2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebişimi ben şöle besliyorum suan 1haftadır başladık ek gıdaya

sabah 10 elma armut havuç rendeleyip tülbentle suzup 50 ml meyve suyu içiriyorum 1 ça kasıgıda pekmez karıştırıp içiriom

-mama biberonla 60ml

öğle 12,13 arası yoğurt bı kucuk kase

-mama biberonla 60 ml

-mama biberonla 60 ml

akşam 18 havuç,patatez,kabak,bi çay kaşığı sıvı yag(irmik yada pirinç atıp) haşlayıp rondodan gecırıp püre kıvamında kucuk bı kase yedırıyorum
(bugun lımon kabuğu rendeledim azcık)

-gecede kaşık mamasını sulandırıp verıyorum kıvamını kendımayarlıyorum suyla

-12de yatıyoruz

gece uyanmalarınada 60 ml süt verıyorum her seferınde az az sık sık kalkıyoruz

kızlar sizde varmı değişik tarıfleriniz varmı sizce u beslenme şekli nasılll teyzoşlarrr ??????

Kızlar hazır ihtiyacı olan kişilerden bahsetmişken, zaten internet erişimi olabilen çoğu kişi bir şekilde ihtiyaçlarını karşılıyordur ama kırsalda hastahanelerin doğum servislerinde çok acı olaylarda yaşanıyor. Ben tanıdığımız bir hemşireye bilgi verdim, elimde olan süt pompası emzirme yastığı biberonlar ve kıyafetler için falan, kız kardeşim ve kuzenimi de söyledik. Hastahanede ihtiyacı olan ve durumu olmayan bir anne olursa direk elden verecek eşyaları. Kime neyi dağıtacağı kendi insiyatifinde.

Sizde eğer vermek isterseniz işiniz bitince, (özellikle süt pompasını hiç bilmeyen anneler var, bebeğine ilk günlerde süt veremeyen ve alacak durumu olmayan) devlet hastahanlerindeki hemşirelerden yardım isteyebilirsiniz.

Mahçubiyet mi :)) kız Allah senin iyiliğini versin :))

Çooooook tatlı onun gülmesini yerim

Sadece kırsalda değil istanbuldaki hastanelerdedeçoook ihtiyaç sahibi insanlar var benhastaneden çıkarken 4 aydırorda yatan bir bebeğin annesine verdim yanımda götürdüğüm herşeyi ( bez mama giysi) gerçekten ihtiyacı olanlara yarasın aldıklarımız.
Durumu bizden çoook daha iyi olan bir akrabam oğlumun küçülen kıyafetlerini istedi şaşırdım kaldım ne insanlarvar?
Bizimle aynı odada kalan bir kızın ( 2 yaşında) ayağında çorabı bile yoktu alamamışlar

Ye teyzesi :)
Ben burada durumu olmayan birine veriyorum. hatta kızıma gelen büyük elbiseleri bile verdim 2 yaşında bir kızı daha var.
hata veriyor yüklemeye çalışıyorum birazdan geliyor foto

Bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…