- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #7.341
Geldim gözümün nuru. Bebeğini görmüşsün çok sevindim. Burun mevzuu çok rahatsız ettiyse git derim, için rahatlasın :44:
Selam kızlar...nasipse bende bir ağustos annesi olacağım...bu topiği incelediğimde çok mutlu hissettim kendimi,ne güzel burda benden bir sürü var.)aynı tarihte doğuracağımız kişiler bile var...benim 2.çocuğum inşallah..tamamen süpriz bebek..sezeryan olacağı kesin olduğu için ağustosa kalır mıyım bilmiyorum.ama hayırlısı nasılsa öyle olsun...herkese mutlu günler
Selam kızlar...nasipse bende bir ağustos annesi olacağım...bu topiği incelediğimde çok mutlu hissettim kendimi,ne güzel burda benden bir sürü var.)aynı tarihte doğuracağımız kişiler bile var...benim 2.çocuğum inşallah..tamamen süpriz bebek..sezeryan olacağı kesin olduğu için ağustosa kalır mıyım bilmiyorum.ama hayırlısı nasılsa öyle olsun...herkese mutlu günler
arkadaşlar iyi temennileriniz için çok teşekkür ederim hepinize.Dün gebeliğim sonlandı ve kürtaj oldum bugün biraz daha toparladım kendimi..Allahın taktiri böyleymiş..Hepinize hayırlı, sağlıklı doğumlar diliyorum..
selam kızlar...nasipse bende bir ağustos annesi olacağım...bu topiği incelediğimde çok mutlu hissettim kendimi,ne güzel burda benden bir sürü var.)aynı tarihte doğuracağımız kişiler bile var...benim 2.çocuğum inşallah..tamamen süpriz bebek..sezeryan olacağı kesin olduğu için ağustosa kalır mıyım bilmiyorum.ama hayırlısı nasılsa öyle olsun...herkese mutlu günler
Geçmiş olsun canım üzülme bu çok normalmiş ben de eylül ayında bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum ... Umarım kolayc yptrdma atlatırsın bugünlerini yine güzel haberlerini alırız.
hoşgeldin cnm bnde senn gibi yeniyim muhtemel doğum tarihimiz aynı görünüo bakalım cinsiyetleride aynımı olacak
Ayy kızlar bu arada az önce çok mutlu oldum, bebişimin ilk hediyeleri Milupadan geldi... İlk hamile kaldığım zaman sitesine üye olmustum, faydalı bilgiler falan var diye.. Bana bi paket göndermişler.. 1 adet bebeğimi beklerken kitapçığı
1 adet bebek saç ve vücut şampuanı
1 tane bitki çayı (emziren anneler
nivea indirim kuponları
1 adet ıslak mendil
Ben de gelen mümessillere söylüyorum zaten normalde de numune geliyor. Bugüne kadar hepsini dağıtmıştım ama şimdi kendime de alıyorum. Bu arada evde oturanlara çok özeniyorum. Hamileliğimi dinlenerek geçirmeyi çok isterdim ama çok yoğun çalışıyorum.
Merhabalar, damlasakizlikahve ,beyazcekirge ilginiz ve iyi dilekleriniz icin çok sagolun.
Parmaklarımı bile kıpırdatamiyacak kadar hasta oldugum icin girememistim topige. Gündelik hayatımı tamamen bitiren bulanti ve kusmalarima grip ve öksürükte eklenince canımdan bezdim diyebilirim. Hiç bir şey yiyemez zorla yedigimide midemde tutamaz olmuştum. Su anda çok şükür iyiyim henüz tam olarak iyilesmesemde sıkıntılarım büyük ölçüde azaldı .
Dün kbb doktoruna gittik. Onun da esi benim gibi 13 haftalık hamileymis ve grip olmus bana da aynı ilaçları verdi. Üçüncü aydan sonra hamilelerin kullanmasında bir sakınca olmadıgı yazıyor reçetelerinde. Kullandım çok iyi geldiler. Antibiyotiği almadım ama, ondada bir sakınca yoktur yazsada icim elvermedi. Bulanti ilacı olarak dramamine verdi. Çok iyi geldi bu sayede bir seyler yiyebildim. Boğazıma ve göğsüme kekik yagi şurup tulbentle sıkı bir sekilde sarmamı istedi. Bademciklerimin iltihabına iyi geldi gercekten.
Bu arada benim öksürügume en iyi gelen şey limonlu bal oldu yalnız hemen üzerine ılık su icmek gerekiyor yoksa ise yaramıyor.
Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum. Hastaliksiz, bulantısiz, agrisiz.
aaa süpermiş walla ilk kontrolum için gittiğim tarihi bile tutturdu :))
aaa canım nerelerdesin sen , az önce kulağını çınlattım yoksa onu duyup mu geldin
nasılsın iyileştin mi kuzum :2:
Merhabalar, damlasakizlikahve ,beyazcekirge ilginiz ve iyi dilekleriniz icin çok sagolun.
Parmaklarımı bile kıpırdatamiyacak kadar hasta oldugum icin girememistim topige. Gündelik hayatımı tamamen bitiren bulanti ve kusmalarima grip ve öksürükte eklenince canımdan bezdim diyebilirim. Hiç bir şey yiyemez zorla yedigimide midemde tutamaz olmuştum. Su anda çok şükür iyiyim henüz tam olarak iyilesmesemde sıkıntılarım büyük ölçüde azaldı .
Dün kbb doktoruna gittik. Onun da esi benim gibi 13 haftalık hamileymis ve grip olmus bana da aynı ilaçları verdi. Üçüncü aydan sonra hamilelerin kullanmasında bir sakınca olmadıgı yazıyor reçetelerinde. Kullandım çok iyi geldiler. Antibiyotiği almadım ama, ondada bir sakınca yoktur yazsada icim elvermedi. Bulanti ilacı olarak dramamine verdi. Çok iyi geldi bu sayede bir seyler yiyebildim. Boğazıma ve göğsüme kekik yagi şurup tulbentle sıkı bir sekilde sarmamı istedi. Bademciklerimin iltihabına iyi geldi gercekten.
Bu arada benim öksürügume en iyi gelen şey limonlu bal oldu yalnız hemen üzerine ılık su icmek gerekiyor yoksa ise yaramıyor.
Herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum. Hastaliksiz, bulantısiz, agrisiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?