deid. Bende süt için istiyorum dedim. Yok kesinlikle vermedi. Humana stil tea için dedi:)
Evet aynisi canim
Kullanınca bana yazar mısın lütfn canım, bakalım Kayra hüpletebilecek mi :) ?
Bence gayet güzel canım, ya mama sandalyesi iyi hoşda, bu yavrular hep sandalye tepesinde mi yiyecek sanki, bahçede çimlerde, balkonda yere kilim serip falan beslersin sen Atahan ı yazları, yani çokmu abartıyoruz mama sandalyesi olayını acaba? Ben geçen az kalsın 600 euro veriyordum mama sandalyesine, Allah korudu son anda almadım :)) polly de bana çok kaba gelmişti ( pollyciler bana kızmayın) bu bence gayet hoş, hatta yeşil rengi güzel :)
Her zaman demisimdir imza olsa da olmasa da ayri evler haftada 3 gun beraber yasamak kalan 4 gun herkes kendi evinde. Misssss
nasıl da yarama tuz bastın
inanılmaz babasını seviyor. tamam sevsin ama onu görüünce gülücükler el çırpmalar bana hiçbirşey yok. üzülüyorum beni sevmiyor diye kuruntu yapıyorum saçma saçma.... bu diş hediyesi de tam oldu işte!!
selam canım dişiniz çıkmış gözün aydın benim kızımda çok sıkıntılı emmeyi bıraktı emerken çok acı çekiyor bir emiyor kaçıyor ağlayarak
şey sorucam ne kadar sürdü sıkıntınız ne kadar huzursuzluk çektikden sonra diş çıktı
gerçi her çocukta farklıolur oğlumda çok zor çıkarmıştı .....kızımda dra götürdüm daha diş görünmüyor dedi ama diş sıkıntısı dedi daha ne kadar sürecek huzursuzluk bilmiyorum....
valla cnm 3 aya kadar kızım şahaneydi. yemek ve uyku konusunda. sonra bu diş kaşıma salya akması ve huysuzluk 3. aydan sonra başladı. bir ara hiç yemiyordu diyebilirim. emme konusunda sana pek birşey diyemeyeceğim çünkü hep sağdım
6. ayını bitirdi inci tanesini gördük. dolu dolu 3 ay
ama dediğin gibi hepsinde farklı olucaktır....
ishal huysuzluk ellere ve kafaya gelen sıcaklık (derecede belli olmayan) dokunduğunda allahım yanıyor çocuk diyorum ama ölçtüğümde pekde birşey çıkmıyordu. bizim şikayetlerimiz böyle oldu. öğle uykusu bitti neredeyse. zorla uyutuyorum 10 -15 dakika da uyanıyor....
Oraya bakmak hic aklima gelmedi. Tamam oraya da bakarim. Cok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?