- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.321
cnm anliyrm senii
bende temizlikci kadinlarla benzer problemler yasadm
inanirmisin bitanesi bi gun cook terldm dus alaym mi dedii
bn de iyi niyetm yazik terli terli gitmesn dye tamam dedm
loppppp
karsimda bi soyunduuu
kucagimda da bebegmmm neye ugradgimi sasirdmmm
cogu habire dedikodu yapiyr gittigi hanimlari anlatyrrr cene cenee cenee
baska bisey yapmiyrlarrr
aslinda bn de eve hicc yabanci sokmak istemyrm ama mecburi durumlar oluyrrr
ha birde korkuyrm bn evde onlarla yanliz kalincaaa
hamile kaldıgın ay: yani mercimeğın fırına verildiği ve büyük ihtimal (döllenme zamanında olmussa)yumurtlama tarihin oluyor canım
Ikili test yaptıranlara sesleniyorum nasıl yapılıyor bu ikili test sadece kanmı veriyoruz başka bir işlem yaptırılıyormu doktor tarafından bende haftaya pemşembe yaptırcam ama ilk defa yaptırıyorum ilk çocuğum old.için bilgi alabilirmiyim?
Bana da çok tuhaf geldi bugün anneme anlattığımda tepkisi aynen böyle oldu " kızım manyak mısın sen"
Ikili test yaptıranlara sesleniyorum nasıl yapılıyor bu ikili test sadece kanmı veriyoruz başka bir işlem yaptırılıyormu doktor tarafından bende haftaya pemşembe yaptırcam ama ilk defa yaptırıyorum ilk çocuğum old.için bilgi alabilirmiyim?
ayyy canım benim yaa merak ediyosun anladım da yapma böyle şeyler. inanma böyle şeylereinsan çok merak ediyo anlıyorum ama bunlar fasa fiso
arkadaşlar iyi temennileriniz için çok teşekkür ederim hepinize.Dün gebeliğim sonlandı ve kürtaj oldum bugün biraz daha toparladım kendimi..Allahın taktiri böyleymiş..Hepinize hayırlı, sağlıklı doğumlar diliyorum..
arkadaşlar iyi temennileriniz için çok teşekkür ederim hepinize.Dün gebeliğim sonlandı ve kürtaj oldum bugün biraz daha toparladım kendimi..Allahın taktiri böyleymiş..Hepinize hayırlı, sağlıklı doğumlar diliyorum..
çok büyük geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip etsin. lakin şunu unutma düşükler sağlıksız bebekler doğmasın diye doğa tarafından yok edildiği için oluyor genelde. genetiğinde bozukluk varsa vücut gelişmesini engelliyor ve atıyor vücuttan. yani Allah kosurun sakat olsa, kör olsa sağır olsa hayat boyu hem çeker hem de üzülürdün. böylesi senin için de onun için de daha hayırlı belki de bunu unutma.
çok sağol canım ama herşey bebekte gayet iyiydi.10 haftada kalbi durmuş.patolojiye gitti sonuç bakalım bekliyoruz.doktorum kan pıhtılaşmasından şüphelendi araştırma hast. gidip genetik tetkiklerimi yaptırıcam bakalım..hakkımızda herşeyin hayırlısını diliyorum...
selam gızlar :86:
Ben geldim.
Ben Bakan olaydım ancak bu kadar yorulurdum. Bana değişti sanki. peh! Canımız çıktı be ya. Bi de gidenin arkasını topladık. Neyse.
Nabıyonuz :112:
hiiiiiiii canım tetkik yapılırken kanının pıhtılaşma zamanına bakılmadı mı? ben hamile kalınca hemen pıhtılaşma zamanına bakıldı ve kanımda pıhtılaşma saptandı hergün asprin içiyorum kan sulansın diye. bakılmasa aynı durum başıma gelebilirdi
Hosgeldinn, Ne Kadar Pozitif Geldinnn
çekirgem öperim yanacıklarındaniyi misin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?