- 13 Nisan 2013
- 470
- 146
- 123
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #73.321
:))) Kaan ismini de severim.
Kızlar buyurun sizler için uğraştım kızımın gülüşü. 1 ay önce çekilmişti. Göbeğinde yürümesini de çektim videoya ama henüz onu pcye yüklemedim yükleyeyim sonra youtubeye atınca link veririm yine:)
http://www.youtube.com/watch?v=9y3tOUeZamM&feature=youtu.be
Yaaa ben izleyemedim. Açmıyor youtube niyeyse
kızın aynı kızıma benziyor gülmesi de aynı saçları da aynı olmayan saçları yani erkek tipli şeyler
Ben bakamıyorum
hakkındaki pozitif yorumlarla popüler kimliğe bürünebilir yazıyor bende
Yapma bunu canım benim ya bak daha kızıma kereviz alamadım yarama tuz bastın :)
Aaa koyar mısın kızının resmini :) Evet ama ben çok istedim babasına benzemesini :)
meyve veren ağaç yakında belli olur kiraz mı vişne mi yazıyor sende:)
Ben hepinizin neler aldığının listesini tutuyorum, açarım şimdi defterimi yazrım bak neler almışsın geçmişte :)))
yani babasına benzeyince erkek tipli oluyorlar
Aaaa ben mahcubiyetten açılıyor sanıyordum :) sevmemezlikten mi açılıyormuş ? Emzik alamayan anneler var diye ağla (edebiyat) sonra yavruma şunu yedirdim bunu yedirdim hımmm misssss, şu marka çatal bıçak v.s. O anne yavrusuna bunları yedirebilecek mi acaba?
yani babasına benzeyince erkek tipli oluyorlar
:)))
Ah bir eşim bir sen :) Canımsın ya :)
Mahçubiyet mi :)) kız Allah senin iyiliğini versin :))
Sen devam et canım almaya, ben dur diyeceğim bütceyi çok aşarsan :)))
Melek gibi kalbim var benim :)))
:))) Kaan ismini de severim.
Kızlar buyurun sizler için uğraştım kızımın gülüşü. 1 ay önce çekilmişti. Göbeğinde yürümesini de çektim videoya ama henüz onu pcye yüklemedim yükleyeyim sonra youtubeye atınca link veririm yine:)
http://www.youtube.com/watch?v=9y3tOUeZamM&feature=youtu.be
Kızlar hazır ihtiyacı olan kişilerden bahsetmişken, zaten internet erişimi olabilen çoğu kişi bir şekilde ihtiyaçlarını karşılıyordur ama kırsalda hastahanelerin doğum servislerinde çok acı olaylarda yaşanıyor. Ben tanıdığımız bir hemşireye bilgi verdim, elimde olan süt pompası emzirme yastığı biberonlar ve kıyafetler için falan, kız kardeşim ve kuzenimi de söyledik. Hastahanede ihtiyacı olan ve durumu olmayan bir anne olursa direk elden verecek eşyaları. Kime neyi dağıtacağı kendi insiyatifinde.
Sizde eğer vermek isterseniz işiniz bitince, (özellikle süt pompasını hiç bilmeyen anneler var, bebeğine ilk günlerde süt veremeyen ve alacak durumu olmayan) devlet hastahanlerindeki hemşirelerden yardım isteyebilirsiniz.
Aaa koyar mısın kızının resmini :) Evet ama ben çok istedim babasına benzemesini :)
pembe giydirdiğim halde soruyorlar pööffBenim kızımda tıpkı babası, erkek tipli mi acaba ben anlayamıyorum. Ama hiç cinsiyetini soran olmadı ben baya kız bebek gibi giydiriyorum.
Ye teyzesi :)Çooooook tatlı onun gülmesini yerim
Sadece kırsalda değil istanbuldaki hastanelerdedeçoook ihtiyaç sahibi insanlar var benhastaneden çıkarken 4 aydırorda yatan bir bebeğin annesine verdim yanımda götürdüğüm herşeyi ( bez mama giysi) gerçekten ihtiyacı olanlara yarasın aldıklarımız.
Durumu bizden çoook daha iyi olan bir akrabam oğlumun küçülen kıyafetlerini istedi şaşırdım kaldım ne insanlarvar?
Bizimle aynı odada kalan bir kızın ( 2 yaşında) ayağında çorabı bile yoktu alamamışlar
hata veriyor yüklemeye çalışıyorum birazdan geliyor foto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?