2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geldim gözümün nuru. Bebeğini görmüşsün çok sevindim. Burun mevzuu çok rahatsız ettiyse git derim, için rahatlasın :44:

canımmm benim özlettin kendini teşekkür ederim gidince tekrar bakalım diyicem en iyisi
bırak bu işleri diyorum hep sana, evinin kadını çocuklarının anası topiğimizin sürekli online'ı oll

Selam kızlar...nasipse bende bir ağustos annesi olacağım...bu topiği incelediğimde çok mutlu hissettim kendimi,ne güzel burda benden bir sürü var.)aynı tarihte doğuracağımız kişiler bile var...benim 2.çocuğum inşallah..tamamen süpriz bebek..sezeryan olacağı kesin olduğu için ağustosa kalır mıyım bilmiyorum.ama hayırlısı nasılsa öyle olsun...herkese mutlu günler

Hoşgeldin balım.. Yavrunda hayırlı, uğurlu olsun..

hoşgeldin aramıza. inşallah herşey yolunda olur ve ağustosa kadar burda oluruz birlikte. ben de sezeryan düşünüyorum ama bakalım hayırlısı.

Hosgeldn cnm aramiza saglikli bi hamilelik gecirisn ins

Cnm gecmis olsun tekrar en kisa zamanda toparlarsn umarim.allah en kisa zamanda saglikli bi bebis verir sana ins.

selam canım hoşgeldin doğum tarihlerimiz aynıymış

hoşgeldin canım aramıza...topiğimiz çok güzel gerçekten, seviyeli ve faydalı paylaşımlar var, hoş sohbet, muhabbet, eğlence de var
temmuz da doğum yapsan ağustos annelerinde kalman lazım canım, temmuz anneleri topiği kapanmış. bende temmuz annesi olcağım büyük ihtimal ama burayı bırakamıyordum, geçen gün bir baktım aaaaaaaaaaaaaa temmuz kapanmış

Geçmiş olsun canım üzülme bu çok normalmiş ben de eylül ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum ... Umarım kolayc yptrdma atlatırsın bugünlerini yine güzel haberlerini alırız.

Cnm bndede bnzer bi durum oldu ama bnm bebegimn kalbini hic duyamadik doktor kalbi olusmamis dedi bu hamileligmde ilk 8hfta igne verdi snra gelisimi normal diyp kesti korkuorm bazen ama napim.sende herhngi bi ilac almiosn dmi

hoşgeldin cnm bnde senn gibi yeniyim muhtemel doğum tarihimiz aynı görünüo bakalım cinsiyetleride aynımı olacak

:) ya bu cumartesi doktora gidicem acaba görünür mü ? ben bebeğimi 1aylıkken öğrendiğim için zaman bir türlü geçmek bilmiyor inşallah cinsiyeti için bir tahmin yapar doktor:S

Yapılsın Yemekleeer Gelsin Kocişleeer.. :123: İyi Akşamlar Tatlı Annişleeer, Minişleerr Yarın Görüşürüz..

Ben de gelen mümessillere söylüyorum zaten normalde de numune geliyor. Bugüne kadar hepsini dağıtmıştım ama şimdi kendime de alıyorum. Bu arada evde oturanlara çok özeniyorum. Hamileliğimi dinlenerek geçirmeyi çok isterdim ama çok yoğun çalışıyorum.

Son düzenleme:
kevok geldin mi canım sende hoş geldin
yaa şu ebru şallının videolarını indiremedim bir türlü ben yaaaa
galiba şirket bilgisayarından hata veriyor sürekli, galiba engel koymuşllar
evdek neti de kapattırmıştım ya
ne yapcam ya

Merhabalar, damlasakizlikahve ,beyazcekirge ilginiz ve iyi dilekleriniz icin çok sagolun.

Parmaklarımı bile kıpırdatamiyacak kadar hasta oldugum icin girememistim topige. Gündelik hayatımı tamamen bitiren bulanti ve kusmalarima grip ve öksürükte eklenince canımdan bezdim diyebilirim. Hiç bir şey yiyemez zorla yedigimide midemde tutamaz olmuştum. Su anda çok şükür iyiyim henüz tam olarak iyilesmesemde sıkıntılarım büyük ölçüde azaldı .

Dün kbb doktoruna gittik. Onun da esi benim gibi 13 haftalık hamileymis ve grip olmus bana da aynı ilaçları verdi. Üçüncü aydan sonra hamilelerin kullanmasında bir sakınca olmadıgı yazıyor reçetelerinde. Kullandım çok iyi geldiler. Antibiyotiği almadım ama, ondada bir sakınca yoktur yazsada icim elvermedi. Bulanti ilacı olarak dramamine verdi. Çok iyi geldi bu sayede bir seyler yiyebildim. Boğazıma ve göğsüme kekik yagi şurup tulbentle sıkı bir sekilde sarmamı istedi. Bademciklerimin iltihabına iyi geldi gercekten.

Bu arada benim öksürügume en iyi gelen şey limonlu bal oldu yalnız hemen üzerine ılık su icmek gerekiyor yoksa ise yaramıyor.
Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum. Hastaliksiz, bulantısiz, agrisiz.

bende doğum iznine çıkmak için gün sayıyorum resmen :) bu arada ilk hediyelerinizi güzel günlerde kullanın :)

canım ya toparlanmana sevindim, bunada şükür .... tekrar çok çok geçmiş olsun. senin bu kız pek nazlı olacak heralde annesi

aaa süpermiş walla ilk kontrolum için gittiğim tarihi bile tutturdu :))

bnm geç döllenme olduğu için bu hesaplayıcılarla olmuo ultrasonu dikkate alıoruz sadece sata göre şimdi 14 haftalık olmam gerekiodu 12. haftamdayım hamile kaldığım tarihi çok merak ediyorum ama zaten kazara hamile kaldığım için hiç bilemiorum

geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…