2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım duygularıma tercüman olmuşsun. kazara insan bile ölüyor allah korusun ama dediğin gibi umursamazca yapılınca ve bir üstüne yalan söylenince, insan aptal yerine konmaya çalışılınca sinirler de bir yere kadar dayanıyor. kovduğum için vicdanım hiç rahatsız değil. keşke daha önce yapsaydım. ben de merak ettim o arkadaşınla görüşüyor musun ?

Son düzenleme:
tam kan tahlılı kan sayımları falan tam ıdrar tahlılı trıoıd tahlılerı seker tahlılı toksoplazma hıv vırusu ve bır kac tane daha vardı enfeksıyon tahlıllerı bırde 2 gun once gıttım 2 lı test ıcın kan tahlılı en sekalılıgı olcugumu burun kemıgı olcumu falan

hayırlı haberlerle gelmıssın ya canım bosver daha cok gorursun bır benımkı yuzustu yatıyor sanıyordum senınkıde oylaymıs meger durte durte zor aldı burun kemıgı olcumunu benım sıpada yuz ustu yatta dr ayaklarına bakıcak cekıp cekıp durdu karnına

bu lahana testi de ne ola ki ....

Kırmızı lahanayı küçük küçük doğrayıp bir kaba koydum üstüne 2 bardak kaynar su ilave ettim 10 dk beklettim suyun rengi koyu mor oluyor zaten sonra suyu plastik bardağa (yarım bardak kadar ) döktüm ,diğer bardağa da aynı miktarda idrar koydum (yarım bardak) ,idrara lahana suyunu ilave ettim suyun rengi mor kaldı. Mor olursa bebek kız, kırmızı veya pembe olursa bebek erkekmiş...

Merhaba arkadaşlar,

ben çok nadir girebiliyorum foruma. Bu hafta 13. haftayı bitirmeme rağmen hala iştahsızlık ve bulantı ile uğraşıyorum.
Salı günü dr'a gittik ikili test için örnek aldılar sonucu beklemek stresli gerçekten. Umarım bebişlerimizin hepsi sağlıklı sıhhatli olurlar.
Dr henüz erken ancak %90 kız gözüküyor dedi, 2 hafta sonra netleşirmiş. Bu çin takvimine baktığımda da kararsız kaldım. hamile kaldığınız ay diyor; son adet tarihim mi? yoksa mercimeğin fırına verildiği tarih mi? anlayamadım. Bileniniz var mı?

bi yaşıma daha girdim canım. o değil de bunu kim icat etmiş. nerden aklına gelmiş. yani mor lahanaya idrarımı karıştırmak aklımın ucundan geçmez ayy sinirlerim bozukken güldürdün beni Allah da seni güldürsün

hamile kaldıgın ay: yani mercimeğın fırına verildiği ve büyük ihtimal (döllenme zamanında olmussa) yumurtlama tarihin oluyor canım

laydcim nerelerdesin canım ..... yoksun kaç gündür, özlettin valla.nasılsın ne var ne yok oralarda
poli de yok hadi o izinli
isetberyi merak ediyorum bide, hastaydı acaba kötüleştimi hastaneye falan mı yatırdılar acaba, yoksa gelirdi topiğe mutlaka.
bak daha çok merak ettim şimdi.

cnm anliyrm senii
bende temizlikci kadinlarla benzer problemler yasadm
inanirmisin bitanesi bi gun cook terldm dus alaym mi dedii
bn de iyi niyetm yazik terli terli gitmesn dye tamam dedm
loppppp
karsimda bi soyunduuu
kucagimda da bebegmmm neye ugradgimi sasirdmmm
cogu habire dedikodu yapiyr gittigi hanimlari anlatyrrr cene cenee cenee
baska bisey yapmiyrlarrr
aslinda bn de eve hicc yabanci sokmak istemyrm ama mecburi durumlar oluyrrr
ha birde korkuyrm bn evde onlarla yanliz kalincaaa

Bana da çok tuhaf geldi bugün anneme anlattığımda tepkisi aynen böyle oldu " kızım manyak mısın sen"

Ikili test yaptıranlara sesleniyorum nasıl yapılıyor bu ikili test sadece kanmı veriyoruz başka bir işlem yaptırılıyormu doktor tarafından bende haftaya pemşembe yaptırcam ama ilk defa yaptırıyorum ilk çocuğum old.için bilgi alabilirmiyim?

BAna da birkaç gün önce gelmişti özellikle kitapçığı çok beğendim

kızlarrrrrrrrr ikili testim temiz cıktıı ve cinsiyetide öğrendimmm:)

ohh gözün aydın şekerim. Darısı benim başıma bi öğrenemedim bebişimi :) cumartesi ense kalınlıgına falan bakıldı gayet normal dedi dr. ama kıpır kıpırdı cinsiyeti göremiyorum henüz dedi. ikili test istedi bugün aradım sonucum çıkmış herşey normal miş. şimdi 3 hafta sonunda cinsiyet için gidicez.. Çokkkk sabırsızlanıyorum. Birde gittiğimde tam 12 haftalıktım dr. 12 haftalıgız dedi ultrasona girmeden ama ultrason kağıdında 12+5 yazıyordu eve gelince farkettiğim. Bu nedemek oluyor?

Son düzenleme:
Ya arkdslar cinsyet ogrencz dye nimetin ustune idrar mi koycaz
Yapmayn allh askinaaa
Az daha sabredn
Allhtan hayrli olani dileyn
Boyle seylerle ugrasmy dermm

Canım Önce Ultrasonda Ense Ölçümü Yapıyor Daha Sonra Kan veriyosun Bu Kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…