- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.301
Ayy canım kıyamam ya.. Var böyle düşüncesiz insanlar.. Bende bir eşyama yoktan yere zarar geldiği mi sinir olurum.Kaza olur bişey olur tamam hepimiz bişeyler kırıyoruz ama dikkatsizlikten, umursamazlıktan oldu mu bende sinirimden çatlarım. Ben de bir arkadaşımı evime davet etmiştim, sevgilisinden ayrılmıştı. Morali düzelsin kendine gelsin ortam değişikliği iyi gelir diye. Ben evden çıkmıştım. Teflon tencerede puding yapmış ama demir kaşıkla, bide tencereyi arkalara saklamış. Tencere inanır mısınız kullanılacak halden çıkmıştı. Bugün 10 yaşında çocuk bile bilir, teflon tencerenin dikkatli kullanılması gerektiğini.. Ben yokken kıyafetlerimi karıştırmış (çokta samimi değildik üstelik) kendine uygun bitanesini seçmiş, ütüleyim derken yakmış, dolabın derinliklerine atmış.:95: Ayyy böyle insanlar var malesef canım. Ben arkadaştır diye bir şey dememiştim ama sinirimden köpürmüştüm, nasıl birisi bu diye...Sen iyi yapmışsın canım, dursaydı zararları daha da artarak devam ederdi.:117:
tam kan tahlılı kan sayımları falan tam ıdrar tahlılı trıoıd tahlılerı seker tahlılı toksoplazma hıv vırusu ve bır kac tane daha vardı enfeksıyon tahlıllerı bırde 2 gun once gıttım 2 lı test ıcın kan tahlılı en sekalılıgı olcugumu burun kemıgı olcumu falanBenim bu öğlen sonuçlarım çıkacak heyecanla bekliyorum.
Yalnız anlamadım bazı arkadaşlardan ikili test istenmiş bazılarından istenmemiş yada ne biliyim kan tahlilleri herkese göre farklı istenmiş.
Neler yaptırdınız bu zamana kadar bayanlar.
günaydınlar güzeller
dün doktora gittik 2'li testimiz için. her şey yolunda çok şükürense kalınlığı 1.45mm. kan alındı, 1 hafta sonra gelebilirseniz yüzyüze görüşelim kan sonucunu da dedi doktor.
bizim bebiş yüzünü dönmedi bizeo yüzden burun kemiğini değerlendiremedi doktor. bayağı bi uğraştı ama nafile. kapanmış aşağı doğru hilal şeklinde. ayaklar, eller hep hareket halinde kıpırdak kıpırdak ama dönmedi işte... üzüldüm biraz görmeyi istiyordum çok. doktor ölçümlerini beğendi, burnu göremedik ama ense kalınlığı çok güzel sıkıntı yok dedi. dert etmedim ben de burnu ölçemeyişini. hayra yoralım hayır olsun di mi?
6.5 cm olmuş bebeğim12+6 imişiz. sat'ımla uyumlu gidiyor. cinsiyet kesin değilse söylemeyin dedim doktora, o da o zaman 5. aya kadar beklersiniz, yurtdışında 5. ayda söylüyorlar taa dedi. bi şey demedi gördüyse de cinsiyet için...
haftaya tekrar gidicez kan değerlerini almak ve görüşmek için, öyle sıra almadan gideriz. eşim, çok aklına takıldıysa burun kemiği tekrar rica ederiz ultrasonda bakmak için diyor. bakalım olabilir sanki:44:
ay bir de hıçkırık tuttu biz bakarken, görseniz nasıl hıçkırıyor koca insan gibi vücudu kalkıp iniyor hıçkırırken yavrumunçok komikti
çatlaklar için ne öneriyorsunuz dedim, malum doktorum kadın ve kadının derdinden anlıyorduştan sonra henüz kurulanmadan bebe yağ sür her seferinde dedi. 5. aydan sonra da tercih ettiğin bir çatlak kremi kullanırsın dedi isim vermedi.
ya aslında çok heyecanla gittim ama beklentim yüksekti herhalde çok şey görmeyi umuyordum, pek tatmin olmadım açıkçası. çok güzeldi onu görmek ama saklanmasaydı iyiydi. ileriki haftaları bekleyeceğiz daha güzel görüntüler için sanırımsabıır
Ee sen ne yaptın bütün bunların karşılığında halen görüşmüyorsundur inşallah ...
Kızınız olursa alabiliriz=)
Kızınız olursa alabiliriz=)
allah bağışlasın hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)) bizimkinin cinsiyeti belli değil ama kız gibi görünüyor işin aslı bu sabah lahana testi yaptım (kk de okumuştum) kız gibi görünüyor :))
bu lahana testi de ne ola ki ....
Kırmızı lahanayı küçük küçük doğrayıp bir kaba koydum üstüne 2 bardak kaynar su ilave ettim 10 dk beklettim suyun rengi koyu mor oluyor zaten sonra suyu plastik bardağa (yarım bardak kadar ) döktüm ,diğer bardağa da aynı miktarda idrar koydum (yarım bardak) ,idrara lahana suyunu ilave ettim suyun rengi mor kaldı. Mor olursa bebek kız, kırmızı veya pembe olursa bebek erkekmiş...
hamile kaldıgın ay: yani mercimeğın fırına verildiği ve büyük ihtimal (döllenme zamanında olmussa)Merhaba arkadaşlar,
ben çok nadir girebiliyorum foruma. Bu hafta 13. haftayı bitirmeme rağmen hala iştahsızlık ve bulantı ile uğraşıyorum.
Salı günü dr'a gittik ikili test için örnek aldılar sonucu beklemek stresli gerçekten. Umarım bebişlerimizin hepsi sağlıklı sıhhatli olurlar.
Dr henüz erken ancak %90 kız gözüküyor dedi, 2 hafta sonra netleşirmiş. Bu çin takvimine baktığımda da kararsız kaldım. hamile kaldığınız ay diyor; son adet tarihim mi? yoksa mercimeğin fırına verildiği tarih mi? anlayamadım. Bileniniz var mı?
cnm anliyrm seniikızlar konuyla alakalı değil ama çok sinirlerim bozuldu birileriyle paylaşmazsam çatlıycam. sabah ne güzel başlamıştım güne oysa ki. bende prolaktinoma vardı düşük yapma riskim olduğu için eşim iş yapma dedi bana bi kadın tuttu hamileliğimi öğrendiğimizden beri böyle. yarım gün geliyodu vs. sabah 9 da gel demiştim. hergün gecikmeye başladı. 11 e doğru gelmeye başladı neyse bişey demedim. bişeyler kırıyodu kırılmış böyle buldum diyodu. sürekli yalan söylüyodu görmezden geliyodum. bana konu komşularını anlatıyodu bu böyle şu şöyle vs. kaç kez onlar senin özelin bana anlatma dediğim halde ertesi gün yine yapıyodu. günde 4 saat çalışıyosa bunun 1 saati çeneydi. hepsine göz yumdum ihtiyacı var diye yazık diye. bugün koltuğumun kılıfını çıkarırken yırtmışbana makian yırtmış dedi. tırlattım iyice. 1 saat çene çalıyo sonra işleri yetiştircem diye hatır hatır yapmaya çalışıyo. yavaş yavaş yapsa evime zarar gelmiycek. ben de kovdum az önce. bana sürekli yalan söylediğini bildiğimi de söyledim. sessiz sakinim diye aptal sandın heralde dedim. koltukarım sapasağlamdı yaa diktim yırtık yerden ters koydum ama görünüyor. bana dünya kadar masraf açtı delircem yaa
bi yaşıma daha girdim canım. o değil de bunu kim icat etmiş. nerden aklına gelmiş. yani mor lahanaya idrarımı karıştırmak aklımın ucundan geçmezayy sinirlerim bozukken güldürdün beni Allah da seni güldürsün
Ayy kızlar bu arada az önce çok mutlu oldum, bebişimin ilk hediyeleri Milupadan geldi... İlk hamile kaldığım zaman sitesine üye olmustum, faydalı bilgiler falan var diye.. Bana bi paket göndermişler.. 1 adet bebeğimi beklerken kitapçığı
1 adet bebek saç ve vücut şampuanı
1 tane bitki çayı (emziren anneler
nivea indirim kuponları
1 adet ıslak mendil
kızlarrrrrrrrr ikili testim temiz cıktıı ve cinsiyetide öğrendimmm:)
BAna da birkaç gün önce gelmişti özellikle kitapçığı çok beğendim
Ikili test yaptıranlara sesleniyorum nasıl yapılıyor bu ikili test sadece kanmı veriyoruz başka bir işlem yaptırılıyormu doktor tarafından bende haftaya pemşembe yaptırcam ama ilk defa yaptırıyorum ilk çocuğum old.için bilgi alabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?