2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Irmak'cim ben biraz geriden geliyorum kusura bakma.

Oncelikle tebrik ederim. ikisi birden buyuyecek.

Ilki sezeryan ise bunu da sezeryan yapacak degil mi? Eger kapanmadiysa baska yerden mi kesecek?

Irmak'cim ben biraz geriden geliyorum kusura bakma.

Oncelikle tebrik ederim. ikisi birden buyuyecek.

Ilki sezeryan ise bunu da sezeryan yapacak degil mi? Eger kapanmadiysa baska yerden mi kesecek?

oyyy ben sana haftanın en büyük olayını söylemeyi atlamışım...ama senin haberin var diye biliyordum o yüzden yazmamıştım. artık topicimizin bir hamilesi var :))) kuzucuğu heyecanla hep birlikte bekleyeceğiz, bu arada bence kız geliyor

Ay en bomba olayimiz buymus. Aybike sen bi Face e gelsene

Senim bu yorimda dikkatimi ceken vitonic oldu, gozlerim acildi:)) ise yariyo mu süt konusunda? Hemen alayimm:)

Kizlar buarada gncnin malt tabletleri var onlar da ise yariyo.

Ben en baştan beri kullanıyorum beklecim vitonici
Bir sürü çeşidi var ben emziren anneler için olanını alıyorum laktasyon yapar yazıyor üzerinde
Bir de baktım birsürü b vitamini var içinde bi ara almamıştım hemen saçların dökülmeye başlamıştı
Şimdi yine saç dökülmelerim bitti
Süt konusunda ise beril aşırı emdiğibden ne yapsam yetmiyor çoçuk açlık krizlerinde kusuyo yine emiyo şaka gibi
Vaktinde 2 gün boyunca emmemişti şimdi de böyle işte
Yeterki o emsin ben ona süt yapmak için herşeyi yaparım napıyım

tabiki. Sen direkt eline mi veriyorsun da olmuyor yoksa sen icirmeye calistiginda mi olmadi.

Kayra henuz iki eli ile onu kavrayamaz.

Direk eline veriyorum agzina goturuyor ama cekemiyor suyu, ben 1 haftadir fln biberonuda eline veriyorum kendisi iciyor cnm, baya dokuyor ama iciyor. silikon kasigda pure koyup veriyorum 2 gundur agzini buluyor yiyor ama baya ucundan tutuyor kasigin.

Her zaman demisimdir imza olsa da olmasa da ayri evler haftada 3 gun beraber yasamak kalan 4 gun herkes kendi evinde. Misssss

katiliyorum :) ayrica o imza ne ise yariyor acaba birisi bana soyleyebilirmi , nufus cuzdani yeniligi sadece, ben faydasindan cok zararini gordum, guzel giden iliskim bozulda ayni evde ayni soyisminde :)

haklisin canim senin ihtiyacina gore ince eleyip sik dokuman lazim da bana ne oluyor, zaten 9. ayda krese vericem, bumboyu masa uzerine koyabilirim, eee zaten disarisi dondurucu soguk olmadigi surece bahceye veya ormana goturuyorum kizimi, cok buyutmeden uygun bir tane alicam artik. besik sifinyer kitplik oyuncaklr ve kitaplar hazir. duvar stickerlari bile aldim, sadece dolap mama sandalyesi ve telsiz kaldi. onlarida halletmem lazim 15 gune kadar.

katiliyorum :) ayrica o imza ne ise yariyor acaba birisi bana soyleyebilirmi , nufus cuzdani yeniligi sadece, ben faydasindan cok zararini gordum, guzel giden iliskim bozulda ayni evde ayni soyisminde :)

yaa gereksiz diyince aklıma geldi ben evlilik cüzdanını kaybettim, 1 senedir çıkmıyor hiçbir yerden
cüzdanda gereksiz dimi? bi yerde lazım olacak mı? kim bilir nereye soktum

aa tabi ya sende bumbo da var dimi...eee bide kreşe gidecekmiş, boşver canım 600 lüğü falan...telsizi bulabildin mi istediğin gibi

Aybikecim bence de kız olacak. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin öncelikle ama benimde içime kız doğuyor.

Kızımında bezini açınca ayakları, bezliykende çorapları hep ağzında. Bizim Dr a dönme göstergemi diyede sordum değil dedi. Bazı bebekler hiç emeklemeden yürür dedi. Ben öyle yapmışım bebekken.

Aynı benim kız da ayaklarını çıplak farketmesin hemen ağzına götürüyor. Çoraplı iken de çorabı çekip duruyor ayağını tutuyor. Sonra hop dönüyor top gibi :) Çok komik oluyor.

benim eşimde emeklememiş canım, kardeşimin oğluda
yalnız yeğenden hatırlıyorum emeklemeden yürümek abize pek bir sorun olmuştu...bütün gün ellerinden tutup yürütmemizi istiyordu, ailece iki büklüm dolaşır olmuştuk

emelcim sesli güldüm :))) çok tatlısınız

Tatlı olan ben değilim be canım benim kız :) Ama çok kurnaz doktor demişti doğduğunda bu çok fena baktıracak kendine demişti ( her çocuk baktırıyor kendine gerçi ) Yapıyor bir kaç kez aynı şeyi kameraya çekeceğim zaman hemen durup bana bakıyor ve gülüyor birde naber anne çekemedin yine der gibi :)

15.ve 16. haftalarda netleşiyordu 13.yada 14. hafta belli oluyordu. Yani en fazla 4 haftamız kaldı:)

ben hamileliğimi 14. haftada öğrenmiştim cinsiyet belli değildi, ama hemen 1 -2 hafta sonra öğrenmiştim diye hatırlıyorum
ozaman senin dediğin doğru canım 15-16 gibi demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…