2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yuh diyorum yani karşında soyundu bi de. hey allam yaa. kız demek bunların mayaları aynı. benimki de hep daha önce çalıştığı evi överdi. yok bu süpürürken hanım toz alıyomuş, yok hanım buna kahve yapıyomuş, yok hanım şu deterjanı alıyodu siz de bunu alın. ee madem bu kadar iyiydi neden ayrıldın diyince çıt yok at da bari biraz isabetli at. yabancı ben de istemiyorum canım ama evim biraz büyük hamişken başa çıkamam.

sadce kan verıyorsun cnm ultrasyondanda ense kalınlıgına ve burun kemıgının olusup olusmadıgına bakıyorlar

arkadaşlar iyi temennileriniz için çok teşekkür ederim hepinize.Dün gebeliğim sonlandı ve kürtaj oldum bugün biraz daha toparladım kendimi..Allahın taktiri böyleymiş..Hepinize hayırlı, sağlıklı doğumlar diliyorum..

Bana da çok tuhaf geldi bugün anneme anlattığımda tepkisi aynen böyle oldu " kızım manyak mısın sen"

ayyy canım benim yaa merak ediyosun anladım da yapma böyle şeyler. inanma böyle şeylere insan çok merak ediyo anlıyorum ama bunlar fasa fiso

Tatlım, ikili testte ilk önce ultrasonla boyun ve burun ölçülerini alıyor dr sonrada senden kan alıyorlar ve karşılaştırıyorlar. Ona göre risk adına bir yüzde veriyorlar. Dr o yüzdeye göre yorum yapıyor.

ayyy canım benim yaa merak ediyosun anladım da yapma böyle şeyler. inanma böyle şeylere insan çok merak ediyo anlıyorum ama bunlar fasa fiso

Haklısın tabi sonuçta bana ve bebişe bir zararı yok diye denedim Biraz da araştırdım google dan baktım genelde bilinen bir yöntem ve epey de uygulayan varmış

çok büyük geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin. lakin şunu unutma düşükler sağlıksız bebekler doğmasın diye doğa tarafından yok edildiği için oluyor genelde. genetiğinde bozukluk varsa vücut gelişmesini engelliyor ve atıyor vücuttan. yani Allah kosurun sakat olsa, kör olsa sağır olsa hayat boyu hem çeker hem de üzülürdün. böylesi senin için de onun için de daha hayırlı belki de bunu unutma.

selam gızlar :86:

Ben geldim.

Ben Bakan olaydım ancak bu kadar yorulurdum. Bana değişti sanki. peh! Canımız çıktı be ya. Bi de gidenin arkasını topladık. Neyse.

Nabıyonuz :112:

çok geçmiş olsun canım üzme kendini Allah'ın takdiri elden birşey gelmiyor malesef

ben cıkıyorum kzlarr malum ben sızden tamı tamına 3 saat ondeyım eve gitmeee oglusaa kavusma vaktı holeyyyy sıcak bı dus alıp tembellık yapcam ınsallah hadı yarın gorusuruz. Kendinize ve bebişlere iyi bakın byeesss

Geçmiş olsun canım üzülme bu çok normalmiş ben de eylül ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum ... Umarım kolayca atlatırsın bugünlerini yine güzel haberlerini alırız.

çok sağol canım ama herşey bebekte gayet iyiydi.10 haftada kalbi durmuş.patolojiye gitti sonuç bakalım bekliyoruz.doktorum kan pıhtılaşmasından şüphelendi araştırma hast. gidip genetik tetkiklerimi yaptırıcam bakalım..hakkımızda herşeyin hayırlısını diliyorum...

hiiiiiiii canım tetkik yapılırken kanının pıhtılaşma zamanına bakılmadı mı? ben hamile kalınca hemen pıhtılaşma zamanına bakıldı ve kanımda pıhtılaşma saptandı hergün asprin içiyorum kan sulansın diye. bakılmasa aynı durum başıma gelebilirdi

Bana da bakılmamıştı ilk gebelikte dr her şey normal demişti. Bu gebelikte doktoru değiştirdim ve çok memnunum ama zaten pıhtılaşma yokmuş bende. Büyük ihtimalle kromozomlardan kaynaklıymış bölünme sırasında bir hata olmuş olabilir dedi dr. Ben de üstünde durmadım pek çünkü inceleme durumlarına falan tahammül edemezdim biraz zor geçirdim o günlerimi... Nihayet bitti diyorum ama insanın içine batıyor yine de Allah korusun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…