2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İvyi sevmeyen ölsün demicem de, ivyi sevmeyen top olsun! :))

Ahaha, ne tatlısın canım, kimse bu kadar dobra söylememişti sevgisini daha önce :)) sizi sevmeyende kesin kıskanıyordur :))

Tropicananın vişnesine bayılıyorum :)) ay bide Mete horozoğluna bayılıyorum :)))

Mete Horozoğlu da beğenilmeyecek gibi değil şimdi :) maşallah :)

ivycim benim kızda dün akşam öyle huysuzdu üstelik uyuyor ağlıyor babası gelmemişti babası gelince sesini duyunca bir daha ağlama sesi çıkmadı :)

Bu arada çok yadırgadım seni küçük kızı pedikürcüye götürmüşsün

Aynen ya çalışınca her işe yetişiyorum. Çalışmayınca bi kap yemek yapamadığım gibi marketten gelen poşetleri 2 günde zor boşaltıyorum. Zaruri işleri hallediyorum. Diğerlerini dur sonra diye diye salladıkça sallıyorum. Tabi beyinde tembelleşiyor.

Babası yok diye olabilir mi acaba, ama benim kızım zaten çok az görüyor babayı. Biz kızımla türkiyeye gidince 1,5 ay görmedi kızım babasını, sonra ilk gördüğünde öyle çığlık atıp kahkalar attıki inanamadım. Ama sonrasında çok düşkün olmadı babaya. Birde bu aylarda babanın 2-3 gün yokluğunu bilebilir mi? Bence kereviz den oldu :)))

Evet canım yaa götürdüm napıyım, ben kızımı heryere taşımak zorundayım öyle bırakacak kimse yok, ben doktora veya resmi yerlere giderkende randevu alırken söylüyorum bebeğimle gelicem, uygun mudur diye. Saolsun çok yardımcı oluyorlar. Ben eşimi de bekleyemem gelsin bizi götürsün veya kızıma baksın diye, alışmışım bağımsız olmaya, hemde o da çok meşgul zaten.

Cnm benim eşim de işi dolayısıyla aoç tesisini gezdikten sonra biz aoç ürünleri kullanmama kararı aldık :) 1.5 2 sene önce gitmişti tabi belki şimdi düzelmiştir kimseyi etkilemek istemem. Sek sütü denicem ama.

Lera fresca çok güzel, içmelik tadıda güzel yoğurdu da tuttu. Ben ki yoğurt özürlü olmama rağmen taş gibi yoğurt tuttu. :)

Annem de yapmış lera fresca yoğurt ile kalıp gibi oldu dedi oğlum da maşallah beğenmiş ama çok verme dedim çünkü alerjimiz var gerçi doktorumuz inek sütü yoğurda dönüşünce zararı olmaz dedi inşallah dediği gibi olur.

Ivy'yi sevmeyen gitsin topic açsın hihihihi :))misal Ağustos bebikleri yiyor sıçıyor koşuyor konuşuyor konumu yok )) konulu topic )))

Ya şaka maka benim kız sıçamıyor. ( 2014 kakamıza iyi gelmedi. Zeytinyağı veriyorum doktorun dediği gibi sütümle karıştırıp. Günde bir veriyorum az mı acaba. Günler sonra dün alışveriş yapabildik. Öğlen gibi havuç ve armudu karıştırıp verdim. Çeyrek fincan anca yemiştir. Belkide daha az. Pütürleri farkedince öksürmeye başladı. Bu sefer almadım ağzından. Nam nam yaptım karşısında yuttu. Şımarıklık ile alışkın olmama arası bi durum sanırım. Akşam 19:00 gibi de balkabağı vermeyi düşünüyorum bu seferlik sade vericem. Ne olur ne olmaz. Armut ve bal kabağı bağırsaklarına iyi gelir diye umuyorum. Birde 1 çay kaşığı pekmez verdim bugün. Arkasından azda su verdim. Ben pek su vermiyorum ek gıda işini bugünden itibaren hızlandırmış olucam. Su ne kadar vermeliyim sizce. Günde 2 meyve+sebze öğünü. 1 çay kaşığı dut pekmezi. 1-1,5 çay kaşığı zeytinyağı şeklinde bi düzen için soruyorum. Birde kereviz aldım yapraklı seçmeye çalıştım. Kerevizi nasıl veriyorsunuz siz?

Çoook teşekkür ederiz, bayıldımmm. Ne tatlı bu kız yaa maşallah, gülücükler hiiiç eksik olmasın hayatında inşallah. Bende kısıma izlettim önce şaşırdı, sonra güldü o da :) diğer videolarıda bekliyoruz.

İşleyen demir ışıldar diye buna diyorlar sanırım cnm :)

Kaan'a izlettim nasıl şaşkın şaşkın bakıo :) yerim ben onun gülen ağzını maşallah

Bende kızıma kendi videosunu izletince şaşırıyor sonra gülüyor :) Ye teyzesi ye :)

Bilmem benim kız dün babası gelince sesi soluğu kesildi. Öncesinde uyuyor gözleri kapalı pişpişliyorum yok susmuyor ayağımda salladım sustu durur gibi oldu sonra babası geldi yerine yatırdım ses soluk kesildi :)

Amin hepimizin hayatından eksik olmasın canım . Pcye yükleyeyim bu akşam eklerim inşallah onu da.

Ivy'yi sevmeyen gitsin topic açsın hihihihi :))misal Ağustos bebikleri yiyor sıçıyor koşuyor konuşuyor konumu yok )) konulu topic )))

Aaaa ben mahcubiyetten açılıyor sanıyordum :) sevmemezlikten mi açılıyormuş ? Emzik alamayan anneler var diye ağla (edebiyat) sonra yavruma şunu yedirdim bunu yedirdim hımmm misssss, şu marka çatal bıçak v.s. O anne yavrusuna bunları yedirebilecek mi acaba?

Yapma bunu canım benim ya bak daha kızıma kereviz alamadım yarama tuz bastın :)

Ben hipp in kereviz püresini verdim canım, doktorumuzda minik kavanozlarda küçük bir koli verdi bize denemek için. Her hafta 3 meyves ebze tattırıyorum. Şimdiye kadar hepsinide yedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…