- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #72.841
yok canım kapanır mı hiç
doktor çok kızdı bana 2 yıl yasak dedi sezeryandan sonra hamile kalmak.
7 kat var senin karnında ,tek tek kesilip dikildi dedi.
daha dikişlerin bile kaynamadı.
rahim büyüdükçe çok şiddetli ağrı ve sancıların olabilir. çok kilo alırsan,dikişlerine baskı yapar ve dikişlerin patlayabilir.
çok zor bir hamilelik geçirirsin dedi.
yani gerçekler bunlar. ama olmayada bilir sonuçta. her bünye farklıdır. bunlar en kötüsü biz hazırlıklı olalım dedi.
yani daha ne desin :)
benim de tek korkum ve üzüntüm bu zaten.çok kötü olursam 2 çocuğa da bir faydam olmaz.
öyle işte ama ben daha fazla düşünüp kendimi üzmek istemiyorum. Rabbim böyle istedi. elden bişey gelmez hayırlısı...
Irmak'cim ben biraz geriden geliyorum kusura bakma.
Oncelikle tebrik ederim. ikisi birden buyuyecek.
Ilki sezeryan ise bunu da sezeryan yapacak degil mi? Eger kapanmadiysa baska yerden mi kesecek?
oyyy ben sana haftanın en büyük olayını söylemeyi atlamışım...ama senin haberin var diye biliyordum o yüzden yazmamıştım. artık topicimizin bir hamilesi var :))) kuzucuğu heyecanla hep birlikte bekleyeceğiz, bu arada bence kız geliyor
Senim bu yorimda dikkatimi ceken vitonic oldu, gozlerim acildi:)) ise yariyo mu süt konusunda? Hemen alayimm:)
Kizlar buarada gncnin malt tabletleri var onlar da ise yariyo.
tabiki. Sen direkt eline mi veriyorsun da olmuyor yoksa sen icirmeye calistiginda mi olmadi.
Kayra henuz iki eli ile onu kavrayamaz.
Her zaman demisimdir imza olsa da olmasa da ayri evler haftada 3 gun beraber yasamak kalan 4 gun herkes kendi evinde. Misssss
canım kv mevzusunu heyecan yapmak için devamını yazmamıştımama sonra arada kaynadı, kimse sormayınca bende anlatmayı unuttum...neyse otobüse binsin bırak anlatmayı o sahnenin fotosunu bile gönderirim size :))
mama sandalyesi konusunda doğru diyorsun canım. biz en geç nisanda çıkarız bahçeye, sonrası hep çimlerde...ama şu an benim için çok önemli çünkü evde kediler var. evin içindeyken ben sizin gibi kanepeye yada yere rahat bırakamam, kediler kış aylarında evde onlarıda mart-nisan gibi çıkartıyoruz dışarıya...zaten anakucağında da tiny love ı o yüzden aldım, hafif koltuk gibi kalkıyor sırtı, salonda ondada otursun diye
iişte şurda 3 ay çok yoğun kullanacağım, onun için de polly pahalı mı diyorum (bu arada sağlam pollyciyimdir uyarırım)..bizimki kırmızı delisi, herşeyümüz kırmızı oldu artık :))
evet senide Allah korumuş canım :) 600 bence gereksiz. onun yerine uygun bir mama sandalyesi alıp günlük kullanacağı ikinci birşey alabilirsin bence. dediğin gibi hep sandalye tepesinde olmayacak bu çocuklar
katiliyorum :) ayrica o imza ne ise yariyor acaba birisi bana soyleyebilirmi , nufus cuzdani yeniligi sadece, ben faydasindan cok zararini gordum, guzel giden iliskim bozulda ayni evde ayni soyisminde :)
haklisin canim senin ihtiyacina gore ince eleyip sik dokuman lazim da bana ne oluyor, zaten 9. ayda krese vericem, bumboyu masa uzerine koyabilirim, eee zaten disarisi dondurucu soguk olmadigi surece bahceye veya ormana goturuyorum kizimi, cok buyutmeden uygun bir tane alicam artik. besik sifinyer kitplik oyuncaklr ve kitaplar hazir. duvar stickerlari bile aldim, sadece dolap mama sandalyesi ve telsiz kaldi. onlarida halletmem lazim 15 gune kadar.
Merhaba canim naber nerelerdesin
oyyy ben sana haftanın en büyük olayını söylemeyi atlamışım...ama senin haberin var diye biliyordum o yüzden yazmamıştım. artık topicimizin bir hamilesi var :))) kuzucuğu heyecanla hep birlikte bekleyeceğiz, bu arada bence kız geliyor
Bizde yan donüyoruz tam tur yok
Ama ayaklarını ağzına götürüyor, çoraplarını çekiyor o 6 ay hareketi imiş mesela
Tam oturamiyor yoruluyor, arada mama koltuğuna koyuyorum 5 dk da yoruluyor kendini arkaya dogru bırakıyor
Kızımında bezini açınca ayakları, bezliykende çorapları hep ağzında. Bizim Dr a dönme göstergemi diyede sordum değil dedi. Bazı bebekler hiç emeklemeden yürür dedi. Ben öyle yapmışım bebekken.
Aybikecim bence de kız olacak. Rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin öncelikle ama benimde içime kız doğuyor.
15.ve 16. haftalarda netleşiyordu 13.yada 14. hafta belli oluyordu. Yani en fazla 4 haftamız kaldı:)kaçıncı haftada öğreniliyordu ki cinsiyet, unuttum ben...15 falan mıydı
Kızımında bezini açınca ayakları, bezliykende çorapları hep ağzında. Bizim Dr a dönme göstergemi diyede sordum değil dedi. Bazı bebekler hiç emeklemeden yürür dedi. Ben öyle yapmışım bebekken.
Aynı benim kız da ayaklarını çıplak farketmesin hemen ağzına götürüyor. Çoraplı iken de çorabı çekip duruyor ayağını tutuyor. Sonra hop dönüyor top gibi :) Çok komik oluyor.
emelcim sesli güldüm :))) çok tatlısınız
15.ve 16. haftalarda netleşiyordu 13.yada 14. hafta belli oluyordu. Yani en fazla 4 haftamız kaldı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?