- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.301
İvyi sevmeyen ölsün demicem de, ivyi sevmeyen top olsun! :))
Tropicananın vişnesine bayılıyorum :)) ay bide Mete horozoğluna bayılıyorum :)))
Başlıktaki saçmalığa takılmayın, önce okuyun lütfen :))
Kızımın günlük rutinini oturtmaya çalışıyorum biliyorsunuz, dün akşam itibariyle rutin falan kalmadı. Hiç ağlamayan, uyumlu sakin bebeğim birden canavara dönüştü. Sürekli mız mız, işrahsız ve uyumuyor, maksimum 40 dk falan uyuyup uyanıyor. Banyo yaparken bile mız mızdı normalde bayılır.
Bugun doktorumuzu aradım, durumu anlattım, ateşini falan sordu, tüm durumu özetledim. Diş olabilir mi diye konuşuyorduk, ne zaman başladı bu huzursuzluk dedi, dün öğleden sonra aniden değişti dedim. Farklı bir şey oldumu dün dedi, bendeki mükemmel cevap; babası seyahate çıktı ve ilk defa kereviz yedi :))) uzunca bir hımmm mmmmmmm yaptı doktor. Neyse konuşmanın devamı daha aklıselimdi. Yarına kadar böyle huysuz olmaya devam ederse götüreceğim doktora. Bugun birlikte pediküre gittik birde kızımla, neyseki orada çok usluydu, müZik dinledi uyudu. Ben pedikür odasına sokmadım onu, çok hijyenik (zaten medikal hizmet veren bir yer) bir mekan olsada bekleme salonunda bıraktım, en yakın pedikür odasına geçtim, kızımın önüne ayna falan getirdiler, güzel müzikler açtılar oradaki görevliler saolsunlar, oyalandı öyle.
Hıhh ben Kaan ismine bayılıyorum :))
Bende arkandan geliyorumya, dikkat edeyim bu aralar cnm. Benim dalgınlıklar 2 oldu, bir biberonda kahve, 2 kızımın yuzme kursu randevusunu kaçırdım gunleri karıştırdığım için, bakalım sırada ne var. Ben çok şükür uykusuz kalmıyorum ama aylardır çalışmıyor olduğuma yordum bu dikkat dağınıklığımı. Çalışmadığım için biyolojik saatimde karıştı, hergün dikkatimi yoğunlaştırdığım bir çalışmam yok, hızlı bir tempoda değilim. Bu durum beni tembelleştirdi sanırım.
Neler oluyor ordaa?
AOÇ ve Tire süt tavsiye ederim, tire süt sanırım sadece izmirde var ama emin değilim. Eşin neden süt üreticilerini gziyor canım, özlden yazar mısın zahmet olmassa?
:))) Kaan ismini de severim.
Kızlar buyurun sizler için uğraştım kızımın gülüşü. 1 ay önce çekilmişti. Göbeğinde yürümesini de çektim videoya ama henüz onu pcye yüklemedim yükleyeyim sonra youtubeye atınca link veririm yine:)
http://www.youtube.com/watch?v=9y3tOUeZamM&feature=youtu.be
ivycim benim kızda dün akşam öyle huysuzdu üstelik uyuyor ağlıyor babası gelmemişti babası gelince sesini duyunca bir daha ağlama sesi çıkmadı :)
Bu arada çok yadırgadım seni küçük kızı pedikürcüye götürmüşsün
Canım teşekkürler cevabın için ben mustelanın ürünlerini çok beğeniyorum zaten babe yerine onu alıcam sanırım. Bu arada eşim süt üreticilerinin %90ının üretim tesisini gezmiş biri olarak sek ve Atatürk orman çiftliği ürünlerinden şaşma diyor günlük süt almayı düşünüyor isen bu iki markadan alabilirsin güvenle
Lera fresca çok güzel, içmelik tadıda güzel yoğurdu da tuttu. Ben ki yoğurt özürlü olmama rağmen taş gibi yoğurt tuttu. :)
Ivy'yi sevmeyen gitsin topic açsın hihihihi :))misal Ağustos bebikleri yiyor sıçıyor koşuyor konuşuyor konumu yok)) konulu topic )))
:))) Kaan ismini de severim.
Kızlar buyurun sizler için uğraştım kızımın gülüşü. 1 ay önce çekilmişti. Göbeğinde yürümesini de çektim videoya ama henüz onu pcye yüklemedim yükleyeyim sonra youtubeye atınca link veririm yine:)
http://www.youtube.com/watch?v=9y3tOUeZamM&feature=youtu.be
Aynen ya çalışınca her işe yetişiyorum. Çalışmayınca bi kap yemek yapamadığım gibi marketten gelen poşetleri 2 günde zor boşaltıyorum. Zaruri işleri hallediyorum. Diğerlerini dur sonra diye diye salladıkça sallıyorum. Tabi beyinde tembelleşiyor.
Ne demek istemiş acaba ? Sende ne diyor?
Ivy'yi sevmeyen gitsin topic açsın hihihihi :))misal Ağustos bebikleri yiyor sıçıyor koşuyor konuşuyor konumu yok)) konulu topic )))
Ahaha, ne tatlısın canım, kimse bu kadar dobra söylememişti sevgisini daha önce :)) sizi sevmeyende kesin kıskanıyordur :))
Mete Horozoğlu da beğenilmeyecek gibi değil şimdi :) maşallah :)
Kaan'a izlettim nasıl şaşkın şaşkın bakıo :) yerim ben onun gülen ağzını maşallah
Babası yok diye olabilir mi acaba, ama benim kızım zaten çok az görüyor babayı. Biz kızımla türkiyeye gidince 1,5 ay görmedi kızım babasını, sonra ilk gördüğünde öyle çığlık atıp kahkalar attıki inanamadım. Ama sonrasında çok düşkün olmadı babaya. Birde bu aylarda babanın 2-3 gün yokluğunu bilebilir mi? Bence kereviz den oldu :)))
Evet canım yaa götürdüm napıyım, ben kızımı heryere taşımak zorundayım öyle bırakacak kimse yok, ben doktora veya resmi yerlere giderkende randevu alırken söylüyorum bebeğimle gelicem, uygun mudur diye. Saolsun çok yardımcı oluyorlar. Ben eşimi de bekleyemem gelsin bizi götürsün veya kızıma baksın diye, alışmışım bağımsız olmaya, hemde o da çok meşgul zaten.
Çoook teşekkür ederiz, bayıldımmm. Ne tatlı bu kız yaa maşallah, gülücükler hiiiç eksik olmasın hayatında inşallah. Bende kısıma izlettim önce şaşırdı, sonra güldü o da :) diğer videolarıda bekliyoruz.
hakkındaki pozitif yorumlarla popüler kimliğe bürünebilir yazıyor bende
Aaaa ben mahcubiyetten açılıyor sanıyordum :) sevmemezlikten mi açılıyormuş ? Emzik alamayan anneler var diye ağla (edebiyat) sonra yavruma şunu yedirdim bunu yedirdim hımmm misssss, şu marka çatal bıçak v.s. O anne yavrusuna bunları yedirebilecek mi acaba?
Çoook teşekkür ederiz, bayıldımmm. Ne tatlı bu kız yaa maşallah, gülücükler hiiiç eksik olmasın hayatında inşallah. Bende kısıma izlettim önce şaşırdı, sonra güldü o da :) diğer videolarıda bekliyoruz.
Ya şaka maka benim kız sıçamıyor.( 2014 kakamıza iyi gelmedi. Zeytinyağı veriyorum doktorun dediği gibi sütümle karıştırıp. Günde bir veriyorum az mı acaba. Günler sonra dün alışveriş yapabildik. Öğlen gibi havuç ve armudu karıştırıp verdim. Çeyrek fincan anca yemiştir. Belkide daha az. Pütürleri farkedince öksürmeye başladı. Bu sefer almadım ağzından. Nam nam yaptım karşısında yuttu. Şımarıklık ile alışkın olmama arası bi durum sanırım. Akşam 19:00 gibi de balkabağı vermeyi düşünüyorum bu seferlik sade vericem. Ne olur ne olmaz. Armut ve bal kabağı bağırsaklarına iyi gelir diye umuyorum. Birde 1 çay kaşığı pekmez verdim bugün. Arkasından azda su verdim. Ben pek su vermiyorum ek gıda işini bugünden itibaren hızlandırmış olucam. Su ne kadar vermeliyim sizce. Günde 2 meyve+sebze öğünü. 1 çay kaşığı dut pekmezi. 1-1,5 çay kaşığı zeytinyağı şeklinde bi düzen için soruyorum. Birde kereviz aldım yapraklı seçmeye çalıştım. Kerevizi nasıl veriyorsunuz siz?
Yaaa ben izleyemedim. Açmıyor youtube niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?