2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet rabarbacım aoç nin ürünleri kesşnlkle harikaydı, günlük şişe sütü, keçi sütü de süperdi
ben burda buldum keçi sütü tuzlu geldi ya anlamadım, aoç ninkisi tatlıydı çok severdim.

Canım benim bende seni çok seviyorum . Doktor işini ne yapıcaksın medicale devammı ben cuma rotamızın ikinci dozu var Çiğdem Hanım'da sonra ki kontrole asmye geçicez sanırım ama doktoru netleştiremedik

AYY BEN DE ABLAMA SORDUM ASM DE DOKTOR .BİR ARAYIP SORMADI ÇOK RAHAT İNSANDIR BENİM ABLAM CUMAYA KADAR SÜRE VERDİM ABLAMA EN İYİSİ KİM DİYE ARICAM DEDİ AMA BAKALIM :)
biz rotamızı olduk 2. dozu ay kırk yılın bi başı ilgili doktor bulduk onuda kaçırdık

Canım benim bende seni çok seviyorum . Doktor işini ne yapıcaksın medicale devammı ben cuma rotamızın ikinci dozu var Çiğdem Hanım'da sonra ki kontrole asmye geçicez sanırım ama doktoru netleştiremedik

rabarbacım bir damla çörek otu yağı pamukçuğa iyi geliyor, ama doktoruna sor vermeden önce mutlaka yanlış bi şey söylemek istemem.
biz bu sayede kurtulduk pamukçuktan.

Bunu okumam iyi oldu canım ben kendime sek alıyorum hep çünkü :)

Bende arkandan geliyorumya, dikkat edeyim bu aralar cnm. Benim dalgınlıklar 2 oldu, bir biberonda kahve, 2 kızımın yuzme kursu randevusunu kaçırdım gunleri karıştırdığım için, bakalım sırada ne var. Ben çok şükür uykusuz kalmıyorum ama aylardır çalışmıyor olduğuma yordum bu dikkat dağınıklığımı. Çalışmadığım için biyolojik saatimde karıştı, hergün dikkatimi yoğunlaştırdığım bir çalışmam yok, hızlı bir tempoda değilim. Bu durum beni tembelleştirdi sanırım.

ben en çok rabarbayı seviyorummmm :))))

Neler oluyor ordaa?

AOÇ ve Tire süt tavsiye ederim, tire süt sanırım sadece izmirde var ama emin değilim. Eşin neden süt üreticilerini gziyor canım, özlden yazar mısın zahmet olmassa?

Evet bende çok üzgünüm Kaan'da çok seviyordu doktorunu bende araştırıyorum giden bir kaç arkadaşıma sorucam haberleşiriz yine canım

Senide çok seviyorum canım biliyorsun bunu :))

:)) ıvyy seni de seviyoruz bak hala buradayız :))

Lera fresca çok güzel, içmelik tadıda güzel yoğurdu da tuttu. Ben ki yoğurt özürlü olmama rağmen taş gibi yoğurt tuttu. :)

Başlıktaki saçmalığa takılmayın, önce okuyun lütfen :))

Kızımın günlük rutinini oturtmaya çalışıyorum biliyorsunuz, dün akşam itibariyle rutin falan kalmadı. Hiç ağlamayan, uyumlu sakin bebeğim birden canavara dönüştü. Sürekli mız mız, işrahsız ve uyumuyor, maksimum 40 dk falan uyuyup uyanıyor. Banyo yaparken bile mız mızdı normalde bayılır.

Bugun doktorumuzu aradım, durumu anlattım, ateşini falan sordu, tüm durumu özetledim. Diş olabilir mi diye konuşuyorduk, ne zaman başladı bu huzursuzluk dedi, dün öğleden sonra aniden değişti dedim. Farklı bir şey oldumu dün dedi, bendeki mükemmel cevap; babası seyahate çıktı ve ilk defa kereviz yedi :))) uzunca bir hımmm mmmmmmm yaptı doktor. Neyse konuşmanın devamı daha aklıselimdi. Yarına kadar böyle huysuz olmaya devam ederse götüreceğim doktora. Bugun birlikte pediküre gittik birde kızımla, neyseki orada çok usluydu, müZik dinledi uyudu. Ben pedikür odasına sokmadım onu, çok hijyenik (zaten medikal hizmet veren bir yer) bir mekan olsada bekleme salonunda bıraktım, en yakın pedikür odasına geçtim, kızımın önüne ayna falan getirdiler, güzel müzikler açtılar oradaki görevliler saolsunlar, oyalandı öyle.

kızlar bebişimi ben şöle besliyorum suan 1haftadır başladık ek gıdaya

sabah 10 elma armut havuç rendeleyip tülbentle suzup 50 ml meyve suyu içiriyorum 1 ça kasıgıda pekmez karıştırıp içiriom

-mama biberonla 60ml

öğle 12,13 arası yoğurt bı kucuk kase

-mama biberonla 60 ml

-mama biberonla 60 ml

akşam 18 havuç,patatez,kabak,bi çay kaşığı sıvı yag(irmik yada pirinç atıp) haşlayıp rondodan gecırıp püre kıvamında kucuk bı kase yedırıyorum
(bugun lımon kabuğu rendeledim azcık)

-gecede kaşık mamasını sulandırıp verıyorum kıvamını kendımayarlıyorum suyla

-12de yatıyoruz

gece uyanmalarınada 60 ml süt verıyorum her seferınde az az sık sık kalkıyoruz

kızlar sizde varmı değişik tarıfleriniz varmı sizce u beslenme şekli nasılll teyzoşlarrr ??????:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…