- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.281
Canım teşekkürler cevabın için ben mustelanın ürünlerini çok beğeniyorum zaten babe yerine onu alıcam sanırım. Bu arada eşim süt üreticilerinin %90ının üretim tesisini gezmiş biri olarak sek ve Atatürk orman çiftliği ürünlerinden şaşma diyor günlük süt almayı düşünüyor isen bu iki markadan alabilirsin güvenle
Canım benim bende seni çok seviyorum . Doktor işini ne yapıcaksın medicale devammı ben cuma rotamızın ikinci dozu var Çiğdem Hanım'da sonra ki kontrole asmye geçicez sanırım ama doktoru netleştiremedik
Canım benim bende seni çok seviyorum . Doktor işini ne yapıcaksın medicale devammı ben cuma rotamızın ikinci dozu var Çiğdem Hanım'da sonra ki kontrole asmye geçicez sanırım ama doktoru netleştiremedik
Canım teşekkürler cevabın için ben mustelanın ürünlerini çok beğeniyorum zaten babe yerine onu alıcam sanırım. Bu arada eşim süt üreticilerinin %90ının üretim tesisini gezmiş biri olarak sek ve Atatürk orman çiftliği ürünlerinden şaşma diyor günlük süt almayı düşünüyor isen bu iki markadan alabilirsin güvenle
Biberona kahve hazırlamaktan sonra dalgınlık devam ediyor mu diye sormuştun ya, bugün türk kahvesi yaptım
ama cezveden fincana dökerken baktım ki kahve koymayı unutmuşum şekerli su kaynatmışım :)
yani uykusuz yorgun ve en önemlisi kafa karışık olunca oluyor böyle şeyler,
bebeklerimizin herşeyini en ince ayrıntısına kadar düşünüp planlayıp yapmaktan kendimize akıl kalmıyor
daha doğrusu bende kalmadı.
ben en çok rabarbayı seviyorummmm :))))
AYY BEN DE ABLAMA SORDUM ASM DE DOKTOR .BİR ARAYIP SORMADI ÇOK RAHAT İNSANDIR BENİM ABLAM CUMAYA KADAR SÜRE VERDİM ABLAMA EN İYİSİ KİM DİYE ARICAM DEDİ AMA BAKALIM :)
biz rotamızı olduk 2. dozu ay kırk yılın bi başı ilgili doktor bulduk onuda kaçırdık
rabarbacım bir damla çörek otu yağı pamukçuğa iyi geliyor, ama doktoruna sor vermeden önce mutlaka yanlış bi şey söylemek istemem.
biz bu sayede kurtulduk pamukçuktan.
Bunu okumam iyi oldu canım ben kendime sek alıyorum hep çünkü :)
Bende arkandan geliyorumya, dikkat edeyim bu aralar cnm. Benim dalgınlıklar 2 oldu, bir biberonda kahve, 2 kızımın yuzme kursu randevusunu kaçırdım gunleri karıştırdığım için, bakalım sırada ne var. Ben çok şükür uykusuz kalmıyorum ama aylardır çalışmıyor olduğuma yordum bu dikkat dağınıklığımı. Çalışmadığım için biyolojik saatimde karıştı, hergün dikkatimi yoğunlaştırdığım bir çalışmam yok, hızlı bir tempoda değilim. Bu durum beni tembelleştirdi sanırım.
Neler oluyor ordaa?
AOÇ ve Tire süt tavsiye ederim, tire süt sanırım sadece izmirde var ama emin değilim. Eşin neden süt üreticilerini gziyor canım, özlden yazar mısın zahmet olmassa?
Meyve suyunu da sek alıyorum ben meyve aroması değil meyve kulşanıyorlarmış ayrıca fiyatlarıda uygun
Bende arkandan geliyorumya, dikkat edeyim bu aralar cnm. Benim dalgınlıklar 2 oldu, bir biberonda kahve, 2 kızımın yuzme kursu randevusunu kaçırdım gunleri karıştırdığım için, bakalım sırada ne var. Ben çok şükür uykusuz kalmıyorum ama aylardır çalışmıyor olduğuma yordum bu dikkat dağınıklığımı. Çalışmadığım için biyolojik saatimde karıştı, hergün dikkatimi yoğunlaştırdığım bir çalışmam yok, hızlı bir tempoda değilim. Bu durum beni tembelleştirdi sanırım.
Neler oluyor ordaa?
AOÇ ve Tire süt tavsiye ederim, tire süt sanırım sadece izmirde var ama emin değilim. Eşin neden süt üreticilerini gziyor canım, özlden yazar mısın zahmet olmassa?
Senide çok seviyorum canım biliyorsun bunu :))
:)) ıvyy seni de seviyoruz bak hala buradayız :))
Bende sizi seviyorummm, kalp kalp kalp :))
kızlar merhaba cevap veren oldu mu okuyamadım bir sorum daha olacak, sokakta satılan çiğ sütlere güvenemediğim için yoğurdu günlük pastorize sütle yapayım diyorum siz nasıl yapıyorsunuz? Bizim peynircide lera fresca günlük şişe süt görüp aldım tadı da güzel baya ama tam yağlı diyor dokunur mu acaba?
Meyve suyu nadir alıyoruz sek yada tropicaana alıyoruz .
Tropicananın vişnesine bayılıyorum :)) ay bide Mete horozoğluna bayılıyorum :)))
İvyi sevmeyen ölsün demicem de, ivyi sevmeyen top olsun! :))
Bende Mete ismine bayılıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?